Szóld le az elötted írót!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ahova ti mentek én már onnan rég vissza fele jövök....
Intel Core i7-4960X, 32GB DDR3, R9 295X2
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
carbon vagy
muhahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 😄S😄AS😄A😄AS😄A:
te egy rohadt buzi vagy aki egész nap négerfaszú cigányokkal baszik, meg a büdös picsájú zsidó cigány anyád is te köcsög, hogy döglöttél volna meg anyádba te fogyatékos románcigányzsidóbuzigeci
kiengedte a sittrõl? megint öreg papákat szoptál le és elfogtak mi?
hallom anyád egy igazi ribanckurva aki csak cigányokkal baszik, mert szereti a büdös faszt. sztem ezért lettél te ilyen moslék hulladék, biztos cigánygeci keveredett húggyal mikor anyádat baszta vmi kancigány és te fogantál. hát gratulálok. te egy igazi genetikai hulladék lettél.
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)
kevesek vagytok, mint sündisznóban a dajer bazdmeg
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85