PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kisgabo
mert egy kis pattanásos tetû, anyukájának ugasson be.

t0mmy
fejezd már be te is minek szítod te is tovább???

kisgabo
szerintem ennyi, VG cicája. szerintem elég gyalázat ez neked.

t0mmy
Úgy hogy 'vg' nickrõl nem jön több üzenet...

macselek
hogy kell azt értelmezni hogy vg kivan tíltva?

t0mmy
egy kicsit radikális vagy 😄 játssz egy kis DBZ-T !😄 vagy GTA-zz

KillR
attól még lehetek okos, vagy értelmes stb, hogy nem hagyom, hogy az iylen kis pöcsök elterjedjenek...és azt se hagyom, hogy pölö ilyen vg-ket szidalmazzanak/kárörvendjenek rajta...az ilyeneknek rohadjon le a keze írás közben...

t0mmy
KillR: legyél te az okosabb 😊

KillR
ennyi? húú, most aztán megmondtad...

kisgabo
látom van büntetõ pontod, azt is látom miért.

te kis <#kocsog>.

t0mmy
KillR
kisgabo, te kárörvendõ patkány...

kisgabo
Túl õszinte. és az tuti, hogy jön másik nick-el károgni.

t0mmy
szerintem kár! Egy õszinte ember volt!!
Nyilván visszajön más nick-kel...

Vagyis én sajnálnám ha nem... :S

kisgabo
kitiltották végreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee... <#worship>

t0mmy
Sziasztok

Olvasgatom itt a hozzaszolasokat, es nekem is lenne egy-ket kerdesem. Tudom, hogy nem szeretitek ha olyat kerdeznek, amit mar egyszer (vagy tobbszor)megtettek, de most nezzetek el nekem, ha ilyet teszek 😊. Az a helyzet, hogy kulfoldrol netezek, es nincs netem otthon, ugyhogy csak a konyvtarbol tudok netezeni. Ott meg ugye nem korlatlan a dolog. Tehat nincs idom elolvasni az osszes hozzaszolat, vagy keresgeni koztuk, mert van egy oram mindenre !! Szoval ha valaki akar segiteni, csak valaszoljon, vagy emailnak jobban orulnek... [email protected]

Szoval. van egy konzolom. Angliaban vettem es itt nem lehet kapni 2.50 FW alatt gepet. Aztan feltettem a 2.60 at mert a Metal Gear Acid 2 csak az alatt volt hajlando elindulni... Szoval van egy 2.60-am. Sajna 😞 Kerdes, tudom, hogy nem lehet visszabutitatni (vagy visszaokositani) kisebbre. De akkor mit tudok csinalni ? Lattam konyvolvaso programot PSP-re. Lattam olyan progit, ami a besult keppontokat hozza helyre... stb... Akkor most nem tudok hasznalni semmit ?? Es ha nem, akkor nem eretem, hogy miert nincs hivatalosan ilyen progi. Gondolok en arra, hogy miert nincs hivatalosan UMD lemezen konyolvaso progi, vagy keppontfrissito porgi, vagy minden mas hasznos kis STUFF. Vagy van, csak en nem tudok rola ? Es hogyan mukodik ez a csippes megoldas, jobban mondva ki ert hozza, es mennyibe kerul ??? Es meg egy... Szeretnek filmet digizni telora. Van egy ocska szamitogep otthon, ugy turtuk... Valami 233 MHz Ozonviz elotti darab. Tudok vele csinalni valamit. USB van rajta mukodik, ugyhogy at tudom tolni a kesz cuccot telora. Nagyjabol tisztaba vagyok vele, hogy hova, de a gep eleg gyors hozza, vagy kell valami specko hardver ? Es honnan tudom megszerezni ezt a progit, es mi a neve ??

Elore is koszi !!

Es minden jot mindenkinek !!
fellegh
t0mmy
irtam egy emailt a moderátoroknak hogy meg szeretnénk változtatni a fórum házigazdáját!

öregharcsa
én se 😄

http://pspfilez.extra.hu/

t0mmy
én nem tudom meg se nézem! 😄

öregharcsa
ha már a kalózkodásnál tartunk ....szerinted az ide belinkelt játékok eredetiek???

t0mmy
Valaki játszott már a MIAMI VICE-szal?

Elég ígéretesnek tûnik nem?! 😊

t0mmy
minek?? már mindegy nem? Aki el akarta olvasni elolvasta!

Játsszál HOMEBREW dolgokkal, de persze csak akkor ha eredetileg is 1.0-ás vagy 1.5-ös a PSP-d és akkor se hangoztassad, mert azt meg a sony nem szereti és az is elég agresszív tud lenni!

akkor töröljétek ki az üzimet
t0mmy
Miért nem veszel inkább eredetit?? miért nem támogatod a szoftver készítõket?? Miért rövidíted meg az országot a kalózkodásból származó pénzkieséssel? Miért kell azt híresztelned hogy illegális játékokat töltögetsz?? Nem félsz hogy a BSA vagy a rendõrség bekopog az ajtódon?? Tudod hogy 6 évig terjedõ bötrtönbüntetést kaphtsz a kalózkodásért?? Tudod hogy a fórumon tárolják az IP-det és ilyen kérdések után simán elkérhetõ a fórum szolgáltatójától, ahonnan csak egy lépés a lakásod ajtaja?? hmmm??

öregharcsa
én már megnéztem<#eljen>sõt a síma SG 10.évad 1-része is kintvan...

Nem szoktunk!
Játékokat honnan lehet/szoktatok letölteni?
ColdFire
e mi?:]

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

DnP
Kijott a stargate Atlantis 3. evad elso resze!! 😊 Perste csak ha erdekel valakit 😊
vg! Koszi blackcats tippet!<#worship>

c000: inc $d020; c003: inc $d021; c006 jmp $c000;

ass
Memóriakártyáról sokkal gyorsabban tölt, én nem játszottam vele sokat, de ilyet, amit mondtál nem tapasztaltam.
Ráadásul az nem számít kalózkodásnak, ha saját magadnak lerippeled a saját UMD-drõl. Hiszen megvetted, kifizetted, azt csinálsz vele, amit akarsz, amíg nem terjeszted, kölcsönadod, stb a rippet.

pspfilez.atw.hu Devhook +magyar leírás :: DAXZISO lista, egyéb loader, leírás, ISO készítő, DAX/CSO tömörítő/konvertáló FW1.5-re 2.6 -> 1.5 downgrader :: Hivatalos demó, Flash játék+videó FW2.7-re

Skynet
Õõõõh kérdés...Nekem 2.6 van fenn és épp a gyári sims-el hülyülök...Mi a tapasztalat errõl a játékról? Mert jójóóó,de nekem irrgalmatlan sokat tölt,rendesen idegesító hogy minden dumálás közben 10 mp-es töltögetések vannak meg bármit használok ugyanez...
Skynet
Thx a gba linkeket!😊
ass

pspfilez.atw.hu Devhook +magyar leírás :: DAXZISO lista, egyéb loader, leírás, ISO készítő, DAX/CSO tömörítő/konvertáló FW1.5-re 2.6 -> 1.5 downgrader :: Hivatalos demó, Flash játék+videó FW2.7-re

Hogy lehet fastloaderrel elindítani az nfs:mw-t? 😉 Mi a legjobb betöltõprogi?
ass
Ugyeugye? vgnek köszönd!

DnP
na alakul 😊 outrun 100k/sec, toNbraider 70k/sec... telleg joez.. mininovara fel sem megyek tobbet 😊

DnP
Tonb! 😊 okok megyek aludni 😊

DnP
ok, valamint lehuzom a tonbraidert immar 3adszor 😊 elobb utobb egy jot is siekrul mar szereznem 😊

ass
Nem fölösleges, egynek jó... <#ravasz1>

DnP
No, joez a BC 😊 igaz nekem cak 70K val jon.. outrun2006? folosleges?

Nézem, de ezek szerint nem érkezett még meg 😊.
Köszönöm szépen! 😊)

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

DnP
Ohh, sikerult 😊 [email protected] megszuletett.. kemeny melo volt. es meg meghivom is van 😊 kemeny 2 darab. na irany regelni blackcatra

ass
Banyek, már tíz perce elküldtem a meghívót! Nézed a postafiókodat? <#ticking>

Engem is hívjatok meg lééééégyszi 😊

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

DnP
Ja bunko mondon meg sem koszontem a meghivokat 😊 2 is jott! koszi mindenki megeccer! 😊

Nem te vagy az elsõ, nehogy azt hidd 😊.

DnP
shit.. barmijjjen nikket irok be foglalt. pl dnp.dnp is... meg sys64738 meg minden amit probalok.. nem bugos ez? ki rakna be dnp.dnp-t? plane sys eset.. sok lama assetudja mijjaza c64... 😞 fck<#gonosz3>

ass
<#eljen> Üdvözlünk a csapatban! <#kacsint>