Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike
én most még megpróbálok az orkokkal is jópofizni
mellékesen meg mindig elõre csinálom a küldiket, Gothat is egyedül pucoltam ki, kivéve a démont, ahhoz odahívtam Diegot is

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

BaLeeX
Ok kösz.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Mike
ja és én sem találom a 4. félõs szarvast 😊
ez is bug lehet 😊

Mike
a kezdõ faluból hátul menj ki, Jack ott lesz a világítótoronynál

mazsa
Én eddig ahol megfordultam, ott orc nem maradt. 😊
Most Geldern következne, de az már kicsit húzós a sámánok miatt.

BaLeeX
Könnyen lehet hogy ott vannak mivel mint írtam nálam olyan helyen voltak ahova épeszû fejlesztõ nem teszi õket (fel sem lehet oda jutni).

Bár már olyan is történt hogy tisztítottam egy barlangot a szobában volt még 3-4 bandita elindultak egyfelé és mire beértem a terembe aminek csak 1 kijárata volt már nem voltak ott.
Csak azt lehetett hallani hogy valami öli õket egyikért még xp-t is kaptam. Szóval azok is kieshettek a térképrõl vagy felbugoltak valahova...

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Takanohana
A búzatolvajok táborából nyílik egy barlang. Érdemes oda benézni, de ha még nincs veled az erõ, akkor gyorsan ki is menekülni.

Faring egyik ork õre kért két köcsög italt, valami nordmari kancsóködöt, vagy mit. Van is az erdõben egy ürge, aki fõzi ezeket, de most csak egy üveggel van neki. Na most, azt mondta, hogy fõz többet is, ha hozok neki alapanyagokat, itt a lista. Küldit felvesz, listát megkap. Mondom neki, hogy azért azt az egy üveget adja el nekem, mire megkapom az üveget, és kiírja a game, hogy küldi törölve. Nincs lista, nem kell már az alapanyag, és itt maradtam egy üveg piával. Újra felvenni sem lehet a küldit, nincs rá opció. Ez bug?

BaLeeX
Nem akarlak elkeseríteni de én 26os szinten sem álltam neki Montera felszabadításának mert így is elég durvának tûnik még.

De az érdekele hogy keveredtél bele akaratod ellenére a felszabadításba. 😊

Jack toronyõrrel meg csak annyi volt a bajom hogy nem találtam sehol. <#vigyor3>

A buzatilvalyok ott vanak a farm melleti oldalon végigkocogsz a hegy alján a csalitosban és már meg is találtad õket ,vigyázz a ragadozokkal.
Ha a kilátoba felmész és elkezded nyilazni a ragadozokat azok megtámadják a buzatolvajokat ,de akkot buktad az xp-t.

tibor16
szia, az ork ölõ bónuszt ad ork aprításhoz. Ezért hatékony az orkok ellen. Én váltogatni szoktam, a hosszú kardot - emberre, az ork ölõt orkra.
Belekeveredtem, akaratom ellenére Monteera felszabadításába, pedig még tisztességes páncélom sincs. A szintem is csak 8-as, úgyhogy állandó visszatöltésben vagyok. Sztetek ilyen lepkefing szinten meglehet ezt csinálni? - meg az is fel merült bennem, hogy így elvesztem az összes ottani küldit. Még csak 4-5-öt csináltam meg belõle. Asszem ebbõl visszalépés lesz egy korábbi mentésre..

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Mike
megnézem, köszi

Mike
Jack toronyõr aranya:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
egyszerüen csak el kell kérni Jacktõl

Mike
lehet, de nygaon élettel teli volt, és nygaon jó volt a zenéje is
ha szerinted meg nyál volt, az meg legyen a te bajod

Lilithn
Na, ketten csak összehozzuk.
Btw. azok a farkasok nem a város oldalában vannak egy világítós barlangban? Ahol le kell jönni az úton slave táborból? (ahol a slave guard orkok állnak?) Vagy keverem már?

I can eat death like nobody\'s business.

Lilithn
Húú dekib. jól néz ki az Elveon.
Francba, dolgoznom is kéne. 😞 Ó miért, miért büntet így a fõnököm? ;D

BaLeeX
Ha tényleg érdekelnek és nem akarsz keresgélni:

1. Rohadt farkasok szerintem felbugzódtak a barlangból (amelyikben Wenzel kardja volt) a hegytetõre ahova nekem sehogy sem sikerült feljutnom. Mész visszafelé Borús fok felé a Bandita tábor felé vezetõ úton és a farkas barlang után jobbra kanyarodva az út jobb oldalán lesz egy kis emelkedõ egy sziklarésben. Oda felugrálva láttam én a farkasokat a jobb oldalon fent tök véletlenül és csak ijjal tudtam lelövöldözgetni õket. Szerintem azokat nem oda akarták tenni nekem az a véleményem.
2. A tejet összeszeded a farmról kint vannak a házak elõtt kannákban (bár lehet csak akkor jelennek meg ha a farkasokat kinyírtad).
3. Búzatolvajok. Na igen ez volt az a quest amit eddig nem sikerült megoldanom (mondjuk túl sokat nem is rohangáltam miatta) a párbeszédben azt mondja észak felé vannak arra nem találtam semmit.

Nekem meg a Jack toronyõr aranya küldit nem sikerült megcsinálnom ami még a kezdõvárosban van. Vagy csak 1 ládát kellett volna kinyitni?

Lilithn

a búzarabló banditák egészen a nem messzi hegy oldalában vannak. Indulj el a malmos helytõl északra, pár snapper lesz ott, meg egyéb és maradj a hegy oldalában. Nemsokára fakerítés és ott lesznek.

a tej a tehenes depónál van, kicsi, barna hordók szétszórva mindenütt

Melyik farkasokat keresed? A silver vagy az éhes?

Lilithn
A fable de gejl volt. Rózsaszín szárnyas malacokkal álmodtam utána egy hétig. <#buck>Remélem senkinek nem sértettem meg az érzéseit a véleményemmel.

Mike
igen, igen!

Lilithn
segítsek? <#beka3>

Mike
a Fable volt ilyen, nem tudtam pajzs aurát használni, mert falramásztam a hangjától

Lilithn
ez nem mindig így van, mert pl. a Gelbern-ruin-artifact questnél azért baromi messzire kellett menni. A legtöbb ilyen írtós quest viszont valóban nincs messze.

Mike
akkor hol vannak a rohadt farkasok? nem találom õket
a búzatolvajokat sem
és hogy a haragba szerezzek tejet?
azt hiszem kezdek elamerikanizálódni :o 😊))

Lilithn
de csak azért mert nem serceg. Képzeld el, mintha folyton fáklya lenne a kezedben. Na az a hang folyton. Amíg a kard a hátadon van. <#falbav>

Mike
aha
nem baj 10 ide vagy oda, nem kell hozzá 220 str az nagy elõnye
nekem most éppen jó, ha majd lesz jobb, akkor hsználom azt

Mike
aha
azt hisezm akkor már elég tápos voltam
no meg orkokat mindig úgy öltem, hogy felmásztam valahová, aztán ijjal

BaLeeX
Nem vetted észre mert gondolom velem együtt arra voltál felkészülve hogy érdekessé tevendõ a küldiket jobban eldugják a dolgokat. De mire odaértem már tudtam hogy mindent a legegyszerûbb helyen kell keresni. <#buck>

Lilithn
nem lehet a fswordot se élesíteni se poisonolni.

Lilithn
Emlékszel a G2-ben a hegyoldalban lapuló bárányos banditákra? Amikor negyedszerre játszottam vele se találtam vissza soha egyszerûen oda. Bezzeg az ott lapuló qrva elitork mindig megtalált. Mindig csak hallottad ahogy elõhúzza a kardját...aztán futás.

Mike
"kihegyezed, máris 110-es sebzést kapsz"
ezt irtad nem? szerinted a flamesword mennyi? 100. élesítés nélkül
szal mirõl is beszélünk?

engem nem zavar, hogy lángol a hátamon, nagyon hatékonyan lehet csontvázakat irtani, a démonhoz sem volt rossz Gothaban, és ez a lényeg

Lilithn
Érdekes, én nem vagyok 250 erõvel (asszem 220 körül járok) és mégis meg tudtam emelni???

Mike
nálam vmiért szarok a hangok, lépteknek is alig van hangja, a kard meg semmit nem serceg 😞

Lilithn
Asztem azt kijavították...😞

Mike
elkopik? :o

Mike
én ott vagy 4x haltam meg a malac miatt 😊
mikor óvatlanul továbbmentem

és nem akarom magam égetni, de bizony én nem vettem rögtön észre a goblinokat 😊)

serito
Akkor azt hiszem szétvágom a kovács fejét, ha elég erõs lesz a karakterem!

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

Lilithn
A katana az katana.
A bastard swordöt meg meg kéne nézni mondjuk pl. a Baldur's Gate magyarítógárdájánál. 😄

a_n_d_r_e_w
Azt írják pár helyen, meg én is azt tapasztaltam, hogy a make poisont nem lehet megtanulni. Vagyis találsz tanítót, de hiába kattintgatsz, nem von le LP-t és nem is tanulod meg. Pedig találtam valami halálos méreg receptet, azt írja azonnal öl, kíváncsi vagyok ha azt kikeverném mi lenne belõle 😊

One Vision. One Purpose.

Lilithn
Egyébként 210-220 körül, nem csekkoltam meg pontosan mennyi voltam amikor sikerült megemelni.

Lilithn
Most olvastam a másik felét.
Ööööö, LP-ét szintlépésenként kapsz, nem tünt még fel?

BaLeeX
A bastard swordnek mi a magyar megfelelõje? A másfélkezes kard?

A katanának gondolom a fejadász kard. Most ilyet használok mérgezett pengével amig nincs jobb.

Lilithn
Elad. Nem lehet sajna (ahogy én tudom), bár valaki már felvetette, hogy jó lenne kovácsmesterként beiktatni.

sztem meg rosszul tudod, mivel annak csak 100as a sebzése....plussz rüheltem ahogy lángol a hátamon, sosem használtam.😊 bastard sword sokkal jobb sztem...
faringos malomkövet 220as strength-el sem tudtam megemelni, szóval sztem kell hozzá 250str minimum😛

BaLeeX
Nekem azt mondták kopott kardot nem lehet javítani add el. Gondolom azért oldották meg így hogy az enemytõl ne kapjuk meg a legdurvább kardokat mindig viszont az ára ugyanannyi ha eladod mint a nem kopotté.

serito
Az igaz, csak informálódom mielött kikapcsolom a HT-et. Egy próbát megér.

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

Lilithn
Jobb egérgomb lenyomva tart (orkbácsi a földön kifeküdve) bal egérgomb megnyom. Ork bácsi halott szegény végleg...kicsi ork kölykök maradtak után szegény megözvegyült orkasszonysággal. Hajaj.

Na szóval az a bastard sword írtó jó kiélesítve. Már alig várom, hogy megtanuljam a poisont, a poison sword már megvan. Meg poison immunitásom is van már, jöhet a bloodfly, meg a swamp lurker ahogy csak akar. <#mf2>
A firesword kurva idegesítõ amikor serceg a hátadon, alig vártam hogy lecseréljem.
A katanák is istenkirály jól néznek ki, csak alacsonyabb a sebzésük mint a bswordnek 😞

serito
Ha elkopik a kard mit csináltok vele ? Eladás vagy ki is lehet kovácsolni?
Ja még egy kérdés:
Faring-ban az Ork kovács azt mondja ha fel tudom emelni a malomkövet akkor megtanít pár fogásra kovácsolából. Mekkora srenght kell ahoz, hogy felemeljem? Sajna alfogyott a tanuláspontom is. Azt, hogy tudok szerezni?

a_n_d_r_e_w
Nem, a FAQ-ba csak én írok, csak mióta valaki kérte hogy jelöljem meg mint forrást, azóta jelölök mindenkit 😊
Ha ez zavar titeket, vagy megtévesztõ, akkor szóljatok és hanyagolom a dolgot.

HT-rõl meg annyit, hogy elõfordult már pár olyan ember, akinek játszhatatlan volt tõle a játék. Ezen segíthet. Aki nem tudja ilyen ember-e, az próbálja ki. Újraindítással is max 5 perc az egész mûvelet...

One Vision. One Purpose.

Lilithn
<#beka3>

BaLeeX
Kivégzés itt is van csak éppen arra mûködik csak akit levertünk már csak nem halt meg hanem csak fetreng és töltõdik vissza a hpja. Próbálgattam a földre került orkokra de ott nem mûködött.

Az szerintem nem rossz megoldás hogy az árusoknál nem marad náluk minden halál után mint a 2ben mert eléggé eltápolhatná magát az ember.
Bár mondjuk az is jó ötlet hogy a jó páncélok hírnévhez vannak kötve. Összebugáztam magamnak 70k+ aranyat mondom megveszem a 70k-s páncélt erre közölték velem hogy majd 50% hírnéven vehetem meg (most 24%on vagyok) szóval megvettem a 30k-sat inkább. 😊

A küldetések tényleg elég egyszerûek és szájbarágósak a 2-höz képest bár még mindig jobb mint sok hasonló játék ahol még a térkép is mutatja hova kell menni. De pl. az durva amikor Montera felé menet az úton találsz egy kis tábort 3 emberrel hogy éjszaka az elõbújó golbinok rabolják a táborukat de nem találják õket kéne nekik segítség. Közben a táborból simán látszódik az út másik oldalán kb. 5 méterre lévõ barlang bejárata a goblinokkal. <#nevetes1>
Nembaj legalább nincs sok felesleges rohangálás. <#nyes>