PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi!
A 302oeflasher-t akkor is elindíthatom, ha a gépemen 1.5 FW van és a Devhook 0.51 fel van flesselve?
Banyapapa
probald ezt.
Ez a gt-hez volt key.bin file

plas
pedig kell hozzá... ha jóltudom az EBOOT file önmagában nem elég a PSX gamek futtatásához. Ha systembe 3.02OE_B-t ír ki akkor jó szvsz.

Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g

mia helyes cpu clock beálitás 222/111??
Rendben, felrakom amit írtál, de nekem fel van flesselve a Devhook 0.51, nem zavarja ez?
Ja és keys.bin nem volt mellékelve a Gran Turismohoz.
plas
Nekem pl. a GranTurismo 662MB 😊Azért gondolom vann ettõl kisebbek is. Pixel hegyek vannak, de mindezektõl függetlenül azért hidd el megvan a feelingje. Aki tudja viszont megmondhatná, hogy a Neverhhod címû játék létezett-e PSX-re? Mert találtam youtube-on egy videot: Neverhood és itt bizony az emberünk azzal nyomja... (ha épp nem fék a dolog). A másik amit meg nagyon várok az az AbeExodus (nah ez tuti volt PSX-re). Jó lenne látni PSP-n már ezt a két játékot 😊

DnP
mekkora egy "atlagos" ps1 jatek? Sosem volt meg olyanom, eloben nem is lattam ps1et 😊 ja de eccer... seregben nyomtak sracok ejjel de nemigazan teccett, pixel hegyek..

c000: inc $d020; c003: inc $d021; c006 jmp $c000;

plas
Tedd fel ezt: Dark_AleX 3.02 OE-A Fullpack utána ezt: 3.02 OE-B update majd tedd a GAMES mappába a GranTurismo EBOOT.PBP file-t és mellékelt KEYS.BIN-t. És mûködni fog...

Hi! Letöltöttem a Gran Turismo PS1-et PSP-re. Ez 1 db eboot.pbp file. Mit kell ezzel csinálni, hogy fusson is? Jelenlegi firmware-em a pspfilez oldalról leszedett Devhook 0.51.0100(beta) + FW3.02 FULLPACK. Köszi, nagyon várom a válszt!
bfg900
Vegigjatszotta valaki a Bia, vagy azt az uj marveles jatekot? (nem jut eszembe a neve, pokemberrel is lehet benne pofozkodni). Megvennem azokat, de felek, hogy azok is Lego sw 2 hosszusaguak lesznek(azt irtak 6 ora). Szoval mennyi jatekido van ezekben?
targytalan a korabbi kerdesem
ass segitsegevel megoldottuk
1.5 lett a gep 😊
thx
lolman
holnaptól az oldalamról😉
(De semmi reklám😄)

Need_For_Speed_Prostreet_EUR_PSP-ACCiDENT Need.For.Speed.Prostreet.EUR.UMDRiP.PSP-LoLMaN akinek kell PM-me :)

lolman
ezért én jobban bizok az eredeti relízekbe😄
én azokat töltöm le/fel az tesztelve van és tuti müxik😛

Need_For_Speed_Prostreet_EUR_PSP-ACCiDENT Need.For.Speed.Prostreet.EUR.UMDRiP.PSP-LoLMaN akinek kell PM-me :)

öregharcsa
a konvertált cucc nekem sem sikerült...nem mennek sajna valamiért....

http://pspfilez.extra.hu/

scorpeeon
PS1 ügyben próbálkoztam egyet: letöltöttem a THPS2 PS1 változatát. Persze azt sem tudom h PAL vagy NTSC változat. Lejött szép lassan. Kiderül hogy mdf/mds-ben van így kénytelen voltam rákeresni és letölteni vmi progit ami át tudja konvertálni ISO-ba. Ezt is nagy nehezen megcsináltam. Átkonvertáltam. A Hot Shots 2 fileokat betettem a popstation mappába, az egyiket átnevezve, amire kell, és sikerült is átkonvertálnom PSP-n futtatható változattá. Felmásolom, elindítom (hot shots2 ként jelent meg az ikonja, ez gondolom normális), erre fekete képernyõ és nem lép tovább. Elég sok hibalehetõség van, nemtom h hol lett elrontva. Az is lehet, hogy amit leszedtem, eleve fake volt. Vagy ha nem volt fake, lehet hogy PAL-os volt. Lehet hogy az MDF to ISO konverter rontotta el. Mindenesetre valahol el lett rontva így nem mûködik 😞 Mennyivel egyszerûbb lenne ha itt lennének helyben PS1 játékaim, azokkal minden biztosan mûködne. De ez így most sajna nem jött össze...

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

aha
egyik szelen ez, masik szelen az 😞
scorpeeon
Mind2??

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

honnan tudom milyen alaplap van a gepben?
IC1003 es IC6001 van a nyakon az UMD mogott
Rip
Jó leírás, de ezeket azért javítsátok ki:

"Olvazsd"
"Futtazsd"

😉

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Na egy jó hír😄

ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G

öregharcsa
2.71 TA-082 Downgrade!!!!

tökéletesen mûködik és ezután feltehetõ rá 3.02 OE-A/B 😊(forrás pspfilez)
tehát emberek akinek ilyen gépe van fel a fejjel most már nyomhatjátok ti is a játékokat rajta!!!!!

crash bandicot a játék neves neve egyébként😄

ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G

igen most néztem meg a crazy nem tom az a kutyás vagy mi az?😄 na annak vóót keys-e meg dokumentja😄 és azt honnan lehet ''szerezni''? köszi

öregharcsa
kell az eboot file mellé egy keys.bin és egy document.dat...enélkül nem megy!!!

Visszaolvastam arra a részre ahól valakinek azt irta ki psx jákéknál hogy the game could not tatarra na nekem is és nem tom mi lehet próbáltam azt hogy másik m appából rakom fel a b 3.02 de nem akar igy se menni scorpeeon te tudnál valamit segiteni??? Köszi

haab
Hi.

Vki tud vmi megoldást arra hogy hogy lehetne a flash playert engedéjezni anélkül hogy fölmenjek netre? Mivel nem vagyok túlzsúfolva wlan routerekel.
Elöre-e is kösz: spYof

Ui.: A psp firmwareje 2.71

PoP T2T 4ever

baratom vett egy psp-t ma, IC1003 es IC6001 van irva oda az UMD-hez
2.71-es firmware van rajta gyarilag plusz valami HEN-D meg Launcher 2.71
a boltban valamit buheraltak rajta, nemtudom mit, azt mondtak menni fog rajta minden jatek
de kurvara nem megy 😞
vegigcsinaljuk amit mondtak es nem indul el az iso, hanem kikapcsol a gep
help!
nah mind1 felflasheltem és má tökéletesen müxik a dh😊
scorpeeon
Persze ezek csak a legfontosabbak, ezeken kívül is van még jópár, ami nem jönne rosszul. Tomb Raider-bõl is egész sok van PS1-re, abból is jól jönne vmelyik 😊

scorpeeon
pont most jelent meg ez a cuccos:
2.71 TA-082 Firmware PSP's Now Able to Downgrade!

Just when you thought Santa (Dark_Alex) couldn't surprise us with anymore presents for this holiday season, he has! We have a downgrader from Dark_Alex with the help of Mathieulh (right-hand man) and Harleyg. Just today it was announced that 2.71 PSPs running Dark_Alex's HEN-D will be able to downgrade their PSPs to a lower firmware (1.50) with this new program.

ugye mondtam sikeresen elindult a game miutána menübe beálitottma a 222/111 cpu clock-ot viszont játék közbe megnyomom a home gombot rá mek hoyg igen kilépek a gamebõl lefagy és kikapcsola gép ez mitõl lehet nem kell még beállitanom vmit a dh menüjébe vagy valami vki esteleg ötlet?

UI:0.51.0100 dh..és nem flasheltem
scorpeeon
Tudom, de az warfare, nekem meg Armageddon is kell 😊

öregharcsa
Tibi fordításában a pspfilez oldalról!!!!
TA-082-es PSP downgrade!!!

TA-082 downgrader Dark_AleX/Mathieulh/Harleyg -tól!

Ez egy alkalmazás amely TA-082 alaplapú PSP -k ,2.71 fw-t és HEN-D felhasználók részére készült ,elméletileg képes bármilyen fw -re downgradelni ,de csak 1.50 lett tesztelve. Ezt az alkalmazást 5 PSP -n is tesztelték a readme írása alatt.Mind az 5 psp-n muködött! Mint mindíg ,ez az alkalmazás is tartogat rizikót a számunkra ,ez az alkalmazás konkrétan a NAND FLASH idstoreage részébe ír.

A program készítoi nem vonhatóak felelosségre semmilyen nemu kár keletkezése esetén ,amely a program futtatásából származhat. Ez nem egy licenszelt szoftver tehát a használatáért feleloséget nem válalunk.

TA-082 Downgrade metódus lényegében egy kísérletre van alapozva ,amelye egy hardveresen downgradelt TA-082 -esen zajlott (e-bay -bol). Felmértük a helyzetet és rájöttünk hogy ez a módszer nem egy bonyolult eljárás és nagyon egyszeru beimplementálni szoftverbe.

!!!!!!!!!!!!!Olvazsd el az alábbi leírást a legnagyobb körültekintéssel és ne hagyjál ki egy lépést sem!!!!!!!!!!!!!
Utasítások:
0) Töltsed fel az aksit legalább 75% -ra és hagyjad tölton.
1) Másold az UPDATE és idstoragechange nevu mappákat a \PSP\GAME\ -be.
2) Szerezd be a hivatalos Sony 1.50 eboot -ot majd helyezd el a \PSP\GAME\UPDATE mappába UPDATE.PBP -néven.
3) Futtazsd a HEN-D -t. (lépj a PHOTO -ba majd onnan HEND mappába ,ha zöld a kéoernyod akkor minden rendben,piros esetén próbálkozz újra,zöldután már csak kéket kaphaszt amely automatikusan 2.71 HEN-D -be juttat.)
4) Indítsd el az idstoragechange nevu progit GAME-Memory Stick-rol. A program lénygében az IDSTORAGE kulcsokat írja felül ,amelyek szükségesek a downgradhez.
5) Ez a program az XMB -be dob vissza ,most indítsd el a generic downgradert (Update X.YX).
6) Ez downgradeli a gépedet 1.50 -re.
7) A végén a progi arra kér hogy X-et nyomj ,tedd meg és a géped újraindul.
8) Ha minden jólment akkor BSoD -ot (Blue Screen of Dead ,azaz kékhalált) fogsz kapni ,nem kell megijedni csak O-t kell nyomni és minden rendben van.Állíts be mindent. Majd System Settingsebn ellenorizd minden rendben -e van.
9) Kész!

Errõl az IDSTORAGE dologról még írok ,ez a nyitja egyébbként ennek a downgradnek.

müxik má nem állitottma be a cpu clockot és deafulton volt és sztem ezé fagyott be rá nyomtam 222/111 re és má müxik is...szal marad a jó öreg devhook és nekem azé teccik me közvetlenül mindig 1.50bõl indulhatokés ez engem megnyugtat 😊
lolman
hát jah szivás😛

lolman
sztem hagyd az egészet a fenébe a 3.02 OE-B a legjobb és legegyszerûbb de ha neked az is nehét akkor minek neked egyáltalán psp?

dh 0.51.0100 bent vok a 3.02es fw be elinditoma gamet és befagy és utána fekete kéeprnyõ mé nem indula a játék???
ColdFire
worms alapbol van pspre -.-

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

"Az elsõ indításkor elõfordulhat, hogy egy hibaüzenetet kapsz, ez esetben indítsd újra a PSP-t és minden rendben lesz."

most sztem fejbe lõvöm magam....msot átolvasgattam az install szöveget és ezt találtam benne bár ez a flash résznél van de gondolom ez vonatkozhat arra is ha nem flasheltmne mert uyge bár enkem is kijött szal leeht nem si volt probléma...szerintetek?😊
bodocsroland
Hú gyerekek rengeteg Warez(games)oldalt töröltek,nem piti.Úgy látom ránk szálltak!!!<#mf1>

windrunner
Köszi

[O.o] ^^ :D @->-- pázzzee...

Banyapapa
tipp nix,ha olyan devhook kell,amit se dumpolni,se fleselni nemkell,a jo öreg 0.46os marad,nekem is a az volt sokaig fennt 0.46os fullpack.

De ez a uj 3.02 OE-B egyaltalan nem nehez,nyomsz vagy összesen háromszor X-et ennyi😛

scorpeeon
Olyan nehéz 1 darab mappát bemásolni egy helyre és lefuttani? Ahogy gondolod...

azt nem akarom az nehéz....szal tipp erre nincs?
scorpeeon
Én azt mondom: 3.02 OE-B 😊

lolman
én már tolom fel az oldalamra, holnapra valszeg legalább 15 ps1 game lesz psp-re😄
még nem linkeltem be szoval majd csak holnap láthatjátok a cuccokat😄

semmi tipp?nem tom mi lehetett a baj de ettõl nem elsz baja?me ha mégececr neki futok és ugyan ez lesz nehogy aztán meghaljon nekem..esetleg ah vkinek még van tippje az írjon
öregharcsa
ha lenne gyors netem már megkaptad volna õket....<#vigyor1><#hawaii>

öregharcsa
valaki próbálta már az elindított ps játékokat úgy hogy betöltött save file-okat????
müxik a save/load rendesen???....a többlemezes gamék miatt kérdem...

scorpeeon
"Sajnos" itt nem sok mindenki fogott ki TA-082-t, ezért nem tud itt a legtöbb ember segíteni. Mintha vki lett volna nemrég, aki megcsinálta, tõle kérdezd, olvass vissza...