Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MrStokes
Vazzeg, lassan mar chat lesz ez a forum. Kicsit idegesito hogy soronkent post-olnak egyesek. Esetleg nem akarjatok megszerezni egymas MSN-cimet v mittom en? 😄

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
Hehhe, en megvettem pl.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

kill3r21
valaki egy savegamét csináljon nekem please
Mr_no_NaMe
Márcsak a filék kellenének hozzá :S
Mr_no_NaMe
Köszike!!
Kupo
A németet lefordítottam, remélem azért érthetõ kicsit, megpróbáltam jól fordítani. 😄

Csak egy mentés kell az intro után. Egy ember, akinek eredeti van, csinálhat.
"Relatív" egyszerû:

1: Virtual CD V8.02 kell hozzá
2: Csinálj egy virtuális CD-t az eredetibõl, a pontos szektor ellenõrzésnek nem kell maradnia!
3: Cseréld ki a VC6 adatot Gothic-ból, ezzel --> Letöltés
4: VCD-nek egy VC4 fájlt kéne csinálnia, mint nálam, egyszerûen "Gothic3.vc4"-re nevezd át !
5: Minden virtuális LW-t deaktiváltam, DAEMON Tools 4-et is, VCD-jét is! Csak a virtuális író marad!
6: Azután a VCD-be nyisd meg a "CD's/CD Einstellungen(Beállítások)"-at a "Einstellungen"(Beállítások)-ban, pipáljátok, mint a képnél! --> Klikk
7: Azután a képfájlt egy fizikai LW-re! --> Klikk
8: FONTOS! A mountolt képfájl az elsõ LW-ben kell, hogy legyen, amit kipipáltál.
9: Az indítás elõtt kihúzom az internetet, mert mindig update-t keres...
10: Ha nem indul, a képfájlt a virtuális íróba rakd...ott próbáld...azután megint a fizikálisba!
11: A 2., 3. próba után már elindul nálam...azután egyszerûen a Load Savegame-re menni, és játszani!

NEOreg3
csak mûködjön peccselt verzióval is:\

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

dante3
én is, én is

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

nah már ráncigálom is le jeee

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

kill3r21
Gothic.3.VCD8CLONE-ST0N3D ah megékezett a müködö vezi jiiiippi
Tinman
Na de akkor képeket nem akarsz megosztani a néppel?
Én örülnék :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

öööö nem tudom hogy ez jobb e de nekem nem jött be obli pedig a morro-t imádtam és azt is nagyon vártam , remélem ebben nem kell csalodnom

Én õszintén szolva azért nem vettem ce-t mert támogatni akarom a honositokat.... de igy mivel a magyarra várni kell sokat valszleg ki tudom
probalni mielött megveszem

ez jobb játék vagy az oblivion?

NEOreg3
inkább nézd meg jobban melyik hsz-re írt:|

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

tömörítsd ki rakd be virtuális meghajtóba és indítsd el
de külömben sztem te is tudsz angol szótárat keresni a neten bár mondjuk ezt eggyértewlmûen anélkül is meglehet érteni

tasakos
Nem fake,fent van ftp-nek is,én már töltöm ez elvileg angol verzsön....

Ennyi! :)

Mr_no_NaMe
De ezt valaki fordítsa már le léccike
NEOreg3
: 1) extract and mount to virtual cd v8.0.0.4 :
: 2) start as usual (try again and again, it works)

ez nem túl meggyõzõ:\

Gothic 3VCD-STON3D
Molnibalage
Gyerekek van rajtam kívûl egyáltalán valaki aki megvette? Enyje-bejnye.
Pedig simán megéri a pénzét. Olyan hosszú és olyan nagy, hogy kb. 3 év múlva is ezzel fogsz még játszani. A trület kb. 40-50x nagyobb, mint a 2-ben a Khorinis-i terület. De lehet, hogy százszor is... ISZONYAT nagy! (mármint a terület és a játék is)

Már 20-dik szintû vagyok és megtalátam Gorn-t és kiszabadítottam. Most õ a kísérõm. Iszonyat tápos, egyedül majdnem levert egy brutál démont.
A páncél vételnél sajnos el kell érni egy reputációt, addig nem adják hiába van rá lóvé...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Zsolo007
Ne reménykedj, aki tud németül az már tolja! 😄

Zsolo007
Ugyan nem tudok németül, de az internetes fordítókból az egyértelmû számomra, hogy nem teljesen ugyanaz. Persze azok kevesek értelmes fordításhoz, valaki aki tud németül le kell hogy fordítsa 😞

Mr_no_NaMe
Valaki fordíthatná vagy adjon életjelet, mer nagyon jáccani akarunk mán 😮)
Mr_no_NaMe
NE!
Ezt ne mond mer még hiszek benne azt csalódok 😊
Amúgy elsõ ránézésre ez ugyan az az eljárás mint ami a Triall videokban van.
De jólenne ha valamelyik németes lefordítani közérdekûen :o)
Én is 2 csak a fórumokat bújom és próbálom valamivel elütni az idõt :S
Fel nem fogjátok mennyire jáccanék már :SSS
eprex
Meg van h kell elindítani csak vki fordítson 😊))
Hey!
This is the way u can launch Gothic 3!
Its still working!
But its in German, u can translate it with any translation tool...
The Only thing u need is a save game, can anyone with a working version upload a savegame?
(plz save direct after the Intro)

Ist "relativ" einfach:

1. Man nehme Virtual CD V8.02

2. Erstelle eine virtuelle CD vom Original, die exakte Sektorenüberprüfung kann weg bleiben!

3. Man tausche die VC6 Datei von Gothic mit dieser hier aus --> Download

4. Sollte VCD ne VC4 Datei draus machen...wie bei mir... :afraid: , einfach umbennen in "Gothic3.vc4" !

5. Ich hab bei mir alle virtuellen LW's deaktiviert, also D4, Alc sowie die von VCD! Nur der Virtuelle Brenner ist noch drin!

6. Dann öffnet ihr in VCD die "Einstellungen" für "CD's/CD Einstellungen" macht die Haken wie auf dem Bild! --> Klick

7. Dann legt ihr das Image einfach auf euer Physikalisches LW! --> Klick

8. WICHTIG für TAGES! das gemoutete Image muss sich im 1ten LW was gecheckt wird befinden!

9. Ich trenne vor dem Startversuch die Internetverbindung da immer nach Updates gesucht wird... :mpff:

10. Falls er nicht startet, das Image in den virtuellen Brenner einlegen...dort versuchen...dann wieder ins Physikalische!

11. Nach dem 2-3 Versuch startet der Schrott bei mir...dann einfach auf Load Savegame gehen und zocken!

Zsolo007
Hát akkor menj, csináld azt, ne a fórumot bújd! <#nevetes1>

eprex
hát azért nekem is lenne jobb dolgom... 😊

Zsolo007
Ezek után egyértelmûen elmondható rólad, hogy Gothic3 függõ vagy 😄. De nálad ez talán nem is akkora gáz, tekintve a korodat....

Nekem bezzeg lenne dolgom és mégis a fórumot bújom 😄

Mr_no_NaMe
Tökmind1 csak csináltják már a lusta mindenségüket 😊
eprex
hihetetlen ez a játék kb 1 napja semmit nem csináltam azon kivûl h sg-t meg nforce fórumot olvastam... Már nagyon kell!!!

amíg nforce-on nincs kinn addig fake mindenképp =)

Zsolo007
Sztem is razor lesz, mióta újraéldetek elég jól dolgoznak 😊

eprex
sztem nem.. hamarabb lesz a razor1911 vagy deviance..

eprex
kint van neten egy új mds-es változat és állítólag angol de nagyon fake szaga van....

Mr_no_NaMe
Szerintem ma éjfél környékére vagy holnapra tuti fel fogják már törni.
Kíváncsi vagyok ki fogja...sztem RELOADED team alkotni fog.
Zsolo007
Jut eszembe. Kicsit tájékozatlan vagyok a témában: A magyar verziónak csak a felirata lesz magyar ugye? A feliratot ki lehet kapcsolni? 😊

Nem adnék ki 12k-t CE-re mert felesleges egy térképért, egy medálért....

Viszont ha a magyarnak lesz ilyen 8-9 ezres ára akkor már elgondolkozom rajta, ha tetszik a warez alapján...

Mr_no_NaMe
Feltörték már szerintem, csak játszanak vele és nemtudnak elõle elszakadni :o)
Zsolo007
De ezt valahogy még mindíg nem sikerült... 😞

rage
Ugyanezt használja a Paraworld is (Tages)
Azt hamar megtörték...

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Ja nekem se. Megvárom az angol verziót mert a német nyelvvel nem vagyok baráti viszonyban, eredetire meg nincs pénzem.

Why so serious?

Nekem még a játék sincs meg. 😄
Mr_no_NaMe
1 adat van...egy 986 KB-s image file. Ez meg itt van az én üzimben:

Legalábbis én ennyirõl tudok. De ha valakinek elindul FELTÉTLEN írja meg, hogy miként sikerült neki.
eprex

4, Az ott lévõ adatokat cseréld ki az enyémekkel, írd át, és természetesen töröld a vc4 adatokat.

az õ adatait honnan szerezzem meg?

Mr_no_NaMe
Csak 1 van..
eprex
Te melyik verzóval probálkozol? Német?

Mr_no_NaMe
És neked megy?
Mr_no_NaMe
És neked megy?
Eprex linkjéhez. A szöveg gyors fordítása:

G3 Tutorial

Ezekre lesz szükséged:
• Virtual CD 8
• G3 képfájl
• És az adataim

1, Elõször is mountold be a képfájlt az Alc120-ba. Most indítsd a VCD 8-at, és készíts ezzel egy képfájlt (a beállításokat ne basztasd).

2, Az image-t szedd ki az Alcoholból mihelyst a vcd-s kész van.

3, Miután a képfájlt betetted, menj sorba a szerint, hogy hol található (normál esetben saját adatok/virtuális cd-k).

4, Az ott lévõ adatokat cseréld ki az enyémekkel, írd át, és természetesen töröld a vc4 adatokat.

5, Na, most itt van elõször a képfájl, amit a vcd-be mountolsz (fontos, h ennek kell az elsõ meghajtónak lennie).

6, Most pedig indítsd a Gothicot.
Zsolo007
Hát igen, mindennek ára van. A legális árát pénzben mérik, a warezét intelligenciában 😄