17
 • RoboKutya78
  #17
  Srácok
  van egy mio digiwalker 168 as windows mobile gpsem
  Valaki tudna segíteni beállítani rajta az internetet vagy lehetséges használni vele az ingyenes netet amit odakint szórnak a bevásárlóközpontok körül?
  Mert egy nagyobb vevőantennával a pcmel sikerül csatlakoznom erre a netre gond nélkül.
  Teljesen analfabéta vagyok hozzá.
  Úgy kezeljetek.
 • Ramore
  #16
  Tudna valaki segíteni akár priviben is? Adott egy Mio Digiwalker P550-es. Egész pontosan milyen térképet ajánlanátok hozzá, elsősorban Magyarország térkép lenne a legfontosabb. Jelenleg az IGO MY WAY 2006 plus van rajta, egy csöppet elavult... Érdekelne az is, hogyan kell majd telepítenem, vagy csak bemásolnom a letöltött térképet.
 • Nyugis
  #15
  sziasztok!

  az lenne a tiszteletteljes kérdésem, hogy abban valaki tud-e nekem segiteni hogy a készülékhez adott bonusz CD-t ha a gyerek tönkretette, akkor letudom-e szedni valahonnan..? bármilyen formában érdekelne a dolog!
  előre is köszönöm az infot!
 • galocza
  #14
  nekem az van. ha az ember túlteszi magát a kicsit céllövöldén-nyertem fílingen a külcsín okán, nagyon meg lehet szeretni. meg amúgy is.
 • galocza
  #10
  pedig egyre többen használják multimédiára a ppcket - én pl pont erre vettem. 1/2gbos cf kártyára remek minőségben 2, használható minőségben 4 filmet lehet pakolni. én hosszabb útra ált. az utóbbiból viszek 2t, 10-12 albumot és pár könyvet - rögtön nem utálok annyira utazni...
  a palmok egyik bűne, hogy ma sincs igazán használható divx/xvid-képes lejátszó (ppcre Picardnak - hazánkfiának - köszönhetően immáron 2).
  uakkor a tengerentúlon még mindig a palm az ász, szóval palm van és egy ideig marad is (főleg ha Picard portolja a betaplayert a t3ja miatt 8).
  nekem tetszik mind2, de az én igényeimnek most a ppc felel meg.
 • Flashy
  #9
  hát nemtom de én még sose akartam pocketpc-n filmet nézni. nemveszek csak azér 1gigás CF-et hogy ekkora felbontásba filmet nézzek.
  amugy a pocketpc-knek pont a windows a gyengeségük is. falra tudok mászni amikor a 400Mhz-es proci másodpercekig nyit meg egy egyszerű ablakot, vagy épp a windowstól megszokott módon egyszerűen "nem figyel", mert el van foglalva valami baromi fontossal, aztán fél perc mulva amikor befejezte a nemtommit lejátssza minden nyomkodásomat.
 • Csatti
  #8
  Nekem a legtöbb palm kicsi képernyője nem tetszik(bár a felbontásuk vmivel nagyobb mint az átlag pocket pc-seknek), a pocket pc-s modelleknek nincs olyan hülye külön íróterük, így nagyobb a kijelző hasznos területe. A kamera használhatósága nagyon limitált, a kicsi lencse miatt úgysem lehet igazán jó képeket csinálni (bár jól jöhet ha épp egy repülő zuhan le és nincs nálunk más, bár szerencsére ez nem túl gyakori).
 • Csatti
  #7
  Itt valami kavar van, a kereskedőnek nem az áfán van a haszna, azért nincs haszna mert nem nála veszik. :)
  Árban okénak tűnik de gond lehet, hogy az sd kártya drágább mint pl. a cf, és hogy igazán használható legyen egy ilyen gép ahhoz extra memória kell. A 64mega sdram szintén oké, ilyen árban gyakran ennél kevesebbet adnak, még a proci is elmegy bár filmnézéshez már kevés lehet (de lehet, hogy még nem :) ). A bluetooth egy kicsit hiányzik belőle, de ilyen árért ne várjunk csodákat.
 • papabear
  #4
  Az a szép, hogy a magyarországi világszinten is kimagasló bérek és vásárlóerő miatt nálunk minden drágább. Azaz a 299 USD-s Palm nálunk 120 E Ft-ba kerül.

  Nem baaaaj, az ember kimegy Bécsországba és megveszi ott. Így nem itt fizeti be az áfát, és nem a hazai kereskedőt támogatja vele és ez baromi jól van így. ????
 • Cat #3
  sztm a palm halott, windowsok kiszoritják kézigépek területén is
  egyre nö a felbontásuk, memóriájuk, processzorteljesítményük, szóval már nagyon nagyon kis idő kell hogy az "igazi" windows többezernyi programja is futhasson rajta, és akkor a palmnak vége, mert nem azt fogják választani a boltban, hanem azt amelyiknél szinkronizálni tudják az outlookot, meg ismerik a rajta futó programok wines párját

  másik oldalról meg a mobiltelefonok, "okostelefonok" szorongatják, amelyiknél szintén ott nyomul a win

  nem azt mondom hogy ez jó, de ez a tendencia
 • shim
  #1
  vhogy úgy érzem nem láttatok még Zire72-t, ugyanis ugyanezen az áron fényképezőgépet, videofelvevőt, bluetoothot kapunk, nem utolsósorban az egyik legnagyobb pda gyártó minőségi terméke + jobban is néz ki :P
  http://www.palmone.com/us/products/handhelds/zire72/details.html