13095


Üdvözlünk a FEAR Topicban!


Kellemes olvasást/fórumozást kívánunk!


fear1b.jpg

Walkthrough I Gameplay I F.E.A.R. Online I Multi Gameplay I Multi Gameplay 2

Ingyenes lett a F.E.A.R. Multiplayer.


FAQ - 2006  I  FAQ - 2014


  • Szikorarobi
    #13095
    Koszi az infot. Ha kesz lesz kiprobalom.
  • grebber
    #13094
    F.E.A.R. – Hamarosan jelentősen megszépül a klasszikus horrorjáték

    A Rivarez néven futó modder bejelentette legújabb projektjét, mely egy MI-vel készített HD Texture Pack lesz a F.E.A.R.-hez.

    És ne feledjük készül a FEAR klón is a Trepang 2
  • Frenky
    #13093
    Hi! Akit érdekel csatlakozzon! BlackShot Hungary
    A BalckShot Hungary csoport célja, hogy olyan játékosokat gyűtjsön egy helyre, akik nem használnak semmiféle csalást vagy más egyéb segédprogramot, ami nem a saját tudását tükrözi, hanem a cheat program csinálja helyette. Nem értem azokat a játékosokat, akik önmagukat álltatják, hogy mennyire jó játékosok, miközben az AIM vagy más "csalás" programot használják játék közben! Ne csatlakozz, ha csítelsz! Üdv, HUNter
    A hivatalos oldal: BlackShot regisztráció és letöltés itt!
  • Szikorarobi
    #13092
    Októberben érkezik a F.E.A.R. Online Link
  • Szikorarobi
    #13089
    En meg jatszok vele heti kb 1 orat. Ket hete kezdtem megint. Szerintem probaltuk a FEAR 2-t is csak az nagyon reg volt mar nem is emlekszem ra milyen volt. De amit most csinaltak a skacok az nagyon kassa. Vegre nem lag-ol. Majd berakom az uj FAQ-ba hogy kell telepiteni meg kulcsot szerezni ra. Addig is itt a cim --> FEAR Download and Key.
  • mooo
    #13088
    Játszik még valaki vele? Nem is emlékszem mikor multiztam vele utoljára. FEAR 2-őt próbáltátok?
  • Szikorarobi
    #13087
    Kesz van az uj forum design. A FAQ-ot majd jovoheten csinalom mert most elfoglalt vagyok. Addig is ha valakinek van hozzaszolni valoja ne kimeljetek...
  • mooo
    #13086
    Egyelőre csak a házigazdák látják az új design-t.
  • Szikorarobi
    #13085
    Ti latjatok az uj design-t? En ha be vagyok jelentkezve tokeletes ha nem akkor a regi forum latszodik amit hibasan jelenit meg. Lehet meg nem allitottak at a forumot es csak a hazigazdak lathatjak? passz...
  • Szikorarobi
    #13083
    Dolgozgatok rajta ma meg holnap. Eddig senki nem irt semmit. Ne fogjatok magatokat vissza. Videot mar talaltam 2005 bol. A regi FEAR csapatrol. Chooslee, Karc, WhyLeeng, Lashy, Huncut, Equinox, Theadvent es Bubu szereplesevel.
  • Szikorarobi
    #13082
    Sziasztok! Hetvegen rendbe rakom a fejlecet es a FAQ-ot. Segitsegeteket kernem, hogy minel tobb hasznalhato info legyen benne.
    Legyetek szivesek az email cimemre a szikorarobi at gmail pont com ra kuldjetek olyan infokat, linkeket, videot stb ami szerintetek erdemes arra hogy bekeruljon a FAQ ba es segitsen gamer tarsaitokon. En kb egy honapja felraktam megint, szoktam is jatszani par menetet rajta. Szerintem teljesen jol mukodik es nem valtozott a velemenyem, hogy az egyik legjobban sikerult multis jatek.
    Udv mindenkinek es kellemes gyilkolaszast!
    Szikorarobi
  • kalapos
    #13081
    Hogy a fenébe lehet elindítani w7-en?
    Olvastam hogy a gamestar féle változatra volt megoldás illetve a steam-es is gond nélkül megy azonban nekem a dvd-s bolti változat van és w7-en nem hajlandó elindulni :(
    Tudtok megoldást?
  • Kalash17
    #13080
    Sziasztok!Most raktam fel a játékot!Régebben már játszottam vele kicsit, nagyon tetszett, de zavart hogy nem lehet irányzékot benézni a fegyveren...Esetleg, ha valaki tud olyan modot ahol ezt megoldották, kérem adja meg a letöltési helyét!MAgyarítás, és egyéb játékélményt növelő dolgok érdekelnének még.Előre is köszönöm a választ!Üdv
  • Sund
    #13079
    Még él a multiplayer, ha nem listázza a szervereket, akkor itt megtaláljátok a megoldást:

    http://fear-community.org/
  • HJ
    #13078
    Felraktam a F.E.A.R. módosításokat a weblapomra. www.cheatland.hu
    Keressétek a letöltéseknél. Majd írjátok meg a tapasztalatokat!
  • mester1987
    #13077
    Van PROPHET féle verzió is a 2. részből, elvileg abba benne van minden frissítés is. Valaki azt próbálta?! Tán' még a Reborn is benne van már :P
  • HJ
    #13076
    Privát ment
  • búgódisznó
    #13075
    Valahova töltsd már fel légyszi!
  • HJ
    #13074
    Ha kell valakinek, akkor elküldöm mailban szívesen, de 1 hónap alatt senkinek se kellett :)
  • Optimus Prime
    #13073
    És megosztanád a többi fórumossal is?
  • HJ
    #13072
    Kis buherálgatás után sikerült megoldani, hogy ne csak az alapjátékban, hanem mind a két kiegészítőben is megnövekedjen a feliratozás betű mérete :)
    1 szó mint 100: most már 1920x1080 felbontásban is jól olvasható minden felirat a teljes F.E.A.R. + Extraction Point + Perseus Mandate csomagban :)
  • HJ
    #13071
    1920x1080 felbontásban a játék közbeni felirat (a sárga színű) mérete nagyon pici. Csináltam egy apró módosítást aminek eredményeképpen a felirat már jól olvasható ekkora felbontásban is :) Más betűméretet ill. szöveget nem módosítottam benne! Működik az 1.08-as verzióval és az 1.03-as magyar fordítással. Más verziókkal nem próbáltam. Ha van rá igény, akkor feltöltöm valahova.
  • Sund
    #13070
    nagy szünet után újra elkezdtem FEAR multizni. Aki szeretne CTF-ezni egy jót, az szóljon/írjon privit.
  • totyak
    #13069
    OK, azt hiszem kezdem érteni.

    Tehát a GfW és a GfWL nem ugyan az. Előbbi csak annyit jelent, hogy a játékot windowsra gyártották, utóbbi pedig azt, hogy lehet benne LIVE-ra csatlakozni, vagyis achikat gyűjteni.
    Viszont nem csak LIVE-os játékokban van achi rendszer (lásd FEAR 2), itt a menüben lehet megnézni az achikat, de ezek nem adnak gamescore-t.

    Egyébként most néztem meg (előbb is megtehettem volna) a FEAR2 dobozát. Hátul ott a Steamworks logo. Gondolom ez azt jelenti, hogy amelyik játékon ez rajta van, azt steam-en kell regisztrálni? Mondjuk azt nem értem, hogy az alsó táblázat mért nem úgy jelöli a FEAR2-t, hogy van benne achi.

    ÉS mi az a Games on Demand?
  • Optimus Prime
    #13068
    Én is ezt mondtam. A GTA IV-en Games for Windows LIVE logó van, alul egy kis narancs csík is van. A kettő NEM ugyanaz. Szerintem férc konzol port a 2, ezért van a menüben az achievements.
  • totyak
    #13067
    Ezt találtam:

    A felső táblázatot akkor találtam, ha a Google-ba beírtam, hogy Games for Windows live games list. Az alsót meg, ha Steamworks games list-et írtam.



    Ezek alapján úgy tűnik, hogy a játék nem Live-os, hanem Steamworks-os és nincsenek benne achik. Pedig elvileg vannak.

    Egyébként már tisztára össze is zavarodtam. Azt sem tudom pontosan mi a Games for Windows Live, meg a Steamworks, meg a Games on Demand.
  • totyak
    #13066
    Nekem egyrészt megvan dobozos kiadásban, amit a CdProjekt adott ki itthon. Vastag tok, karton borítás, magyar felirat. Ez nem akar működni, ezek szerint azért, mert használtan lett meg. De elvileg ezt is kellene regisztrálni steam-en, csak a cd kulcs beírásakor írja, hogy már használatban van (gondolom az előző tulaj regelte).
    Másrészt megvan steam-en a FEAR pakk (kivéve a 3. részt). Ez tökéletesen elindul, csak jobb szeretem a dobozos játékokat, hogy ott díszelegjenek a polcon.

    A dobozosra rá van nyomtatva a felső sávba, hogy Games for Windows. Mivel a GTA IV-re is csak ennyi van írva, és abban bejön a Live és trófeákat is lehet gyűjteni, ezért azt hittem, hogy ebben is lehet. Ezért kérdeztem, hogy a steam-es pakknak nincs-e valahol kulcsa (valahol a steam kliensben), hogy esetleg azzal telepítsem a dobozost és akkor látnám, hogy van-e Live vagy sem.

    Mert pl. ha GTA IV-ezek, akkor indítás után bejelentkezhetek egyrészt offline profillal vagy online Live profillal. Ha online profillal lépek be, akkor tudok trófeákat gyűjteni és a Home gomb megnyomására előugrik egy ablak, ahol megnézhetem milyen játékaim vannak és mennyi gamescore-t szedtem össze bennük.

    Szerintem a FEAR2 dobozos kiadása is képes lenne erre. Valójában erre lennék kíváncsi, meg a cd kulcs kérdésre.

    Remélem így elég érthető, mert sajnos ennél jobban nem tudom leírni mit akarok.
  • Optimus Prime
    #13065
    A FEAR2 nem SteamWorks cím, habár azt hiszem csak Steamen regisztrálható. A Games for Windows LIVE pedig más tészta. Ez csak Games for Windows cím, ami kompatibilis a Windows összes példányával, egyszerű telepíteni és támogatja a gyerekzárat. A LIVE pedig szintén jelölve van, de azt indításnál azonnal megtudod, ha egy játék LIVE-os. Ez nem az, de nem is SteamWorks.
    Az igazat megvallva nem tudom ez a játék bármilyen kiadása csak steammel működik-e vagy Steamen s aktiválható, mint a Prey. És már most azt se értem neked melyik verzió van.
  • totyak
    #13064
    Igen, használt a játék. Akkor gondolom az lesz a hiba oka. Gondolom az előző tulaj beregisztrálta. Jól értem, hogy a LIVE-ban akkor sem látnám a listámban az achikat, ha a dobozos kiadást telepíteném (úgy, mint pl. a GTA IV trófeáit vagy a Street Fighter IV trófeáit, hogy Home gombbal játék közben megnézhessem)? Vagy ez csak a Steam-es kiadásra vonatkozik, mert ugye a dobozos kiadásra rá van írva, hogy Live-os?
    A nyelvet sikerült átállítanom és a multi-t is megtaláltam (szinte kiszúrta a szememet, bár senki nem játszik már vele érzésem szerint).
    A Steam-es kiadásnak nincs valahol cd kulcsa, hogy azzal telepítsem a dobozost?

    Köszi
  • Optimus Prime
    #13063
    A játék nem használ se SteamWorks-öt, se LIVE-ot, beépített achievement lapja van. Sajnos a progress így csak a főmenüből érhető el. Ha a dobozos verzió nem telepíthető, akkor valószínűleg használtan vetted vagy már regisztráltad egy másik fiókodhoz. Aki nem jártam Steamben ez megesik.
    A játék nyelvét Steames lapján Properties->Language bármikor állítható, szemben más szolgáltatókkal (dobozos vagy Origin).
    Tudtommal csak a FEAR 2 feliratos, se az 1, kivétel nálunk kapható retail verzió, de az vágott és nem Steames. Valamint a Reborn DLC sem feliratos.
  • totyak
    #13062
    Mielőtt még telepíteném a játékot a listámból, gondolom az előtt kell nyelvet változtatni? Telepített játékban már nem lehet?
    Csak a FEAR2 magyar vagy a többi epizód is?
    Illetve még a multiról kérdeznék. Hol tudom elindítani? Nem találtam ilyet a menüben.
    Valamint még az érdekelne, hogy ha sikerül a multit elindítani, akkor tudok gyűjteni olyan achievementeket, vagy az csak a dobozos verzióban elérhető? Valahogy megjelennek a trófeák a live rendszerben vagy ezeket a steam tárolja (mert a dobozosban ugye a live-on is látszanak)?

    Megvan a játék dobozosan is csak nem fogadja el a kulcsot. Mindig azt írja, hogy már használva van. Esetleg a steam-es játéknak nincs kulcs, hogy azzal telepítsem a dobozos verziómat?

    Elnézést a sok kérdésért, de ez az első steam játékom, nem nagyon értek hozzá. Ha lehetne, valaki mindenre válaszoljon legyen olyan kedves.
  • Optimus Prime
    #13061
    A listán a játék nevére kattintva Properties és ott a Language fülön. De lehet, ha a Steam magyar akkor az is. Nekem sose kellett. A multi még nem halt ki, mintha lett volna pár szerver a múltkor.
  • totyak
    #13060
    ÜDv! Steam-en megvan a FEAR pakk (3. részt kivéve). Kérdésem, hogy hogyan tudok magyar feliratot beállítani, és hogyan tudok mondjuk a második részben multiba menni, trófeákat gyűjteni?
  • FSpofon
    #13059
    akkor meg mit akarsz fearezni ha olyan kis fiatalka vagy? felnőtteknek való sokavér stb
  • Rony94
    #13058
    Bocs de kihagyom. Nincs bankkártyám.
  • Optimus Prime
    #13057
    Minden. A FEAR, ráadásul Director's Cut verzió bónusz filmek, az Extraction Point és a Perseus Mandate. Utóbbi kettőhöz nincs multi támogatás. Bár lehet az EP-hoz is jó a FEAR Combat-os kulcs.
    Én tavaly vettem sale-n az egész FEAR szériát 9 euróért.
  • steweee
    #13056
    A goldba benne van a multiplayer kieg is ?
  • Optimus Prime
    #13055
    Olvas vissza kicsit. Cenzúrás a magyar verzió. Passzold el és vedd meg Steamen, csak 9 euró és benne van mindkét expansion.
  • Rony94
    #13054
    Még régebben megvettem a FEAR Gold-ot. És meglepődtem mikor elkezdtem lőni a katonát és semmi vér. Meg biztos tudjátok, van olyan is amikor lelövök egy katonát közvetlen közelről egy shotgun-nal és szétrobban ahol lehet látni a sok vért. Nos ez itt nem így van. Belelövök a katonába és hipp-hopp csak eltűnt.

    Ne mondjátok hogy a menüben kell bekapcsolnom, mert nem ott kell. Ott bevan kapcsolva mégis ilyen light-os az egész.

    Nem tudja valaki hogy így manuálisan belehetne-e kapcsolni a vért?
  • Quki
    #13053
    hehej...de rohadt rég voltam már itt :D egy kicsit nosztalgiázok :) ma vmikor egy-két játszma robiék szerverén?:)