Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jaja, ezt a térképes dolgot már sokan megjegyezték, valóban faszság, h a játékban a kábé 600 npc-bõl 250-tõl vehetsz térképet, de az mindig a világtérkép.. Az egyik fejlesztõ szerint azért, mert kicsik a városok és átláthatóak.. Errõl csak annyit, h én cirka 2-3 óra játék után még mindig folyamatosan eltévedtem Monterában a Bradley (a rabszolgahajcsár) meg Marik közötti úton, mígnem rájöttem, h szinte közvetlen szomszédok.. Egyszerûen arról volt szó, h ezen is spórolták az idõt, mint minden mással...
Ioles
Sziasztok!
Annyit még megtudnátok mondandi hogy mennyit javulna a teljesítmény ha vennék még +512MB ramot? Mert nekem semmilyen buherálás nem segít. KÖSZ!

úgy értem, hogy ha 800*600 medium minden nelkul is jo nekem

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Raptor 2
Na mosmár Gothicozok

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

Raptor 2
???? Bocsi de ezt most nem értem<#nemtudom>
Pont azt mondom, hogy kapcsold ki az árnyékot és az antialiaingot...és más mehet sztem médijumra.
Tudom, hoy drága dolog, fõleg a Gothic esetében....

nekem nemkell a full detail, az nagyon drága dolog, a lényeg, hogy játszani tudjak vele....

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

MerlinW
A sima verziónak is van neve. Lényeg, hogy az elsõ patch-et telepítsd, 1.08-at ne. Ennyi. Logikusan próbáld ki magyarítás nélkül aztán vele, így egyrészt tudni fogod mivel van a baj, másrészt ha utóbbival, akkor én is tudok valamit tenni. Bár eddig kb 3000-en töltötték le innen-onnan, és nem sok ilyet hallottam.

[merlinw.org]

Raptor 2
Vagy vedd meg eredetiban

Raptor 2
Meg kéne változtatni a nevedet<#beka3>!
A játék biztos nem szereti, ha egy GONOSZ ISTEN akarja nyomni!!! Mondjuk név=Inos<#hehe><#nyes>

De nekem nem Razoros verzióm van, hanem ilyen 2.83gigás sima verzióm van nemtom milyen de ugy megörültem neki hogy lejött és most meg szaraxik....mit tudok csinálni?:S:S
Nandusz
Nos beliar....
Tanács...A razor1911-es verzión lévõ peccset installáld vissza..(de kétszer kell majd, mert az 1.08 után..elõször értelemszerûen leinstallálja azt, majd a második alkalommal felrakja a razoros lemezen lévõ peccset)
Állítsd vissza azt, mert nekem is hasonló probléma volt az 1.08-al
felejtsd el az 1.08-at

A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/

grebber
Lilithn: Ez az 1GB ramhoz médium beállitásos ini amihez adtál linket is régebben ott ennél a 3 résznél: ...

ResourceCache.u32CollisionMeshMaxMemUsage_Medium=1 6000000
ResourceCache.u32AnimationMaxMemUsage_Medium=30000 000
ResourceCache.u32SpeedTreeMaxMemUsage_Medium=10000 000

... direkt van szóköz a számoknál vagy csak elirás?

Next PC upgrade: 2022

a problémámra vki választ???:S:S
grebber
Nagyon bejön nekem a game csak lenne több ramom akkor még élvezetesebb lenne.

Felraktam a játékot, aztán meg az 1.08-as peccset és megcrackeltem aztán lemagyaritottam és mikor rámegyek hogy uj játék, tatu lassan betölti majd lefagy:S mivan, mi a baj?:S pls help me!
Raptor 2
Ja de a shadert sztem tedd of-ra meg az anti aliasingot

Raptor 2
Sztem elmegy...

Raptor 2
Vehheheee sztem a távoli hpmályosítás olyan "festõi" környyezetet varázsol.. Bámuld a vízesés mellett a távolt, és készíts Screenshotot max graffal, ugy hogy a vizesés iss benne legyen! Ha meglátod a végeredményt beszarsz:..<#vigyor2> Jó--jó lehet hogy néhas télleg basszaa szemünket a hommály, de ez van ezt kell szeretni. Ha dupla erõs ilyen procid lesz, és egy 7950 GXT vagy mi, nomeg 3 GB RAM, akkor nyúlhatsz sztem hozzá a FAQ-ban említett távolnöveléshez...

Nandusz
Meg még annyi zavaró van benne, hogy a kicsit távolabbi objektumokat "behomályosítja" (tudom a FAQ-ban van erre egy alternatív megoldás)...de azért érdekes, hogy amíg a Gothic 2-ben egy titanium4200-es fullra állítva mindent....tû élesen el lehetett látni 30km-re, akkor itt miért nem lehet ellátni legalább 500m-re homákyosodás mentesen, rendszer belasulás nélkül, ezzel a konfiggal.
Ez is érdekes na.

Nandusz
Egyelõre nem kezdtem el komolyan a játékot, mert azt csak a lehetõségekhez legjobb állapotban szeretném elkezdeni és jobban belemerülni. Jelenleg amolyan "tesztelés" alatti stádiumban van a game.
Na most nálam maximális beállításokon van minden...az antialiasinget levettem nullára, mert az edig sem érdekelt és ezek után sem fog.
2 Giga RAM-mal járva az erdõket mezõket, beszaggat és vinyóhoz nyúl..ez beszarás...lehet venni kéne még 2 gigát? :/ Mert a videókari az bírná ugye, mert amikor épp nem "tölt", akkor villámgyors a játék...szal nem értem na.
Amúgy a villódzás nálami is megvan..de csak a sötétedés utáni idõszakokban zavaró.
Ehhh...ezzel a játék közbeni töltögetésével nem tudom mit lehetne kezdeni...van valami tippetek?

1024*768 mediumon elmenne vagy ?

grebber
Akkor lehet kikéne probálnunk ezt a 162MB-os magyarítást!

tibor16
nekem is villog, pedig nincs 1.08-as peccs 😞(

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

MerlinW
Medium

[merlinw.org]

milyen beállitások mellett futna el a Ghotic 3 az én gépemen? Azért tudnám játszani?

MerlinW
Oszt picit gondolkodni ki fog? gothic3.com? google?
Ha Razor1911 verziód van, azon is rajta van.

[merlinw.org]

Nandusz
Hello
Az 1.07-es patchet hol lehet megtalálni?..valaki linkelje ,ár be plíz.
kösz.

MerlinW
Talán test mode-ban. Ha eredeti a játék, akkor 1.08-ast tedd fel, ha nem akkor csak az 1.07-est (Release EUR)

[merlinw.org]

peeter22
Oh, tényleg hehe.. el is felejtettem, mert inkább lementem Varantba, de itt az idõ rátérni a fõszálra is. <#worship>thx...

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

peeter22
Ja nem elöbb megcsináltam sokmindent az orkoknak, kivéve azokat a küldiket amikor a rebeleket kellene kiírtani, szóval dolgoztam nekik is és még van is pár küldi de miután az megvan elhaláloznak.<#vigyor1>Tény már nem nagyon szeretnek, de hát ez van.

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

Mike
mondjuk aki rózsaszinnel irt a barnára,annak is van ám esze

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Valahol meg lehet nézni, hogy a játék aktuálisan melyik verzióra van peccselve? (eredeti a játék)
Molnibalage
Hát azért erõs túlzás. Próbáld itt.

http://www.gothic3.hu/download/WorldMap.jpg

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

BaLeeX
Nagyon korrekt lett a magyarítás!
Látni hogy nem elõször fordítottak fantasy stílusú gamet a fordítók.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

erre én is gondoltam. Úgy hijányzik 😄

Igen ám, de itt nincsnek 2 milliós városok 😄😄😄

\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"

Ez a térkép szerintem is elég bénán sikerült.
Azt hittem, ha az adott városban megveszem a map-ot akkor részletesebb térkép lesz az ottani részrõl, de nem.
Ez olyan, mint ha adnának egy Magyarország térképet aztán Pesten keresd meg a Kis Marcsi utca 4-et.
koschwarz
ha már: van új nvidia is. (állítólag gyorsít pl. a NFS carbon-ban)

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Raptor 2
Bár lehet h. már rég tuttok róla, akkor bocs...

Raptor 2
Fiúk, új ATI driver!!! (6.10)
itt

grebber
És ez miért baj ha mindeggyik aktív?

grebber
Majd kiderül hogy mitõl van he lesz normális 1.08-as crack!

serito
Ugy vettem észre, hogy itt minden küldi aktív és nem jelölhetsz ki egyet amit teljesíteni karsz mint az Oblivionban. A térkép valami folytán tud részletesebb lenni???

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

RaveAir
Kiváncsi lennék, hogy magyarul mennyira használható, illetve élvezhetõ a játék. Valami kritika igazán jöhetne már. 😊

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

MerlinW
A vibrálás inkább az 1.08-as bohóckodástól van mint a magyarítástól. Nálam spec nem villog.

[merlinw.org]

BaLeeX
király=ork vezér

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

BaLeeX
A monterai küldikig még elég egyszerûek voltak de ott már volt pár húzósabb aminek én sem jártam a végére. Az említett búzatolvajos pont olyan körbejártam az egész környéket és semmi. A másik a farmot fosztogató farkasokat sem találtam volna meg soha ha tök véletlenül nem járok dél felé és próbálok feluigrálni a hegyre és látok a másik oldalon pár farkast. Azóta sem tudtam oda feljutni de a farkasokat kinyírtam számszerijjal de lefogadom hogy azoknak nem ott lett volna a helyük...

Borús fokot mondjuk kitakarítottam az orkoktól de ott is bug volt mert a lovag segítõmeg addig ütötték amig be nem akadt a ház sarkába én meg felfutva a toronyba egyenként lelövöldözgettem mindenkit. De Montera kicsit nagyobb falatnak tûnik kezdve azzal a 6-8 orkkal akik egyszerre a király szobájában vannak.

grebber
Valakinek sikerült már megoldani azt a fehérség villogást amit a Projects_compiled.pak fájl buherálása hozott elõ (vagy mi a tököm)?

Ezzel a 161MB-os magyarítással is jelentkezik ez a fehér vibrálás?

lehet benne valami, mert nincs is rendes textúra annak az átjárónak a falán....csodálkoztam is 😄

OOOOh ezt megjegyzem bár én délfelé orientálodtam, az Istharba való bejutás a cél master of two blades végett.