97204
Szóld le az elötted írót!
-
#97084 ajánlom figyelmedbe ezt.
ha nem fejezed be a kisebbségek ilyen hangnemben való emlegetését és/vagy ócsárolását könnyen lehet hogy a hozzászólásaid és az IP-d náluk köt ki...
gondolkodj te ostoba fasz!
ja és hogy van a kis ban akciós nyomozásod?
elsikkadt mint a szaros kis életed?? -
#97083 csúnya vagy rendszámgeci -
#97082 te alapból az vagy... -
#97081 EZ BAN -
#97080 takarodj már a faszba innen te retkes cigány a kurva anyád -
#97079 ban -
#97078 hát igen szar vagy mint az életed te kis petrocelli...
menjél sírj az adminoknak hogy hűha itt van a mumusod a szerelmed különc, aztán ha már ők is nevetnek rajtad akkor takarodj a kurva anyádba és felejts el mert szólok apádnak és elveszi a gépedet!!! aztán tényleg lesz okod siránkozni te szerencsétlen fos kurva! -
#97077 anyáááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááád -
#97076 apádé -
#97075 spanod -
#97074 kurva anyátok -
#97073 kibaszott megverlek mert tudom h várod vissza különcgeci haverodat -
#97072 kuss cigó -
#97071 kúrva anyád -
#97070 10 óra elmúlt, mennyé aludni gecó -
#97069 most lebuktál te geci alreged különcgeci -
n3whous3 #97068 kilenc -
#97067 KÜLÖNCFATTYÚ
KÜLÖNCFATTYÚ
KÜLÖNCFATTYÚ
KÜLÖNCFATTYÚ
KÜLÖNCFATTYÚ
KÜLÖNCFATTYÚ
KÜLÖNCFATTYÚ
KÜLÖNCFATTYÚ
KÜLÖNCFATTYÚ
KÜLÖNCFATTYÚ
KÜLÖNCFATTYÚ
KÜLÖNCFATTYÚ
KÜLÖNCFATTYÚ -
#97066 anyádba -
#97065 na hol van a ban columbo?? -
#97064 buzik -
#97063 valami izomjó oltást nyomjatokmá' -
#97062 most erre verted a farkad kabrógeci efötgeci??? -
#97061 degenerált kockageci -
#97060 -
#97059 de még ha nem kérdeznéd meg így talán valaki aki nem tudná(nemhiszem hogy van olyan) nem jönne rá egyből hogy a te alreged az, szánalmas vagy mint különcgeci te nyomorék, sőt még rosszabb, látszik hogy egy baszari fos vagy -
#97058 múltkor is te raktad be a képét mint ahogy most is én az összes geci képét ezzel a regemmel raktam be te ótvarcigány -
#97057 anyádnak hazudozz te fasszopó -
#97056 szevasz te retkes cigány -
n3whous3 #97055 szánalmas buzi beszúrod a szánalmas álregeddel a képét, mert máshogy nem mered, aztán megkérdezed, hogy ki az, ráadásul ezt már egyszer eljátszottad -
#97054 bazdmeg tanulj meg már írni olvasd el mit írsz kurva anyád, mi faszé kell kérdőjel a végére? amúgy meg cigány vagy nem magyar -
n3whous3 #97053 jaj tényleg hát ez volt tomigeci, a ganészarevő -
#97052 szerintem nem a magyar embereket kellene irtanod ebben az országban??
-
#97051 hú bazdmeg régebbi a reged és akkor mi a faszvan te buzi, az még nem jelenti azt h nem lőlek fejbe ha meglátom a buzi fejed az utcán te geci -
#97050 majd szólj...
de gondolom tisztában vagy azzal hogy közöm nincs a haverodhoz és mivel a regem is régebbi mint a tied (és mikor banolták, engem akkor sem...) lehet hogy kussolnod kellene mielőtt még én mondom hogy te vagy akivel vagdalózol... -
#97049 ahhoz gyenge a tested te cigány
nyugodj meg nemsokára banolnak a faszba innen -
#97048 aki majd jól beveri a kis ugri-bugri pofád...
na banoltattál már kis kojak? :P -
#97047 zomg ez ki a fasz? -
#97046 -
#97045 de fasz vagy te ez nem különcfasz, itt a képe ennek a nyomoréknak:
http://images.iwiw.net/0106/user/00/88/11/47/9/user_8811479_1221420506658_box
XD