Mitac Mio DigiWalker 336
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Srácok
van egy mio digiwalker 168 as windows mobile gpsem
Valaki tudna segíteni beállítani rajta az internetet vagy lehetséges használni vele az ingyenes netet amit odakint szórnak a bevásárlóközpontok körül?
Mert egy nagyobb vevõantennával a pcmel sikerül csatlakoznom erre a netre gond nélkül.
Teljesen analfabéta vagyok hozzá.
Úgy kezeljetek.
van egy mio digiwalker 168 as windows mobile gpsem
Valaki tudna segíteni beállítani rajta az internetet vagy lehetséges használni vele az ingyenes netet amit odakint szórnak a bevásárlóközpontok körül?
Mert egy nagyobb vevõantennával a pcmel sikerül csatlakoznom erre a netre gond nélkül.
Teljesen analfabéta vagyok hozzá.
Úgy kezeljetek.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Tudna valaki segíteni akár priviben is? Adott egy Mio Digiwalker P550-es. Egész pontosan milyen térképet ajánlanátok hozzá, elsõsorban Magyarország térkép lenne a legfontosabb. Jelenleg az IGO MY WAY 2006 plus van rajta, egy csöppet elavult... Érdekelne az is, hogyan kell majd telepítenem, vagy csak bemásolnom a letöltött térképet.
sziasztok!
az lenne a tiszteletteljes kérdésem, hogy abban valaki tud-e nekem segiteni hogy a készülékhez adott bonusz CD-t ha a gyerek tönkretette, akkor letudom-e szedni valahonnan..? bármilyen formában érdekelne a dolog!
elõre is köszönöm az infot!
az lenne a tiszteletteljes kérdésem, hogy abban valaki tud-e nekem segiteni hogy a készülékhez adott bonusz CD-t ha a gyerek tönkretette, akkor letudom-e szedni valahonnan..? bármilyen formában érdekelne a dolog!
elõre is köszönöm az infot!
http://www.gamesmagyaritas.atw.hu/ érdekesség: http://www.reikilap.hu/
nekem az van. ha az ember túlteszi magát a kicsit céllövöldén-nyertem fílingen a külcsín okán, nagyon meg lehet szeretni. meg amúgy is.
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
pedig egyre többen használják multimédiára a ppcket - én pl pont erre vettem. 1/2gbos cf kártyára remek minõségben 2, használható minõségben 4 filmet lehet pakolni. én hosszabb útra ált. az utóbbiból viszek 2t, 10-12 albumot és pár könyvet - rögtön nem utálok annyira utazni...
a palmok egyik bûne, hogy ma sincs igazán használható divx/xvid-képes lejátszó (ppcre Picardnak - hazánkfiának - köszönhetõen immáron 2).
uakkor a tengerentúlon még mindig a palm az ász, szóval palm van és egy ideig marad is (fõleg ha Picard portolja a betaplayert a t3ja miatt 8).
nekem tetszik mind2, de az én igényeimnek most a ppc felel meg.
a palmok egyik bûne, hogy ma sincs igazán használható divx/xvid-képes lejátszó (ppcre Picardnak - hazánkfiának - köszönhetõen immáron 2).
uakkor a tengerentúlon még mindig a palm az ász, szóval palm van és egy ideig marad is (fõleg ha Picard portolja a betaplayert a t3ja miatt 8).
nekem tetszik mind2, de az én igényeimnek most a ppc felel meg.
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
hát nemtom de én még sose akartam pocketpc-n filmet nézni. nemveszek csak azér 1gigás CF-et hogy ekkora felbontásba filmet nézzek.
amugy a pocketpc-knek pont a windows a gyengeségük is. falra tudok mászni amikor a 400Mhz-es proci másodpercekig nyit meg egy egyszerû ablakot, vagy épp a windowstól megszokott módon egyszerûen "nem figyel", mert el van foglalva valami baromi fontossal, aztán fél perc mulva amikor befejezte a nemtommit lejátssza minden nyomkodásomat.
amugy a pocketpc-knek pont a windows a gyengeségük is. falra tudok mászni amikor a 400Mhz-es proci másodpercekig nyit meg egy egyszerû ablakot, vagy épp a windowstól megszokott módon egyszerûen "nem figyel", mert el van foglalva valami baromi fontossal, aztán fél perc mulva amikor befejezte a nemtommit lejátssza minden nyomkodásomat.
Nekem a legtöbb palm kicsi képernyõje nem tetszik(bár a felbontásuk vmivel nagyobb mint az átlag pocket pc-seknek), a pocket pc-s modelleknek nincs olyan hülye külön íróterük, így nagyobb a kijelzõ hasznos területe. A kamera használhatósága nagyon limitált, a kicsi lencse miatt úgysem lehet igazán jó képeket csinálni (bár jól jöhet ha épp egy repülõ zuhan le és nincs nálunk más, bár szerencsére ez nem túl gyakori).
Itt valami kavar van, a kereskedõnek nem az áfán van a haszna, azért nincs haszna mert nem nála veszik. 😊
Árban okénak tûnik de gond lehet, hogy az sd kártya drágább mint pl. a cf, és hogy igazán használható legyen egy ilyen gép ahhoz extra memória kell. A 64mega sdram szintén oké, ilyen árban gyakran ennél kevesebbet adnak, még a proci is elmegy bár filmnézéshez már kevés lehet (de lehet, hogy még nem 😊 ). A bluetooth egy kicsit hiányzik belõle, de ilyen árért ne várjunk csodákat.
Árban okénak tûnik de gond lehet, hogy az sd kártya drágább mint pl. a cf, és hogy igazán használható legyen egy ilyen gép ahhoz extra memória kell. A 64mega sdram szintén oké, ilyen árban gyakran ennél kevesebbet adnak, még a proci is elmegy bár filmnézéshez már kevés lehet (de lehet, hogy még nem 😊 ). A bluetooth egy kicsit hiányzik belõle, de ilyen árért ne várjunk csodákat.
Az a szép, hogy a magyarországi világszinten is kimagasló bérek és vásárlóerõ miatt nálunk minden drágább. Azaz a 299 USD-s Palm nálunk 120 E Ft-ba kerül.
Nem baaaaj, az ember kimegy Bécsországba és megveszi ott. Így nem itt fizeti be az áfát, és nem a hazai kereskedõt támogatja vele és ez baromi jól van így. ????
Nem baaaaj, az ember kimegy Bécsországba és megveszi ott. Így nem itt fizeti be az áfát, és nem a hazai kereskedõt támogatja vele és ez baromi jól van így. ????
sztm a palm halott, windowsok kiszoritják kézigépek területén is
egyre nö a felbontásuk, memóriájuk, processzorteljesítményük, szóval már nagyon nagyon kis idõ kell hogy az "igazi" windows többezernyi programja is futhasson rajta, és akkor a palmnak vége, mert nem azt fogják választani a boltban, hanem azt amelyiknél szinkronizálni tudják az outlookot, meg ismerik a rajta futó programok wines párját
másik oldalról meg a mobiltelefonok, "okostelefonok" szorongatják, amelyiknél szintén ott nyomul a win
nem azt mondom hogy ez jó, de ez a tendencia
egyre nö a felbontásuk, memóriájuk, processzorteljesítményük, szóval már nagyon nagyon kis idõ kell hogy az "igazi" windows többezernyi programja is futhasson rajta, és akkor a palmnak vége, mert nem azt fogják választani a boltban, hanem azt amelyiknél szinkronizálni tudják az outlookot, meg ismerik a rajta futó programok wines párját
másik oldalról meg a mobiltelefonok, "okostelefonok" szorongatják, amelyiknél szintén ott nyomul a win
nem azt mondom hogy ez jó, de ez a tendencia
vhogy úgy érzem nem láttatok még Zire72-t, ugyanis ugyanezen az áron fényképezõgépet, videofelvevõt, bluetoothot kapunk, nem utolsósorban az egyik legnagyobb pda gyártó minõségi terméke + jobban is néz ki 😛
http://www.palmone.com/us/products/handhelds/zire72/details.html
http://www.palmone.com/us/products/handhelds/zire72/details.html
Isten halott. - Nietzsche -------- Nietzsche halott. - Isten