PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ThugEdge
milyen féle?mint pc-n?

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Na kipróbáltam másik karakterrel, annál nem tûnik el, csak a hústoronynál...

TrIp
nah nekem az a D4 tetrapack van feltéve. és nem szaggat a GTA és 1 gigát foglal iso-ban...

Nekem se én nem tudom a társat fejleszteni.Valaki ötlet?

Xbox Live Gamertag HuN FoToS

MoLc
oké megvan😊

MoLc
Ejj nem hiszem el 😞 Mér nem tudom 333mhz-re tenni a VCS-t ? Nem megy valaki mondta hogy home gomb + select de úgyse megy...

Nekem nem tunik el.kitomotitve 633megas az enyem.

Jimi Hendrix

scorpeeon
Dodo v. heli nem tudjátok, hogy hol van a GTA-ban? Repülõtéren nem találtam... De lehet h csak azért mert nem volt szerencsém vagy mert még az elején vagyok és ilyenkor még nem tesz ki nekem Dodot v. helit 😄

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Banyapapa
ott a faq irja a topic tetején.
De nálam volt a egyik fájl telepitésénél kis gond😛, felraktam amit irt a leiárs,az oké.
De nem ment,aztán kiderült mé nem,kábé fél ora mulva let teljes a telepitése😊
Utána már jo let.

Most próbáltam ki a Dungeon Siege-et (Dungeon_Siege_Throne_Of_Agony_USA_PSP-Start2) , 633 megás verzió (nem tudom van-e másik).
Azt vettem észre hogy amikor játék közben megnyomom a select-et, ami behozza a karakter adatait és ott is lehet fejlõdni, akkor miután kilépek a segítõ társam eltûnik.
Ez most bug vagy micsoda? Mindenkinek is ezt csinálja?

maffioso
psprea a carbon 1,34giga vagy mennyi és vki help h usb-n hogy indiccsam el mert csak kössz

\"If in doubt, flat out!\"

Ezt használom, mindig is ezt használtam. Most kipróbáltam amit Trip mondott, de az nem mûködött.

torrente
DevHook 0.46 Ultimate Installer v1.1.1 By ChaosZero

TrIp
pspfilez-rol van, az a változat amelyiknél írják hogy be tudja tölteni usbn is a játékot vinyóról

bicikli

Ingyen Film Letöltés http://ingyenfilmletoltes.info/ http://moviepie.info

Nekem olyan nincs ott...
Milyen devhookot használsz? Honnan szedted le?

lolman
tölthetitek a Dungeon Siege: Throne of Agony-t

http://fr33wrz.try.hu

Need_For_Speed_Prostreet_EUR_PSP-ACCiDENT Need.For.Speed.Prostreet.EUR.UMDRiP.PSP-LoLMaN akinek kell PM-me :)

lolman
nekem az egyáltalán nem mûködöt nem töltött be semmit lefagyott...

van benne bmx meg sima bicikli is😊

Need_For_Speed_Prostreet_EUR_PSP-ACCiDENT Need.For.Speed.Prostreet.EUR.UMDRiP.PSP-LoLMaN akinek kell PM-me :)

TrIp
333mhz---> amikor bekapcsolom a psp-m, nekem van a game menü alatt egy olyan hogy "direct xmb boot from memory stick"... arra rányomok, betölt, beállítom home+select-el az órajelet, home+ L vagy R -el pedig az iso-t... ennyi! ennél egyszerûbb szerintem nem létezik

En még csak triciglit lattam.

Jimi Hendrix

ColdFire
😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

torrente
bicigli?

gta-ban van bicigli?

Ingyen Film Letöltés http://ingyenfilmletoltes.info/ http://moviepie.info

Sajnos ezzel is akad, nemtom mi lehet a gond. Más játékoknál nem volt akadás, tehát remélem nem a psp baja, vagy a memkártyáé.
333 mhz-n játszom, Devhook 0.46-ot használok.

ColdFire
nézdcsak ki a házigizda 😉 😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

scorpeeon
Pro Evolution Soccer 6

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

öregharcsa
szeva

rendesen müxik az Untold???

üdv

http://pspfilez.extra.hu/

A Dungeon Siege az Rpg számítógépen annak idején nagyon komoly sikeres volt az összes része kiegészítõkkel együtt.Lényege hasonló valóban mint az Untold legendsnek, ott is menni kell írtani a szörnyeket de sokkal több a mágia meg a különbözõ szerepjáték elemek.Magyarul nem mindenki potenciális ellenség aki csak eléd kerül😊 Szerintem ehhez sem árt majd az angol tudás,sokszor kell beszélgetni tájékozódni esetleg üzletelgetni..majd meglátjuk, hogy sikerül nekik ezt összehozni, nekem az Untold Legends nagyon bejött csak az volt vele a bajom, hogy néha ugyanazt a pályát 10szer is meg kelett csinálni, mert mindig történt ott minimális változás.Viszont a második részét nem nagyon nyomttam még az azóta elkezdett iszonyatos játékdömping miatt, de egyszer majd arra is sor kerül😊

Már rég abbahagytam az elsõ még neked szólt a többi már scorpeonnak..nem értem miért kötsz belém ha nem adok rá okot..különben meg senki nem mondta, hogy 40dvd-nyi adatot pár nap alatt fel akarnék tölteni akárhová is..egyszerûen csak egy ajánlat volt, de rossz embernek adtam.
Scorpeon mi az a pes6?

Pheaper
lálálá 😊 üdv 😊

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

mi olyan bonyolult abban, hogy nyomva tartod a home-ot és közben nyomsz egy select-et? <#confused>

\"nekiultem es az uncsarted stablistajat 200 foig szamoltam. mind mas nev!\" -576 fórum-

Molc!
Én is ezzel szenvedtem de itt a megoldás!
Elindítod a psp-t, emulálod a devhook 0.46-tal a 2.71-et, szigorúan a 222 Mhz-t állítod be, mer különben lefagy, ahogy már tapasztaltad. Ujraindul a psp emulált 2.71-ben, ekkor visszalépsz 1.5-re (ott a memkártyádon az egyik opció, de gondolom ezt eddig is láttad). Majd megint elindítod a Devhook 0.46-ot, és most átállíthatod 333 Mhz-re, simán ujra fog indulni.

Szóval a lényeg hogy elsõ ujraindításkor kell csak a 222-t nyomnod neki.

Ha van ennél egyszerûbb módszer, akkor arról nem tudok, errõl a home meg select nyomogatásból pedig én sem értek semmit...

lolman
figyu bolyongo ez te is tudod hogy egy marhaság lehet 30000 milliárd játékot na és ki nem sazrik bele?
egyrészt gondolom adsl-ed van akkor meg baszhatod mert 3 játékot nem töltesz fel 5 nap alatt nem hogy a 40 dvd-nyi adatodat szoval ezt most itt haggyuk abba nem érdekel senkit(engem legalább is hány tucat gamed van...)

scorpeeon
Nekem csak angol van szerencsére 😊
PES6 mikorra várható amúgy?

én inkább nem sorolom fel😊 van egy rakat full és mégtöbb rip meg agyonrip verzió is..angol,japán koreai,spanyol,vegyesfelvágott..amit akarsz😊

scorpeeon
most látom h nincs 2. helyezett a legnépszerûbb témáknál, ez lol! 😊
Van olyan DVD-m amin van 10 játék, van viszont olyan is, amin 4 játék van összvissz. Néha még CISO-ban is 1 giga felett vannak a dolgok, amin 4 játék van azon az összes 1 giga feletti tömörítve 😊

azért nem olyan kevés az😊 nekem 2dvd cso-ban 2 rarban meg zipben a többi isoban meg 40gb a vinyómón..

nem tudom a google mennyire értékelné..fõleg a sony pert a nyakában😊
sacc/kb az összes játék megvan 1-2 kivétellel talán

scorpeeon
én máshogy mérem: 6 DVD-nyi (mind tömörítve CSO-ba). Tudom, ez kevés a ti mennyiségetekhez képest 😄

lolman
hmm miért nekem adod?

add a google-nak a 15gbit-es netükkel cirka 120-150mb alatt fent lesz...

amugy köszi hogy megosztottad velem a játék mennyiségedet...
nekem kevés lenne a netem ahoz a sok játékhoz...

Lolman nem dicsekvésképp de cirka 120-150 játékom van rengetegfajta verzióban némelyik, természetesen szívesen odaadom õket, a köz javára😊

A Dungeon Siege-be ha jol tudom lesz oylan multi hogy 2en is vegig lehet tolni a single reszet,ez menyire igaz?ja es tort gameknél szokott gond leni a multizasal?

Jimi Hendrix

scorpeeon

Népszerû témák
1. Need For Speed: Carbon
3. Football Manager
4. KONAMI Soccer kiegészítõk
5. New world order
6. PSP
7. World of Warcraft
8. Dark Messiah of Might & Magic
9. GTR 2 - FIA GT Racing Game
10. Windows: Vista (Longhorn)

jeeeee!

scorpeeon
milyen ez a játék? Vki le tudná írni röviden a lényegét?

torrente
A képek alapján tiszta Untold Legends.

scorpeeon
PSP-n sztem meg ez a legkorrektebb NFS, az eddigi szutyok volt. Ez onnan is látszik, hogy ez az elsõ ami akad CSO-ban (és azon belül is fõleg 222-n)

Kiprobaltam nfs-et,nem sokat gameltem vele,de anyi eleg is volt😄,mintha egyre szarabb lenne,graf az teleg szep..de a hangulata meg ugy az egesz,nem elvezet vele gamelni.A moha viszont kurvajo lett,hangulatos,oszetett...csak az irnayitasal kell megszenvedni,multiba biztos jo lesz majd.

Jimi Hendrix

TrIp
oda én is mennék dolgozni, ahol egész nap psp-zni lehet<#idiota>

öregharcsa
na végre kintvan....<#taps>

http://pspfilez.extra.hu/

Én inkább a CSO melett döntöttem, holnap egész nap jártava lesz a gép melóban és egy játék kevés, inkább lagoljon. Carbonban meg nagyon benne vagyok most.