PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ass
<#felkialtas> Frissítés: Devhook 0.44 + FW 2.71 FULLPACKAGE - Flash player and WMA activated - FULL FW 2.71 EMULATION!
Na, õ született meg.

pspfilez.atw.hu Devhook +magyar leírás :: DAXZISO lista, egyéb loader, leírás, ISO készítő, DAX/CSO tömörítő/konvertáló FW1.5-re 2.6 -> 1.5 downgrader :: Hivatalos demó, Flash játék+videó FW2.7-re

mi?

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

ass
Itt a végállomás, azt hiszem.
Másfél órája megszületett.

pspfilez.atw.hu Devhook +magyar leírás :: DAXZISO lista, egyéb loader, leírás, ISO készítő, DAX/CSO tömörítő/konvertáló FW1.5-re 2.6 -> 1.5 downgrader :: Hivatalos demó, Flash játék+videó FW2.7-re

ass
<#eljen> Bezony. A "DEVHOOK" helyett nyilván az átnevezendõ mappa nevét kell beírni.

ass írta pár napja, ha erre gondolsz :

De, el lehet. Írd át a könyvtárak nevét a PSP/GAME-ben ezekre:
"%__SCE__DEVHOOK" és "__SCE__DEVHOOK".
t0mmy
én nem találtam a FAQ-ban azt hogy hogy lehet a Corrupted izéket eltüntetni :S

hopp, nem neked akartam válaszolni 😄

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Magát a problémát nem oldottuk még meg sajna, de kiküszöböltük.

ass
Amúgy örülök, hogy sikerült megoldani a problémát. Ha a Devhook leírást végigolvasod, elég sok problémára fény derül, ami a RunUMD használatából adódik, pl a te X mappás gondod és annak megoldása is.

ass
Benne van az... Olvasd el a pspfilezon a Devhook részletes magyar nyelvû használati útmutatóját. Ez a billentyû kombináció is benne van, meg még öt másik. <#kacsint>

Ha kell átküldöm mondjuk MSN-en.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Hé Ass! Képzeld elindult egy RunUMD-s játék. Moralosan gépe valamiért létretudott hozni egy jó X-könyvtárat az UMD lemezrõl és átküldte, így elindult a játék. Az rejtély, hogy nekem mért nem csinálja meg a gép (pedig ugyan az a GTA lemez van meg mindkettõnknek...).
Másik dolog, hogy nem tom tudod-e, de van egy fájl, amivel ha felülírod a Devhook mappáiban az ugyanolyan nevû fájlt, akkor a gép a HOME+négyzet parancs hatására visszalép 1.5-be az ál-2.6-ból hosszú kikapcs nélkül. Bele lehetne építeni a Devhook csomagba az oldaladon.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Szerintem nem volt az poén, komolyan gondoltad, és ez csak a kimagyarázás.. persze ilyenkor már mindenki primitív, meg legsötétebb... Gratula!
ass
Á, így már kezd derengeni,hogy mit akartál írni. De a smiley-k pont arra valók, hogy az ember az írásait hangsúlyozni tudja, amit szóban lényegesen egyszerûbb. Nem értem miért vagy felháborodva, ha írsz valamit és az olvasó félreérti. Ha egyértelmû lenne, nem baxxogatott volna senki.

torrente
Az volt, de akkora primitívek, hogy 5 fajta röhögõs smiley nélkül nem értik, fõleg ez a legsötétebb vg. Eddig sosem írtam neki, de tényleg a legundorítóbb, legagresszívebb alak a fórumban.

Mi volt a kiindulópont?
"mennyire merül jobban a gép ha 333Mhz-en megy?"
Válasz: Kipróbálod és kiderül.
"nekem nem derül ki mert én nem lemerülésig játszom soha..."
Válasz: Ha kétszer lemeríted, biztos hogy komoly kár lesz a gépedben!
Merítsd le 50%-ig és mérd az idõt.

(Miért kell kétszer lemeríteni?
Mert egyszer megnézi 333MHZ-en, egyszer meg alacsonyabb MHZ-en, hogy mennyi idõ alatt merül le).

t0mmy
DE NEM VOLT AZ!!! 😄😄😄😄😄😄

Szerintem csak poén volt.

Meglepõ, de az aksiban lévõ kémiai folyamatok miatt, hogy maximálisan ki legyen használva még jót is tesz a teljes lemerítés. Nem véletlenûl van a mobiltelefonokban a kisûtés lehetõség...

Torrente, az ilyen hatalmas baromságokkal kimélj meg minket a jövöben!!!!!!!!
t0mmy
"Merítsd le 50%-ig és mérd az idõt."

Igazából ezt sem értem pontosan hogy mit takar... :S

ass
Ajjaj! Akkor nekem - mivel már vagy 15x lemerült a PSP-m, - már tönkrement 7x, csak nem vettem észre! Iszonyat, mennyire figyelmetlen vagyok!

"Ha kétszer lemeríted, biztos hogy komoly kár lesz a gépedben!"

Ez milyen baromság már?
t0mmy
miért is lesz komoly a kár?

ass
Kész a teljes Devhook magyar nyelvû leírás és már fel is töltöttem.

torrente
Ha kétszer lemeríted, biztos hogy komoly kár lesz a gépedben!<#worship>
Merítsd le 50%-ig és mérd az idõt.

t0mmy
én windows reinstallt ajánlom! szerintem azt hagyd a végére! 😊

DJ YAYO
Ok megnézem mindenkinek a tanácsát!

ass
Nem, mintha ez lenne az oka, de minek kapcsolod be a WLAN-t az USB kapcsolathoz? A hibát ne a PSP-ben keresd, szerintem ezek lehetnek:
- az alaplap driverei nincsenek, vagy hiányosan vannak feltelepítve
- egy korábbi PSP telepítéskor hiba történt és rosszul lett feltelepítve
Nézz szét a Windows Eszközkezelõjében és nézd át az esetleges felkiáltójeles eszközöket, esetleg távolítsd el õket és akkor újra tudod telepíteni.

jah
este remlem már tok felnyomni
délután strand

Ingyen Film Letöltés http://ingyenfilmletoltes.info/ http://moviepie.info

Koma, fel tudod tenni valahova a jó prince of persia és a king kong-t?
deep
Jól csinász mindent (bár a wlan-t nem kell bekapcsolni). Szerintem az XP-d usb driverei nincsenek rendben. Ha nem lenne fent, tedd fel a service pack2-t.
fekete pöpec

DJ YAYO
Ok csak azért írtam még 1-szer hogy van-e valami új ötlet de mind1!

DJ YAYO
Nem nekem Windows XP-m van!

Ezt már megkérdezted egyszer, és lett is rá válszolva! Az USB kábelt a gép tetejére kell csatlakoztatni te szerencsétlen!
Csá portable!
DJ YAYO
Szasztok valaki tudna nekem segíteni?
Szóval csatlakoztatni szeretném a PSP-et a géphez!
Na most itt az a problémám hogy amikor bedugom a PSP-be és a gépbe az USB kábelt és amikor rámegyek a PSP-n az USB Connection-ra és bekapcsolom a Wlan-t akkor kiírja hogy USB mod de a gép meg azt hogy a hardver-t nem lehet felismerni vagy valami ilyesmi!
Mert én a gépbe oda dugom ahol itt elõl leg alul van 1 ovális kis lehajtóka, és amikor lehajtom ott van az USB csatlakozó!
Na én oda szoktam dugni de nem értem miért nem ismeri fel!
Vagy hátra kéne valahova?
Vagy valami USB progit kéne telepíteni?
Mert nekem már van 1 PSP video manager-em!
És már avval már küldeném a zenéket meg ilyesmiket!
Szal <#help>!!

<#wow1><#guluszem1><#wow1><#wow1><#wow2>mennyit írtam!!

t0mmy
aha az ujjlenyomatokkal nekem is kivan már...

vegyél feketét, és tegyél rá matricát 😛

deep
én az ujjlenyomatok miatt akarok fehéret
meg feketém má' vót'😄
t0mmy
a fehér az szerintem jobban néz ám ki 😊

ja ok 😄

deep
Mer most épp nincs egyse😄
ok
még mindig rossz a server, de amint jó lesz felrakom
elvileg még ma jó lesz

t0mmy
a barátnõm is fehéret akar 😄

t0mmy
nekem nem derül ki mert én nem lemerülésig játszom soha...

Nekem kellene a Tenchu! 😄

Minek mégegy?

deep
Öhhö, az gúd.
Ja, csak vigyázz mert asszem azok már új alaplappal szerelt gépek, szóval bukod bármilyen 1.5 dolgot...
deep
Multiformat árul 47-ért. Az jó ár teljesen😊