PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DnP
😊 Nekem is ez volt, en is szivrohamot kaptam mert ezt utoljara downgradeleskor lattam tavaly oszel 😊. Szepen le is szedtem rola a csodadevhookot. Ez a EO kezd izgatni, lehet felrakom. De tuti le lehet szedni utanna?

c000: inc $d020; c003: inc $d021; c006 jmp $c000;

plas
ok köszi, sikerült 😊

Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g

öregharcsa
ezt én is beszoptam elsõre de tedd ezt!!

:"PSP mappába csinalsz egy GAME150 nevü mappát,abba azt a OEB_UPDATE mappát tartalmával berakod "

na onnan kell indítani és akkor jó lesz!!

http://pspfilez.extra.hu/

tcs007
Hi all!
a 2.71se-n vagy a 3.02oe-n megy normálisan a 4gb-s memkari ?? nemfognak szaggatni a játékok meg stb??

plas
Feltettem a OE-A-t, mûködik, de OE-B nél telepítésnél minden úgy csináltam, ahogy írtad, ill. ahogy kell és mégis "The gmae could not be started. (80020148)" felirattal fogad 😞 ??? miért?

Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g

Banyapapa
azt nemtom,de ez a OE-B marhajo nem kell megijedni,és ha 1.50 a géped siman mennie kell.
ha az a fullpack leirás megvan levan irva minden,de van még egy txt ami fontos,a fontos nevü😛
A XMBbe formázni 1.50 alatt annyi,vissza 1.50be a gépeddel,és ott a psp menüben formázdle a memot (csak ugyi a mentéseket rakd el,legalábbis én elraktam PC-re,remélem jok lesznek),és ugy felrakni a cuccost
Ami azt irja hogy 1töl a 7 pontig nem kell megcsinalni semmit,vagy a 8pontol érvényes a leirás (onnan hogy "8. MIELÕTT NEKIKEZDESZ VEDD KI AZ UMD LEMEZT A MEGHAJTÓBÓL!").
Szal umd lemez ki,és a 3.02 update indit,ez a második menüpont lesz a menüben majd,elsö a maker,a harmadik meg nálam valami x.y akarmi volt

Akksim is fullra volt töltve,közben rajta is volt töltön,és bár nem 3 perc volt hanem joval hamarabb végzet,de még ugy hagytam a gépet.

Meg leirás azt irja kapcsoljam ki a gépet,de nem siman hanem hosszu restartot kell nyomni,vagyis kikapcsologombot felnyomod,és addig ugy hagyod mig le nem áll a gép.
Ujra inditva voálá 3.02 (nálam semmi hiba nem volt utána,se kékhala se semmise)
Utána ha kész a PSP/GAME mappábol ami nem kell törölhetöek,nálam csak a RECOVERY mappa maradt meg

Ha esetleg ez megvan,mehet rá a B verzioja amivel mennek ps1 játékok,pspfilezen ott van azis,lekapod, a psp memora,a PSP mappába csinalsz egy GAME150 nevü mappát,abba azt a OEB_UPDATE mappát tartalmával berakod (nem ami benne van cucc egyedül),és USB-t kihuzod,elinditod a psp menüben azt is,és kécc

de nem volt valami jó szerintem..mondom bejött az a hiba üzenet ilyen full kék háttér meg minden féle nyelven szöveg aésa körrel kellett valamit cisnálni vagy mi....utánna meg bejött a setup(nyelv,régio,stb)a dh 0.46 iylen nem volt szal meg is ilyedtem reseteltem vissza tértem 1.50be és ott is fuccs volt a beállitásoknak szal ez normális volt e vagy sem......mert rám a szívroham jött a hibaüzenet láttán...nem flasheltem me azt írta nem kell szal nem tom mi volt a baj má ha ez az volt..pls vki írjon erre
scorpeeon
Az eredeti ISO-t lehet, hogy lehet manipulálni 😊 Egy próbát megér.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

scorpeeon
Mért kell megijedni a 3.02-tõl? Nem harap! 😊 Legalábbis akkor nem harap ha emulálva van van OE-A/B ként van fent. Márpedig ha nem tettél fel simán egy 3.02-t, csak egy új Devhookot, akkor csakis emulált lehet az a 3.02 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

öregharcsa
igen az arra vonatkozik, de én az eredeti isot akarom kiherélni kissé csak hogy kevesebb helyet foglaljon a game....

jah és nem flasheltem és ez a dh 0.51.0100al volt
feltettem az új devhookot elinditottam beállitottam okés rámentem startra inditás oké elekzdi tölteni és bejött egy hiba üzenet mint amikor downgradeltem(iylen kék háttér és minden féle nyelven volt vmi szöveg) ezután be kelel tállitani nyelv régió stb és bejött a 3.02 ez normális?meg iyledtem gyors kikapcs bekapcs vissza tértem 1.50re és gyors formatáltam...ez normális volt?(a hiba üzenet)

UI:jah és a képernyõn bejött a dh menüje homemal eltünt
scorpeeon
Az OE-B leírásábabn van 1 ilyen rész:

Note: DO NOT use programs such as pbpunpacker to modify pbp's generated by popstation. They won't
work after that.

De ez nem az ISO mahinálásra vonatkozik sztem, hanem PBP mahinálásra.

öregharcsa
van egy ideiglenes megoldás, nekem nagyon sok játékom úgy van meg...ez a PAL-NTSC selector...ezt le lehet szedni egy oldalról...rádobni a cumóra és máris facán müxik az egész...

tömörítés...hát igen...ezzel még kellene variálni....most épp olyan progit keresek amivel kivehetem a videókat-zenéket és egyébb oda "nem illõ" cuccokat a játékból úgy hogy utána is rendesen menjen...

ha tudsz ilyet szólj légyszíves, mert nem vagyok benne biztos hogy ezek az iso mahináló cuccok jók-e hozzá.

THX

1.50es a gépem. mit takar az hogy "1.50-es XMB-ben formázd"?? akkor az új dh-t(0.51.0100) nem kel flashelni a nélkül is fut?
scorpeeon
Megnéztem még1x a kedvedért: 1 darab filet kell bemásolni a GAME mappába, lefuttani, és ENNYI.

scorpeeon
Nehéz?? Sztem könnyebb, mint a 0.51-es devhookot.

bodocsroland
Nah azzal meg egy kicsit lassan,szerintem eloszor 3.03 DH jon.

scorpeeon
Szóval azt mondják, hogy a 3.03-on MINDEN pal-os játék is hibamentes lesz? Mert ha igen, és kijön vmi kis Dark Alex féle 3.03-as cumó akkor elmondhatjuk, hogy minden létezõ PS1 játékkal tudunk játszani hiba nélkül 😊 Akkor már csak a tömörítést kéne megoldani mert még túl sokat goglalnak ezek a PS1 játékok 😊

öregharcsa
milyen fw-s a géped???

1.50-es XMB....az XMB mit takar?
nehéz instalálni a 3.02OE A/B-t ez az egyetlen egy bajom:S
öregharcsa
bekapcsoláskor 3.02 OE A/B...minek lépkedni vissza 1.5-re??
a memkariról simán mennek a gamék minden varázslás nélkül...ez nem jó???

akkor nem lesz baja a psp-mnek ha ezt az új dh-t nem flashelem?
öregharcsa
ja, mind az enyém és még van bõven...nem merek számot írni<#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1>
2 napja ezzel szarakodom....
ntsc eddig mind jó volt, de azt mondták a pspfilez oldalán nemsokára jön a 3.03-as fw és abban már javítva van a PAL-os cuccok hibája....
már alig várom...

de és ez a 3.02 OE A/B hogy müxik?úgy mint a devhook? bekapcsoláskor 1.5 utánna elinditoma progit és be emull 3.02 vagy? nem eleht lépdesni 1.50 meg 3.02 között?
öregharcsa
én sem értek hozzá...csak odakell figyelni..ennyi

scorpeeon
"Devhook 0.51.0100(beta) + FW3.02 FULLPACK by pspfilez"
Ebben sem kell flashelni pl... De mért kell DH-val szórakozni még...

scorpeeon
Ez egy nagyon hasznos dolog, te tesztelted le mindet? Ha igen, kösz: jó h vannak ilyen kitartó emberek 😊 Volt/van netán PS1-ed és onnan teszed át a játékokat vagy leszeded õket? Az NTSC-sek akkor mind tökéletesen futnak? Nem rossz, nem rossz 😊

hmm...mé kell az új dh-kba flashelni:S nem értek hozzá basszus így inkább fel se rakom ne hoyg elcseszõdjön a psp-m:S
scorpeeon
Eddig én csak DevHook-ot használtam, de amióta feltettem a 3.02 OE-A/B-t, eszem ágában sincs mást használni. A Devhookkal az volt a bajom, hogy: lassú volt, instabil, néha lefagyott (ilyenkor újra kellet indítani az egészet és megint újraindítani emulált módban), ha meg homebrew-t akartam futtatni, ki kellett lépnem 1.5-be. OE-B-vel minden problémám megoldódott 😊 Olyan gyors és stabil mint egy gyári fw, csak jót tudok mondani róla.

öregharcsa
kifejezetten 3.02 OE B fw-re flashelt gépeken!!(eddig)

aabelus
Ekrazit,ezek a ps1 jatekok mennek barmilyen PSP-n vagy csak warez-on?

PSN ID: abelus_hun szeretem a mischobst-ot.

scorpeeon
Nekem megvan. Jónak jó. Hogy megéri-e megvenni, azt te tudod.

scorpeeon
Ez tényleg hülyeség, hogy nem viheted szervízbe, 3.02OE-B->1.50->2.71 és így beviszed a szervízbe, ez egyáltalán nem lehet feltûnõ (feltéve h nem volt nagyobb fw a gépeden a vételkor, mint a 2.71 😊)

öregharcsa
nekem 5 perc volt az egész...
van nagyon jó leírás a pspfilez oldalán, az alapján csináltam én is....de elõtte olvasgasd az ott lévõ fórumot...sokat lehet belõle tanulni

de azt nehéz feltenni nem?
öregharcsa
3.02 OE B

mert nem kell devhook a gépre...a játékok közvetlenül indulnak a kártyáról...

meik a jobb ez a 3.02 OE B mind1 vagy a devhook 3.02?én inkább devhook párti vok😊 az oylan "egyszerûbbnek" tünik...nekem...egyébként 0 3.02es dvhookot nehéz feltenni?me a 2.80asba össze vissza kellet ezt ide ezt oda...0.46om van mert azt eccerû volt feltenni ha esetleg rárakon az "új" devhookot vmit nem jó helyre rakom lesz baja a gépnek?
öregharcsa
remélem sikerül belinkelnem egy táblázatot az eddig letesztelt psx-es játékokról.....na próba 😄

PSX-PSP

az Y-on (yes)pal v ntsc, de ezt használom akkor is ha jó a menü,grafika,zene...
az N (no) pal v ntsc ,ezt használom ha rossz valami....

megjegyzés: ide írtam a kisebb hibákat vagy azt hogy éppen mi nem stimmel....

ez eddig 47 játék....
egyvalami már biztos ,hogy a PAL-os játékokkal gondok vannak grafikailag,hangilag.(de szerencsére csak elég kevéssel)

az ntsc játékok tökéletesen mûködnek

üdv

nincs mit. azért ha valami nem megy, írj nyugodtan, hátha tudunk segíteni!

igen a fentiek megvoltak köszi😄

ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G

Banyapapa
szupi az a OE-B, csakugy suhan a kis klonoa😊

sajna személyes tapasztalatot nem tudok, más típusú játékaim vannak, így ign-t ajánlom

1. javaslatom: 2.71-re updateld és onnan downgrade 1.5, majd devhook 3.02 emulálás (én ezt használom)
2. a 3.02 OE-B -rõl sok jót hallani, ez lehet a másik alternatíva.

ha a fenti linkeket elolvastad a többi menni fog.
üdv

talán meglep, de ez egy játékkonzol, játékra való. nem értem, miért olyan meglepõ ez?!

Banyapapa
tudja valaki,hogy lehet rávenni a PC-röl USB-n át ISObetöltésére a 3.02 OE (😎-t?

Crazyn
Köszi.
Esetleg vmi nem homebrew? 😉

\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"

Hellosztok olvastam a forumot meg segitség a ....... meg midenfélét de mivel most kapcsólodtam be a psp-be 2 hete igy nem tom melyik a leghatásosabb eljárás mert van egy 2.01-es psp-ém de nem tom jelenlegi felállás szerint micsináljak vele??? Ha valaki tudna segiteni vagy itt a forumon vagy msnenen azt megköszönném! Köszi

ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G

aabelus
Ha nem warez a psp-m akkor nem is tudok ra tenni pdf viewert vagy remote controlt????????????

PSN ID: abelus_hun szeretem a mischobst-ot.