PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert kurvára idegesít, hogy lötyög...
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
eredti sony psp pro duo-m van.
elkezdi feltenni a játékot és megáll vagy az elején vagy a közepén attól függõen h mihez van kedve.
valakinek van ötlete???
már vagy 10szer újraformáztam a kártyámat és semmi.de néha meg elsõre felteszi...
elõre is köszi
http://www.psphungary.hu/e107_plugins/content/content.php?content.94
Csak ehhez már kell egy magasabb CFW-s gép meg egy Pandora akksi.
Van benne egy readme fájl,ott részletesen le van írva hogyan kell.
Tök egyszerû...
Ha meg már meg van a 3.52 M33-ad, onnan mehetsz 3.71, 3.80 vagy 3.90 M33-is. Amelyik szimpibb.
Már a 3.90-nél tartunk....
A Patapont konkrétan nem tudom,de elég sok újabb játékból kimaradsz ha nem frissítesz.
Bár szerintem FAT-ra is lesz nemsoká Skype ahogy Dark Alex-et ismerem😊
Ja,ha meg ragaszkodsz a FAT infrájához,akkor ne cseréld le😊
A SLIM/FAT vitából már országok szakadtak ketté és vesztek a süllyesztõbe😊))
Rég jártam már ebben a topikban és lenne egy gyors kérdésem.
Van nekem egy 3.40-es oe-a psp-m és haver vett egy psp-t amin régebbi eredeti fw van. ugyebár a downgrade-hoz a pandora battery kell amihez találtam is egy leírást a pspfilez fórumon az elsõ oldalon, és most eléggé sietek tehát az lenne a kérdésem, hogy ami az elsõ oldalon van leírás az tökéletes, vagy van valami újabb is, esteleg valami programos megoldás?
Elõre is THX aki segít.
Koszonom a segicseget, kiprobaom, bevallom aszittm ha mar dec-ben kijott az EU akkor az USa is ugyanavval elmegy.
Kosi megeccer!
Kerdesem lenne, hogy Prusuit force 3.70 m33 -alatt volt mar olyan vki akinek nem indult el?
Netan van ilyen "kompatibilitasi" lista vhol?
Koszi
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
GO CHELSEA! NOKIA 5800 ♥♥♥♥♥♥
Szerzel nekem egy jóárasított új,FEHÉR duci PSP-t base packban,akkor beszámíthatod 20-ért😊))
Mivel nekem baromira nins szükségem kamerára,így tuti eladnám😊
Bocsi a duplapostért<#szomoru1>#szomoru1>
20-ra tartom amúgy (tokkal,1 gigás karival,meg külsõ töltõvel).
http://pspfilez.extra.hu/forum/viewtopic.php?f=4&t=715
Ha nincs a 3.90 mögött az,hogy M33,akkor sajnos ez a hivatalos,gyári SONY FW. Ezzel nem tudsz ISO/CSO játékokat futtatni. Ehelyett kell olyan,hogy mondjuk 3.80 M33 vagy a legújabb 3.90 M33. Ezt egy speciális trükkel (Pandora, Despertar Cementario) lehet feltenni. Ha nagyon-nagyon sokat olvasnád megértenéd a lényegét.De szerintem keress olyat,aki meg tudja neked ezt csinálni. Kb. 2000-3000 Ft-ért vállalják ezt.