Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Manti
Aki kijárkál ugye... <#wink>

Ja ja.
30 euróért G1, G2+kieg. németben bárhol.
Nekem megvan német eredetiben :o)))

Yang: Skandi- senior shao wari

Randal
Szerintem adnak ki G1,G2+G2kieg csomagot is amjd egyben, ahogy németül tették.
Nem lenne rossz😊
a G1 megvan eredetiben, mostmár csak a G2+kieg kellene😊
A G2 kieg szerintem is csak 1-2 hónap múlva lesz kapható.

Ottto
"Csak az a kár, hogy az igazi Gothic feeling csak az 1-ben van meg..."
Nagyonis így van, de azért a 2-ben is ott volt a fíling, ott sem volt egy warcraft féle, tarka-barka fantasyvilág.
Bár ahogy elnézem itt a screeneket, ez már olyan lesz D:
Viszont a graf, a kidolgozás és a részletesség, hát az lenyûgözõ, csak a kivitelezés amivel bajom van. Napersze még ezen lehet segíteni, messze van még 2006
Tulajdonképpen a zene is nagy szerepet játszik a hangulatban, ha betesznek egy diablo féle zenét, akkor máris jobban átérzed a világ komorságát, mégha mást is látsz.....

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Manti
És végre tényleg szép lesz a víz is. Ebben pl. szebb volt a Morrowind mint a Gothic 2.

arohatt.... Vazz új számítógépre gyûjtök , nem akarjátok kisebb összeggel támogatni ezt a nemes célomat? 😄

reménytelen
Ezek végre normális minõségû scannelt screenshot-ok. Jobb grafikája lesz, mint az Oblivionnak, hehe. <#hehe>
Csak az a kár, hogy az igazi Gothic feeling csak az 1-ben van meg... <#sir>
grebber
Nemtom voltak-e de ez marha szép lesz ha ilyen lesz.

Next PC upgrade: 2022

reménytelen
Az a T-Rex szerûség überfasza!
A scavenger (ha az) meg úgy néz ki, mint a Black&White 2-ben a szõrös állatok! <#hehe>
azt a jó q... ha ilyen lesz benne a scavenger, kiakad a gépem! essznagyon faca 😄

reménytelen
Hoppá. Az angol vezió szerintem csak júniusban vagy júliusban fog megjelenni, mint a Gothic 2 tette 2003 júniusában. A német verzó lehet, hogy 2006 januárjában megjelenik, de én szívem szerint az angol verziót részesítem elõnyben. Nade! Források szerint a Gothic 2 kiegészítõje a The Night of the Raven 2005 utolsó negyedévében megjelenik angolul.
PTW
énis úg ytervezek, hogy Oblivionig gyûjtögetek és amikor az jön akkor amit csak lehet megveszek... Gothichoz meh az már tökéletes lesz amikor megjelenik 2006 félév fele

Ottto
Hát ha nyáron felvesznek diákmunkára, akkor énse fogok!

Methylisocloro
Én nem parázok, én már a Gothic 1 miatt is új gépet vettem anno.

Ottto
A túrót!
Pezsgek, meg parázok (a gépigény miatt)

Dehogynem, csak halkan , magamban újjongok.
Meg gyüjtök a jobb gépre :o))

DonnieBrasco
Engem feldobott!! A képek brutálisák, hát még az a halovány scavenger videó!! Állat lesz 😊 Megyek Radeon X850XT PE-t venni 😊)

DB

A ti kung-futok nem erős!

PTW
ennyire nem dob fel senkit rajtam kívül a dolog..?

PTW
na...
gondolom már láttátok., de akkoris... felbukkantak az elsõ szkennek.. állam leesett... brutál.... méltó helyét fogja elfoglalni az Oblivion mellett a polcon..

szkennek/screenshots alatt

Ottto
Miért? Szvsz elég komor mind (talán az elsõ nem annyira). Mondjuk engem az uccsó kép megfogott, ezek szerint végre nõi harcosokat is láthatunk majd....
Mondjuk a 2-nél is volt egy nõ-paladin concept art, de sztem jó lenne pár amazon a gémben.

De az a scavenger az nagyon fajin, de még mindig nemszokott hozzá a szemem....

Esrohnoil
Szép képek. Kár h. az igazi Gothic-feelinget nem adják át.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Ottto
Fanwork

találtam egy ilyen szöszenetet az RPGDot.com-on

"Thanks to Lord_Darkmoon (former editor here at the Dot and now editor at German print mag PC Action) for letting us know that the 6/2005 issue of the mag is full of 'Gothic III' goodness, namely a 3-page preview, some first screenshots and an interview with Piranha Bytes Designer Björn Pankratz.
Subscribers should get the mag in the mail today while us ordinary slobs will have to wait for it to appear at newsstands on Wednesday."

ööö, egyébként csinált már valaki neki oldalt?

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

Manti
<#falbav>Ezek fejében jó lenne ha tényleg tökéletes lenne, de legalább ne legyenek benne öngyilkosok meg spontán fölrepülések...

WorldOfGothic.de :
Gothic 3 eltolódott a játék kijövetele 2006 1/4 re.<#boxer><#violent><#boxer><#violent><#boxer><#violent>
Állítólag a bugok miatt, hogy tökéletes legyen a G3

Ottto
Na nézük:
"Jowood has revealed that Gothic 3 will come at the end of 2005."
Hát reméljük angol nyelvel együtt!

"Gothic III shall break all the selling records of its predecessors! The worldwide fame of the Gothic games is an important key to success!"
Gerald Kossaer
Így van, ígykell lennie, de akkor nemártana terjesztgetni, vagy képekkel, videókkal reklámozni, hogy teljedjen, és nõjjön az a hírnév!

Az a baj hogy megint minden szar a német honlapon van, sõt még ott sem, mert full hibás a honlap D:

"There is now a greater variety of things to download on gothic3.net. Please visit the German web-site if you want to download them."

"Keine Files vorhanden!" <- ez mit jelent?????

Valaki valami újjat?
Mikor is jön ki???

Esrohnoil
Év végére kb.
Remélhetõleg nem csak németül...

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

littleNorbi
Mikorra várható a játék ?

magus
török/perzsa

Télleg keleties tájakon fog játszódni? Ezalatt török/perzsa vagy japán/kínai?
Japcsik rule 😄DD

Még a 2 -ben is csak a 3. fejezetben járok, jó lenne ha pont kijönne mire végeztem 😄D

Shan
az általában december 31-et jelent....😉
Johnyy
q/4 ????? lasan már itt van és semi kép 😞((((

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

PTW
2005/Q4

littleNorbi
mikorra várható ?

Kurvára jöhetne már, nagyon faca <#eljen>

Csak a fõhõs kinézetén kéne változtatni szvsz, pl. haja kiengedve, szakáll meg minden.

Áhhh... HavatHavatHavat!

Johnyy
aZtatat oant nem lehet hogy egy aemilt küldünk õpirányásága rezidenciájára hogy lehet hogy nincs kéc a játék, de véglegesítség le a textet és szendjék el nekünknek és akkor mi lefordítjuk és akkor jajdejónakünk,, a játékmegjelenés elõtt meglene a magyari, aztán már cska hozzá kellene igazítani,, nem lenne rossz!!!

Esrohnoil
😄

Johnyy
minenki olvas 😊))

Esrohnoil

Ottto
Én azt nem is mondtam. De attól még ez a Gothic3ból van!

Esrohnoil
Ez még csak koncepciórajz, köze nincs a végleges játékhoz.

Ottto
World of gothic egy német oldal, folyamatosan frissítik, tele van mindennel.
A kép viszont a Gothic3-ból van, überbrutál! <#eljen>

Bandew
hardwired-et nézd meg

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Johnyy
world of gothic?? whát? <#wow2>

Bandew
Már van egy ilyenünk! :-D

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

szuper! :-)
mert akkor szívesen híreznék róla az rpgvault.hu oldalon...
de ha nincs más (és elviselitek) ott is csinálhattok aloldalt nekije...

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

Johnyy
De!!! majd ha 2 monddatnál több áll rendelkezésünkre meg lesz legalább 1 screenshot,,, Amúgy amint kapunk valami jelentõsebb életjelet akkor azonnal!!!