42
hogyan tudom megnézni mennyit tölt?
-
volvo #42 igaz!!!! -
#41 Nmeigaz, hogy nembírjátok kifizetni azt a 11e-t havonta az Internetszolgáltatónak!!!! Ha valaki ügyessen gazdálkodik a nettel: tőlt, feltőlt, újságokat néz, forumokat, haverokkal telefon helyett MSN-en dumál, észreveszi, hogy LÉNYEGESEN jobban megéri, mintha az a kib*szottlassú 56K-s szut*ok lenne, a GPRS-ről meg ne is bezséljek. Nekem 2Mbit/s-es, teljesen korlátlan van és én is rájöttem, hogy tökéletesen elvagyok vele, majdnem több is kellene. Aki meg újságot olvas, annak meg bőven elég az 56K-s nete.. De aki tőltögetni akar, és "játszani" az meg ADSL. Microhullámú megint nemjó, mert ha figyelembe vesszük az árakat 3 ezer Ft 3gigás max512es netért, meg persze a természeti hatásokról ne is beszéljünk, akkor megint rájön, hogy átverték. Van ADSL-ben is 3e-s, de az már megint 3-4giga adatforgalommal jár. -
#40 Üdv! Vki el tudná magyarázni pls a netlimiter lényegét hogy kell korlátozni?
2 gépen van net megosztva router segítségével.Próbálkoztam, de nem igazán megy pls help! Szép szó nem segített maradtak a 300-as pingek nem várok tovább....
ELőre is kösz! -
antijedi #39 :DDD -
#38 Ne írj ilyet többet, mert egyrészt csorog a nyálam, másrészt csak többet fogom anyázni a szolgáltatókat itt, bunkó-land-en!
A non-profit-ot ide Mo- ra értettem. Ebbe a szargödörbe... -
antijedi #37 nonprofit minek? figy németországban 1megabites net kerül 3500hufnak emgfelelő euroba kb..., és megélnek belőle mint hal a vizben... -
#36 Erről van szó! A kurva tatájukat az összes internet-szolgáltatónak. Miért ebből kell megélni?
Sokszor gondolkodtunk bátyámmal: ha egyszer megnyernénk a lottó főnyereményét (kicsi rá az esély, mert én nem lottózom), alapítanánk egy non-profit internet-szolgáltatót Mo-n. Képzeld, hogy be lennének fosva a mostaniak! Hírtelen lezuhannának az árak...
Szép álom... -
antijedi #35 nem kötelező hűségszerződést kötni..., igaz akkor drágább... :/ -
#34 "2G korlatlan -> 7.000+afa -10.000+afa /ho"
Akkor már ésszerűbb az ADSL 10-en valamennyiért, korlátlanul. Ott csak az a bajom, hogy van még kibaszott 2-éves hűségszerződés. Szemetek! -
#33 Azt mondjátok meg nekem, mi a rákért van, hogy az Internet előfizetések ilyen kúúúrva drágák? A mágikus határ a 10 ezer Ft. Ennél alacsonyabban most itt Szegeden hírdetnek mikrohullámú internetet 3000 bruttóért, 1GB letöltéssel. Mondom, megnézem már, csak jobb, mint a mostani modemes 2222Ft-os 15 órás internet. Elmegyek, azt a egy panel aljában egy kis helységben a csóka oktat minket, hogy az ADSL nem jobb, meg ez a legjobb most, meg bla-bla-bla. Ennyit erről, marad a modemes szutyok.
Valami vélemény? -
antijedi #32 honnét tudod? lehet a "kiválasztottaknak" iylen is van :PPPP -
#31 100Gigás hálózat egy kicsit durva lenne, amikor a leggyorsabb net Mo.-on az 1GBit-es vonal... :) -
#30 O, nem tudom miert irtam G-t M-helyett, de latom mindenhova G-t irtam, tehat "M" -
Tucok #29 Biztos hogy van ilyen Budapesten, de ez inkább vidéken terjedt el, mert nem kell kábelezni átépíteni stb csak lerakják a tornyot aztán az átjátszótornyokat és kész is a net. -
antijedi #28 ilyen bp-n is van mert akkor engem is érdekelne :) -
Tucok #27 Nem kidobó a csóka csak szimplán bunkó és nincs otthon soha, a verbális megoldás valóban jólenne, de nem lehet vele beszélni. Meg nem is érdekelné amit mondok, mert nem én kezdtem bele a hálózatépítésbe, hanem egy másik lakó, csak ő azóta elköltözött és ezzel megszűnt a kapocs a szomszédok között.
Valószínaüleg az lesz hogy megegyezek a 2 értelmes szomszéddal , hogy hagjuk ki az idiótát. Ezt könnyű megtenni, mert mint mondtam az összekötő ember elköltözött és új előfizetés kell. Akkor megteszem én a lépéseket és előfizetek.
Vernoon: Mi ez a 2G korlatlan 7000+áfa-10000+áfa/ho? Ilyet én a honlapon nem láttam. De érdekelne. -
#26 2G korlatlan -> 7.000+afa -10.000+afa /ho
http://www.infornax.hu
De most szerelgetnek 100Gigas halozatokat v.hol hallottam, arra vagyok kivancsi. -
#25 ja, má megnéztem az oldalt..... -
#24 Mennyi a havidíj?? -
#23 Tucok: a verbális problémamegoldás a legjobb ilyen netlimiterekkel nem sokra mész, mivel gondolom neki is van remote lehetősége a routerre és leállítja.
Félsz tőle, vagy mi? Valami kidobó a csóka? :) -
shark54 #22 THX -
Tucok #21 Vernoon: Hát ez nem pesten van. A honlapjuk
http://www.infornax.hu
- 2Mbit -es sávszélesség (mi visszavettük 1 re mert nem olyan jó a vételünk)
- Nincs hűségnyilatkozat tehát ha 1 hónapra kötöd be akkor 1 hónapot fizetsz és kész.
- Nincs bekötési díj, a vevőkészülékért viszont 20000Ft kauciót kell fizetni, amit a ha a szerződést lemondod visszakapsz.
- Meg szabad osztani, és nincs megadva, hogy hány felhasználóig.
cSuwwi: Ha van ICQ -d akkor kérlek add meg, mert leszedtem a progit, de nemigazán értem hogy működik. Most kipróbálom mert a Sunyi szomszéd még alszik -
#20 Nem a temahoz, de hol lehet ilyen elofizetest kotni, mennyi a havidij, fel/letoltesi sebesseg, esetleges korlatok, bekotesi dij stb. Gondolom minden keruletben be lehet kotni. Ha nem nyilavnos, akkor privatban. -
Cat #19 ja ez is egy variáció
és hármotoknak elég 768 vagy 512 is -
Takigabi #18 -
#17 © Tuvok™ -
#16 Lökjétek ki a negyediket, mondd hogy Sorry, de nekünk nem kell. Fizesse magának tovább, ti meg "vegyetek" egy újat 3-ótoknak. -
#15 Netlimiter a neve.
Innen letöltheted.
download -
#14 hát Netlimiter a neve :)
írd be a google-be, és megtalálod :)
Crack-et meg az ismert helyeken találsz hozzá :) -
Tucok #13 Én is pontosan egy netlimiterre gondoltam, de sajnos egy ilyen progit sem ismerek. Ha valaki tud akkor légyszi írja le a nevét a bszerzése talán nem lesz akkora probléma.
Az erőszak nem megoldás, de néha hasznos. Ebben az esetben asszem nem alkalmazom.
Kössz szépen! A Progi nevét még várom. -
#12 Vagy szabadítsd rá a BSA-t:P -
#11 Törd be az ajtót ás önts kólát a gépépbe. -
#10 nem kell szétbaszni a fejét, csak megbeszélni a többiekkel, hogy kiszálltok, fizesse a szomszéd magának a letöltéseit...
ha 1 évre előre ki lett fizetve, az szopacs... -
#9 Ha a pali azt mondja, hogy nem akkor szétbaszod a fejét!! -
#8 Tényleg ez a megoldás.. Tegyetek fel a serverre vmi progit és osszátok el egyenlően. Aztán tényleg ha vki nem használj a netet annak a sávszéleségét hozzá adja a többiekéhez.. -
#7 ha pedig ez nem járható út, akkor gatling
-
Cat #6 egyetértek, menj át és mondd el neki hogy nem tudsz játszani ha állandóan tölt
szerintem be tudja ő is állítani - ha akarja - hogy éjjel 2től reggelig töltsön, ne pedig este, amikor te játszani akarsz, és a többiek is netezni -
#5 ha biztosra akarsz menni, átmész egy fejszével, vagy egy méretesebb csőkulccsal, és befenyítesz :P -
#4 szépen átmész, és felvázolod neki a nagy büdös helyzetet.
ha négyen fizettetek be, akkor a maradék 2 embernek is ilyen gondjai lehetnek. Beszélj velük, és közösen menjetek át a palihoz.
A szerverre tegyetek fel egy netlimitert, vagy valami ilyesmi programot, és akkor mindenkinek el lesz osztva igazságosan. Sőt még azt is meg lehet csinálni, hogy ha aki éppen nem használja a netet, annak a sávszélességét hozzáadja a többiekéhez arra az időre... :) -
#3 :DD
mi lenne, ha megbeszélnéd vele?