40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
Vers #93 azér a programozok biztos érzik hogy mit lehet kihozni a gépböl,
azt nem tehetik meg hogy mutogatják a gt4 videokat utána meg kijön a játék és ultragagyi lesz, magukat égetnék le
amugy a psp nem sokkal lassabb a ps2-nél, söt a processzora gyorsabb is 33 mhz-el
a grafrendszer a lassabb mert nincs akkora sávszéle a grafmemnek, de mivel a felbontás kisebb meg a gpu is fejlettebb lehetséges hogy nem olyan vészes a különbség
amugy a psp videokon 1 autot rak ki és nem hatot, ez a nem mindegy -
Vers #92 azér umd, mer egy lemez elöállitása 10 ft-ba kerül, mig egy memkártya drága és kicsi
egy 3d-s játéknak kell legalább 1 cd-nyi hely
a filmeknek nem elég 1 cd, lehet hogy neked megfelel de annak a minösége egy szar a dvd-hez képest , a psp felbontása nem sokkal kisebb a tv-nél -
Jinchuu #91 Jaja, azok a videok túl szépek, no meg az sem mindegy, hogy pont az a rész megy a gépen, amit már előtte le lehetett tölteni videoként, de ott még mint ps2-n! :D Amúgy szerintem ez nem más mint marketing, húzónév, sok-sok vásárló látja, hogy kedvenc ps/ps2 gameja megjelenik psp-re, újabb esély, hogy többen sokkal többen megveszik majd a gépet! Aztán gyorsan összedobták azt a kis videot rajta és kész! -
A GT4 Mobile video-k SZVSZ egy nagy átb*szás, mivel a többi PSP játék meg sem közelíti ezt a minőséget.
SZVSZ simán fogták a PS2 verzió néhány videoját, átméretezték 16:9-re és azt játsza le folyamatosan a PSP és ráfogják, hogy így néz majd ki.
Majd akkor elhiszem, hogy így fog kinézni, ha játszható is lesz. -
Tényleg nem befolyásolja a játszást az hogy lézeres és nem memória vagy játékkártyás? Úgy megtudják oldani mint a discmeneket? Rázkódásvédelem meg hasonló. -
A warez miatt. -
Cat #87 kérdés: jó meg szép ez a PSP, de miért UMD van benne? Értem ezalatt, hogy mi szükség van egy teljesen új szabványt kifejleszteni, kidolgozni, és mi értelme 1.8 gigás lemezeket belerakni egy kézi készülékbe? Manapság egy mozifilm egy cédén elfér (700 megán), és ennek a kijelzője 8adakkora mint a számgépen elterjedten nézett filmek felbontása. Tehát kiváló minőségben lehetne nézni filmeket akkor is ha mondjuk a sony memóriakártyáját rakják bele.
Egyszerüen nem hiszem el hogy másfél gigára van szükségük a játékokhoz, amikor a fenntiekből kiindulva 64-128 megás memóriakártyák is bőven elegendőek lennének.
Ezenkívül egy mozgó alkatrészekből álló meghajtó, amiben marhaérzékeny lézerfej van sokkalta érzékenyebb az ütödésekre, leejtésre mint egy szilárdtest memóriás eszköz lenne, tehát ha memóriakártyán adnák ki a játékokat sokkal jobban járnának.
vki ötlet? (most ne azt magyarázzátok hogy jó az 1.8 giga - mert sztm is az, de szükségtelen is - hanem hogy miért éri meg a hátrányok és a költségek ellenére egy ilyet kifejleszteni és beépíteni) -
Nem veszem meg egyiket se..majd letöltöm.
-
Marhajo, vedd meg PSPre is meg DVDre is:)
Sokan fognak rohanni a boltba valoszinu:) -
DS nekem se tetszik.. foleg a dizajn.. allitolag meg valtozni fog kicsit.. de akkor is.. PSP elegge jol nez i.. a tudasa meg zsirabb...
de nem is egymas ellen vannak alitva..
a PSP a nextgen handheld.. mig a DS egy felig nextgen handheld felig pedig egy probalkozas hogy mit lehetne ranksozni... a Nintendo termeszetesen ennel jobb nextgen handheldet is ki tud nyogni felvalrol... -
hat a GT tulsagosan is jol nez ki....kircsi lenne ha tenyleg azt tudna./ ridge racerban azert lathato hogy pixelesedik meg hasonlo....kar hogy egy budapest-balaton utat alig fog kibirni... -
Vers #82 mi lenne gyöz a sony a m$ meg megy a szemétbe:) -
az engem is megdöbbentett....ja és még csak 1. generációs játékok....pfff...mi lesz itt.... -
gyurmandia #80 Nem szeretem az összeesküvés elméleteket, de félelmetes Sony koncepció rajzolódik ki előttem... Az a GT video a PSP-re elképesztő! -
"De lesz-e vajon warez cucc ra?"
Remélem, hogy nem.
BTW szerencsére az az UMD nem tűnik túl elterjedt pécés szabvány írónak. >:) -
Én ezen nem aggódnék.. -
Hurra! Filmet a junoszt TVm is tud... ;) De lesz-e vajon warez cucc ra? Mert en tuti nem veszek 18-20 E Ftert jatekot hozza!!!! -
A Final Fantasy Advent Children movie a PSP indulásakor elérhető lesz a speciális PSP lemezeken (1,8 Gb kapacitású), mintegy prezentálva a gép filmlejátszási képességeit -
jah kira! -
Jibe #74
Jó hír azoknak, akik izgultak az analóg pad miatt:
576.hu:
"A PSP kényelmesen kezelhető, a Gamspotosok elmondása szerint alig valamivel hosszabb a hagyományos GBA-nál. Az analóg kar elég kicsi, de meglepően jól és érzékenyen funkcionál, viszont nem lehet benyomni (mint a PS2-nél). Az összes többi gomb digitális, beleértve a két ravaszt is. A funkcióbillentyűk közül a Home lehet érdekes: ez az feltételezi, hogy a PSP valamilyen frontenddel (a játékok / filmek / zenék indítására szolgáló programmal) is rendelkezni fog."
-
Bár lenne rá FF rész is! :D -
Hát a "bombasztikus hír": egy új Phantasy Star ( nem online)
(A másik variáció jobban izgatott) -
Seth!
Benned költő veszett el!
A prófétát hallottuk.
Pozitív értelemben. -
Ja és a SEGA valami bombasztikus hírre készül ( egyes források szerint szintén handheld masináról van szó-bár én ezt kétlem)
Kiváncsian várom... -
Szvsz a PSP lesz a nyerő. Sokkal több lehetőség van benne mint a DS-be.Összekapcsolható a sz.géppel úgyhogy szerintem a játékok beszerzése is meg fog oldódni egy idő után.Aki esetleg megnézte a Playstation E3 press conference-t(gamespot-on), be fogja látni hogy többet tud mint riválisa.
A DS is szuper masina, csak a fő erényei (touch screen, meg a dual screen) forradalmiak ugyan de szerintem nem olyan egetrengetően fontosak.
Hát ez persze saját vélemény így a látottak, olvasottak után.
Csak hát az ára is meglesz, előzetes becslések szerint 100k-t megközelítő összeget kell leperkálnunk érte. -
Jinchuu #68 Azért a vásárlással még várhatsz, addig pedig talán majd el is tudod dönteni! :D -
Király!
Nem tudom melyiket vegyem meg.
NDS avagy PSP!
Szívemszerint mindkettő , de a pénztárcám nem ezt súgalja. -
Jön rá SOCOM is!
-
basszus!!!
Mind1 menjetek fel a www.ign.com-ra és ott a PSP-s linkre és ott csomó cuccos van -
Ez tényleg aranybánya -
arany bánya! -
Megnéztem én is a videót=BESZARÁS!!! -
éreztem,hogy ezt fogod mondani!
De tényleg majd rá lehet kötni képernyőre? -
Persze! A TV tetejére! :D LOL -
Ki lehet majd rakni ezt tévére? -
többi itt: http://www.576.hu/kepgaleria.phtml?galeria_id=6948 -
hehe én már láttam! ajánlom! -
PSP JÁTÉK BEMUTATÓ!!!!!!!!!! -
A grafikája valahol a PS1 és a PS2 között lehet ,de biztos játéka válogatja hogy milyen szép! -
ISTENEM KELL EGY ILYEN!!!!!!!!!!!!
(de kiváncsi vagyok a Nintendo DS-re is ,asszem ha rámszakad a Nemzeti Bank akkor megveszem mind a kettőt)
Egyetlen hátulütője ,hogy könnyebben ellopnak egy ilyen kicsi kütyüt.