PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

3.03-nál már simán tudja az iso-t futtatni a memory stickrõl, vagy kell konvertálni? :S
ColdFire
pedig az nagyon jó játék ^^
jó lenne már a kettõ is 😄
csak az asszem ps2re lesz csak :\

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

scorpeeon
Nemtom hogy ez a A' miatt van-e, de ezzel most mûködik a Monster Hunter 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

scorpeeon
Már föl is tettem a 3.03 OE-A'-t. Kis bugjavítások vannak elméletileg benne (amiket én még nem vettem észre de eddig sem vettem észre bugokat), a fõ újítása a CPU clock állítás.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

ColdFire
psp.ign.com

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

ColdFire
old meg, ha nem fikáznál még segítenék is...
ugye? überláma beszólások kis gec?

unknown nick
Tud nekem mondani vki egy oldalt, ahol az összes eddig megjelent psp gamerõl reviewek vannak? (Mint pl. a gamespot psp szekció)

BIG Money7
help,plz

valamiért nem ismeri föl a számitógép a PSP-t amikor az usb kábellel összecsatlakoztatom,!
mi lehet a baj,vagy hiba???

kisgabo
valaki leírhatná ezt az ápgrédelést... mit, mivel hogyan, és mire is yó... <#worship>

scorpeeon
Dark_AleX's 3.03 OE-A' released

* Added cpu clock selection for umd/iso games. (not for vsh yet)
* Fixed various bugs regarding the recovery menu, one of them made "rare text" appear when entering in plugins if pops plugins existed, the other one caused a crash when pressing triangle.
* Fixed a small part of code in umd emulation that was not multithread safe.

ColdFire
melyik verzióval?

öregharcsa
most akkor érdemes vagy nem???<#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1>

http://pspfilez.extra.hu/

lolman
ok akkor lehet hogy ma én is felrakom... kössz az infot😊

Need_For_Speed_Prostreet_EUR_PSP-ACCiDENT Need.For.Speed.Prostreet.EUR.UMDRiP.PSP-LoLMaN akinek kell PM-me :)

scorpeeon
Sztem ez hülyeség, nekem minden futott eddig ami eddig és PSX-ek közül ami hibásan futott, most tökéletes. (az alapján amiket eddig próbáltam)
Egyetlen játék nem futott eddig: Monster Hunter. De sztem a 3.02 OE-B n sem futott volna, más lehet a baja. Talán vmi régi devhookkal.

Banyapapa
télleg a sony nemis ad ki már hivatalosan kézikönyvel ellátott ps1 játékokat?😛

lolman
amugy most érdemes felrakni a 3.03 OE-A-t mert eddig én nem sok jót halottam rola...

Need_For_Speed_Prostreet_EUR_PSP-ACCiDENT Need.For.Speed.Prostreet.EUR.UMDRiP.PSP-LoLMaN akinek kell PM-me :)

lolman
basszus én még most is nyomom fel a psxpsp gameket annyi jön hogy már aludni nem tok ha tartani akarom a lépést😄

lolman
nekem 3.02 OE-B ment ha ezt kérdezed...

kisgabo
3.03 mellett már élbõl megy az iso?

ColdFire
vki?

Kösz mindenkinek, sikerült, azt hittem hogy 1.50-be vagyok, de kiderült hogy 3.02-ben voltam azér nem mûködött, de már jó.

Viszont még mindig lefagy ahol a screent lehet állítani.

öregharcsa
ezeket ugye nagy betûvel írtad??
de itt a leírás:

"0.) Töltsed fel az aksit legalább 75%-ra hagyjad töltõn ,vedd ki az UMD-t(esetleg formázd a memory stick -et)
1.) Másold oeupdatemaker% és oeupdatemaker PSP\GAME mappába (1.50 PSP esetén) vagy PSP\GAME150 (2.71 SE vagy 3.02 OE esetén)
2.) fogjad a két eredeti 3.03 és 1.50 EBOOT.PBP és nevezd át õket 303.PBP -re illetve 150.PBP-re (Félreértések elkerülése végett azért megemlíttem ,hogy a 1.50 EBOOT.PBP -t "150.PBP" -re kell átnevezni ,a 3.03 EBOOT.PBP -t pedig "303.PBP" -re ,jobb nem felcserélni ezeket ).Majd helyezd õket oeupdatemaker mappába.
3.) Futtazs az Update Maker-t PSP-rõl.
4.) Másold át a 303oeflasher illetve 303oeflasher% mappákat PSP\GAME mappába (1.50 PSP esetén) vagy PSP\GAME150 (2.71 SE vagy 3.02 OE esetén).Az elkészült DATA.DAXR -t az oeupdmakerbõl másold 303oeflasher mappába.
5.) Indítsd a 3.03 OE-A Flasher-t. Ezután megkér ,hogy kapcsold ki a gépet ,tedd meg és bekapcsolás után 3.03 OE-A -t kaptál."

scorpeeon
Nekem nem szokott fagyni home gombnál. Illetve egyszer egy játék lefagyott amikor egy pálya töltése alatt nyomtam be de amúgy nem szokott 😊

scorpeeon
Ha SE-C-d vagy OE-d van akkor ne a GAME-be tedd hanem a GAME150-be!

PSP/GAME és külön mappába.

Pontosan, én is ott akartam állítgatni, és abban a menüben fagy ki mindig, mindkét játéknál (gondolom akkor a többinél is)

Srácok a PSX gamát hová kell a kártyán másolni?

Xbox Live Gamertag HuN FoToS

Banyapapa
elvileg a HOME gombot benyomva,megjelenik egy menü,és ott leeht a képernyön állitgatni.

Nem sikerül feltelepítenem... mindig "game could not be started" üzenetet kapok, amikor el akarom indítani az oeupdmaker-t. Pedig mindent a leírás szerint csináltam, beraktam a 303.pbp-t és a 150.pbp-t is az oeupdmaker mappába, de nem jó.
Neked hogyan sikerült?
Egyébként egy másik ps1-es játéknál (Dino Crisis) is lefagyott ugyanott a screen menüben, pont akkor amikor lépek egyet le vagy fel.
Valaki teljes képernyõre tudja tenni a ps1 játékokat? Ha igen akkor milyen FW-t használ?

öregharcsa
ahaaaa...akkor tényleg nem ps1<#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1>

ColdFire
Metal Gear Solid: Portable Ops
megjelenik a memoryn, inditom, fekete :\

scorpeeon
Ez melyik metal gear? Vmi régi PSes vagy PSP-s Metal Gear Acid vagy PSP-s Metal Gear Solid: Portable Ops?

öregharcsa
én a metal gear-os írásodra reagáltam hogy még OE-B sem megy....

ColdFire
na megvan, azé htx

ColdFire
ez nem psx játék, csakegy update

öregharcsa
keys.bin bentvan az EBOOT file mellett???

PSP/GAME/PSX JÁtÉK NEVE/...ide kell mindkettõ!!

öregharcsa
nem, nem használok ilyen egygombos elbaszós easy installert...de biztos az volt a gondja(umd) mert még fel is pörgette elõtte...azután meg error...szóval bizti van összefüggés a kettõ között....de hogy mi azt ne kérdezd...

ColdFire
The game could not be started...

még az OE-B updatenél is :'(

ColdFire
hmm...
OE-At felteszem, inditanam metal geart, fekete képernyõ, majd game nem indithato vagy mi :\

lolman
3.03 OE-A val probáltad már?

bfg900
Bocs, de hulye internet explorer mobile-al nem tudok privatot nezni. Szoval: egy ilyen regi (masfel eves), de 2.8ra updatelt gep eseteben melyik downgradert kell hasznalni 1.5hoz?
Szevasztok!
Valaki próbálta már a Resident Evil 2 PSXPSP játékot? Nekem mindig lefagy amikor a képernyõ méretét akarom állítani. Máshol nem.
Valaki tud errõl valamit?

BubaMester
A 2.8-as downgrader egybõl 1.5-re downgradeli le. Ha gondolod segíthetek benne nekem már sikerült.

|&#9658;.:http://bubamester.uw.hu:.|&#9658; - Az ország legnagyobb Siemens Mobilos oldala

scorpeeon
Hát igen, ezért is volt gyanús, mert nem szokott ilyet csinálni akkor sem ha bennehagyod... Harcsa, nem használtál véletlenül Easy Installert? Arról voltak ilyen hírek.

lolman
én bennehagytam az UMD-t és nem történt semmi😄

Lizardman
csak azért mondam, ert ezt irtad:

A bajom ott kezdodik, hogy veletlenul 086os downgradet toltottem le es fogalmam sincs, hogy melyik verziot kell hasznalnom.

akkor ez nem azt jelenti, hogy a 0.86-ot tetted föl a psp-dre?

bfg900
Mirol beszelsz? Az elejen irom, hogy 2.8am van.
Azt nem tudom, hogy mi a verzioszama az alaplapomnak. Azt kilogikaztam, hogy valoszinu nem 086, vagy 082.
Lizardman
hát sajnos ezt nagyon elszurtad...

"2.81 - 3.03 firmware-û PSP-t nem lehet downgradelni és nem tudnak ISO-t indítani!!!!" a kérdéses firmware-k megoldásának ideje nagyon tág, de biztos nem a közeljövöben lesz...

bfg900
Van egy kerdesem 2.8 downgraddel kapcsolatban. Igyekeztem informalodni a bannerben szereplo oldalon, de pda-rol netezni nagyobb kihivas, mint gondoltam 😮)
Szoval majd masfel eves psp-m van, akkoriban meg 1.52es fw volt rajta. Most 2.8 van es ezt szeretnem lenyomni 2.71-re. Jol ertem, hogy ez utan jon a dg 1.5re, aztan opcionalisan a 3.02?
A bajom ott kezdodik, hogy veletlenul 086os downgradet toltottem le es fogalmam sincs, hogy melyik verziot kell hasznalnom, ugyertem nem lattam csak 082-re valo DGet, de ha jol ertem nekem annal regebbi lehet a vasarlas idopontja alapjan. A felelet kinyitva semmilyen szamot nem latok.
Srácok a psx játékokat is az iso könyvtárba kell tenni?

Xbox Live Gamertag HuN FoToS