97204
Szóld le az elötted írót!
-

-
dehogynem még a tarbantot is -
még ha ez igaz is lenne az is a te szégyened szóval ne hangoztasd annyira
megvan 7éve a jogsid akkor kb 22-23 éves lehetsz és itt kockulsz 0-24 óráig 1-2 szót ismersz ami azt jelenti hogy súlyosan fogyatékos vagy -
bazdmeg de szánalamas a szöveged, még apád szaros zastaváját se bírod beindítani te cigány -
13 éves létedre nemhiszem hogy 6 évesen megszerezted
vagy beülsz a lábbal hajtható kiskocsidba azt hiszed már vezetsz vagy mi? -
ELÁRULOK 1 TITKOT NEKEM ÉPP MOSTANÁBA 7 ÉVE HOGY VOLT A KRESZ VIZSGA TE BUZI. ÉS AZÉRT MERT TE BEÍRTAD HOGY KRESZ VIZSGÁRA MÉSZ HOGY AZ MILYEN NAGY DOLOG SZERINTED ITT MENŐZŐL ILYEN SZAROKKAL -
de miért égtem be? mert neked közöd nem lesz autóvezetéshez soha vagy mi? nemértem -
igaz nem kresz vizsgára megyek hanem az első oktatásra, am azt hittem a fogyatékkal élőknek alapított iskola nyáron is tart foglalkozást, na mind1 -
nyár van nincs suli te geci főleg nem nekem
LOL aszongya nekem kresz vizsga NA MOST BEÉGTÉL TOMMYGECI TE NEM IS TUDOD H MENNYIRE
ÉN EZZEL KURVÁRA NEM MENŐZNÉK A HELYEDBE H KRESZ VIZSGÁRA MÉSZ
TUDOM MI LESZ A VÁLASZ HOGY ÉN NEKEM MÉG NEM IS VOLT MEG NEM IS LESZ ILYEN NE IS VÁLASZOLJ
AMÚGY MEG ÚGY IS MEGBUKSZ TE KIS BÉNA GECI LEGALÁBB NEM MEHETSZ APÁD ZASTAVÁJÁVAL TE ELMEBETEG GECI -

-
az igazság néha kemény -
ezt már tudjuk mondj valami újat is barom -
hát a kurva anyád mekkora egy szánalmas tetves cigány vagy te
-
am anyád ötpercenként ordibálja neked hogy mennyél már aludni de te csak habzószájjal gépelsz, na te tényleg menyél aludni holnap neked suli nekem kresz vizsga ideje takarodnod -
csak azt kapod minden hsz-ben
miért szted az mi hogy szétoltják a fejed te meg visszaírsz annyit h kurva anyád
ez mi? te lószar, szánalmas vagy és egy pofonnal megölnélek mint különcgecit -
lol aszongya amikor valaki beolt
erre itt egyikőtök se képes te geci -
MÉNEM FULLADTÁL BELE TE CIGÁNY? -
szánalmas magyarázkodásaidnál amikor valaki beolt már csak a léted szánalmasabb -
te meg előbb tanulj meg írni te balfasz -
önálló szöveged nincs, fantáziád egyenlő a nullával -
Jó kurva anyád, te tuskó, fütyülsz és hazudsz -
nem eleget -
"ismét nemtudom miről beszélsz de jólvan"
tanulj meg olvasni te fail man -
én még nem nyitottam rólad topikot te elbaszott hulladék -
arra válaszolj amit írtam hogy bezárattad a topikod mert eltűnt te cigánygeci -
fura nagyon hogy valaki nyit egy utállak carbongeci topikot akkor 5 perc múlva má látom az utállak tommygeci topikodat valami idióta szar lopott regeddel -
Így volt!
Leszaladtam, csobbantam egyet, majd hazabicikliztem
-
ja igen amikor már én írom le a dolgaid akkor már nemtudod miről beszélek, igazi cigány szokások előjönnek itt is -
megáztattad a cigánytested -
aha milyen írás ez bazdmeg? azt se tudom miről pofázol itt
-
Fosszaró balfékek!
Fasza volt a Balatonban lubickolni, amíg itt rágtátok egymás péniszét. -
mind a kettő olyan szerencsétlen :DDDDD -
ismét nemtudom miről beszélsz de jólvan, neked lehet ez a módszered hogy nyit valaki rólad egy topikot és megnyitod alreggel mert ezzel a szánalmas carbonregeddel nem mered, de én úgy leszarom hogy ki nyit vagy ki nem nyit topikot rólam h azt el sem hiszed -
kockagecik vagytok mind
-
APÁD CIGÁNY FASZÁT ANYÉDÉBÓL -
te meg kussolj kockageci mert a szemüvegedet a seggedből operálják ki -
Anyád -
na most döntsd már el, hogy összeszarta vagy összehugyozta magát a geci te geci
-
NA MIVAN HOL A KIBASZOTT TOPIKOD TOMMYGECI? TUDTAM H EZ LESZ BAZDMEG EGYBŐL MENT SÍRNI A MODIKHOZ H ZÁRJÁK BE MERT AZ IDEGBETEG KIS CIGÁNY KOCKA GECI NEM BÍRTA ELVISELNI H VALAKI NYITOTT NEKI TOPIKOT, HÚZZ EL AZ SG-RŐL A FASZBA MINÉL ELŐBB ÚGYIS MINDENKI UTÁL TE RETKES CIGÁNYFÉREG
-
Inkább minthogy egy olyan fasztarisznya legyek, aki azt hiszi h felnőtt