Szóld le az elötted írót!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Timbo
mocskos férgek vagytok fõleg tomikarbongeci

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

GhostRider1
karvajorrú

★

c a r b o n
na mivan kurva anyád, egy darabig nem írsz ide te buzi, de remélem soha, dögölj meg a gecibe

Intel Core i7-4960X, 32GB DDR3, R9 295X2

GhostRider1
faszpörgettyû

★

MR ME
akkor a kurva anyádat és dögöljél meg!

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

immovable
neugass faszkalap
MR ME
kussolj köcsög

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

immovable
faszgeci
GhostRider1
idejössz 10 évesen és jár a pofád te nyomorék, na kotródj innen te kis szarcsimbók...

★

azdie
Milyen nyugott topik te faszrágó? Felmegyek érted parasztfalvára azt agyon verem a kibaszott fejedet te hímringyó kis geci.

azdie
Akkora csövesgeci vagy, hogy még a krisnásbuzik is sajnálják elõled a kibaszott ételt! Halál a kurva anyádra, veled együtt te nyomorék.

LaszloLedzenyi
te ki a faszom vagy itt húzzá el innen ne bolygaasd föl a nyugodt topik életét te féreg

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

azdie
GECIEK!

azdie
Kínhalál az ilyen családjára!

LaszloLedzenyi
ne szidd a tótokat te büdösgeci nyírségi tirpákcigány feltelepültetetk pestre azt rögtön jár a pofád

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

azdie
Az ilyen hogy menekült meg a náci katonák elõl, bazdmeg?!

c a r b o n
húzzál innen a szétrohadt kurva anyádba te cigány

mila69en
nah miért te mennyit szoptál le érte? számokat kérünk!

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

azdie
Te ki a faszomnak ugatsz, hogy basznád halálra a retkes tót-kurvaanyádat?!

c a r b o n
békéscsabai cigánygyerek

mila69en
joystickal<#gonosz1>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

c a r b o n
anyádnak elég sok faszt lekéne szopni hogy ilyen autód legyen te rákos faszú nyomorék

tommygear
de am te hogy vezethetsz 12 évesen 6 éve? <#conf>
LaszloLedzenyi
<#banplz><#banplz><#idiota><#idiota>

LaszloLedzenyi
pesticigánygeci

mila69en
aztán mive mész a nidforszpídkarbonnal?<#idiota>

tommygear
neis várják a vesédet
mila69en
hát már idejevolt hogy takarodj😄<#integet2>

tommygear
kurvaanyád<#integet2><#pias>
c a r b o n
látom megint sok itt a csicskageci, én már 6 éve vezetek úgyhogy én vezetek a legjobban közületek, 200 alatt nem nagyon megyek

LaszloLedzenyi
panelgeci<#integet2><#pias><#idiota><#wave>

tommygear
oké csá vissza ne gyere mert ha ide írsz valaha is azt jelenti hogy picsát csináltála pofádból, csá te cigány
Insomnia93
urristen ( az az ohh én ) naa én léptem is innen a sok szánalmas kuttyáktol mee nagyon idegesitö h irjátok a szar dumátokat... közbee kurvára nem érdekell senkit... naa szerintem egyétek csak naa csácsá

Ahova ti mentek én már onnan rég vissza fele jövök....

mila69en
lassan lekéne cserélned a dömpert okostojás

tommygear
nagyon csicska vagy
Insomnia93
háááát ez nagyon szar volt... xd naa inkább üljél bele a székbe azt pörögjél me látom nagyon ki vagy xd naa taka van...

LaszloLedzenyi
taknyos geci neked dodgembe a helyed bazdszájba anyád nem autóba.

Hegi90
hogy jön ide a vezetés te nyomorék? te egy szerencsétlen nagyképû fasz vagy, akit vernek otthon, és ilyen szarságokkal akar érvényesülni :o

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

tommygear
nemtudom most hogy jön ide a vezetés biztos most menõnek hiszed magad,na inkább takarodj
Insomnia93
amugy igazad van... bele gondoltam h biztos van olyan szánalmas csicska aki még szilveszterkor is itt ül és irkálja a hülyeségét....
amugy meg lehet h 15 évesen jobban vezetek mint te ne mtom hány évesen te kuttya... na csácsá

Hegi90
mostmár eriggy követmosni

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Falcon87
Ha így van, akkor Te vagy a vezérünk.

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

Falcon87
Látom, az intelligencia nem az erõsséged.

MR ME
tetvek vagytok

immovable
kurva anyád egy mocskos cigánykurva
Falcon87
Egyetértek!
Mellesleg DK-Papa, 15 éves fejjel ne írkálj ilyeneket...

Hegi90
Biztos nagyon eltervezted, hogy ha valaki ír szilveszterkor azt te leszólod, azért olvastál vissza ennyit te szánalmas kutya

Insomnia93
hallod itt az a komoly h szilveszterkor bazzdmeg az sg elött ülsz és irsz ebbe a topic-ba tee esküszöm egy szánalmas csicska huszár vagy h még szilveszterkor is a gép elött ülsz... vagy ha ott is ülsz bazzdmeg akkor legalább ne ezt csinállnád h a sg elött ülsz és irogatsz a szánalmas topicokba.... naa pfuuuj taka van...

c a r b o n
az lett volna a legjobb ha anyád a világra se szar mert már egy hónapra rá miután apád beleverte a rákos kurva anyádba a cigánygecis faszát megdöglöttél volna te retkes buzi

LaszloLedzenyi
imkább születtél volna dec 31 -én de akkor már halva