PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bagoly mondja verébnek...
(már sry)

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

PQ_Practical_Intelligence_Quotient_EUR_PSP-pSyPSP
NCAA_Football_2007_USA_PSP-LIGHTFORCE
Cars_EUR_PSP-pSyPSP

Ezek jöttek ki ma.
KillR
akkor sztem is ugyancsak ott kéne lennünk, hogy azt mondhasd, "volt egy-két hsz-em sg-n"...már ha értesz...
#11211-re a válaszo, pedig:
látod, most sem arról beszélsz, hogy miért írtál akkora baromságot, és nem azt magyarázod, h tényleg dícséretképp mondtad amit legelõször mondtál....hanem mondogatod, h le patkányoztalak....talán érthetnéd, h miért...ezér, amiért most is csak mellébeszélsz...és nem valldo be, hogy faszságokat írtál, hanem aláraksz valami iszonytatóan nagy hülyeséget...talán erre fel tettem...

Volt egy 1.50-esem.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Nem, te egyszer csak legerinctelenpatkányoztál, holott nem is voltál érintett, akkor mirõl beszélünk? És mire fel tetted?

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

KillR
ugyancsak nem mellesleg turha, neked egyáltalán van psp-d??? (#11196 )

KillR
ez csak egy nagyon rossz kimagyarázása a dolgoknak...

KillR
ehh...elég nagy barom vagy te is, már sry...

ColdFire
ASS ma egy tekken csata?😊

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Megyek és játszom egy kis Loco Roco-t, az én földmûves-kocsis munkám mellett!
Igen, bárki lehet az. Én is a fejedhez vághatom, csak így. De mire fel? 😊 #11190 mint moralosan említette. Neked mi is fájt ebben? 😊 nem látod hogy nem szóltam egy rossz szót sem? 😊 (Segítek: nem)

Gyilkos, ne legyél már gyerekes!

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

KillR
hát mily érdekes, én is hasonlóan látom a dolgok folyását...
nemmellesleg turha, figyelj, attól, h x éve gyûjtesz ezt-azt dolgozol vele stb, attól még lehetsz gerinctelen patkány, nem értem, hogy mi köze a kettõnek egymáshoz

macselek
éljen!!!

Nem érdekelne engem ha nem lennél olyan egoista trágár kivagyi, hogy nem bírod megállni, hogy ne kezdj el gyalázkodni mint egy földmûves. A társaság tényleg jó. Ass meg egy rendes ember, még nem volt sg-n de már ismertem. A dolgok pedig igenis azon múlnak, hogy megcsinálja-e az ember elõírás szerint vagy nem. Látom hogy mindenkinek mûködik a downgrader.
És akkor tényleg megkérdezném:ne tudtad volna ezt így leírni akkor, ahelyett hogy kocsismódra elkezd gyalázni? Lehetsz okos, érted...az a dolgok egy része.

Bizonyára! 😊
macselek
Én tagja vagyok?

macselek
Ass az ász!!!!!!!!

macselek
Én téged nem bántottalak. Egyszerûen mikor én azt az üzenetet írtam akkor még nem nyomtam meg a frissítés gombot, így nem is láttam az üzenetet, ok?

Megint olyan dolgokat mondasz, amiket csak látsz, de valójában fingod nincs miket beszélsz! Valóban 5k-t írtam, de belegondoltam, hogy nem igazán lenne fair ennyit "kérni" érte, és megírtam priviben a srácnak, hogy 2 bigmacért+2nagykrumpiért megcsinálom... 1.5e ft... De inkább azt hiszem mégsem csinálom meg. Nekem nem kell a te szaros védelmed semmiben! Jah, és milyen felelõség kell ehez ember! Pont te mondod, akinek állítólag mûszaki diplomája van, tudhatnád, hogy ezek nem a felelõségen múlnak! Mindenkinek müködik az a szaros downgrader, fogjad már fel!!!!!!! A final verzió SENKINEK sem rontotta el a gépet! SENKINEK! Beszélsz itt össze vissza már közel 100 hszen keresztül, mindenkit kitiltanál, amikor nem veszed észre, hogy itt már több hete ass vezetésével már egy egyész jó társaság összejött ... és te soha nem leszel a tagja...

Annyit még megkérdeznek turho, neked van PSP-d egyáltalán?

valami kikéne találni, hogy megmaradjanak a gammák amiket feldobok

Ingyen Film Letöltés http://ingyenfilmletoltes.info/ http://moviepie.info

Azaz hogyan is feltételezném hogy bármi hiba becsúszhat ha vg mester dolgozik? Nem rontható el a downgrade? Akkor 2 dolog van: a meló piti, és nem ér 5 k-t csak 2 k-t. És elnézést már hogy azt hittem kockázatos, vagy nehéz a munka. De ha nem tetszik nekem valami, kedves macselek, vg, kiir és akinek inge...kultúra még nem ment ki a divatból.

A dolgok alapját nézzük plíz...

-> #11190

macselek
vgnek igaza van. Nekem nem azzal van a bajom hogy lecseszed, hanem azzal ahogy lecseszed(Faszodat védjed amikor szétrugom bazmeg!) Igazad van vg ez nem vitás, én csak azt kérem hogy próbáljunk meg kultúrált módon beszélgetni( Elhihetitek ez nekem is nagy feladat😊)

Tökmindegy milyen jellegû, csak mások számára legyen hasznos az ember...

Na csak írnom kell még egyet. Arra céloztam, vg megérdemli az 5 k-t, mert nagy a felelõsség, becsúszhat hiba, ergo a munkának van lértéke. Hja, és akkor a felelõsség a szervizesé, az a másik oldala. Erre kaptalak titeket nyomdafestéket nem tûrõ módon. 😊 amit nagyra értékelek, civilizált és nagyvonalú. Ez a mai gerinctelen patkány aki én vagyok 16 éve javít és gyûjt konzolokat.
Errõl ennyit. A többi magáért beszél.

pl 2.71 downgrader

"Akkor ok, ha elkúrja a cuccost, azonnal kp-ben fizeti vagy cseregépet ad... 😊"
mikór ez megláttam már akor tudtam, hogy vg nem haggya szó nélkül.
még akkor sem ha ott smily amit gondolom azért tett bele, hogy vicc akar lenni amit ír

Ne hergeld magad, használd fel valami értelmesre az energiáid. 😊

KillR
ennyi? ennyi, amit tudsz mondani? ezt tudtad kiokoskodni kemény visszaszólásként? szted ezzel te tisztára mostad magadat? mármint azért, amiért ilyet írsz, hogy vg elbassza?? ez igen, tényleg gratulálok, ehhez már agy kell...
de te is csak egy mai gerinctelen patkány vagy, megpróbálod elterelni magadról a figyelmet ilyen semmitmondó beszólásokkal...hát ez kérlekszépen udnorító...

Többet nem írok a rovatba.

Utánad sem sírna senki gondolom, ha kitennének.

Fejezzétek már be!

KillR
bazzeg, nehogy már azthidd, hogy igazad van...pöcsikém, talán tényleg nem kéne atom-geci-faszságokat írkálni, csak azér, hogy hozzászólj vagyhogy lejárass másokat...az ilyesfajta hozzáállás engem is ki tud hozni a sodromból, fõleg egy ilyen baromság...persze, eddig mindenkinek sikerült downgradelnie, aki a leírtak alapján ügyködött, de persze, neked muszály bepofáznod mások ügyébe...
inkább maradj kussba, és takarodjál mosogatni, az asszony már vár...

Arra céloztam hogy talán otthon, vagy a hasonszõrû komáiddal trágárkodj.

Jah, látom már a családom is szóba jött... köszi. Asszem most verném ki a fogaid egyenként. Gyáva szarkeverõ vagy, semmi más.
Próbáltam már rá célozni hogy ezeket a jelzõidet hagyd családon belül...

Többi VIP biztos örül neked. Tisztában vagyok vele hogy fizetõs. Ezért is lehet bárkinek 😊 neked is.

Te fasz, a VIP státusz egy fizetõs cucc, bárkinek lehet! Mi a FASZÉRT ÍRKÁLSZ OLYAT AMIRÕL FINGOD SINCS?????? ANYÁM SEGÍTS!!!!!!!! Mellesleg van pár év köztünk az itt eltöltött évek számában, szóval jó lenne ha nem pofikáznál...
Ha elkezdenélek gyalázni, lemennék a szintedre. Ha így kened, csodálkoznék, ha bárki is pont a te segítségedet fogadná el. Sikerült downgradelni a PSP-t? Inkább örülj neki, viseld alázattal hogy összejött. A mellékneveiddel meg jelzõiddel is megmutathatod, milyen civilizált ürge vagy. Lejáratod az SG-t meg a VIP státuszt.

Mi ez, ovoda? Milyen viselkedés, meg mentég te balfasz? Mennyél ide árulkodni, de kis vg-t írj te atombarom!
Én azt gondolom, te valamit benéztél, de nagyon. De a viselkedésedre ezúttal úgy gondolom, nincs mentség. Még ha VG úrról van szó, akkor sincs ...

Kicsit a faszom kivan már az ilyen okoskodó barmokkal, akik csak azért írnak be egy topic-ba, mert kell rólam/hozzám befosni valamit... Ilyen kisgabo, turho, és még jó páran! Titeket kellene kitiltani! Bazzz, 1* akarok tényleg segíteni valakin, erre mit kapok? Egy ilyen #11141 okoskodást, amirõl kedves turo-nak fingja nincs, de kell beírni valamit... Kurvára megéri nektek bármit is csinálni!
Egyébként ass, kösz a mappádat!

macselek
Mért vagy ilyen agresszív? Nem mondott rád semmit

Életemben hozzád se szóltam, szerintem vegyél be valami5t. Privátot megkaptam, köszönöm. Gondolom majd egy modi kitesz egyszer innen.

Faszodat védjed amikor szétrugom bazmeg!
ass
Dark_AleX nem nyugszik. Elõször a DAXZISO loader, aztán a 2.5/2.6 downgrader, majd a 2.7 PRX decrypter... Ma megint elõállt valamivel (amit nem fogok lefordítani, csak egy az egyben bemásolom a readme-t):

"Custom Firmware - The proof of concept by Dark_AleX

There has been lately some discussion about if custom firmware in the psp are posible (note: custom in the sense of writing our own executable code in the system, and not only data like fonts, videos,...)

Even a lot of developers doubt that this is possible due to the protections in the psp.
Well, i'm here with this simple proof of concept to show the contrary 😛

Instructions:
(Note: this thing only works for 1.50)

- Copy the PSP folder to the root of your memstick.
- Execute the program "Custom Firmware - The proof of concept"
It will write to the flash some executable files.

Now you are done.

This program has ben tested on my psp. However, as all programs that write to the flash, there is always some risk of bricking the psp. Use it at your own risk.
IMPORTANT (to avoid confussion): the program includes a file called vshmain.prx. This file is NOT of Sony, it comes from me, the source of everything is released.

The features of this custom firmware - proof of concept are:

- Execution of normal pbp's (1.00 ones, no-kxploited)
- Posibility of hiding corrupt icons. (note: by default it's not enabled, look at the file /PSP/SYSTEM/config.txt to see how to enable it)
- Posibility of skipping the SCE logo at the startup. (and in this way avoid the annoying auto-execution of the UMD). Like the previous one, this is not enabled by default.
- "Recovery mode:". If you keep R pressed while starting the psp, it will enter in "Recovery mode".
Recovery mode is not more than a simple application that will let you to use the usb, and execute a program under ms0:/PSP/GAME/UPDATE/EBOOT.PBP, that could be, for example, a sony updater or the 1.50 -> 1.00 downdater.

This would allow to recover potential bricks caused by the writing of bad fonts/videos/sounds... to the flash.
(Note that this wouldn't allow to recover critical things like the overwriting of critical prx's)

- Autoexecution of a program at the startup. See the configuration file at /PSP/SYSTEM/config.txt to see how to use it."

pspfilez.atw.hu Devhook +magyar leírás :: DAXZISO lista, egyéb loader, leírás, ISO készítő, DAX/CSO tömörítő/konvertáló FW1.5-re 2.6 -> 1.5 downgrader :: Hivatalos demó, Flash játék+videó FW2.7-re

Ha a PoP-ban érdekes objektumok lógnak be a képbe, meg a hang is késik, vagy szar, akkor ne lepõdjetek meg: az eredeti UMD-n is olyan. Nekem megvolt.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Más rilíz.
Letöltöttem Portable PoPját is, gondolom az van meg neked.