PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

köszi,de akkor mûködnie kell ha a laptophoz nyomom USB-vel,ugye?
VLB
azaz 1 pályán kívül megcsináltam mindet, így értem, nem úgy hpogy egyet se tok megcsinálni😄

Lalikum

VLB
hát egy év lenne elmesélni mindet, én 1 pályát nem tok megcsinálni.
Nagyon sokszor kell próbálkozni, és rájö9sz midnen pálya titkára. Ja ha esetleg nem tod, akkor van olyan hogy idõlassítás és közbe tod írányítani a kocsid miután felrobban...ez sokat segít.

Lalikum

kisgabo
neked nem a 3g hálozathoz kell csatlakozni, hanem a laptophoz. azt meg old meg... 😊

Valahogy csatlakoztatható a PSP ilyen típusú nethez?
Sziasztok, van valakinek ötlete arról, hogyha a Laptopomhoz 3G wireless internetem van,amit be kell nyomni a laptopba aztán kinyitott antennákkal 3G-vel kapcsolódik az internethez,ezem keresztül valahogy tudnék neztezni PSP-vel?
scorpeeon
Vki akinek új devhookja van és 3.01-et emulál: azt írják egy fórumon h még van 1 hibája: ha home-al ki akarsz lépni egy játékból, please wait-t ír sokáig és nem lép vissza rendesen, ez nálatok is így van?

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

scorpeeon
Ha jól látom, megjelent vmi egyszerûbb dh 0.51 telepítõ itt.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

szia
én megcsináltam az összeset, ezek sem túl nehezek... a legtöbbnél segít ha eleve boost-tal indulsz. próbáld meg így sztem, ha nem megy szólj és megnézem õket mert fejbõl nemtom pontosan melyik melyik 😊

ColdFire
huh 3.01 -> Zene pspre -> inditás -> Visual player -> OMG! AZ ELSÕ BRUTÁLL 😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

ColdFire
Boldog Mikulást (vagy hogy mondják ezt) mindenkinek!

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

ThugEdge
Metal_Gear_Solid_Portable_Ops_USA_PSP-ARTiSAN
emmá vmi

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

gratulálok

Ingyen Film Letöltés http://ingyenfilmletoltes.info/ http://moviepie.info

dunga
Na végre sikerült.

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

Crazyn
Hali!
Elkéne egy kis segitseg a Burnout Legends-ben. Pár crash pályát az istennek nem tok megoldani:
Downtown - Air rage
Winter City - Cool for crash
Island Paradise - Drive angry
Island Paradise - Tourist Trap

Vmi jó kis tanács kéne, hogy mit hol merre. a FÕ gond az Air Rage-el van.

Elõre is köszi!

\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"

dunga
Kb nyolcvanadszorra próbálom downgradelni, ötször bejött a piros kép, de egy fél perc után leállt.

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

scorpeeon
De ez a flashelés dolog nem kötelezõ, ugye? Ezzel azt lehet elérni h alapból a 3.01 induljon, nem?

scorpeeon
Miket tud? 😊

lolman
nem tom sztem még nem sokhoz de poén maga az fw😊

Need_For_Speed_Prostreet_EUR_PSP-ACCiDENT Need.For.Speed.Prostreet.EUR.UMDRiP.PSP-LoLMaN akinek kell PM-me :)

kisgabo
melyik játékhoz kell 3.01?

lolman
ÉSSSSSSSS megy😊
A konfig fájlok felflasheléséhez válaszd a legfölsõ, vagyis az
"install configfile to flash1:" menüpontot és nyomj O-t.
Kiír néhány sor szöveget, itt meg kell nyomnod és nyomvatarta-
nod 1 másodpercig a O gombot. Felflasheli a fájlokat, a végén
kiírja, hogy "Press any button to return" és bármely billentyû
megnyomásával kiléphetsz.

megcsináltam ezt és ezzel megy qrwa jó a 3.01😄

sok sikert aki megprobálja megcsinálni!

Need_For_Speed_Prostreet_EUR_PSP-ACCiDENT Need.For.Speed.Prostreet.EUR.UMDRiP.PSP-LoLMaN akinek kell PM-me :)

lamase
11ezer forint, és állom a postát

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

lolman
nekem nem megy😞
állandoan kfagy...😞
meg szét cseszi az se-c-met!

dunga
Srácok! Honnan tudok lekapni 2.6-os fw-t? Vmi biztonságos hely kéne.

Swy
azn nem régi? 1.71-es firmware jobb nemn?? nem biztos mert nem wok otthon a témában csak hallásból toom.

http://bf2s.com/player/swy/

scorpeeon
Ez az új DevHook nagyon jónak tûnik! De asszem inkább megvárom a végleges változatot. Akinek már fent van, lenne pár kérdésem:
Flash-elni nem muszáj, ugye, csak akkor kell megcsinálnod ha azt akarod hogy mindig alapból 3.01-el induljon?
Van sok új menüpont, opció, miket tud ez a nagy 3.01? 😊
És mi az a leírásában h dump, miért kell ez a dumpolós folyamat? Mit csinál ez tulajdonképpen? (0.46-ig ilyenre nem volt szükség csak simán felmásolni a file-okat aztán kész)

már 1 ideje ja

Ingyen Film Letöltés http://ingyenfilmletoltes.info/ http://moviepie.info

scorpeeon
Jól látom, hogy kint van az új Tony Hawk?

Kisgabo rohadtul igazad van...mondjuk annyit megengedhettek volna,hogy flash alapú játékokkal lehessen szórakozni...sajnos én updateltem a firmware-t 3.01-re,de az engem is megüt,hogy nincsen semmi letölthetõ kis szar játék psp-re..a yourpsp.com oldalon meg mindenféle szemetet tölthetsz csak le music meg games címszó alatt...röhej
Crazyn
Sztem volt már rosszab eset is, de nekem az elsõ óra után kibukott egy pixel 😞

\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"

kisgabo
nem illegális, de megpróbálja megakadályozni ( újabb és újabb firmware...)

azt kezdessz a saját gépeddel amit akarsz, kifizettet, kinyalhatják, azt futtathacc amit tudsz.

inkább a hibás pixelekkel foglalkozna ennyit a gyökér gyártó.

Na végre kiválsztottam a psp packot amit megveszek:
Value Pack (1.50-es firmware) + 1GB-os memory Stick Pro Duo
csak egy kicsit drága de szerintem megéri ugyhogy már csak másfél honap:-(
Te jó ég hol van az még<#wow1><#wow1><#wow1><#szomoru1>

A PSP-re jelent meg valaha ingyenes minijáték amit le lehet tölteni? vagy a sony annyira védi az érdekeit, hogy azt is illegális tevékenységnek veszi,ha shareware játékot futtat valaki a PSP-n?
HELP
Hello ha tud valaki léci segitsen
Van egy psp-m és van hozzá 3 dvd-nyi ISO-s játék, azok tök jol mennek.
Ha letöltök játékot az nem megy 😞 miért van az?
És hol tudok szerezni még ISO-s játékot vagy honnan lehet letölteni ami biztos h müködik? <#pardon1>
kisgabo
12k körül megy a vaterán.

macselek
Lamase tuti tud

megnéztem a F.A.Q-ot gondolom arra a gépre gondolt hogy elcseszi aminek IC1003 a száma,azért thx a segítségért ennyivel is okosabb vagyok!már van is 1-2 game amit leszedtem de úgy igazán a metal gear-re várok(az új-ra gondolok)

MoLc
Sziasztok valaki tud árat mondani 2 gigás memory stickre?

macselek
NINCS

Sziasztok...ha a PSP-m 3.01-es FW-vel fut akkor még van lehetõség Downgrade-re?
köszi
Ma Metal Gear PO és BIA megjelenés!

Valamivel olcsóbbak kinnt a stuffok bár az ISO-knál semmiképp sem 😄

köszönöm 😊

egyébként sokkal olcsóbbak?

--- Motorola Defy Wiui_2.12.27 --- BFBC2Vietnam hent3s

Mennek. A gémek régiófüggetlenek.

Hi all!

Szeretném megtudni,hogy az usában vásárolt játékok futnának-e egy itthon vásárolt PSP-n?A feleségem holnap utazik így sürgõs lenne a válasz!Elõre is köszönöm...

errrtu

--- Motorola Defy Wiui_2.12.27 --- BFBC2Vietnam hent3s

öregharcsa
még csak béta... ASS oldalán fent van....

http://pspfilez.extra.hu/

ColdFire
link pls pm, de sztem kamu nem? 😄

R0sc0
srácok én már fel is raktam a az 0.51 devhookot, ami tudja a 3.01 😛PPP

öregharcsa
<#wow3><#merges2><#nyes>

http://pspfilez.extra.hu/

kisgabo
<#falbav><#lama>