F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mr_no_NaMe
Lol 2 éve ez a konfig még csúcsnak számított😄
ahogy latom nemnagyon akartok segiteni inkab egymast szigyatok ez kicsit elszomorit
Mr_no_NaMe
Õszintén szerinted ki kiváncsi itt rád?
Tegnap reggeltõl írogattál hogy jaj help mí nemindul el szar ez a játék,azt mikor este sikerült valamien csoda folytán elindítanod (biztos sikerült kibetûzni a szöveget amiket mások a te kommentjeid alatt írtak) mostmeg jösz és elkezdesz gizdulni az fpseddel...nemgondolod hogy ez már a pofátlanságpt enyhén súroló határa?
Zsebpénzbõl...

nem vagyok egyáltalán gazdag szal befoghatod a szádat!
két éve ezzel a configgal szaroztam:
Cerka 2.2
512MB ram
9600pro

és végre összespóróltam azt a kibaszott pénzt úgyhogy fogd be a pofádat!

ÖÖÖ izé... én nem azt kértem, hogy hüdefasza gyerek vagyok apám gazdag és vett nekem egy X800-at, hanem hogy hogyan lehet frankón belõni gammát, hogy nagyobb harcoknál is remekül fusson. Konfigom és részletek: #6052 Köszke!
szal fos gépen de nyomom...
na én igy kenem...
A konfigom:ECS P4VMM2(microATX),2Ghz Celeron(Northwood magos),384Mb DDR (266Mhz),EAGLE GeForce FX5200 128MB
igy szopom vele a faszt de akkor is játszok veleez a test vége
egyébként ezek a tesztek is mindig mások.
pl végén máshogy robban a hordó.
máshogy lõnek egymásra.
ilyesmik.

Na így... Szal minden maxon <#nevetes1><#violent><#gun><#idiota><#eljen><#integet2><#finom><#buck>
A minimum az 32
Átlagosan 57
Max 107
0% 25 alatt
28% 25-40 között
72% 40 fölött <#buck>

Szerk.:
Mr_no_NaMe ne sérts meg, X800XL em van <#nevetes1>

Mr_no_NaMe
Ehh,jönnek a gizda gyerekek...
Most mi a faszt kell gizdázni az fpssel,mégis mire számítasz ha X800asod van?
Mr_no_NaMe
Szinte pont ugyan ilyen gépem van,csak kicsit több ramom (1,5 giga)!
Engemis érdekelne pár olyan beállítás amit ha visszavennék nem igazán változna kinézetben a dolog de rengeteg + fps-t adna!
Minden maxon!:

<#nevetes1><#violent><#gun><#idiota><#eljen><#boxer><#email><#integet2><#finom><#buck>

Milyen lapon nyomod?

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

Azta ez a Campus palya nagyon ott van a multiban! Hatalmas gyilok volt rajta!!
Na ide nem sok a 16 ember. Ilyen jot reg nemjatszottam mint most! Szinte csak normalisak voltak bent. Meg most erdemes jatszani mielott megjon a Player domping.
Fullon volt a server es csak 1x lott le a csapattarsam veletlen. Ezek bizti mar regota nyomhatjak latszott rajtuk. De azert a magyarok jobbak.<#vigyor3>
Menjen mindenki multizni legalabb egyszer a Campusra! Megeri. A Docks-ot siman veri. (szerintem)

Egy jo bableves sose rossz!!

De komolyan nézett ki mikor azokat a "repülõ izéket" szétlövöd és felrobbanak, azok amik ilyen piros lézergenyákat lönek rád ... azt mikor szétrobban ilyen Star Wars os bolygórobbanásszerüen robbanak fel pöpec kék színben .... rohadt jó néz ki ...
meg bírom ezeket a "nagy" robotokat is ... elég cukik jól el lehet velük szórakozni . <#violent><#violent> bár még csak kettövel taliztam

Aloha srácok! Radeon 9600XT/256 / NF7-S lap / Barton 2600+ / 1GB DDR400 konfigra tettem fel a játékot! 800*600/32 biten tolom nagyjából medium beállításon! Nem valami higany a game nekem (nem ehez vagyok szokva). Mely beállítások fogják legjobban a vasat? Ötletek kellenének, mit érdeme visszavenni kicsit jobban, hogy azért aránylag szép maradjon a játék, de legyen gyors is. Elõre is THX az ötletekért. Dobok egy Performance teszt képet is:

Ezzel a teszterdménnyel, ha 6-8 katonával megy a harc egy nagyobb térben eléggé belassul ami zavar a pontos célzásban. Várom a javallatokat. Üdv.
báttyó02
hát szvsz ez nagyon kevés :S

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

fitutufi
azé azok az elektromos katonák akik eltûnnek majd megjelennek elég parás sötétben, akkor csapna be egy kép .. phu 😊

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Ha valakit esetleg erdekel megint raktam fel videot es kepeket a lapomra.
Ha netan meg nem dontotted el megveszed-e vagy nem mert nem megy a mostani "edition" a gepeden itt meggyozodhetsz hogy erdemes lesz megvenni. 😄
Kedden beteg leszek.<#vigyor3>

Viktorr
legjobb a multi része odabasz bagyon

báttyó02
lassan végigtolom énis,fasza a játék,grafika odabasz,effektek is,de nekem hatalmas csalódás ez hogy csak annyi van hogy megyek elõre és gyilkolok,semmi para :S
azért én nem ilyennek vártam....😞

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

ReTeK
mindjárt jön a kérdés miért rúg ki a szerver <#idiota>

Állítólag a FAQ-t a VUGasmes is olvassa és tetszik nekik<#smile>
Ha olyan nagyon utáljátok olvasgatni, hogy mások segítséget kérnek, mert nincs kedvük visszaolvasni, akkor miért nem rakjátok be a F.A.Q.-ba, hogy hogyan lehet elindítani a játékot? Azok meg, akik ezt sem képesek elolvasni, nyugodtan szopjanak halat! 😊

Egyébként nekem hihetetlenül bejött az SP Demo. nem is tudom, hányszor játszottam végig, de mindig más, és más volt... Káprázatos grafika, árnyékok, és elképesztõ füst-effektek!!! Nem is beszélve a paráról, ami utoljára a Resident Evil 2-ben ért utól engem...

http://dinnyerobi.blogspot.com https://www.facebook.com/LositsRobert

A mentéseket nektek is a megosztott dokumentumokba rakja?
msn-en keress meg pls.
protika111kukachotmaildotcom

http://fear.2u.hu @Quakenet #fear.hu

megtalálod, mert mindíg nálunk vannak a legtöbben 😄
Oxygén, beszélek a fõ adminokkal!

AAA van nev ban? Kiraly!!!<#vigyor3>Mindjart teszt.

Jah és indítottam 2 szervert, természetesen nem hungs néven 😊
Lehetõleg a player neveket állítsátok be, mert default névvel kirúg.
Eh nah végre, már vártam egy ilyen jobb megoldásra.
Ha gondolod szívesen felajánlom a segítségemet, és akkor megtörölném a fear.hungs.hu-t.
datango
köszi a segítséget !

Lacc
Egész jól optimalizálták már a stuffot, nekem is sokkal jobban fut a laptopon mint az elõzõ verziók. Igaz, hogy így is elég ocsmány itt, szóval majd a desktop gépen kell tolnom 😄
thx

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Üdv népek!
Elindult az esports.hu-n a FEAR aloldal, és továbbra is mûködik az irc csati a Quakeneten:
@Quakenet #fear.hu

join & idle!!

Volt olyan hogy jöttek egy darabon velem, de azután lemaradtak...
fitutufi
marketing

pálya elején beteszik õket, de már utána vagy eltûnnek, vagy megölik õket..

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Oks,jó lenne tényleg,mert ez a DX-es hangprobléma, elég cikis és nem csak a warez verziónál jön elõ,mivel a demo-nál is volt,újra meg nem fogom telepíteni a rendszert.

Hát jah.
Ez eddig mindenkinek egyértelmü volt, hogy a demo mentés nem jó a fullhoz.
Ettõl függetlenül, 18-án az oldal is meg lesz frissítve, hogy akik megveszik azok tudják orvosolni a játékkal kapcsolatos problémákat.
Õ nem lesz szarban, mert 18.-án közösen rohamozzuk meg a boltokat 😄.
Tehát ha nem is indulna neki, vagy itt a "régi motorosoknak", akkor sem aggódnánk, mert 18-án eredeti lemezrõl toljuk majd.
Viszont a játék hibával kapcsolatban megjegyezném,h pl.az a mentés, ami megszünteti a játék elején lévõ hibát,nemjó a fullhoz,nem mûkszik nálam,meg ugye a hangproblémára azóta sem találtam megoldást,ami mûködik is,de lehet,h csak énnálam ilyen...

Látom te sem szeretsz olvasni...
1. Egy Félhivatalos oldalra (Engedélyezték az OFFICIAL szerver indítását is),
mióta írunk tört játékkal kapcsolatban bármit is?

2. Kb 20x lett leírva a topicban, 3-4 különbözõ megoldás az elindítással kapcsolatban, így az olvasás és a keresõ használatát nem vagyunk hajlandóak megtanítani, arra ott az álltalános iskola 1. osztálya.
ati2002
A FAQ-ba nem lesz beírva, mert az félig-meddíg hivatalos, hiszen a VU Games figyeli, tetszik is nekik, levelet is írtak Lifeforce-nak.
Egyébként ha valaki még mindig nem tudja elindítani, az magára vessen, lassan a játékok 80%-a így müködik...

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

Szóval kérjük frissíteni a FAQ-ut!

Nagyon tettszik ez a piros felirat a banner alatt<#crazya><#crazya><#crazya>

Na az elso video fentvan a lapomon. Megyek gyartani a tobbit! 😄 csaa

Nagyon fitness. ^^

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

A advenced video optionnál be lehet állítani , hogy dx 8 -as texturákat használjon , a pixel b.. alatt van . Aztr álícsd be on-ra mert a 5000-es gf széria az még dx 8-as texturákat használ aszthiszem csak az ujabb karik tudják a dx 9- et .
Sok sikert.

Viktorr
lesz eggyáltalán olyan pálya amikor társakkal megyünk vagy csak kamu marketinges duma volt az egész??