Szóld le az elötted írót!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DeerHunter01
kurvaéletbasszon meg már téged komolyan te rühes korcs kutya

\"Erről van szó!\"

nan76
izgassa neked anyukád

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

tommygear
jó ne magyarázz izgasd a segglyukad
nan76
ejj de kevesek vagytok itt mindannyian

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

nan76
Te fasz..én akartalak téged segbemajmolni csak megszántalak mert bõgtél mint egxy kis csíííra....de mondjuk én is szépíteném a dolgokat ...ahogy kinézel..azzal kínozni lehetne

tommygear
álló fasszal is ide írkáltok
DeerHunter01
PICSÁD OLYAN MÓDON RETKES HOGY A CIGÁNYOK TÉGED NEVEZNEK KI A VEZÉRÜKNEK

\"Erről van szó!\"

tommygear
kussolj te buzi, tudom jól hogy kúrtak má seggbe te mondtad még el itt sg-n úgyhogy fogd be a pofád
nan76
ha járnál iskolába te fos akkor nem jelentene problémát az olvasás te kis szaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar

nan76
<#nevetes2>faszfej

DeerHunter01
bocs az apád miatt õt kihagyom akkor.

DE ANYÁD KURVAJÓ MILF

\"Erről van szó!\"

nan76
most,hogy mondod..akkor te vagy az az impotens szar akirõl állandóan beszél..és tényleg mindig bepisálsz???pffff...(apámat ha lehet haggyuk ki évek óta meghalt..köszönöm)..amúgy mi jár egy ilyen kis geci fejében amikor begerjed egy idõsebb nõre..húúúúúú de szaaar vagy😊

tommygear
a jó kurva anyádnak írjad a regényeidet de ne ide
DeerHunter01
anyádat dugom évek óta ,de a te alkoholista apád ebbõl semmit sem vett észre idáig ,de nem is fog ha igy folytatja.
am nem gyanús neked hogy az anyád mindig elküld nyári táborokba hogy együtt legyen velem ? 😊

\"Erről van szó!\"

nan76
A te kurva anyádat..ja ma is megbasztam..elég unalmas az ágyban te gyökér..jó lenne ha te is néha megkúrnád

nan76
mert ennyire szar vagy bazmeg hogy még olvasni se tudsz!

tommygear
adatlapom nézzed CARBON
DeerHunter01
kurva anyádat te fasszopó vérrojtos faszú genyó

\"Erről van szó!\"

tommygear
jó takarodj nem gondolod hogy ezt elolvasom lol
nan76
A rohadt kibaszott fasszopó gennyes kibaszott mocskos rohadt életbe!!Ennyir szánalmas fostalicskák vagytok basszátok meg az öcséteket egy tüsszögõ szamáron!Ilyen elbaszott egy tevefingos szardarabok vagytok,hogy 1 év alatt "csak" negyvwenezer szájbakúrt hozzászólást tudtok nyomni ti nyominger csigahányadékok!Ennél még a retkes nagyapám fasza is több gecit lõ a pofátokba percenként Ti kisfasszoó homokos trágyalék!!Ez iaz ittlévõ homokos brigádra mind igaz...és basszátok meg kis fasztarisznyák..hogy rohadna le az összesnek a fasza!...menjetek a véres hugyos gecibe mindannyian..na csáá gyííkok én lelépteeem.....

Timbo
féreg

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

DeerHunter01
mondd el már izgat a téma.
milyen pasikra buksz ?

\"Erről van szó!\"

tommygear
persze a másik dolgot elmondtad <#nyes><#nyes><#nyes>
predator1982
nem kötöm az orrodra

pred

tommygear
#94186?
tommygear
<#sir><#sir><#sir>
predator1982
majd egyszer álmodban...

pred

DeerHunter01
maszturbálni szoktál e ?

\"Erről van szó!\"

tommygear
mikor dugunk?
predator1982
gyökér

pred

Timbo
féreg

Carbon2006
kurva anyádba húzzál innen timbogeci

Asus Rampage III Extreme, Intel Core i7-980X, Kingston 8GB DDR3, Sapphire HD 6970, Samsung 63\" Full HD Plazma

tommygear
rábaszol nagyon bazdmeg
n3whous3
kurva unalmas vagy már ,takarodj az édes büdös kurva anyádba te gecifosláda

púúúúú

DeerHunter01
BAZDMEG TE CSAK ENNYIT TUDSZ HOGY FÉREG?????
AKKOR MI A RETKES KURVA PICSÁNAK IRSZ IDE BAZMEG?

\"Erről van szó!\"

Timbo
féreg

Carbon2006
a kurva anyádat cigányfattyú

Asus Rampage III Extreme, Intel Core i7-980X, Kingston 8GB DDR3, Sapphire HD 6970, Samsung 63\" Full HD Plazma

DeerHunter01
kurva anyádat te geci putriban élõ patkányokkal alvó köcsög

\"Erről van szó!\"

Carbon2006
kezdjed nyomorék timbógecivel mert utálom bazdmeg

tommygear
nemtom de kiírtom mindet már
Carbon2006
bazdmeg mi a faszom ez a sok újreggeci itten? <#wow3>

tommygear
kicsit vegyél vissza újreg geci még szépen vagyok
hungary27
te kussolj geci low!!!44 keménykedsz itt a South Parkos logoddal? hát baszd fõõmagadnak!! õõrülj köcsög.. lotton nyerted mint ramy mamy a gépét?? he
tommygear
a faszt pofáztok ennyit rólam, mondjuk helyes dolog h tiszteltek de ne itt buziskodjatok
leho94
-.-

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

leho94
szállítógeci

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Kbalazs912
látom új vagy itt, ezért megmutatom, hogyan kell ezt csinálni:

karbongeci!

na idefigyelj te szarosszájú! ANYÁD AZ A RIBANC NEM JÖTT ESTE. Hol volt? Cak nem te kúrogattad? hogy a büdös ukrán cigányok basszanak teherbe a solengeci alregeddel együtt. Mi a faszt kockulsz te itt állandóan, he?? Ne itt verjed a faszod az ezsgén te ganéj, mert úgy pofán baszlak, hogy anyád adja a másikat, mert nem ismer rád te FÉREG.
Folytál volna apád lábán, de szardarab!!!!!!!!!!444444

huszonhétgeci, most te próbáld meg <#wink>

Gott weiß ich will kein engel sein. :) Volvo. For life.

hungary27
wegageci
LaszloLedzenyi
planktongeci

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

Timbo
féreg