PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.
Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.
|►.:http://bubamester.uw.hu:.|► - Az ország legnagyobb Siemens Mobilos oldala
Koszi Mindenkinek !!!!!
fellegh
Devhook.50 With 2.82 installed
Vajon kama vagy nem kama?
valaki downgradelt mar 2.71-rol ? Szoval belevagtam, probalom mar vagy 20 perce, de nem jon a piros kepernyo. Csak lefagy, vagy kikapcsol allandoan. Mukodik ez egyaltalan ? Es valaki irta, hogy kell egy Demo vagy jatek UMD ha csinalod. Miert ?
fellegh
'PSP Base Pack + 2 GB + 16 in 1'-et.
Ebben van:
1 db. PSP-1004 alapgép
1 db Universal Media Disc Demo lemez
1 db Hálózati adapter és töltõ
1 db Akkumulátor 3,6 V 1800 mAh
+ 1 db 2 GB SONY Memory Stick
+ 1 db 16 az 1-ben csomag
Ára meg 72000.
Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!
Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!
Azt hiszem ebben van valami 😊 Csak azert be vagyok kicsit szarva. Nem is csak az ara miatt. Tudod en kb 10 eve vartam mar valami hasonlo dologra, mint ez a PSP. Amikor kijott nem hittem el, hogy ennyire jo. Aztan meg nem hittem el az arat. 😊 Aztan kb egy evvel ra sikerult megvennem. Szoval most nem veszitenem el szivesen, mert akkor megint sporolnom kell egy masikra. Mert, hogy veszek egy masikat, az tuti 😊
Koszi scopeeon !
fellegh
Azt hiszem ebben van valami 😊 Csak azert be vagyok kicsit szarva. Nem is csak az ara miatt. Tudod en kb 10 eve vartam mar valami hasonlo dologra, mint ez a PSP. Amikor kijott nem hittem el, hogy ennyire jo. Aztan meg nem hittem el az arat. 😊 Aztan kb egy evvel ra sikerult megvennem. Szoval most nem veszitenem el szivesen, mert akkor megint sporolnom kell egy masikra. Mert, hogy veszek egy masikat, az tuti 😊
Koszi scopeeon !
fellegh
Vagyis azt mondja, h ha IC1003 van rá írva, akkor ne folytasd, minden egyéb esetben folytathatod.
Mondjuk tobb mint a semmi, de most rakerstem a IC0061-re es senki sem irta egyertelmuen, hogy downgrad-elheto.
De azert koszi. Szoval varok, meg egy kicsit, meg persze megnezem valami kulfoldi oldalon is.
fellegh
"Nyisd ki az UMD meghajtót, és hátulról nézd meg, hogy milyen írás van a jobb oldalon, ha "IC1003", akkor TA-082-es az alaplap(ehhez nem jó a chip), ha semmi nincs oda írva, akkor régebbi az alaplap, ha pedig a bal oldalra(nehezen látható) "IC6001" van írva, akkor TA-081-es alaplap."
Akkor talan ez lesz az enyem. De akkor meg egy kerdes. Downgrad-elhetem ? Mert azt nem talaltam a hozzaszolasban.
ELore is koszi
fellegh
Lenne egy kerdesem. Persze downgraddel kapcsolatos. Eleg sok mindent elolvastam rola, szerintem mar meg tudnam csinalni, de van egy gondom. Nem tudom, hogy milyen alaplapos a PSP-m. Tudom hogy kell megnezni, meg hogy mik a szamok. De az en PSP-m valami egeszen mas. De frankon. MOndjuk Angliaban vettem, kb 8 honapja. Szoval a tenyek. Ha kinyitom az UMD ajtot, nincs semmilyen szam a jobb felso sarokban. Szoval nem rossz kezdes. Aztan elkezdtem vizsgalni a kodszamot, aminek valahol a masik oldalon kellene lennie. Persze nem talaltam semmit. Aztan vagy fel ora kereses utan talaltam valamit. MEgpedig a bal oldalon majdnem az UMD nyitogomb alatt. De annyira melyen van, hogy csak a legaljat, meg a legveget lehet latni. Szoval tenyleg olvashatatlan. Sajnos kepet nem tudok kuldeni. De probaltam mar mindennel elolvasni. Kislampat toltam be, de egyszeruen nem lehet olyan szogbe forditani, hogy barmi is lathato legyen. Talan 001 a vege, de csak a fel szamsor, meg meg annak is csak a fele letszik. Valaki talalkozott mar ilyen problemaval ? Es ha nem tudom leolvasni, akkor mas nem segit ? MOndjuk gyari szam, vagy ilyesmi ?
ELore is koszi.
Egy pancser.
Olvass vissza, lehet.
Használd a keresõt.
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Nekem az lenne a kérdésem hogy a PSP-hez lehet valahonnan játékokat letölteni.És ha lehet esetleg mit kell csinálni a PSP-vel hogy müködjön rajta a letöltöt játék.ki kel csipelni mint a PS1,PS2,XBO-okat??????