497
-
#17 Én az E3 hangulata miatt nyitottam nem úgy mint a konzolosoké ami hírekkel traktál (persze az is jó csak más). Teljesen fel vagyok pörögve a sok csaj...izé a játékok miatt! -
#16 mostmár lassan látom az értelmét a opicnak. ;) -
#15 -
#14 És ha az emnber a játékokat megunja az E3-on:
http://www.hardwired.hu/img/hir2/E3Playboymansion_7.jpg -
#13 KÉPEK a helyszínről -
#12 De itt magaról az expóról is lehetne beszélni példáúl a nyálunkat csorgatni hogy mennyire szeretnénk kijutni!
A Topic szinte teljesen egyszerre nyílt,és akkor még a fórumkeresőben nem volt ott csak egy E3 2003 nevü ami teljesen elhagyatott volt!
Amúgy meg ha a moderátoroknak kedve szottyanna bezárni a topicot akkor tessék csak nem fogok miatta megkattanni. -
#11 ebből topiczárás lesz. ;)
amúgy nincs is értelme a topicnak, mert ha egy e3-as infó van egy játékról az a topicjába megy nem ide -
#10 hát ja, de VIP-knek mindent szabd nem tudtad? ;) -
#9 de ez még csak az 50dik ilyen topic,hol itt a gond? :-DDDDD -
Garfield #8 Még jó, hogy az a kib*szott rendszer a topik létrehozásánál felhívja a figyelmet, hogy előzetesen keressen rá a topiknyitó, hátha létezik már ilyen topik.
Arról már nem is beszélve, hogy maga ez a fórum tartalmaz egy tökugyanilyen nevű topikot, amit a kedves topiknyitó azonnal kiszúrt volna, ha veszi a fáradságot és pl. ABC-sorrendbe rendezi a topikokat... -
#7 Jól beszéltél! :D -
#6 ez összefoglalva minden nem csak a 2004 hanem a régebbi is meg az elkövetkezőké is és pc+konzol!
Egyszerre nyíltak de már sokszor előfordult hogy egy témában több topic is van! nekem mind1 csak ne zárják be egyiket se!! -
#5 Na most akkor hova menjen az ember? Vagy vállaszuk ketté, hogy ez a pc-ké és a másik a konzolosokké? -
#4 Az eseményeket nyomonkövethetik sok gamer online oldalon:
www.576.hu (folyamatosan szinte élőben)
www.hardwired.hu -
#3 micsida? -
ma 22:07 | Privát | Galéria | Válasz | #1
Gondolom nem sok embernek kell ecsetelni,hogy mi is az az E3,hová gamerek sokasága zarándokol el.
És egy darabig ez folyik még a csapból is.
A legújabb cuccok,játékok kerülnek bemutatásra külömböző platformokra.
Csakúgy mint most is 2004-ben.
MEGKEZDŐDÖTT AZ IDEJI E3!!!!
Most is sok újdonság van:PSP,Nintendo DS......stb.
-
#1 1.
de miért?