F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maxtreme
Hátt azért ha fullra pakolsz mindent, van 😊
Széjjeterhelt Q2 engine nem igazán bírja már a kiképzést sajna. 😊 Mert ugyanis a Cod2 is azzal készült még. (kicsit belenézegettem(tünk) az ifw fájlokba. Messzirõl ordít róla.) Bírom hogy az Infinity Ward féltéglával verte a mellét hogy õk bizony teljesen saját fejlesztésû motorral dolgoztak. Jah :]

Maxtreme
Hát a Nolf2-t anno maxon toltam végig p3-am meg mx440-en 😄
Sehol nem szaggatott. 😊
De ez a game... Hábazz.. az optimalizáció csúcsa :]

Való igaz de abban nincs ilyen nagy vasigény és mégis.

Maxtreme
Azért a 2 game "kicsit" más stílust képvisel :]
Kár hasonlítgatni õket. 😊

NeoMaN
Monolith mindig is híres volt arról, hogy az endzsinjük indokulatlanul baszottlassú, és olyan mintha ceruzával rajzolt alakok rohangálnának a képernyõn....

Teljesen eggyet értek azzal, hogy a játék optimalizációja egy nagy sz@r. Ilyen gépen ami mondjuk, hogy egy kisseb erõmû és 15-25fps-t megy a geme hát Az nevetséges.
Arról nem is beszélve, hogy volt szerencsém egyszerre kipróbálni a CoD és, F.E.A.R
demóját és nekem személy szerint az elõzõ demója sokkal de sokkal jobben bejött.

grebber
Engem a gépigény soha nem érdekelt hanem a game nyujtotta élmény hangulat .
És ebben a gameben tetszik nekem minden.Végigtolom még párszor majd az tuti.

Next PC upgrade: 2022

Maxtreme
Szal minimum ilyen gépet vegyek ha fírezni akarok:

ASUS A8N-E | A64 4000+ Venice | 2*512mb DDR460 KingMax SuperRam | 200Gb Samsung SATAII HDD | Club3D 7800GT

Meg a jó anyádat aztat :]

Állítólag még ezzel sem 1 villám a game játék közben.

Maxtreme
De azért 1-es játékoknál (ala Doom3) legalább azt megbírták oldalni hogy sötét részeken rendesen felszökjön az fps szám. (mmint a világoshoz képest)
Nos itt még azt sem :]
Nagyot csalódtam a Monolith-ben. Amennyire szerettem és csodáltam (fõleg a vasigénye miatt) anno a Nolf2 féle Lictech engine-t, ezt legalább annyira elítélem. Ha 1 kicsit jobban figyeltek volna a fejlesztõk, ennek a játéknak a kinézetéhez képest, egy "mezei" 6600GT-n el kéne menni 1024-be, maxon, akár még szûrõk használatával is. (játszható sebességgel)

grebber
Hát ez a gond ezzel mindenki tesz be képet de minek jó tudom mutatni akarja de kérem full sötétségben kis fény van annak nicns sok értleme berakni legalább világosítson a képen és lássuk amit látni kell.

Maxtreme
Mondjuk azt énsem vágom 😄
TAlán inkább doom3 a dark miatt 😄 😄

grebber
És mi benne a STALKER feeling elmondod nekem?

Maxtreme
A 8-ason meg faxán látszik milyen randák a textúrák, még maxon is 😊
...és még 6800gt-vl is így megy.. :/

Bocs 😊
6-os kép nagyon stallker feelinges 😊

http://fear.2u.hu @Quakenet #fear.hu

Maxtreme
1kis magánvélemény. Kérem nem megkövezni érte 😄

Amikor megláttam az elsõ képeket és filmeket a játékról, csak ennyit tudtam mondani:
-Azt@kurva ez eszméletlenül ütni fog.
Telt-múlt az idõ, a fear körül 1re nagyobb volt az oáció, és a vele szemben támasztott követelmények. Én is rengeteget vártam tõle, egészen addig míg a multiplayer demot ki nem próbáltam. Nos nem azt mondom hogy rossz volt, de nekem mégsem jött be annyira. Ráadásul itt már látni lehetett hogy a játéknak bizony atomerõmûvet kell biztosítani.
Mikor már mindenki kiélvezte az mp demo-t, nagy beharangozással megérkezett az sp bemutató is.
Ezzel is úgy voltam mint a multival. Jó-jó, de nem korszakalkotó. Igazából semmi extra, 1 szimpla lövöldözõs fps.... és a vasigény <#rolleyes> Szvsz abszolút nem indokolt. Na majd talán a full gondoltam.
Hát nagy meglepõdésemre a gépigény maradt, és a hangulat is.. sõõt.. :/
Nemtudom szerintem abszolút nem nagy eresztés ez a játék. Hogy csupán ezért a 10 óráért valaki gépet bõvítsen? Naneee..
Azért elgondolkodhatnának azon a Monolith-es srácok hogy nem mindenki futkozik A64 4000-el meg 7800gtx SLI-vel. <#rolleyes>
Ami nagyon tetszik az az AI. Ezt be kell vallanom, tényleg a legjobb amit láttam. De szvsz mindenhol ilyennnek kéne lennie.
De a többi. <#rolleyes> nem 1 fps-t tudnák mondani amit sokkal jobban élveztem mint ezt.
El lehet vele lenni, de ebbõl messze nem lesz GOTY..
A regeteg marketing helyett, inkább az optimalizálással törõdtek volna.
Ráadásul a chapter 6 után olyan szintû pályatervezési problémák vannak mint az állat. Egészen eddig medium/max beállításokon teljesen szaggatásmentesen, és jól ment a játék. Itt viszont a legkisebb üres irodába is szarul megy.(még minimumba is) Ok hogy nincs 1 atomerõmûvem ,de azért ezt akkor sem kéne.

Ami tetszett:
- Ai
- Jól eltalált hangok és zene
- 1 ideig izgalmas
- A történet akár még jónak is mondható

Ami nem:
- Gépigény
- Bugok tömkelege
- Sok lopott 5let
- 1hangú pályák
- Sablonos, unalmassá váló játékmenet

75%

A legnagyobb gáz az hogy relatív normális gépen sem megy jól.
1 plélda:

1024x768 4xAA 8xAF minden maximumon...

Kép 1
Kép 2
Kép 3
Kép 5
Kép 6
Kép 7
Kép 8
Kép 9

A gyerek gépe:
intel p4 3.0GHz northwood HT
asus p4p800deluxe alaplap
MSI MS-StarForce GeForce 6800GT (NVIDIA GeForce 6800GT)
2 giga ram (kingmax) 400mHz

Ez a játék a jelenlegi állapotában elmenne 1 betanak. De másnak nemnagyon...

grebber
Na megjöttem vasárnap éjszakai túlórából meg is van a FEAR-nek az ára 😄

vfeco:
Amúgy ez érdekes dolog mert nekem jóval szarabb gépem van és fps minimum 47 mediumon. + 1024x768 felbontásba..
És semmi szaggatás 1 kicsi se..
Athlon XP 2200+ (1,7Ghz),768MB Ram,ASUS A7V8X-X alaplap...

[ Dj Doky Music Site - http://djdoky.tx.hu

3Error
valaki lõje már le a poént, mert végigvittem, de nem esett le a lényeg... kicsit homályban vagyok a sztorival. 😊 (mi a NAGY csattanó?)
köszi !

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

musha
hát éjjel lámpa nélkül azért néhányszor szó szerint végigfutott rajtam a hideg (mármint a F.E.A.R-ben)...

musha
nálam a light max. 2-3 fps-t számít, a shadow egy bõ tizest (low beállítással)...

amugy ha lights-ot es/vagy shadowst leveszitek lowra akkor vilagosabb a game viszont joval rondabb😊 valaki kerdezte hogy mit erdemes lejjebb venni fps noveleshez, hat sajna pont ez a ket dolog fogja vissza leginkabb, a tapasztalataim szerint. (lights es shadows)

ez eleg szani hogy igy noveled a szavazatokat, emberi faj diszpeldanya.

Omlás
Halle al nembírtam megálni és kipróbáltam a gamet!Sajna grafika nálam elég gyenge 😞De a hangulat az ottvan éjszaka fülhalgatóval kopp sötétben brrrr volt pár para helyzet nekem is 😄D !AI tényleg jó kellemesset csalódtam .Még elég az elelyén vok kivi vok mi lessz késõbb 😊 .Amúgy nekem pl nincs bajom a Flashekkel szerintem kell hogy ien sûrûn legyenek már ha annak nevezhetõ 😊!Nálam kap egy Laza 98% ot!

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Casseus
Nah kipróbáltam a gammát természetesen experten<#violent>, minden fullon kivéve az élsimitás (2*), aizotróp is (2*)-en! Ami tetszik az maga a környezet (bár jobban szeretem a szabadabb....,nagyobb pályákat) Naon jó az "AI" vagy nemtom hogy nevezzem! Engem sikerült kisebb parákra késztetni, merthátkésö van és egyedül lakom, szal jó majdnem minden! Ami nem teszik az a sok flash ami minden 5 percben van( legyen de ne ennyi)! A fegyverek ugyhogy jók.....bár....!<#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps>
Nálam olyan: 96%

ha te azt tudnád...^^

Mr_no_NaMe
Hát nem vissza hanem elõre😊
Nemondjátok már hogy elakadtok ebben a játékban...
2 irány van:vissza és elõre...
insp
Skacok, aki akar egy igazán jót parázni -amit ugye a FEAR nem igazán tud elérni-, az próbálja ki a Land of the Dead demóját sötétben, fejhallgatóval.
Garantált a befosás pár helyen!

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

Hi!kis segitség kéne "watchers" pályán keresem a network hubot de elakadtam,,ott ahol elõször jönnek láthatatlan ellenek... merre??<#nemtudom>
EmThor
ja igen , penetrator címû fegyver 😄 meg tiszta painkiller karóvetõ 😄

szivessen
Valamit félreértettél:-))Olvass vissza
EmThor
MerlinW, matkovic, köszi, már sikerült ^^

ez igy van de nem en kertem tanacsot hanem 'ssolitude'
MerlinW
lényeg hogy mikor Neroban mikor az új projektre kattintasz a baloldali lista (ahol a DVD Copy, DVD-video stb van) alja felé van egy DVD-ROM UDF és UDF/ISO tipus. Ezeket használd nagy file-ok esetén.

[merlinw.org]

bocsi a 6133 - ra
csak valaszoltam a #6132-es üzenetére
MerlinW
miva'?😊))

[merlinw.org]

de a egetotl is fugg hogy tugya e irni a UDF formatumot mert nem mindegyk tugya
MerlinW
Nem sötét a játék, ha elõtte bekalibrálod a gammát a monitorodhoz. Van rá külön menü.

[merlinw.org]

EmThor
<#worship><#worship><#worship>

UDF
EmThor
világos, én sem vagyok programozó, csak érdekességképp' írtam 😊 jókat vicceskednek fejlesztõk a bemutatás közben, meg a kiccsajos kör-t idézõ, b múvi feeling kisfilmet is kötelezõ megnézni 😊 nemhiába ce vagy directors edition vagy mi is ez 😊 [btw nero nem akarja kiírni a 2gb feletti fileokat ,mit állíjak be? thx]

Én nem boncolgatom a technikai hátteret,nem nagyon értek hozzá,és nem is nagyon érdekel.Az gyõz meg,ami a képernyõrõl lejön.És a F.E.A.R. esetében ez meggyõzõ volt.(Nem különösenbben érdekel pl.a falongolyónyom hogyan készül.Jól néz ki,pont).
Aham<#vigyor0>Lehet ujraindulok,mert be vagyok lassulva...
EmThor
mellesleg eszembe jutott a 2pisztolyról a blood, erre eszembe jutott hogy a monolith is honnan kezde, és errõl jutott eszembe az ubisoft, hogy õk is hova jutottak, de honnan kezdték. tessék 😄

Azt értem,az Ubi-t nem értem.
EmThor
btw = by the way = mellesleg 😊

Hogy jön ide az Ubisoft?
EmThor
megnéztem kisfilmeket dvd-rõl. fantasztikus tényleg amit grafikával csináltak, eredeti sztori5let sem rossz, DE nem jön le, nem üt át. csak néztem hogy itt ott mi történik?! tényleg jó hogy látod magadat jobban beleéled magad... de mibe is?! egy max payne-szerûnek szánt sztorival fûszerezett nem rog doll-t hanem stunt-doll-t alkalmazó, nextgen grafikájú fps, shaderelt falongolyónyomokkal, 1984es naptárakkal, a valós idõt végül is nélkülözõ óráktól 😊 . monolith minõség viszont 😊 btw de emlékszek még arra az idõre is, amikor az ubisoft-ot még ubi"dögevõ" soft-nak hívták, mert minden szar játékot kiadtak 😄

Valaki tudna küldeni elmentést interval 05-rõl? Mert beszart a gépem és elvesztek az elemntések 😞
[email protected]
Köszönöm elõre is annak aki küld!
Ez hogy jön ide?