PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nyilván visszajön más nick-kel...
Vagyis én sajnálnám ha nem... :S
Olvasgatom itt a hozzaszolasokat, es nekem is lenne egy-ket kerdesem. Tudom, hogy nem szeretitek ha olyat kerdeznek, amit mar egyszer (vagy tobbszor)megtettek, de most nezzetek el nekem, ha ilyet teszek 😊. Az a helyzet, hogy kulfoldrol netezek, es nincs netem otthon, ugyhogy csak a konyvtarbol tudok netezeni. Ott meg ugye nem korlatlan a dolog. Tehat nincs idom elolvasni az osszes hozzaszolat, vagy keresgeni koztuk, mert van egy oram mindenre !! Szoval ha valaki akar segiteni, csak valaszoljon, vagy emailnak jobban orulnek... [email protected]
Szoval. van egy konzolom. Angliaban vettem es itt nem lehet kapni 2.50 FW alatt gepet. Aztan feltettem a 2.60 at mert a Metal Gear Acid 2 csak az alatt volt hajlando elindulni... Szoval van egy 2.60-am. Sajna 😞 Kerdes, tudom, hogy nem lehet visszabutitatni (vagy visszaokositani) kisebbre. De akkor mit tudok csinalni ? Lattam konyvolvaso programot PSP-re. Lattam olyan progit, ami a besult keppontokat hozza helyre... stb... Akkor most nem tudok hasznalni semmit ?? Es ha nem, akkor nem eretem, hogy miert nincs hivatalosan ilyen progi. Gondolok en arra, hogy miert nincs hivatalosan UMD lemezen konyolvaso progi, vagy keppontfrissito porgi, vagy minden mas hasznos kis STUFF. Vagy van, csak en nem tudok rola ? Es hogyan mukodik ez a csippes megoldas, jobban mondva ki ert hozza, es mennyibe kerul ??? Es meg egy... Szeretnek filmet digizni telora. Van egy ocska szamitogep otthon, ugy turtuk... Valami 233 MHz Ozonviz elotti darab. Tudok vele csinalni valamit. USB van rajta mukodik, ugyhogy at tudom tolni a kesz cuccot telora. Nagyjabol tisztaba vagyok vele, hogy hova, de a gep eleg gyors hozza, vagy kell valami specko hardver ? Es honnan tudom megszerezni ezt a progit, es mi a neve ??
Elore is koszi !!
Es minden jot mindenkinek !!
fellegh
http://pspfilez.extra.hu/
Játsszál HOMEBREW dolgokkal, de persze csak akkor ha eredetileg is 1.0-ás vagy 1.5-ös a PSP-d és akkor se hangoztassad, mert azt meg a sony nem szereti és az is elég agresszív tud lenni!
http://pspfilez.extra.hu/
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
vg! Koszi blackcats tippet!<#worship>#worship>
c000: inc $d020; c003: inc $d021; c006 jmp $c000;
Ráadásul az nem számít kalózkodásnak, ha saját magadnak lerippeled a saját UMD-drõl. Hiszen megvetted, kifizetted, azt csinálsz vele, amit akarsz, amíg nem terjeszted, kölcsönadod, stb a rippet.
pspfilez.atw.hu Devhook +magyar leírás :: DAXZISO lista, egyéb loader, leírás, ISO készítő, DAX/CSO tömörítő/konvertáló FW1.5-re 2.6 -> 1.5 downgrader :: Hivatalos demó, Flash játék+videó FW2.7-re
pspfilez.atw.hu Devhook +magyar leírás :: DAXZISO lista, egyéb loader, leírás, ISO készítő, DAX/CSO tömörítő/konvertáló FW1.5-re 2.6 -> 1.5 downgrader :: Hivatalos demó, Flash játék+videó FW2.7-re
Köszönöm szépen! 😊)
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"