97204
Szóld le az elötted írót!
  • petyke06
    hááát tesokám figyelj jaah most megyek aludni mert holnap megyek egy qrva jot bulizni.. szoval ki kell pihennem magam tudod elöre gondolkodok... naah ti nektek meg jo kockulást itt reggelig az sg elött és irkáljátok a szaros dumátokat... PFFF ebböl látszik h ti még ilyen kis csira gecik vagytok.. vagytok vagy 20 évesek és ugy viselkedtek mint 1 12 éves egésznap itt ültök a gép elött is veritek a faszotokat ki se mozdultok mind 1 rohadt kocka gecik vagytok... ( és ezt nem oltás képpen mondom hanem télleg igy van.. nem ártana kicsit elmenni nektek valamerre mert már be vagytok gyepesedve ) naah császtok
  • GhostRider1 #95564
    szia, alvás van kis pöcs
  • petyke06
    de jo nekem csak 1 tré... TE MÉG ANNYIT SEEE
  • tommygear
    annyit érsz mint egy napos izzadt alsógatya
  • petyke06
    naah most aztán keményen beoltottál... PFFF kik vagytok honnan jöttetek? naah inkább télleg lépek nem birom én ezt a szart ami itt folyik... tanuljatok egy kicsit még és pár tiz év mulva hát ha olyan jok lesztek mint én MOST... naah csá alll
  • GhostRider1 #95560
    kurvaszar a szöveged te kis 10 éves faszomkoszorú
  • tommygear
    kussoljmár insomnia geci, mivan elfelejtetted a jelszavát és csak ilyen szar alregre futja? hordd el magad te divatbuzi
  • DeerHunter01
    AZ ÍRÁST HOGY LEHET HALLANI ? HÜLYEGYEREK
  • petyke06
    jajj biztosan tuti olvass vissza pár kommentett... láttam már nálad durvábbat az is biztos.. a másik meg h mitöl kéne félnem.. mee olyan csira vagy h még ghost rider a neved egy film a nick neved tee kis szar darabka vagy hallod... nem tom mia gecire vered itten magadat naah mind1 szopkodjad befelé és legyél szobatiszta.. be ne hugyozzál este te csicska...
  • GhostRider1 #95556
    meglátnál elfutnál félelmedbe te kis beszari hugyos kis pöcs
  • petyke06
    a dumád a szánalom háát ömlik a szar a szádbol hallod ide érzem a szagát... naah koccoljál már te is inkább aludni ne rontsd itt a levegöt
  • tommygear
    érthető :) reggel isi
  • GhostRider1 #95553
    szánalom vagy, ennyi
  • petyke06
    olvasd még1x végig és akkor rájösz h miért is megyek tee faszrázo...
  • DeerHunter01
    fellőték a pizsit anyádék mi ?
  • petyke06
    naah itt vagyok ti faszcibálo kis gecik... mi van jol kibeszéltetek mindennt ... gondolom jol leoltottátok egymást PFFFF ;) naah meek aludni me kész vagyok mint a picsa
    joéjszakát az összes faszrágo köcsögnek
  • tommygear
    gyerektestű
  • GhostRider1 #95548
    bélférgesek vagytok
  • gfgh
  • lobig
    saját magadat oltod nehogy azt higyjük, hogy az alreged. LOL
  • wwwsgfórum
    KUSSOLJ CARBONGECI
  • Carbon2006
    NA TE CSAK NE POFÁZZ ITT INKÁBB DÖGÖLJ MEG ÚGYSE HIÁNYOZNÁL SENKINEK TE FASSZOPÓ
  • Kbalazs912
    ennyi faszarcot egy kupacban...
  • DeerHunter01
    ÉKEZETET NEM ISMERED NYOMORÉK?
  • DeerHunter01
    ÉKEZETET NEM ISMERED NYOMORÉK?00000000000000
  • LaszloLedzenyi
    gecik
  • zyppy
    KURVA SZATOKAT
  • lobig
    kurva szád nyomorult
  • n3whous3
    egy lábas meleg fos vagy
  • GhostRider1 #95536
  • Carbon2006
    BAZDMEG A KURVA ISTEN GECIS FASZÁT VÉGRE ELTŰNT INNEN TIMBÓGECI ÉS BAZDMEG JÖTT HELYETTE ENNYI IDIÓTA ÚJREG NYOMORULT GECI A KURVA ANYJUKAT BAZDMEG
  • petyke06
    nem csak én nem mocskolom be a kezem h ellopjak egy szart... mert még a végén rám tudnák bizonyitani és abbol lenne bajom a felfüggesztettem miatt.. szoval igy ennyit erolad elösször tanulj egy kicsit a logrol aztán ugass bele h ki a szarházi és ki az okos... ennyii kocc na megyek csumi JO BESZÉLGETÉST...
  • GhostRider1 #95533
    gyááá... ez egy mocskos cigány
    "ellopatnom" - nyomorult
    ez olyan hogy megvernek téged, aztán hívok valakit és azok elvernek majd... hahaha... rohadt kis genny, tipikus szarházi vagy...
  • petyke06
    amugy meg mennék de kezdek rájönni h ti mért ültök itt egésznap mert ilyen kis nyomorék gecik mint te ghost fasszopóó idegesitenek és nem tudok elemnni mert egyfolytába mondod a faszásogdat és kurva idegesitö
    dee mondjuk leszarom mert igy is ugy is megyek szoval nyugottan irkálhatok majd ugy estig...
  • petyke06
    chhh nem tom miröl ugatsz... ( fél percembe telne elloptanom a pannoniádat vagy midet... )
  • GhostRider1 #95530
    menj a képzelt barátaidhoz inkább :D
  • GhostRider1 #95529
    nem akarom azért annyira összevérezni az elejét :D
  • petyke06
    ''nyeltantanár''
    és akkor itt ugatsz nekem? PFF SZÁNALMAS VAGY... naah mind1
    amugy meg pont ez a lényeg h nem apuci meg anyuci... ezt én raktam össze ezt a pénzt szoval ennyit rolad és koccolj le rolam mert nagyon rosszul jársz...
  • Rockynhooo
    szard má le majd átmész rajta a pannoniáddal :D
  • lobig
    mint te