40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
Lambo fan #29792 :( ez szomorú hír. Akkor a kérdésem a következő: melyik a legujabb Gran Turismo rész amit még emulálni lehet a PSP-én??
És azt hogyan? -
lowdog #29791 nem tudni még, az sem biztos hogy egyáltalán jön, de éven belül nem valószínű. -
#29790 hát ahogy elnézem soha...
már én is várom pedig nem komázom ezeket az autós gammákat..kivéve a burnout szériát meg ezt... -
Lambo fan #29789 sziasztok!
tudja valaki, hogy mikor jön Gran Turismo a PSP-re? Nem a régi emulálásával akarok játszani, hanem a legujabb PSP-éssel!!! -
#29788 lol -
palyti #29787 Hi!
Eladó egy psp slim pandora akku 7000Ft-ért. Akit érdekel, vegyen fel msn-re vagy írjon emailt: [email protected] -
#29786 Sziasztok! Fat PsP-ben elszállt az analóg joyom egy leejtés következtében és így cserére szorul.
Akár bontott gépből vagy újonnan is érdekelne egy komplett darab belőle. -
MR SUGAR #29785 hello!kellene nekem valami használt, olcsó, de még működőképes akksi SLIMbe...nem baj ha már alig bírja... privi!köszi -
Oszi #29784 köszi szépen -
#29783 kikapcsot nyomd hosszan, ameddig el nem sötétül minden :) -
Oszi #29782 Sziasztok!
Lenne egy problémám játszottam a gow-val kiléptem a játékból és nem a menübe rakott ki hanem fekete a képernyő és zölden világít a led nem reagál semmire mi lehet a baj?Próbáltam az aksit kiszedni de nem bírom mi a trükkje mert erővel nem megy:P pls segítsetek -
lowdog #29781 sziasztok!
probalt mar valaki gameplay-t felvenni dagi psp-n, akar ugy h memkartyara menti, akar usb-n keresztul? 3.90 M33-3 van, ez pl nem tudom mukodik-e alatta...
valaszokat elore is kosz! -
#29780 Valaki aki kijátszotta a GoW-t tudna nekem segíteni? GoW topikban a kérdés. [elakadt a játékban] köszi -
PSPeti #29779 Kösz... -
amdrula #29778 2008 április :P -
PSPeti #29777 Nem tudja valaki hogy mikorra várható a (hivatalos) 4.0-ás fw? -
#29776 ő csak azt kérdezte van e rá gt
és van
az hogy milyen formába az már más -
#29775 és szerinted egy full amatőr, akinek nincs PSP-je majd tudja hogy a PSXPSP az egy PS1es gém PSP-re konvertálva? -
#29774 oda is írtam
de az is megy psp-n -
#29773 Az PS1 játék, ne kavarj már neki bazz :/ -
#29772 Gran Turismo 2 PSPPSX van -
#29771 hát.. én éppen tudok egy nem hivatalos gps szoftvert, ami magyar fejlesztés... De mivel nem publikus, írj pm-et, add meg a mail címed;) meg akinek kell persze. -
rnd #29770 apronet? vatera? teszvesz? -
#29769 nem tudnátok segíteni hol tudok olcsón psp slimet venni? nem baj ha használt, csak legyen jó állapotban :) -
#29768 még nincs -
Lambo fan #29767 PSP-re létezik Gran Turismo? Ha igen, melyik a legujabb? -
PSPeti #29766 Sőt, elmondom neked h az iGO is magyar fejlesztés, és a GO!explore is sőt ezt a 2 szoftvert a Nav 'n' Go Kft. Fejleszti! -
#29765 Magyar fejlesztés?:O:O -
#29764 honnan szereztél hozzá magyar térképet? Nekem van 11 európai ország, de Mo véletlenül sincs benne. Már csak azért sem mert magyar fejlesztés? :D -
#29763 Ahoj Emberek!
Kijött a levél a vámosoktol, hogy megvan a csomag, csak szarjam be a vámot. Na én be is szarom! Holnap megy a levél, utánna jöna postásbácsi, csönget, csomagot ideadja, én a vámot, és elköszönünk egymástol:P
-
#29762 sétálj ki vele a szép kék ég alá, állítólag sokat segít :) -
rnd #29761 Szeptember 30 szép RPGs nap lesz: Star Ocean 1 & 2 + Valhalla Knights 2 -
Coooper #29760 Hello! Én úgy tudom, hogy az első keresés nagyon hosszú ideig tart.
Kérlek, számolj be a tapasztalatokról, mert én is tervezek egy ilyet venni. Mennyiért vetted egyébként? -
domez128 #29759 Sziasztok ! Vettem a psp-290 gps receivert de sajna csak keresi,és keresi gps jelet , de nem akarja megtalálni ! A GO Explore -t használom hozzá . Mi lehet az oka ? Valamit kell esetleg még beállítani ? Ha valaki tudja kérem segítsen ! -
#29758 szóval sok tapasztalatom nincs.. -
#29757 sok nincs. anno még én is usa-ból hozattam, akkor más alternatíva nem is volt, mert itt még nem jelent meg. viszont és valakin keresztül intéztem, ő hozatta az usa-ból és itt kézhez adta. -
#29756 értem..köszi:)
Már csak a psp-m kéne..
17.én adta fel a csávó usa-bol, lassan itt kéne lennie.. Lehet a vámon csücsül..:S A vámolással valami tapasztalat?:) -
#29755 memkaritól sztem kizárt, autós töltőtől már inkább, de inkább az aksi okozhat csak ilyet, az is csak eléggé szerencsétlen helyzetben -
#29754 Hát.. igaz.. lehet benne valami..:D
Akkor a memóriakarirol, meg autós töltőröl mit mondtok?
(a kari **baszott olcsó volt, 90% hamisítvány, de azok közt is van jó, úgy hallottam) az autós töltőtöl, meg a karitol "felrobbanhat" a psp-m?
-
#29753 Jogos amit mondanak...