17
  • RoboKutya78
    #17
    Srácok
    van egy mio digiwalker 168 as windows mobile gpsem
    Valaki tudna segíteni beállítani rajta az internetet vagy lehetséges használni vele az ingyenes netet amit odakint szórnak a bevásárlóközpontok körül?
    Mert egy nagyobb vevőantennával a pcmel sikerül csatlakoznom erre a netre gond nélkül.
    Teljesen analfabéta vagyok hozzá.
    Úgy kezeljetek.
  • Ramore
    #16
    Tudna valaki segíteni akár priviben is? Adott egy Mio Digiwalker P550-es. Egész pontosan milyen térképet ajánlanátok hozzá, elsősorban Magyarország térkép lenne a legfontosabb. Jelenleg az IGO MY WAY 2006 plus van rajta, egy csöppet elavult... Érdekelne az is, hogyan kell majd telepítenem, vagy csak bemásolnom a letöltött térképet.
  • Nyugis
    #15
    sziasztok!

    az lenne a tiszteletteljes kérdésem, hogy abban valaki tud-e nekem segiteni hogy a készülékhez adott bonusz CD-t ha a gyerek tönkretette, akkor letudom-e szedni valahonnan..? bármilyen formában érdekelne a dolog!
    előre is köszönöm az infot!
  • galocza
    #14
    nekem az van. ha az ember túlteszi magát a kicsit céllövöldén-nyertem fílingen a külcsín okán, nagyon meg lehet szeretni. meg amúgy is.
  • galocza
    #10
    pedig egyre többen használják multimédiára a ppcket - én pl pont erre vettem. 1/2gbos cf kártyára remek minőségben 2, használható minőségben 4 filmet lehet pakolni. én hosszabb útra ált. az utóbbiból viszek 2t, 10-12 albumot és pár könyvet - rögtön nem utálok annyira utazni...
    a palmok egyik bűne, hogy ma sincs igazán használható divx/xvid-képes lejátszó (ppcre Picardnak - hazánkfiának - köszönhetően immáron 2).
    uakkor a tengerentúlon még mindig a palm az ász, szóval palm van és egy ideig marad is (főleg ha Picard portolja a betaplayert a t3ja miatt 8).
    nekem tetszik mind2, de az én igényeimnek most a ppc felel meg.
  • Flashy
    #9
    hát nemtom de én még sose akartam pocketpc-n filmet nézni. nemveszek csak azér 1gigás CF-et hogy ekkora felbontásba filmet nézzek.
    amugy a pocketpc-knek pont a windows a gyengeségük is. falra tudok mászni amikor a 400Mhz-es proci másodpercekig nyit meg egy egyszerű ablakot, vagy épp a windowstól megszokott módon egyszerűen "nem figyel", mert el van foglalva valami baromi fontossal, aztán fél perc mulva amikor befejezte a nemtommit lejátssza minden nyomkodásomat.
  • Csatti
    #8
    Nekem a legtöbb palm kicsi képernyője nem tetszik(bár a felbontásuk vmivel nagyobb mint az átlag pocket pc-seknek), a pocket pc-s modelleknek nincs olyan hülye külön íróterük, így nagyobb a kijelző hasznos területe. A kamera használhatósága nagyon limitált, a kicsi lencse miatt úgysem lehet igazán jó képeket csinálni (bár jól jöhet ha épp egy repülő zuhan le és nincs nálunk más, bár szerencsére ez nem túl gyakori).
  • Csatti
    #7
    Itt valami kavar van, a kereskedőnek nem az áfán van a haszna, azért nincs haszna mert nem nála veszik. :)
    Árban okénak tűnik de gond lehet, hogy az sd kártya drágább mint pl. a cf, és hogy igazán használható legyen egy ilyen gép ahhoz extra memória kell. A 64mega sdram szintén oké, ilyen árban gyakran ennél kevesebbet adnak, még a proci is elmegy bár filmnézéshez már kevés lehet (de lehet, hogy még nem :) ). A bluetooth egy kicsit hiányzik belőle, de ilyen árért ne várjunk csodákat.
  • papabear
    #4
    Az a szép, hogy a magyarországi világszinten is kimagasló bérek és vásárlóerő miatt nálunk minden drágább. Azaz a 299 USD-s Palm nálunk 120 E Ft-ba kerül.

    Nem baaaaj, az ember kimegy Bécsországba és megveszi ott. Így nem itt fizeti be az áfát, és nem a hazai kereskedőt támogatja vele és ez baromi jól van így. ????
  • Cat #3
    sztm a palm halott, windowsok kiszoritják kézigépek területén is
    egyre nö a felbontásuk, memóriájuk, processzorteljesítményük, szóval már nagyon nagyon kis idő kell hogy az "igazi" windows többezernyi programja is futhasson rajta, és akkor a palmnak vége, mert nem azt fogják választani a boltban, hanem azt amelyiknél szinkronizálni tudják az outlookot, meg ismerik a rajta futó programok wines párját

    másik oldalról meg a mobiltelefonok, "okostelefonok" szorongatják, amelyiknél szintén ott nyomul a win

    nem azt mondom hogy ez jó, de ez a tendencia
  • shim
    #1
    vhogy úgy érzem nem láttatok még Zire72-t, ugyanis ugyanezen az áron fényképezőgépet, videofelvevőt, bluetoothot kapunk, nem utolsósorban az egyik legnagyobb pda gyártó minőségi terméke + jobban is néz ki :P
    http://www.palmone.com/us/products/handhelds/zire72/details.html