Szóld le az elötted írót!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
köcsög buzi focista
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
tessék te geci TÉK
apád a buzi te fasz, csak visszaolvastam és láttam ahogy timbogeci rendesen elküldi a halál faszára ezt a ribanc cigány kurvát
Intel Core i7-4960X, 32GB DDR3, R9 295X2
timbogeco most az egyszer jó voltál<#eljen>#eljen> jól megmodtad ennek a ribancnak
na végre az a dagadék eltûnt így már csak a fasszopók maradtak 😄 monnyuk extradagadt úgyis nézi tovább a topikot de hát istenem úgyse ír be xdd
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
látszik hogy milyen fogyatékos vagy 32 éves kis 240 kilós nyomorék, mivan megvertek a 5.-esek oszt most idejössz pofázni hát a jó kurva anyádat te elmebeteg rasszista geci
látszik hogy milyen fogyatékos vagy 12 éves kis 40 kilós nyomorék, mivan megvertek a 6.-asok oszt most idejössz pofázni hát a jó kurva anyádat te elmebeteg cigány geci
mivan neked nincs jobb dolgod? húzzál innen a jó kurva anyádba míg nem késõ
Te nagyon csicska vagy karbon, minden egyes hsz-edbe szerepel az "anyád szó" az összesbe
aki elolvassa fasz
csengettyû
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.