Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pera
Nem tudja valaki, hogy hol van az elsõ lovag sisakja?

Egyébként ha beliart szolgálod akkor a királyt ÉS zubent is kinyiratja veled az a mocsok😄

grebber
Sivatagba mondom elkezdek segíteni a fejvadászoknak had örüljenek erre Mora Sulba az Arénában nem meghal ellenem 2 ellenfél de nem én öltem meg õket érdekes nagyon igaz mindkétszer kimagyarázom magam.Lezuzom uccsó ellenfelet a haveromat én vagyok a bajnok erre minden szó nélkül nekemugranak vagy 5-en igy hát kénytelen voltam agyonkinyirni 😄 az egész várost.
Még jó hogy elõtte beszélgettem emberekkel azt megtudtam egyiktõl nála van egy tûzserleg és pont amikor kiirta hogy mora Sult felszabadítottam a maradék pár ember elkezdett futni a halálba és hát a tûzserleges csóka pont belém botlott béke poraira<#vigyor1>

Megyek tovább hátha máshol nemtámadnak le!

Next PC upgrade: 2022

Köszike az infot, a trollokat vágom, hogy hol vannak, csak azt hittem nem kell ollan messzire menni <#vigyor3>. Mégeccer thx, <#worship>

i5 [email protected],Maximus III Formula,8G Ripjaws,GTX670 OC...

Zárnyitás képességet hol(kitõl)tudom elsajátítani?

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Lilithn
15 perc. HL2? Az összes töltés több idõt vesz igénybe...ezt nem hiszem el.
A Doom3-ról annál inkább, igaz annak csak a negyedét nyomtam végig, mivel nagyon felidegesített.

I can eat death like nobody\'s business.

watto
van vmi mod amival elibdulna ilyen gépen:

2.6GHz
512ram
radeon 9200
??????

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

tibor16
Miért?, - pl a HL2-õt vagy a Doom-ot is végigvitte vki asszem 15 perc alatt, ezt is - gondolom ki lehet herélni és csak a legfontossabbakat megcsinálni - pláne, ha az ember tudja is mit kell tennie hozzá. Ehhez képest a megjelenése óta minden nap legalább 3-4 órát játszom vele és sztem a felénél járhatok.

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Lilithn
Aha, csak úgy mondom, hogy pl. a Fallout 2-ben is meg tudod szerezni kb. 2 óra alatt a g.e.c.k.et.

I can eat death like nobody\'s business.

rotator
Ez durván hangzik!

Takanohana
Hi!

1. Golden plates akkor tudod összeszedni, ha már bemehetsz a fõorkhoz, a sámánjai körül vannak.
2. Be kell köpni az ürgét, hogy a testvérét dolgoztatja a bányában, ehhez persze elõbb meg kell találni az öcsit és beszélni vele.
3. artifact-ot jó felé keresgéled, de keresd csak tovább. Egészen a térkép ÉNY-i szélénél, a vízesés közelében egy hegy tetején van egy rom, benne pár árnyékfutó, közelében meg a fennsíkon trollok és egy fekete troll. A romban van egy hordón. A hegyre asszem Silden felõl lehet felmenni.
4. Imrak fegyverét az egyik halászkunyhóban találod.

Sziasztok, tudna e vki segíteni ezekben a küldikben (Geldern):

1.Golden plates Laresnek, fullra nem találom a templomban õket 😞
2.Mazin titka, ezt lehet buktam, mer már adtam neki egy tockost 😊
3.Nemrok-nak kellene egy artifact, csak sajna nem volt semmi a hegy tetején, ahol a sárkány volt. Kicsit balra is van egy várrom, de ott meg semmi sincs
ja, meg Sildenben Imrak keresi a cuccát, de azt se nagyon lelem. <#nemtudom>

Elõre is köszönöm, ha vki segít.<#worship><#worship><#worship>

i5 [email protected],Maximus III Formula,8G Ripjaws,GTX670 OC...

peeter22
Itt jegyezném meg, hogy a G1-2 ben, ha nagyon kócoskodunk akkor összességében 1-1 fõ cél van, aminek vannak bizonyos kritériumai(szerezd meg ezt öld meg azt vidd ide-oda amazt stb.)és nincs választás hogy jó vagy rossz oldal, csak kasztokat lehet választani. Itt a háromban azért tûnik furcsának és egysíkúnak, ha úgy vesszük mert nincsenek fejezetek. Nincs tagolva a történet, hanem folyamatosan zajlik.Nekem mind a 3 bejött és be jön sokat nyomtam az 1-2vel és nem a fõküldi a nagy durranás, hanem az egész világ szerteágazó élete. Aminek nyitó és záróeleme a fõ küldetés végigjárása és teljesítése. Amit nekünk kell így, vagy úgy megoldani.

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

Hanem mi jött be? A Gothic, Gothic2 még ennyire se volt szerteágazó. (Attól én még nagyon bírtam õket). Meg nem okvetlenül játsza mindenki úgy a játékot, hogy minél tovább minden opció nyitva maradjon elõtte.
peeter22
A hasasinok csak annyit csinálnak, hogy megkérdik tõled nem te vagy e aki mészárolja a népüket. Logikus, hogy nem. Nekem nem pirultak be mint azt teszik az orkok. Le se tojják egymást meglátásom szerint.<#nevetes1>

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

Bocsi ha a következõ kérdésem off-nak számít de kiváncsi vagyok erre:
G3 végigjátszása összes küldikkel idõben kevesebb vagy több mint a Neverwinter Nights 2 végigjátszása?

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

tibor16
A készítõk rád hagyják melyik utat választod. Az egymásnak ellentmondó küldetések ezért fordulhatnak elõ. Mindenhol nem lehetsz jó (csak részben)- gondolom én. Amúgy még én is ott tartok, hogy 1 várost sem szabadítottam fel, óvatosságból, nehogy ugorjon vmelyik küldi.
Arra azért kíváncsi volnék, ha elkezdem mészárolni pl a hasasokat a térkép egyik szegletén, a másik részén tudomást szereznek-e róla? Ahhoz meg végképp nincs érkezésem, hogy a régi cimbiket, a vizipapikat kinyírjam. Az életben sem csinál az ember ilyent - nem de?

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Molnibalage
Az EGÉSZ játék kb. 3 db küldibõl áll.

Legyen megy az összes tûzkehely és add oda annak az oldalnak ameilyik teszszik.

Legyen meg az összes Adanos vtárgy és add oda....

Szabadítsd fel Myrtana-t vagy nyírd ki a lázadókat királyt/Zubet vagy, ha semleges vagy akkor mondkét vezért. ENNYI AZ EGÉSZ JÁTÉK. A többi az csak a körítés. Nekem ez nem nagyon jött be. Ha NEM szabadítasz fel egy várost sem, de megvannak a tárgyak akkor egy akkoi mentésbõl MINDHÁROM út elvileg végitolható. A különbség kb. 2 óra játékidõben. Ennyi ideig tart kinyírni mindenkit akit kell.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Rongyolj be, csak arra vigyázz, hogy még mielõtt sikerülne a küldetés, szedj össze minden földön heverõ cuccot és foszd ki az összes hullát és ládát, mert a quest sikere esetén egybõl eltûnik minden holttest és hirtelen megjelennek a lázadók, akik jogos tulajdonuknak tekintenek minden megmaradt értéket. És hiába mondják, hogy mi oly sokkal tartozunk neked, hõsünk, nem lehet ezt az "oly sok"-at összegszerûsíteni.
Dettó. De az ancestor stone-os küldi nem fõküldetés. Én nem is csináltam meg ezért.
A rom templomokba be lehet ugrálni, azt írták itt. Úgyhogy kulcs annyira nem is fontos. Belülrõl meg ki lehet teleportálni.
Nandusz
Ja, amúgy az a küldetés megvan már, hogy az aréna bajnoka lettem, mert képes voltam amiatt elloholni mora soulig, hogy miután ott elnyerjem az aréna bajnoka címet, utána Fairingben is.

A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/

peeter22
Hát igen, ha úgy mész be, hogy nem lehet akkor nem fogadnak tárt karokkal. De, ha úgy döntesz, hogy végzel velük akkor alulról kezd (nehogy Tom elfusson mert, ha neki adtad az egyik õs kövét akkor az is elmegy a levesbe)lesznek páran.

Nandusz
Ezek szerint akkor a Fairingi legbelsõ várvba már most is berongyolhatok? Vagy várjak vele még kicsit? Mert gondolom akkor az egész fairingi Ork populációt szükségszerûen az örök vadászmezõkre kell küldenem 😊

peeter22
Nem hinném, hogy mindkét oldallal lehet lenni olyan szinten, hogy meglegyen a 75% mindenhol. Ha már kiírtottad az orkokat, akkor nincs értelme a lázadókat is, bár semmi hátrány nem származhat belõle csak egyszerûen szerény meglátásom szerint tök felesleges. Bármelyik oldalt választva el lehet érni a 70körüli szintet és akkor már nem nagyon van ellenfél. Szóval, ha az orkokat írtod, nem lesz meg az õ köreikben a 75% ue. fordítva is igaz.

Molnibalage
Háááát, bármilyen küldetést megcsinálhatsz, még ha senki sem bízott meg vele, csak a jutalmát nem vehet át attól aki adta volna. Mikor semleges oldalról toltam mégig és kinyírtam Rhobart, akkor +7-et kaptam a Hasisinoknál, pedig már senki sem élt közülük...

Ennel ellenére szerintem akkor sem jön össze a 75-összrepu a Hasisinioknál és az orkoknál, CSAK akkor, ha már a játék elejétõl fogva MINDENT nekik csinálsz meg.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Nandusz
A Fairingi belsõ várba 75%-os népszerûséget kell elérni az orkoknál (nem magában a várban)....néztem is nagyot...el lehet érni egyáltalán a játék folyamán ilyen szintet, ha mondjuk valaki nem ork szimpatizánsként akarja végigtolni a játékot?
Mert gondolom, ha erõszakkal megyek be oda, akkor ugrik a helyõr parancsnok orkal való bárminemû konzultáció is és ezzel együtt pár érdekes küldetés is, amit nem szertnék kihagyni, már csak kiváncsiságból se, na meg LP tekintetében se jönne rosszul.
Lenne még egy kérdésem...mondjuk én a lázadókkal akarok lenni.
Van a tarsolyomban pár olyan küldetés, ami még végrehajtásra vár, hogy: nyírjam ki a lázadókat borús-fokban. De amelyik Ork fõnök ezt adta, az már likvidálva lett, mert volt egy olyan küldi is, hogy szabadítsam fel Borús-fokot az ork elnyomás alól.
Akkor most mi van?..érdemes likvidálni a lázadókat? fogok érte kapni LP-t és elismertségi növekményt az orkoknál, ha megcsinálom ezt a küldetést? (egyébként van még pár ilyen típusú küldi, amely paradoxon valami miatt)
Egyáltalán meglehet azt csinálni, valami ügyes fortéllyal, hogy párhuzamosan növekedjen az elismertségem mind az orkoknál, mind a lázadóknál? Ha meg nem lehet, akkor visszakanyarodtunk az elsõ problémámhoz, hogy nekem eltökélt szándékom, hogy lázadó legyek...így meg a büdös életbe nem lesz 75 pont az orkoknál való elismertségem.

Mike at home
Orknarok-ot, gondolom
igen

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
nem csalás
bár lenne egy olyan játék amiben van igazi csata, bár szerintem ezek a gépek ehhez kevesek
szal az elsõ sorban harcolsz, és amikor kezdesz megszédülni (nem ám 1 milis HP csikkal vigan szaladgálsz), akkor a többiek összazárnak és kimenekítenek

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

littleNorbi
Masil (Mora Sul) a tûzserleg gazdája adott egy feladatott, h egy komát vigyek valahova, ezt csak úgy birom elérni, hogy bajtársammá hívom ?

Raptor 2
Állj át a sötét oldalra...

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

köszike

Ini könyvtárban, ge3.ini.
Hali!

Ez melyik ini filében van, mert nem találom:

test mode sort

tibor16
sztem Diego is ilyen erõs. Egy ideje igénybe veszem a segítségét, és voltak már érdekes helyzetek. Volt a nyakán már vagy 8 hasas, én már rég meghaltam, de õ egyenként kinyírt mindenkit, a földrõl figyeltem. Pedig azok mérgezett pengét használnak és szúrkodnak is rendesen. Általában arra használom, hogy feltartja az ellent amíg gyógyítgatom magam. (lehet, hogy csalásnak tûnik, de sztem az is az, hogy egy 6 fõs farkasbanda simán szétcincál, vért ide- vagy oda)

Na igen ezt én se értem, hogy kinek az elmebeteg ötlete volt, hogy az ellenfelek menekülni kezdjenek és emiatt bizonyos küldetések /vagy akár fõküldetés/ teljesíthetetlenné válnak. Meg hogy ez tesztelés alatt nem tûnt fel senkinek. Már ha volt egyáltalán tesztelés amit egyre erõsebben kétlek. Nekem az egyik ancestor stone-t kellett bespawnolnom mert a tomb elõtt találtam egy fickót aki azt mondta hogy a stone a közeli ork táborban van a sámánnál. Na most én azt a tábort elõtte 10 perccel lerohantam és amikor az orkok már kevesen voltak akkor egyszerûen elmenekültek. Természetesen a sámán is köztük volt az ancestor stoneommal.

Why so serious?

grebber
Azé van pár érdekes huzás a gamenek pl Geldernbe az az ajtó ami be van zárva és két ork õr áll kint minden szó nélkül bementem kirámoltam az utolsó szem aranyig és kijöttem.
De ha felmegyek egy ház emeletére ahol kutya sincs és ellopom a legeldugodtab sarokban lévõ sonkát egybõl nyilaznak ha kimegyek mert loptam érdekes 😄

Takanohana
OK, nem is ez a lényeg, legfeljebb visszatöltök, csak érdekesen van megírva a játék, ha hagyom elfutni a csókát, Vatras örökre bennragad. Vagy pl. nézzük Adanos ereklyéit. Azok ugye kellenek a fõküldihez, ha nincs meg mind az öt, megette a fene. Ha a sivatagban valamelyik kulcstulajdonos felszabadításkor elszelel, hogy nyitom ki a romtemplomot, és hogy lesz meg az öt ereklye? Ráadásul most tudom, hogy kellenek, de ha elõször játszom, és még nem tudom, mire megy ki a dolog, akkor a végén derül csak ki, hogy nem tudom emiatt végigvinni, mentésem akkor már nincs, és megüt a guta.

grebber
Na végre a game során találkoztam egy erõsnek mondható emberrel.
Akivel igaz csak banditákba futottunk bele meg 2 db ragadozóba de megse kottyant neki nem úgy mint a többi parasztképünek akit az elsõ farkas megöl!

Eme remek ember neve 😄 Karten vele szereztem meg Kurt-tól a tûzserlegét!

peeter22
Azok a zárak melyekhez van kimondottan kulcs azokat a varázslat nem nyitja ilyen pl: Vatrast záró ajtó is.

Molnibalage
Asszem minden zár kinyitható varázslattal, de én elvbõl mindig azt verem le az elsõk között vagy elsõnek akihez a küldetés kapcsolódik, így nem fog elfutni...

tibor16
bocs - véletlen 2x - véletlen 2x ment 😊

tibor16
van az a zárnyitás varázslat,- azzal nyitottam ki Geldernben a kincseskamrát. Méghozzá úgy, hogy ott álltak az õrök is. Becsúsztam a hátuk mögé, lementem lopakodóba (ctrl) és a varázslattal kinyitottam - nem vettek észre. Sztem az mindent kinyit.
Amúgy Trelisben végighallgattam Vakot majd elvettem tõlle a kelyhet. Utána is lehet tárgyalni vele. Csak arra kell vigyázni, hogy a szoba mindenkitõl távoli részébe kell csalni - utánna csak azt hallod, hogy á 1 párbaj és békében lecsaphatod. Ha túl közel vagy hozzájuk és az õrök is bele szólnak, na akkor neked ugrik mindenki.

tibor16
van az a zárnyitás varázslat,- azzal nyitottam ki Geldernben a kincseskamrát. Méghozzá úgy, hogy ott álltak az õrök is. Becsúsztam a hátuk mögé, lementem lopakodóba (ctrl) és a varázslattal kinyitottam - nem vettek észre. Sztem az mindent kinyit.
Amúgy Trelisben végighallgattam Vakot majd elvettem tõlle a kelyhet. Utána is lehet tárgyalni vele. Csak arra kell vigyázni, hogy a szoba mindenkitõl távoli részébe kell csalni - utánna csak azt hallod, hogy á 1 párbaj és békében lecsaphatod. Ha túl közel vagy hozzájuk és az õrök is bele szólnak, na akkor neked ugrik mindenki.

Mike
rohatt miller 😊)

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

b-type
bázz srácok, én nem tudom, nálam még semmi ilyen nem volt, pedig szénné küldizem magam.
értelemszerûen kell játszani, vagy ha dilemma van, akkor: párbeszéd vége->mentés, párbeszédet újra elkezd és próba.
Egyedül egy szitu volt eddig ahol valamit kellett mondani, sivati város ahová 'izé az arab démon' rabszolgabébit kellett hozni, ott mindjárt leszólított a kereskedõ, és nem lehetett próbázni....de én ott is visszatöltöttem, mert kiváncsi voltam mi van a másik lehetõségben.

De nem sajnáltam az 50.000aranyat kicsit sem, odaadtam aztán kész. El van felejtve.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Mike
nem tudom
én nem szoktam azt használni, csak a goto-t mostanában, mert unom a sok gyaloglást

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Takanohana
Ini-ben elõször át kell írni a test mode sort false-ról true-ra, aztán az Esc. alatti nullára jön elõ a konzol.

Hali!

Mivel tudom elõcsalni a konzolt?

Takanohana
Ezt most nem vágom. Azt írta, hogy becsalta az ürgét (spawn) és azt nyírta ki. Ha becsalunk valakit, akkor klón jelenik meg, vagy az eredeti pali teleportálódik oda?