A letöltõs szomszéd
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(O_o)
2 gépen van net megosztva router segítségével.Próbálkoztam, de nem igazán megy pls help! Szép szó nem segített maradtak a 300-as pingek nem várok tovább....
ELõre is kösz!
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
A non-profit-ot ide Mo- ra értettem. Ebbe a szargödörbe...
Úgy érzem, teljesen normális vagyok. És a hangok is ezt mondják...
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Sokszor gondolkodtunk bátyámmal: ha egyszer megnyernénk a lottó fõnyereményét (kicsi rá az esély, mert én nem lottózom), alapítanánk egy non-profit internet-szolgáltatót Mo-n. Képzeld, hogy be lennének fosva a mostaniak! Hírtelen lezuhannának az árak...
Szép álom...
Akkor már ésszerûbb az ADSL 10-en valamennyiért, korlátlanul. Ott csak az a bajom, hogy van még kibaszott 2-éves hûségszerzõdés. Szemetek!
Valami vélemény?
shit happens
Valószínaüleg az lesz hogy megegyezek a 2 értelmes szomszéddal , hogy hagjuk ki az idiótát. Ezt könnyû megtenni, mert mint mondtam az összekötõ ember elköltözött és új elõfizetés kell. Akkor megteszem én a lépéseket és elõfizetek.
Vernoon: Mi ez a 2G korlatlan 7000+áfa-10000+áfa/ho? Ilyet én a honlapon nem láttam. De érdekelne.
http://www.infornax.hu
De most szerelgetnek 100Gigas halozatokat v.hol hallottam, arra vagyok kivancsi.
Félsz tõle, vagy mi? Valami kidobó a csóka? :)
http://www.infornax.hu
- 2Mbit -es sávszélesség (mi visszavettük 1 re mert nem olyan jó a vételünk)
- Nincs hûségnyilatkozat tehát ha 1 hónapra kötöd be akkor 1 hónapot fizetsz és kész.
- Nincs bekötési díj, a vevõkészülékért viszont 20000Ft kauciót kell fizetni, amit a ha a szerzõdést lemondod visszakapsz.
- Meg szabad osztani, és nincs megadva, hogy hány felhasználóig.
cSuwwi: Ha van ICQ -d akkor kérlek add meg, mert leszedtem a progit, de nemigazán értem hogy mûködik. Most kipróbálom mert a Sunyi szomszéd még alszik

és hármotoknak elég 768 vagy 512 is

írd be a google-be, és megtalálod :)
Crack-et meg az ismert helyeken találsz hozzá :)
shit happens
Az erõszak nem megoldás, de néha hasznos. Ebben az esetben asszem nem alkalmazom.
Kössz szépen! A Progi nevét még várom.
ha 1 évre elõre ki lett fizetve, az szopacs...
shit happens
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
szerintem be tudja õ is állítani - ha akarja - hogy éjjel 2tõl reggelig töltsön, ne pedig este, amikor te játszani akarsz, és a többiek is netezni
shit happens
ha négyen fizettetek be, akkor a maradék 2 embernek is ilyen gondjai lehetnek. Beszélj velük, és közösen menjetek át a palihoz.
A szerverre tegyetek fel egy netlimitert, vagy valami ilyesmi programot, és akkor mindenkinek el lesz osztva igazságosan. Sõt még azt is meg lehet csinálni, hogy ha aki éppen nem használja a netet, annak a sávszélességét hozzáadja a többiekéhez arra az idõre... :)
shit happens
A Topicnak egy kicsit furcsa címet adtam, de mindjárt tisztázom mi a probléma.
4 -en szomszédok egy lépcsõházban elõfizettünk 1Mbit/sec -es Mikrohullámú internetre, minden jó volt amíg az egyik szomszéd az e-mail és a böngészésen felül el nem kezdett brutális mennyiségben tölteni. Minden hónapra befizet FTP szerverekbe és éjjel nappal üzemeltet egy gépet ami a többiek sávszélességét veszi el, most már ott tartok hogy nekem max 10-15 Kb-al jönnek a dolgok, eddig jöttek 70-80Kb/sec -el. Kezd elegem lenni belõle és azt szeretném megtudni, hogy hogyan lehetne megnézni hogy õ mennyit tölt le és esetleg valamiképp belassítani, limitálni, mert a múltkor igencsak belebabrált a szerverbe és asszem õ is piszkos eszközökhöz folyamodik. Én csak játszani szoktam és amikor õ épp kikapcsolja a gépét akkor a pingelendõ szerverek úgy 20 és 50 között vannnak amikor bekapcsolja a gépét érdekesen 300-400 fölött vannak a szerverek.
A hálózathoz van egy szerverünk de az sajnos nem az én lakásomba van. Mondjuk van hozzá Remote Administratorom amivel bele tudok túrni. Nincs beállítva sávszélesség limit és szerintem úgy van a megosztás hogy aki kapja marja alapon aki elöbb kapcsolódik rá azé a sáv.
Kérdés az: Mit tehetek az ellen hogy állandóan szinte a teljes sávszélességbe töltsön és én is érvényesülni tudjak.
Riszpekk