PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ThugEdge
én már nyomtam 4-5 küldit,igaz még inkább tutorialokat,naon faxa,jó grafikája van

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

néz körbe jobban...
Gun_Showdown_USA_PSP-pSyPSP

Ingyen Film Letöltés http://ingyenfilmletoltes.info/ http://moviepie.info

lolman
te hol találtad meg mert én sehol nem találom:S

Need_For_Speed_Prostreet_EUR_PSP-ACCiDENT Need.For.Speed.Prostreet.EUR.UMDRiP.PSP-LoLMaN akinek kell PM-me :)

Koszonom.

Jimi Hendrix

ThugEdge
hát azért ezt nem jelenteném ki,nézzél már meg más gémek screenshotjait is és nézd meg a pspden,hát sztem kurvára nem a valóságot adja
másik,hogy nem tom elképzelni,hogy a revelationsnél rondább lesz,az pedig odabax tekintve a lehetõségeket
én rohadtúl várom

Rip
ciso.exe 0 jatek.cso jatek.iso

játék neve értelemszerûen a file neve 😉

Ha tartalmaz space-t a filenév, akkor " " közé kell tenni a filenevet.

bye

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Ja oké,koszi,meg nem probaltam ilyen progikat.

Jimi Hendrix

TrIp
nem egyszerûbb ha kitömöríted?? mondjuk te tudod... de a ciso-val ki is lehet csomagolni

torrente
Ne legyen igazam, de a Killzone szerintem nem lesz egy nagy játék. Kár, hogy nem tudták úgy megoldani, mint a ps2-es elõdjét.

torrente
Neten már fent van, az eredeti verziónál viszont disztribúciós gondok léptek fel.

lolman
a Gun Showdown-al mi van?mennyit késik?

Need_For_Speed_Prostreet_EUR_PSP-ACCiDENT Need.For.Speed.Prostreet.EUR.UMDRiP.PSP-LoLMaN akinek kell PM-me :)

Koszi,akkor leszedem,a rendes iso alomanyt.

Jimi Hendrix

TrIp
ha be van cso-val tömörítva, akkor akadozni fog... tedd fel isoban, és állítsd 333mhz-re. ezt úgy tudod hogy ha a 2.71-es fw-t elindítod, és a home+select az órajel állítás, a home+L vagy R pedig játékváltás.

ColdFire
???

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

t0mmy
nem kell az teljesen mindegy...

ColdFire
aki csinálta a banner képet pls töccse fel mégegyszer thx

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Lehet csak pc-bol kihagytak ezt a videot,kicsit bovitet valtozat,talan par movie-val.

Jimi Hendrix

scorpeeon
hát, én sokat nem játszottam vele, gépen sem, de ugyanúgy kezdõdött mind2: egy hajón. Sztem ugyanaz az egész...

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

na ezis egy értelmes mondat😄 de aki tudja az ugyis megérti.
én nem vágom POP REVELATION storyát:ot kezdõdik ahol a WW véget ér és h kerül vissza annak az elejére?
Gta tort megy valakinek normalisan,hogyan kell megcsinalni?mert nalam akadozgat,ha meg 333mhz-re teszem el se indul lefagy.

Jimi Hendrix

A 2-onek szerintem szep garfikaja van,es gondolom ez meg annal is szebb lesz,csak igy elso kepekrol,ilyen szar.

Jimi Hendrix

Rip
Azt jelenti, hogy downgradeltem. A sorrend ez volt:
Adott 2.6-os FW. Ezt frissítetteme a hivatalos 2.71 FW-re. ("Biosfrissítés").
Ezután használtam a fenti linkrõl leszedhetõ downgradert, ami 2.71-rõl 1.5-re cseréli a PSP FW-jét.
1.5-ös FW-re már felment a DevHook progi, ami 2.71-ig tudja emulálni (jelenleg) a FW-eket, vagyis 1.5 alatt használom a homebrew cuccokat, a játékokhoz pedig a devhookkal emlálom a 2.71-ös FW-t.

Gondolom csak idõ kérdése a 2.8-as emulációja, illetve a downgradeje.

Utolsó kérdéseden kicsit elidõztem, próbáltam értelmezni 😉 Olyanról nem tudok, hogy a neten meg lehetne-e nézni, hogy milyen FW-jû PSP-t árulnak, de talán a dobozon valami kóddal fel van tüntetve a FW típusa, de hogy hol, és milyen formában, azt nem tudom, szerencsére én ki tudtam próbálni, mielõtt megvettem, de mintha korábban itt már lett volna róla szó, keress vissza, vagy ha valaki emlékszik, majd segít.

Jáááj, ez milyen mondat lett már! 😄 Mindegy, már nem írom át 😊

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Csúnya a grafika, ilyesmit nem nagyon kellene erõltetni szerintem.
scorpeeon
Ez akkor gyakorlatilag a TTT lesz, csak más néven, ugye? 😊 (nemtom mért kell más nevet adniuk, a WW is vmi Revelations volt PSP-re)

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

ThugEdge

Max08
Oksa,azt hittem hogy az iso is egy betömörített állomány!

sitemaxx
Tévedésben vagy az ISO nem tömörített forma, csak egy sima lemezkép. A másik értelme a becsomagolásnak, ha több fájlból áll a zip, az hogyha megszakad vagy CRC a letöltés akkor ne a 1-2 gigát kezd el tölteni elõlról.

Swy
huhh köszi akkor ráállok a 2.60-asra...
Mit jelent az, hogy lemegy 1.5-re??
Ez a biosz frissítése?
Vagy mi?

Tudsz v.mi olcsó helyet ahol meg lehet nézni a típus számát (2.60?) is neten?? a media markt-ban láttam egy jót de nem volt semmi hozzáírva..

http://bf2s.com/player/swy/

Max08
Bocs,nem tudtam hogyha kicsomagolom a zipet,akkor iso-t kapok!De amugy mi értelme van becsomagolni egy iso-t zip-be,ha maga az iso már egy betömörített állomány!Ne haragudj de engem ne szóljon le senki semmiben!VG szerintem még a fába is belekötne!Ennyit errõl!Inkább olvasgatom az FM 2006 SG fórumot,mert ott lgalább jó arcok vannak!Bye!!!

lolman
asszem itt a helyzet valtozatlan!...

scorpeeon
ájjunkmárlegyerekek <#pias>

Lacc
Szvsz itt hagyd abba, mert te csinálsz magadból hülyét a végén, pedig eleinte neked lett volna igazad mert leugattunk. Ne ess át a ló túloldalára. Bár meg kell mondjam tényleg nagy lámaság, hogy egy zipet nem bírsz kicsomagolni.
Ne fárasszál már, mert ez már nekem is sok! <#lama> Inkább tanulj meg kicsomagolni egy kurva zip-et!
Max08
EZ EGY KIFEJEZÉS AZ ANGOLBAN VG FIÚ!😄😄😄😄😄

Max08
Ha nem tudnád azt jelenti hogy:Gratulálnom kellene neked a sikereidért!!Istenem,köszönöm neked hogy ez a VG gyerek nem a barátom,vagy a rokonom,vagy az ismerõsöm,mert lehet felkötném az elsõ nyárfára 😄!Téged bannolni kellene 😄!

Nem lehet.
Pistike, 1es! Ülj le szépen, és tanulj még!!!!!!! Hol tanulsz te angolt basszus? Azért kellene angolul tanulnod még egy picit, mert "should congratulate you on your success" mi a szar ez? 😄 Angol-amerikai-cigány-vidéki-paraszt tájszolás? 😄
Gladiator
Elolvastam a FAQ-t, de bízok benne, hogy az régi változat, ezér tmegkérdem: a 2.81-es verziót lehet downgradelni?

Max08
Jax ez nagy volt!!!Virtual Gay 😄😄😄😄😄!!!

Max08
VG ha megindoklod hogy miért kellene angolt is tanulnom ecdl mellett,akkor azt fogom tenni 😄mert tudtommal ez így a jó,de kipótolom neked szeretettel:I should congratulate you on your success!hallgatom 😄!!!

jax
Különben is mi ez a vg? Virtual Gay?

broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer

Lacc
Szerintem inkább csak nyugodj le, vg minderre immunis 😄
Nem kell udvarolni... 😉 Ja, az ecdl mellett egy kis angolt is kellene tanulni! 😄
Max08
Most olvasom,hogy te vagy az aranyfokozatú oltómester!Congratulate you on your success!Gondolom sok barátod és haverod lehet!Lelkileg szegény mebr vagy!!!Nah abbahagytam!Szijasztok,és kössz a segítséget!!!:S

Max08
Hát VG ennyibõl máris leírtad magad nálam!Hogy lehet valaki ekkora gerinctelen ember???Ne haragudj már,ez milyen hozzáállás!Én ugy gondoltam,it segítõkész emberek hada áll,de sajnos megint csalódnom kellett!Inkább kaptál volna mustárgázt az inkubátorodban,mint oxigént!Legalább 1 bunkó emberbõl kevesebb lenne!!!Ennyit rólad!Coldfire hozzászólását még poénnak veszem,de a te válaszod egyszerûen visszataszító!!Nah ennyit rólad!!!Bye everybody!!!

Lacc
unzip?...
uhh bazzzz, a zip-et ki kell csomagolni te akrib! Inkább felejsd el az egész psp dolgot és mennyel el egy ecdl tanfolyamra, mert a számtech hozzáértésed egy kalap szar! Bár, ahogy látom a logodból, a szotyievés, a köpködés, és a sörözés jobban megy neked! 😄
ColdFire
ha ijent nem tucc inkabb vegyel jatekot... 😄DDDDDDDDDDD

Max08
Sziasztok!Tudnátok segíteni???Hogyan tudok zip kiterjesztésbõl iso-t csinálni??Segítségeteket elõre is nagyon köszönöm!!!