F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

irjátok le pontosan a folyamatot

HP Pavilion dv9037ea(notebook): AMD Turion 64 X2 TL-56; 2 GB DDR2-667 Kingston; nVidia Geforce Go 7600 256 MB; 200 GB HDD

NeoMaN
te gyengeelméjû vagy amúgy?

Nem látsz? A srác válaszolt neked és adott segítséget! Nem értelek õszintén!
EmThor
win 2000 mód bekapcs, mount in , virtual cd hide bekapcs, gém indít, "original disc couldnt be found or authenticated"

NeoMaN
ctrl+alt+del soxor egymás után kurvagyorsan

segítsen vki kérlek benneteket

HP Pavilion dv9037ea(notebook): AMD Turion 64 X2 TL-56; 2 GB DDR2-667 Kingston; nVidia Geforce Go 7600 256 MB; 200 GB HDD

CSáó Mindenki!Hogyan tudom elindítani a F.E.A.R.-t???????
Akaarom Mountolni meg minden ,képfájlból benyomni azt jön a fájlvédelem!Vki legyen szíves segíteni,anti-blaxxot kell használni?vagy hogy?(pontos beállítások)
elõre is kössz

ThugEdge
na miket tud meg az ember,hiába a mûveltséget nem osztogatják csak úgy
písz beléd

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Kibírjuk ezt a pár napot a FEAR nélkül szerintem, hisz most jött ki egy csomó másik játék, meg ha már itt van a FEAR a gépemen, akkor már nyugodt vagyok. Úgyse fog elmaradni az élmény, sõt jobb lesz 1-2 patch után, ha a Monolith is úgy akarja...
nekem meg jo fizika, jo ai es jo jatekelmeny is kell. <#nyes> egyelore ez megvan itt, csak kene erosebb gep😊

Most nézem a konfigod, hûha ez rosszabb mint gondoltam, akkor ez nem valami jó, hogy már a fullban van ilyen hiba. Sajnos félre kell tenni a játékot és várni a javításra... a többi játékkal nincs ilyen probléma, akkor nem is a windows a ludas. Habár gondoltam arra, hogy a win2000 kompatibilitás mód bekavarhat-e, de nem tudom. Anti-Blaxx meg sajna nem akarja az igazságot, pedig jól állítottam, be... maradunk a hide-nál.
NeoMaN
ez tény
De az már elmúlt. Most SS2 van.

MerlinW
nekem nem ai meg fizika kell, hanem jó játékélmény. SS2 megadja. Lehet ez is, de FEAR még nem adott rá idõt😄 Mellesleg sztem nagyon szép lett az is.

[merlinw.org]

abban a kategoriaban painkiller ezerszer jobb volt😊

nah panikkeltes ide is beferkozott...<#taps>

NeoMaN
jaja, serious a császár...

jaj ne hasonlitsd mar az ss2 hoz kerlek, abban nulla az ai meg a fizika.

kRockA
na bazz ha már legalább 2 embernek van ilyen probléma én tuti elkapom...biztos nekem is lesz

Aki fél az alkoholmérgezéstől, ne igyon mérgezett alkoholt.

MerlinW
Énisénis. Lehet bug. Azért gynaakszom a win öregedésére mert Newfronter és az én hardverem között nem sok hasonlóság van😄 Így még ötletem sincs. Ráadásul az is arra utal hogy nálam is csak mediumban fut "tûrhetõen". Az lentebb említett SS2 meg teljesen jól megy. Mondjuk Monolith motorok sosem a sebességükrõl voltak híresek..😊

[merlinw.org]

Sajnos ez tömegprobléma lesz, és sok mérges játékos.. a Monolith-nek a megjelenésre ki kell adnia egy javítást sûrgõsen.
sziasztok!
valaki irja már le mennyi rar file ból áll a game!
nekem 88 jött le de nincs se a 00 se a 88 a képfile amit commanderrel át kell másolni.
Valószínû, hogy egy bug, és lehet hogy csak egy patch fog segíteni... de útálom én az ilyet....
MerlinW
Biztos nem ram hiba. Tuti sztoftveres.

[merlinw.org]

Szerintem nem a rammal lesz itt a gond, hiszen eddig sosem volt ilyen, a demókkal sem volt gond. Lehet hogy win reinstall lesz, de ezt már unom kissé, hogy mindig van miért újratelepíteni...grrr..
MerlinW
Engem is ezzel dob ki 5 percenként... Nemtom mi a gond.. Majd egyszer friss winnel megprobálom. Addig megy a polcra.

[merlinw.org]

ahogy látom 1 giga ramod van. elég hihetetlen hogy ilyen hibaüzenettel kidob ennyi rammal. szerintem vagy hardwerhiba (a ram nem tud ujrairni) esetleg szoftveres (windows) hiba. próbáld ki egy másik rammal

ohh, akkor vasarolj be pelenkabol dogivel😄 <#csodalk>

baszki 😄
lehet kipróbálom tök sötétben is. annó mikor farcryt toltam akkor tök alap hülyeségeken beszartam. pl. morog valami szörny erre lövök mindenre ami mozog 😄
doom3ról ne is beszéljünk 😊

http://thenamelessphoto.com/

nem😊 ok csak onnan vettek ahonnan enis. frank herbert: Dune cimu scifi konyvbol.

ThugEdge
zsír neved van, shai hulud,mint hardcore shai hulud?😊

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

amugy fejhallgatoval, sotetben jatszva fosatos erosen😄 elejen minden kis szarra megijedsz: veletlen leversz egy festekes dobozt a polcrol, ralepsz egy deszkara, patkany lokdosi a cuccokat. aztan kesobb ezekhez hozzaszoksz majd, de varnak egyeb nyalanksagok😄

egyet se.és akkor garantáltan be fox szarni . soxor.

Hát nekem elég kemény gondjaim vannak... egy idõ után elkezd kegyetlenül szaggatni, mintha megtelne a memória, és a végén "out of memory" néven kidob az asztalra... Senkinek sincs ilyen problémája?
ajaj...

attol fugg mennyire vagy fosos😛

mennyire fosatós a single? valaki beszámol kicsit? hány villanyt kapcsoljak majd fel a szobában? 😊

quakerman
90x50 MB

Quake 4 The best FPS game!

urbijoe
hány darab file-bol áll?

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

malter
nagyon kiváncsi vagyok milyen,de csak holnap tudom tolni:/a multit direkt hanyagoltam a fullig😊
ezen kivul:

Legnépszerûbb témák

1. F.E.A.R.
2. Battlefield 2

😊

HELPer
jó ez

http://www.egeszsegpart.hu/fmp/nfs/ - a kedvenc NFS:MW site

pörgõs...sry 😄

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

Nem prögõs a topik???Csak ma vagy 200 hozzászólás volt minimum,nem gyõzöm elolvasni az összeset!!😄

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

grebber
Mert nem 2 cd-s azért és van akinek überfos nete van 😞

Next PC upgrade: 2022

Szupi kis oldal mit ne mondjak...
Én meg most azzal bajlódok, hogy jól menjen a játék, sajnos az új catalystet nem nagyon szereti, így visszarakom a megbízhatót (5.6 omega).
kRockA
ne smswebrõl szedjétek ha még nem fizettetek, itt még nincs fullra fönn dem ire odáig eljuttok: spwrz.atw.hu

Aki fél az alkoholmérgezéstől, ne igyon mérgezett alkoholt.

EmThor
senkinek se fut jól 😛

Shodan
Ahoz képest hogy már lehet szedni, nincs valami nagy pörgés a topicban <#pardon1>

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

Nosztalgia?
Mi a fenének, amikor a fullban benne van az összes map?