PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
miért van az hogy a devhook 0.510100-ban rányomok a start devhook-ra és nem újraindul a gép hanem leáll tehát nem indul el a progi!
"ha valóban eredeti sonyt adnak 15ér akkor megéri"-----hát nagyon remélem hogy ha megrendelem azt is adnak
PSP-nek télleg mind1 milyen gyors a kari, még így is messze gyorsabban olvas mint az umd-rõl. viszont ha szeretnéd pc-rõl gyorsan rádobálni a cuccokat akár 80megabittel, akkor vehetsz télleg gyorsat(megjegyzem manapság lassút külön occsóbér nem is lehet nagyon venni).
Vehetsz kézbõl is mint mindenki mostanság, ott a legalacsonyabb az ár, viszont az általa ígért "eredeti" sony ms 1 vagy 2 gigás 80/80 sebességébõl a kártyára való írás csuppán 20mbit. szal ott van vmi bibi. viszont ha ráérõs típus vagy, akkor jó ez is, hisz ugyanolyan jól mûködik mint a többi. Rengetek haveromnak ilyenje van és nincs semmi bajuk, szal megbízhatóak is.
de én még mindíg sandisket ajánlom 2 éves garival.
Lalikum
Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Need_For_Speed_Prostreet_EUR_PSP-ACCiDENT Need.For.Speed.Prostreet.EUR.UMDRiP.PSP-LoLMaN akinek kell PM-me :)
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Felraktam a devhook 0.510100 verzióját de mikor start devhookra rányomok nem újraindul hanem lekapcsol ez miért van?
Próbálta valaki a 4 gigással?
Megeszi a kicsike?
Vagy inkább 2*2 giga.....
220-240 V
SS259 C
ss259 nem biztos azt csak be írtam egy számot mindegy itt a C-t kell nézni nem? ezt megvehetem nem? ez butitható ugye?😊
Megfelel-e a PSP alaplapja a downgradeléshez?
A Sony kiadott egy másik alaplappal szerelt PSP szériát, amit nem "ajánlatos" downgradelni. Ezt úgy tudod ellenõrizni, hogy kinyitod az UMD meghajtót és megnézed hogy látod-e akárhol ezt: IC1003. Ha igen, akkor NE kezdj neki a downgradelésnek, mert utána eldobhatod a géped. Más változatokról, még nem volt negatív visszajelzés.
és amikor jön egy olyan hogy "nekem XXXXX van odaírva akkor az most butítható? lécci segitsetek nincs benne a faq-ban"
ha az aláhúzott rész megértése nehézségeket okoz valakinek, akkor hogyan magyarázod el neki másképp? azt se fogja akkor megérteni...
de less bele a faq-ba
Ingyen Film Letöltés http://ingyenfilmletoltes.info/ http://moviepie.info
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Ha ezt látod, CSAK akkor van gáz.
Ha ezt látod, az teljesen normális. (elég nehéz meglátni, elolvasni, és felesleges is 😄) :

Lalikum
220-240 V
SS259 C
ss259 nem biztos azt csak be írtam egy számot mindegy itt a C-t kell nézni nem? ezt megvehetem nem? ez butitható ugye?😊
220-240 V
SS259 C
komolyra fordítva a szót, találtam neten 1 szervízt ahol cserélnek alaplapot. meg minden hasonló kütyüt remélem valahogy sikerül megoldani a dolgot