Szóld le az elötted írót!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
riderke,pinácska
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
Kezdek beletörõdni, hogy az emberiség menthetetlen!
Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Ahova ti mentek én már onnan rég vissza fele jövök....
Intel Core i7-4960X, 32GB DDR3, R9 295X2
Asus Rampage III Extreme, Intel Core i7-980X, Kingston 8GB DDR3, Sapphire HD 6970, Samsung 63\" Full HD Plazma
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Intel Core i7-4960X, 32GB DDR3, R9 295X2