Szóld le az elötted írót!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
★
Amúgy hy, új vagyok a gumibanXD.
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
ne felejtsd el kimosni a pofádból apád véres gecijét elalvás elött..
tudnál hol laknál belédállitanám apád szaros mûfaszát
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
ugyhogy menjél szépen verd a faszodat a falra, aztán tipli aludni, retardált kiábrándító putrilakó
ezentúl asszem nem csak anyád meg apád szájába kell belehánynom hanem a tiédbe is
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
mellesleg anyád nagyon szereti a kakit ugyhogy madagat mosd ki inkább szarból.. meg a szaros családota..
olvasni sem tudsz te faszkalap?
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
azt a rühes cigány anyádar hogy szájba basztam tegnap egy talicskával, öröm volt nézni
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
nálatok bazdmeg a pestis mindennapos
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
gyere ide és és rádszarok bazdmeg
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬