Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A mora-sul-i templomba be lehet ugrani, ha nem akarsz cheat mode-ot használni.
Na + a végigjátszási idõt megnöveli jó sokkal<#crazya>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Mike
ehehe, 1.09
no igen
nem tezsem fel, jó nekme az 1.07, most már végigjátszom azzal

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
menj a sivatagba és keresgélj kõtáblák után a romoknál
bele fox õszülni 😊

meg ott vannak a könyvek a pultoko, illetve egyes árusoknál is vannak õsi kõtáblák
csak mértékkel hazsnáld el az LP-t ancient knowledge-ra

Mike
mi van Cruz tûzserlegével? lehet, hogy akkor kicsit elbambultam, amikor vele bveszéltem, szal nem adja oda, miután visszamentem vele a régi táborhelyére? mert akkor meglesz a hiányzó 1 darab

1.09-es javítás kicsit nehezített a játékban azzal,hogy Ijjpuskával nem lehet már lõni töltés nélkül sem nyíllal.Szépen rendjén elõször felhúzza az íjjat aztán hátranyúl vesszõért és lõ 1-et majd mindig megismétli<#eljen>
Ez így van rendjén mivel így nem tart egyfolytában célra hanem miután kilõtte a vesszõt és nem töltök akkor akár futni is lehet vele!

Molnibalage
A mágus/alkimista kinézetû emberkéknél lehet õsi tudást tanulni.
Reddockban is van csuhás cimbi, Vengarban Karrypto, Okara-tól délre van egy mágus akit oda kell kísérni, nála is tanulhatsz. Kezdetnek ennyi.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Tegnap azt hittem a falhoz vágom a dvd-t. 2gb van a gépben végül is egész türhetõen megy, egyszercsak kivág a desktopra azzal az üzenettel, hogy nincs több memória. Nézem a taskmanagerben, a foglalás 1,93 gb, és a windows be is szüntette a programot. Eredeti, 1.9-es patch fennt és mégis. A guta kerülgetett.

Lenne egy kérdésem is: odamentem egy oltárhoz, hogy tanuljak, de nem engedett, mondván nincsenek meg a feltételek. Kicsi az õsi tudásom. Hogyan tudom feljebb nyomni? Kiket kell keresgélnem? Most jutottam el Faringba, ha jól írtam, szint: 15.
vg22
A legelsõ arénaharcostól megtudhatod a nevét, azután már tudsz vele beszélni. Nekem nem adta ki, de nem is volt 75 a repum, mivel az arénaharcos orkot kinyírták😊 Talán 75 repuval már kiengedik, ha nem akkor intézd el õket, úgy is össze lehet szedni a 75 reput a hashishinoknál.

Takanohana
Tényleg, köszi.
Van azonban új problémám. Vatrast békésen nem lehet kihozni a cellából? Lago-ban a repum pont 75%, mindenki zöld is lett, kivéve Fabio-t, (õ fehér), és sem kulcsról, sem Vatras-ról, sem semmirõl nem tudok vele beszélni. Ha fejbe ütöm, mindenki nekem esik. Jó, nem sürgõs Vatras, hadd pihenjen, azonban!

Ha majd késõbb a fejvadászoknál akarok jó lenni, és ehhez ugye ki kell majd nyírnom a vízmágusokat, akkor Vatrast csak úgy tudom majd likvidálni, ha elõtte kiirtom Lago-ban a fejvadászokat?

Ahhoz, hogy csípjenek a hassasinok, ki kell végeznem õket Lago-ban? Ez paradoxon.

vg22
A bánya legmélyére kell vinni, és ott már lehet neki mondani hogy itt vagyunk és dolgozzon.

Molnibalage

Ez asszem sokat segít majd egyeseknek. Mellesleg tessék megfotoltan játszani. Nekem soha senki nem rohant el vagy tûnk el aki fontos lett volna...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Takanohana
Ben Erai-ból vittem - küldi szerint - Lago-ba egy rabszolgát, hogy legyen a bányájukba, ahonnan kihaltak az eddigi rabszolgák. Viszont nem tudom senkinek sem leadni, a nyakamon maradt, otthagytam ugyan Lago-ban, de minden teleportáláskor "sovány rabszolga várakozik" van. Hogy tudom elveszíteni? Öljem meg?

vg22
Oks én azt nem tudtam, de így kapsz xp-t is a kulcsokért😛😄

Mike at home
aztán ha végzel, elteleportálsz vmelyik városba

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
ha a délen lévõ templomba akarsz bejutni, ahhoz nem kell kulcs, be tudsz menni némi ugrálás árán

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

vg22
Hát azokat a személyeket próbáld megkeresni akiket leírtam, ha nincsenek mert felszabadításkor elfutottak akkor a spawn-nal fel tudod õket támasztani, és ha leütöd õket akkor remélhetõleg ott lesz náluk a kulcs. Jah és egy kulcs még van a feltárásnál lévõ ork vezetõnél is.

Ioles
Magyarul játszom ezért nem tudom hogy mit írjak be a spawn név-re. Mit kell beírni hogy megkapjam a templomkulcsokat?

vg22
Jah igen és nem tudja valaki hogy hol találok köpenyt? Mivel már eléggé a végén járok (valszeg már csak jelentenem kell az Innos szobornak), és még egyet sem találtam, pedig oylan jól néznek ki😞

Ioles
Én úgy tudom hogy Gonzales elfutott. Akkor vmi cheat van rá?

vg22
Hát az bizony nagy baj, ha nincsenek meg a templomkulcsok. Ha Gonazales nem futott el akkor nála kell lennie egynek, Cruz mellett Yussufnál is van egy, Kirktõl is lehet egyet szerezni, és még az egyik kereskedõ is ingyen odaadja, csak egy vázát kell neki hoznod. Asszem Ilja volt, de lehet hogy Faesul. Úgyhogy ezeket a hullákat keresd, ha nincsenek akkor spawn Név vel próbálkozzál.

Ioles
Sziasztok!
Már megvan 11 tûzserleg és már csak 1 kellene azt meg Crus paladin segítségével tudom megszerezni. Na az a helyzet hogy odamentem hozzá és õ azt mondja hogy egy sérült homokféreg elvette tõle. Én meg azt mondtam neki hogy már kinyírtam a férget, csak már nem tudom hogy hol volt, biztos nem figyeltem, meg akkor még nem tudtam hogy abban van egy tûzserleg. Meg kellene találnom a holttestét de nem tudom hogy hol van. Tudtok ebben segíteni? Ja és a másik kérdésem. Felszabadítottam Mora Soul-t és a többi Varanti várost is már(Ishtar-ban még nem jártam) és Mora Soul templomához kellene 5 kulcs. Ezeket meg bírom még szerezni ha már Mora Soult felszabadítottam? Köszi!

Tudja valaki,hogy kell 1.09-es patch-et crack-elni?
Törés +van hozzá de nem tudom mit hova kell másolni.

vg22
Jah igen a nomád vezetõk lemaradtak, azokat is lehet írtogatni, de csak azokat amelyikre kimondottam megkérnek, pl Shakyor, mert a többit hiába írtod nem kapsz érte semmit (tapasztalat😊)

vg22
Ishtarba leginkább a vízmágusok gyilkolászásával tudsz bejutni, ha jól emléxem ha mind1iket megölöd (nem szükséges mind1iket) akkor kapsz 25öt, ha Sanchonál eleget dolgoztál õ ad egy levelet amit Sigmornak el kell vinned az is ad 15öt, aztán Ramirez gyilkosának a megkeresése is ad jó sokat, meg még a Bakaresh melletti ozáis kiírtása is 20at. Jah és a király 7et ad ha jól emléxem.

adtam én neki kalapácsot, de attól még megkeresném az Õ kalapácsát is 😊
Vagy az egy tök natúr hammer? semmi más?
peeter22
Csak adj a kovácsnak egy kovács kalapácsot nekem elfogadta azt is. Áldani meg lehet majd, én egy ilyen varázstekercset találtam valahol, de azt most nem tom így hirtelen megmondani, hogy kinél szóval van egy áldott kétkezes kardom is.

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

peeter22
Csak adj a kovácsnak egy kovács kalapácsot nekem elfogadta azt is. Áldani meg lehet majd, én egy ilyen varázstekercset találtam valahol, de azt most nem tom így hirtelen megmondani, hogy kinél szóval van egy áldott kétkezes kardom is.

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

peeter22

Hali
a Hammer Clan nal Ingvar tanoncának fogadott, miután megcsináltam neki a nordmari kardot(110 es sebzés élezéssel, ebbõl már csináltam magamnak is)
utánna elküld, hogy jóváhagyassam a dolgokat, szal a tûz klánba a kovács épp elsétálni készült de ponnt belefutottam szerencsére, elmondta, hogy elég jó tanonc lennék, és elrejtette a kalapácsát egy bokorba a közelbe, és, hogy ez a bokor városon belül, kívül, vagy hol is lenne?
Ha nem is ide tartozik, de a Wenzel kardja megvan áldva, én esetleg tudok majd ilyet csinálni? vagy ilyet hogy lehetne?
tibor16
Gyûjtsd az érceket, növényeket, mert nem egy feladatnak az az alapja, hogy szedj össze x ilyen meg olyan növényt, stb. Késõbb viszonylag yoól lehet keresni a kard készítéssel is. Megveszel egy jobb kard tervet és ha megvannak a hozzávalók, azonnal megháromszorozhatod a bevételt belõle. Viszont a tolvajlás, vagyis effektív a zsebelés nekem nem jött be, mert a korábbi részekkel ellentétban itt elõbb uztóbb rájönnek, hogy Te vagy a bûnös, ráadásul, ha levágod nem lesz nála semmi.
Így is úgy is Rambo lesz a Hiroból, ha elég sokat játszik az ember.

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Mr_no_NaMe
Köszi szépen.
Csak azér ezekhez is kell bizonyos kovács/tolvájlás szint...na mind1 akkor elkezdek költekezni a pontokkal. Pénzem most 18k...ezt sem ártana növelni...Nah megyek játszani és kezdek magammal valamit 😊
peeter22
Még van pár szint amit elérhetsz, 70 körülig el lehet simán jutni. Szal még 50 van hátra. A gyorstanulás skillt tanuld meg minél elöbb (az agy jelöli), mert akkor szintenként egy lp-vel többet kapsz. A tolvajlásnál ajánlom azt a skillt ami arra jó, hogy olcsóbban tudsz venni meg többér eladni(valamelyik kezes kocka az). A bányászat is jó dolog mert így több erõforrásod lesz, minden alkalommal mikor valamit bányászol. Harci és vadász skilleknél meg mindent amit lehet. Bõr meg fog stb. sokat ér, és kell is feladatokhoz.

Molnibalage
HP-t nyomd fel leagalább 600-ig.

Molnibalage
Mert az nem % hahó! Nekem 200 felett volt asszem sisakkal, amulettel és gyûrûkkel. No, akkor már nem sok dolog ártott nekem. Medimum szinten 5-6 sabertooth-nál a szemem se rebbbent...

tibor16
különbözõ gyûrûk, sityak, amulett, druida köpeny segítségével az elsõ három védettségem 95%. Mégis megesz egy farkas 4-5 harapásra, ez amit én sem értek..

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

b-type
Ishtar-nál még nem tartok.
Ahoz hogy mit fejlesz tudni kellene hogy milyen úton jársz, harcosként, vagy mágiahasználóként?
Harcosként, Erõ-vadászat-Kovácsolás...és a kedvedre való harci képességek.
Alkímiát-õsi tudást meglehetõsen jól össze lehet szedni olvasásból.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Mr_no_NaMe
Megmondaná valaki, hogy mi a leggyorsabb módja, hogy a Hashashinoknál hamar benyalizzam magam? Mert ugye küldetésenként is csak +1 a hírnév a hashákhoz, és Ishtarba (ahol ugye a 2 pengés harcot tanítják mesterfokon, és ez a skill megtanulása lenne a cél) elvileg csak 75 hírnévvel lehet oda bejutni. Szóval van valami gyors mód a hasha seggnyaláshoz? 😄
A páncél és az ékszerek mintha nálam sem mûködnének. Ugyan annyit sebeznek rajtam a dögök mint amikor nincs rajtam semmi. Ez mitõl van? 1.9-es peccsel tolom már én is.
Még egy kérdés. Szerintetek mire rakjak skill ügyileg? Annyira sok fontos dolog van, és olyan kevés a tanulópont.
Jelenleg így nézek ki
Mit érdemes megtanulni szerintetek, és mit nem?
tibor16
Nekem is van nem egy eredeti játékom, de érdekes módon, mindig miután kijátszottam magam vele, utólag veszem meg. Van olyan ami évekig volt fent és bezony töréssel használtam, mert féltettem a lemezt. A BlackWhite-ot pl 2 x vettem meg emiatt. Azóta, ha az eredetire feltettem a peccseket, rárakom a nocd/dvd krekket és úgy játszom.
Nos én eddig nem vettem észre, hogy különbség volna.
Az unásig ismert dolgot tudom csak felhozni - nem úgy veszeek játékot, mint újságot. Mert nem annyi a jövedelmem. Így aztán ezerszer meggondolom, felteszek-e a polcra olyasmit amivel még csak elégedett sem vagyok.

szerintem is jobb az eredeti.
bár nálam a G1-2-3+ morrowind és kiegjei kivételével nemsok eredetit találni.
a G3-ra pedig pontosan azért tarháltam össze a lóvét, hogy ne kelljen össze vissza krekkelgetni, tákolgatni".
az addon-nál is ezt untam meg és inkább megvettem.
szerintem kevesebb bug van így bennük.

de ez lehet, hogy csak szerintem van így.

b-type
OFF:
Sztem majdnem tök mindegy, de a pontosság kedvéért 23db...sõt persze több, mivel az LFS-nél, rFactor-nál spec. csak a license-t lehet megvenni, tehát nem 'dobozos'. ..és ha egészen pontos akarok lenni akkor még több, mert az olyanokat nem számolom ami egyszer használatos (TitanQuest,Europa1400..Street Racer(Muha))
Lehet hogy nem szereted, de ez van...az eredeti jobb mint a tört.
Próbálhatsz ezzel vitatkozni, de felejtõs, jobban jársz a javításoknál, -jobban jársz a kiegészítõ lemezekkel, jobban jársz online játéknál, -jobban jársz mert nem kell vadásznod a szir-sz@r törést, vagy várnod a frankót.
-Jobban jársz mert némelyik törés sz@rt sem ér, mert nem jól mennek az FFB-k, és mert nem kell azon idegeskedni hogy ez most a játék hibája, vagy a törésé (pl. HL2 ai-ja)
Ha SF a védelem akkor meg nagy valszeggel így is úgy is szívsz.
(tudom van pár, ami eredetibe is akad..pl. a GTR1 akadt a CRC starforce védelmével).
Minden szempontból jobb...egy NoCd-s exe-t, vagy egy képlemezt csinálhatsz akkor is.
Egy hátránya van hogy pénzbe kerül...de nem kell annyit venni és akkor az sincs (én ez mellett még szerverdíjat is fizetek..igaz díjak is vannak).
De ez bitang nagy OFF már, és büdösödjek meg ha folytatom 😊)
ON:

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

végig toltam a gamét (64-es helyi vagány' lettem).
szerintetek lesz g4 is? mert naon úgy lett vége.

most elkezdem másképp, az a kérdésem lenne, hogy hol találok zorall kard
receptet?
mert egész game allat nem találtam.

Ben Sala-ban nem találom a második bányát hogy ércet vigyek a kovácsnak. Azt mondja valahol keleten de nem találom. Minden segitség jól jönne. Elõre is köszi.
Mike at home
attól = arról

Mike at home
23 vagy 2-3?

nekem mindegy, figyelj
csak azt nem szeretem, amikor azzal jön vki, hogy az eredeti jobb mint a tört
mitõl? fõleg ha offline a játék

én nem adok béta verzióért 10k-t
attól nerm beszélve, hogy amit megveszek
a) nem játszom vele többet
b) rájövök, hogy nem tetszik
sok ilyen van sajnos, és szinte csak egy kivétel a GTA SA

szal nem rosszabb a másolt mint az eredeti, ez a szörnyû igazság

Molnibalage
Tényleg lelõjem? Még képet is szúrtam be róla kb. 2 hete. A játék egyik befejezésének a módja kötõdik hozzá. Most leírom, akit nem érdekel az ne olvasson tovább.

Ha megsemmisíted az 5 varázstágyat és megölöd Robhart és Zubent, akkor Xardas-szal ide tipegsz el a tornyából (!), ami eltart egy darabig és a kövön keresztül távoztok a világ ismert részébõl máshova.
THe End

Végülis ennyi lenne az 1.09-es javítás lényege nem?
- fixes an issue where trying to save a game would crash/hang the program with a memory related errormessage.

tibor16
Geldern közelében, egy szurdokban felfedeztem egy helyet, aminél a kiírás "Teleport Stone" (ha yoól emléxem). Viszont az nem derült ki, hogy mi a funkciója - tud errrõl vki vmit?

Spoiler-ban kérdezz ilyent és a válaszolót is kérném szépen,hogy abban írja le.Köszönöm

Gamespot review

Bár akit érdekelt, már úgyis elovasta. Szerintem elég korrekt, megkockáztatom az eddigi legkorrektebb, amit olvastam.