PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

plas
összekötöd a PSP-t és a számítógépet egy egyszerû USB kábellal...

Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g

scorpeeon
Nem, ez 1 kis segédprogi, amivel lehet játékokat futtatni memorystick-rõl. Minden le van róla írva a bannerban található linken...

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

ha valaki szed le a netrõl játékot akkor az memoria stick re rá lehet rakni? ha igen hogyan

Config:Intel Core 2 Quad Q9450 2,66Ghz LGA775 , ASUS P5E3 ,4GB RAM , MSI NX 8800 GTX OC ,SAMSUNG 22\" Konzol: PSP SLIM ,NDS LITE ,PS2

A DEWHOOK az olyan mint egy operácios rendszer?

Config:Intel Core 2 Quad Q9450 2,66Ghz LGA775 , ASUS P5E3 ,4GB RAM , MSI NX 8800 GTX OC ,SAMSUNG 22\" Konzol: PSP SLIM ,NDS LITE ,PS2

scorpeeon
1. caps ki 😊
upgrade: frissíteni, downgrade: visszafrissíteni, vagyis újabbra régebbit tenni

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

scorpeeon
Ez "A legfrissebb PSP-re érkezõ játékok listája" dolog tetszik 😊
Csak azt nem értem h ha elméletileg már kint van a Tony Hawk�s Project 8 lassan egy hete, akkor mért késik valójában? Meg ma kéne jönnie a Mortal Kombatnak? Most látom h Project 8-nak egy oldalon 11/21/2006-t írnak dátumnak, az még egy hét.

ÉS AZ HOGY DOWGRADEL AZ MIT JELENT

plas
Hallottam, hogy tervezik hivatalosan (lehet már van is) PSX emulátort PSP-re... Jó kis Abe's exodus-t szívesen elõvenném. 😊) (bár gondolom, ha kiadják úgyis olyan fw kell majd neki, ami igencsak 2.81 felett lesz<#shakehead>

Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g

scorpeeon
Szerinted a devhook alapból rajta lenne a PSP-n? 😊 Ez olyan lenne, mintha a PS3-hoz külön cd-t és útmutatót mellékelnének, hogy hogyan lehet kijátszani a védelmét 😊 Szóval netrõl kell leszedni, és onnan memókártyára fel 😊

Látogass el erre az oldalra--------->eM82

a dewhook az rajta van a psp n vagy majd töltsem le a netrõl azt nyomjam rá a memóriára usb-n nem értek hozzá én is még csak tervezem hogy veszek elõre is kössz

MoLc
Sziasztok ! Ha van valakinek a Medal_of_Honor_Heroes_USA_PSP-pSyPSP --> ehhez ripkitje az legyen szives linkeljen 1et ! Köszönöm !

scorpeeon
Ez a Hori képernyõvédõ ez milyen? Megéri szted használni? (Bár nekem már úgysem lenne jó használni, vannak már halvány karcok rajta, csak úgy érdemes sztem ha vadiúj a PSP, és úgy teszed rá) És neked maga a PSP is made in china volt? Mert nekem az Japán. Ez a hangszórós dolog kicsit hülyén hangzik 😊 Úgy érted, h több hónap használat után vetted észre, hogy az nem hangszóró? 😊 Mert én max az elsõ képek alapján hittem arról azt, de élõben egybõl feltûnt h az analóg kar 😊 A gombokkal nekem 1elõre semmi bajom nincs.

scorpeeon
1.5-t és Devhook-ot kell rá tenni. A játékokat csak be kell másolni 1 mappába, nem kell telepíteni. Ha lefagy, hosszan nyomod a kikapcsolás gombot.
"meg még egy ha ki akarszlépni akkor csak lenyomod vagy kilépsz a játékból"
ezt nem teljesen értem. A játékból való kilépés a home gombbal történik 😊 Ha csak kikapcsolod a PSP-t, akkor ugyanonnan folytatódik majd a játék, ahol abbahagytad, ha bekapcsolod utána.

Ja és a PSPvideo9el másoltam oda ahova kell a 100MNV01 könyvtárba!

Próbáltam már többel is mindig ezt írja ki!!!

torrente
Hová másoltad?
Lehet, hogy az eredetinek volt valami kodek-problémája (??). Próbáld ki egy másik filmmel is!

Srácok!Miért van az hogy nekem nem játsza le a videót a PSPm?Elolvastam mindent,PSPVideo9et használok, frankón át is teszi a videót oda ahova kell,meg is nyitja a kezdõképet de ahogy el akarom indítani:This video cannot be played!!! Ez miért van????Pedig szerintem mindent jól csinálok!<#falbav>

Helo. azt szeretném tõled kérdezni ,hogy amikor megvetted a psp-t akkor valamit kellett rá telepiteni ,hogy menjennek a játékok?agy mi. a játékokat kell telepiteni?JA és ha lefagy akkor mit csinálsz .meg még egy ha ki akarszlépni akkor csak lenyomod vagy kilépsz a játékból

torrente
Biztos nem érkezett meg az egy kamionnyi lopott psp, ezért nem került az áruházakba. Budaõrsiben sem volt.

MaSzKa
Asszem a T.sco volt párszor
azok szeretnek ilyet játszani
kb 1hónapja volt Logitech webkamera 1990-ért
és mikor mentem a gagyi volt 4500Ft kapják beû
Logi 1 db se volt sose

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

MaSzKa
Asszem a T.sco volt párszor

kisgabo
ezért már megsuhintottak nagyáruházat, hogy meghirdetnek cuccot országosan, és jön nekik 10 db, és csak pestre...

nem érdekli õket.

MaSzKa
Volt régen itt 1 link azt miért szedtétek ki amiben össze volt foglaba 1 táblázatba mennyi játék van összesen és abból mennyi indul el és mivel indul (angolul volt leírva)

Az új logo szerintem (szar) nem illik ide mert mikor beléptem azt hittem rossz helyen járok (5 perc múlva vettem észre az ott fenn 1 psp akar lenni, minha painttal lett volna csinálva a szinek invertálásával)
szerintem rakjatok be 1 egyszerû ezüst-fekete psp-rõl készült képet elõlrõl nézve

alkudj már egyet nekemis 😊
aztán megveszem tõled 😊

-the invisible-

lamase
én 9ezerre lealkudtam😊 de ahogy elivttem kirakott még 1 aukciót

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

Banyapapa
pl: vatera.hu-n

ööö sry 1 gigas

segitenel hol kapok ennyiert ? vkit nem erdekel egykek sandisk 11 gigas ? 😊

kisgabo
vegyél 2 gigás karit. 13000 pénz.. <#nemtudom>

Sziasztok, kerlek segitsetek nekem, hogyan tudnek az 1,09 GB meretu LUMINES II -bol kissebbet krealni ?
UMD gennel vmiket kiszedni ? sajna annyira nem vagom a temat.

Amikor CSO-t keszitettem az meg mndig 1 giganal nagyobb volt es sajna 1 gigas kartyam van 😞

Olyannyira bejon az elso resze a jateknak hogy szinte csak azzal jatszom.

Segitsegeteket elore is koszonom!!!

tsako

t0mmy
igen nekem olyanom van és a vonaton is használható...

R0sc0
le kell jönni a lépcsõn és bara kell kanyarodni ott van egy folyosó, és ott az uolsó szoba, le kell menni a pincébe és ott van a széf

scorpeeon
Nálam robotos pálya még nem volt 😊 (30%)

ColdFire
vcsbe robotos pályán hola gecbe van a széf?

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

ezt én is néztem... azt írja a csávó hogy több is van, de csak egy van aukción. villámáron mindenestre nekem megéri...

-the invisible-

scorpeeon
Úgy nemhiszem h menne. Nem is az, hogy nem megy, egyszerûen nincs benne ilyen opció.

R0sc0
netre gondoltam

scorpeeon
Mármint neten, vagy WLAN-on? Neten sztem nem megy 1általán (ahogy az LCS), helyi WLAN-on mennie kell sztem.

R0sc0
srácok nálatok megy a Vice City multiplayer?
hogy lehet elinditani?

lamase

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

ColdFire
1.5...
ne csíteljé me nem jó...

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

scorpeeon
VCS-ben úgy néz ki, hogy tévedtem, amikor azt mondtam, hogy 42 ezer a max bevétel. Most azt mondom, hogy 126k a max bevétel, annyi jön naponta 😊

VLB
vki megtudna dobi egy nfs carbon mentéssel ami közle 100%-os? sajna az enyém elszállt

[email protected]

Lalikum

Nekem csak mondták, hogy nagyon megéri.Árához képest mindenképp sokkal olcsóbb.Kis összehasonlítás..nekem 11 rugós Sony MDR-EX71LP-m vanezitt
és a minõsége valami fantasztikus..nagyjából ehhez egy kicsit enneél lejebb sorolják azt a fülest..szerintem érdemes kipróbálni valószínüleg a következõ fülesem nekem is az lesz..shure c2 az kicsit drága:S

macselek
A cheat devicehez 1.50 kell, vagy megy mindenen?

DnP
Lumines2? erdemes leszenvednem? 1 giga feletti csak a torrent, mekkora kirakva? 😊 1 gigara le lehet cickozni, vagy felejtos?

koszi!

c000: inc $d020; c003: inc $d021; c006 jmp $c000;

scorpeeon
Jah, arról h sztori, élmény milyen. A sztoriról annyit, hogy most sem adta alább a Rockstar, nagyon igényes, jó kis fordulatokkal 😊 Az élmény is ott van a toppon nagyjából. Mivel pár évvel korábban vagyunk a Vice City-hez képest, így nem ugyanaz az élmény teljesen, mint gépen, pl pár épület még nincs felépítve, ami a Vice Cityben ott van, de ez nem feltétlenül rossz, csak nem pont ugyanazt kell várni tõle, mint a VC-tõl. A hotring racerbe nem tudtam eddig bemenni, ami jó élmény volt a VC-ben még anno, nemtom h késõbb elérhetõ lesz-e, de ez apróság. Egészen sok helyre be lehet menni amúgy, olyanokra is, amiket nem jelez a térképen. A jármûvek is nagyon jók, LCS-el az volt a bajom, h semmilyen légi eszköz nem volt benne, amibe be lehetett volna szállni: se repcsi, se heli. Itt VCS-ben van heli, van repcsi, kétéltû repcsi is (hidroplan), jetski, és egyéb poénos jármûvek. A hatótávolság is viszonylag nagy, szépek az idõjárási effektek. Kicsi a töltési idõ, LCS-hez képest is (ezt lehet h csak azért mondom mert kártyáról nyomom, LCS-t UMD-rõl nyomtam, lehet h ezért gyorsabb). Szóval hozza a jól megszokott GTA színvonalat.

scorpeeon
Szerintem egyébként ez a 42k, ami az én bevételem, a legnagyobb elérhetõ a játékban. Hiszen ezt úgy értem el, hogy mind a 30 helyem a megvehetõ legdrágább business (robbery, high-roller), így nyilvánvalóan így érhetõ el a legnagyobb bevétel. Több, mint félmillióba került az összes bolt maximumra fejlesztése, de azthiszem, h megérte. Innentõl már nem kell foglalkoznom az üzlettel, csak dõl a lé 😊 Eleinte amúgy kicsit idegesített ez a üzlethábory dolog, de így, h minden az enyém, így már kifejezetten pozitív dolog 😊

scorpeeon
LOÁL 😊 az ilyenre csak azt tudom mondani, hogy meg is érdemli! <#idiota><#idiota>