40034

WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • Lambo fan
    :( ez szomorú hír. Akkor a kérdésem a következő: melyik a legujabb Gran Turismo rész amit még emulálni lehet a PSP-én??
    És azt hogyan?
  • lowdog
    nem tudni még, az sem biztos hogy egyáltalán jön, de éven belül nem valószínű.
  • öregharcsa
    hát ahogy elnézem soha...
    már én is várom pedig nem komázom ezeket az autós gammákat..kivéve a burnout szériát meg ezt...
  • Lambo fan
    sziasztok!

tudja valaki, hogy mikor jön Gran Turismo a PSP-re? Nem a régi emulálásával akarok játszani, hanem a legujabb PSP-éssel!!!
  • 5c0rp330n
    lol
  • palyti
    Hi!
    Eladó egy psp slim pandora akku 7000Ft-ért. Akit érdekel, vegyen fel msn-re vagy írjon emailt: [email protected]
  • Bogyi007
    Sziasztok! Fat PsP-ben elszállt az analóg joyom egy leejtés következtében és így cserére szorul.

Akár bontott gépből vagy újonnan is érdekelne egy komplett darab belőle.
  • MR SUGAR
    hello!kellene nekem valami használt, olcsó, de még működőképes akksi SLIMbe...nem baj ha már alig bírja... privi!köszi
  • Oszi
    köszi szépen
  • 5c0rp330n
    kikapcsot nyomd hosszan, ameddig el nem sötétül minden :)
  • Oszi
    Sziasztok!
    Lenne egy problémám játszottam a gow-val kiléptem a játékból és nem a menübe rakott ki hanem fekete a képernyő és zölden világít a led nem reagál semmire mi lehet a baj?Próbáltam az aksit kiszedni de nem bírom mi a trükkje mert erővel nem megy:P pls segítsetek
  • lowdog
    sziasztok!

probalt mar valaki gameplay-t felvenni dagi psp-n, akar ugy h memkartyara menti, akar usb-n keresztul? 3.90 M33-3 van, ez pl nem tudom mukodik-e alatta...

valaszokat elore is kosz!
  • plas
    Valaki aki kijátszotta a GoW-t tudna nekem segíteni? GoW topikban a kérdés. [elakadt a játékban] köszi
  • PSPeti
    Kösz...
  • amdrula
    2008 április :P
  • PSPeti
    Nem tudja valaki hogy mikorra várható a (hivatalos) 4.0-ás fw?
  • MaSzKa
    ő csak azt kérdezte van e rá gt
    és van
    az hogy milyen formába az már más
  • Prince of Máté
    és szerinted egy full amatőr, akinek nincs PSP-je majd tudja hogy a PSXPSP az egy PS1es gém PSP-re konvertálva?
  • MaSzKa
    oda is írtam
    de az is megy psp-n
  • Prince of Máté
    Az PS1 játék, ne kavarj már neki bazz :/
  • MaSzKa
    Gran Turismo 2 PSPPSX van
  • AleXXXXX
    hát.. én éppen tudok egy nem hivatalos gps szoftvert, ami magyar fejlesztés... De mivel nem publikus, írj pm-et, add meg a mail címed;) meg akinek kell persze.
  • rnd
    apronet? vatera? teszvesz?
  • Gideon Wieth
    nem tudnátok segíteni hol tudok olcsón psp slimet venni? nem baj ha használt, csak legyen jó állapotban :)
  • NEOreg3
    még nincs
  • Lambo fan
    PSP-re létezik Gran Turismo? Ha igen, melyik a legujabb?
  • PSPeti
    Sőt, elmondom neked h az iGO is magyar fejlesztés, és a GO!explore is sőt ezt a 2 szoftvert a Nav 'n' Go Kft. Fejleszti!
  • AleXXXXX
    Magyar fejlesztés?:O:O
  • CaviaR
    honnan szereztél hozzá magyar térképet? Nekem van 11 európai ország, de Mo véletlenül sincs benne. Már csak azért sem mert magyar fejlesztés? :D
  • AleXXXXX
    Ahoj Emberek!

Kijött a levél a vámosoktol, hogy megvan a csomag, csak szarjam be a vámot. Na én be is szarom! Holnap megy a levél, utánna jöna postásbácsi, csönget, csomagot ideadja, én a vámot, és elköszönünk egymástol:P
  • 5c0rp330n
    sétálj ki vele a szép kék ég alá, állítólag sokat segít :)
  • rnd
    Szeptember 30 szép RPGs nap lesz: Star Ocean 1 & 2 + Valhalla Knights 2
  • Coooper
    Hello! Én úgy tudom, hogy az első keresés nagyon hosszú ideig tart.
    Kérlek, számolj be a tapasztalatokról, mert én is tervezek egy ilyet venni. Mennyiért vetted egyébként?
  • domez128
    Sziasztok ! Vettem a psp-290 gps receivert de sajna csak keresi,és keresi gps jelet , de nem akarja megtalálni ! A GO Explore -t használom hozzá . Mi lehet az oka ? Valamit kell esetleg még beállítani ? Ha valaki tudja kérem segítsen !
  • 5c0rp330n
    szóval sok tapasztalatom nincs..
  • 5c0rp330n
    sok nincs. anno még én is usa-ból hozattam, akkor más alternatíva nem is volt, mert itt még nem jelent meg. viszont és valakin keresztül intéztem, ő hozatta az usa-ból és itt kézhez adta.
  • AleXXXXX
    értem..köszi:)
    Már csak a psp-m kéne..
    17.én adta fel a csávó usa-bol, lassan itt kéne lennie.. Lehet a vámon csücsül..:S A vámolással valami tapasztalat?:)
  • 5c0rp330n
    memkaritól sztem kizárt, autós töltőtől már inkább, de inkább az aksi okozhat csak ilyet, az is csak eléggé szerencsétlen helyzetben
  • AleXXXXX
    Hát.. igaz.. lehet benne valami..:D
    Akkor a memóriakarirol, meg autós töltőröl mit mondtok?
    (a kari **baszott olcsó volt, 90% hamisítvány, de azok közt is van jó, úgy hallottam) az autós töltőtöl, meg a karitol "felrobbanhat" a psp-m?
  • wordsworth
    Jogos amit mondanak...