Szóld le az elötted írót!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
rákosodjál el holnaputánra te zsidó cigányfattyú
Asus Rampage III Extreme, Intel Core i7-980X, Kingston 8GB DDR3, Sapphire HD 6970, Samsung 63\" Full HD Plazma
a csontik rágják el a tested!
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
el kéne intézni timbógeci haverodat má a faszom kivan vele, utálom mint a szart
Asus Rampage III Extreme, Intel Core i7-980X, Kingston 8GB DDR3, Sapphire HD 6970, Samsung 63\" Full HD Plazma
más szövegét tudod te is csak nyomatni
erõltesd már meg magad 1x az életben a kurva isten basszon szájba
erõltesd már meg magad 1x az életben a kurva isten basszon szájba
asszonytestû
román kurvaa nyád
lol <#idiota>#idiota>
<#guluszem1>#guluszem1>
Szar vagy!
de legalább kristálytiszta...
ezt a szégyen szöveget romák szokták mondani.
vagy esetleg te is közülük vagy?
ezt a szégyen szöveget romák szokták mondani.
vagy esetleg te is közülük vagy?
kussoljmár te szánalom azt hiszed idejössz oszt már te vagy itt a király? na mennyél mossál fogat
nem is kell ilyen...
ennyi pénzbõl elviszem anyádat valahova ahol nyugodtan baszhatom és nem zavar a faszcsattogatásod a monitorodon...
ennyi pénzbõl elviszem anyádat valahova ahol nyugodtan baszhatom és nem zavar a faszcsattogatásod a monitorodon...
hát igen, ilyen jó géped a büdös életben nem lesz te szánalmas kutya kockuljál csak tovább a szaroddal te idióta psp kocka lehet, hogy te anyádék pénzébõl vetted azt a zsarnais szart, nem magadból kéni kiindulni cigánygyerek
"ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit"
Én vagyok kocka???? 😄
az életed nem ér ennyit bazdmeg amint amennyit a gépedre költöttél...
(anyádék pénzébõl gondolom...)
Én vagyok kocka???? 😄
az életed nem ér ennyit bazdmeg amint amennyit a gépedre költöttél...
(anyádék pénzébõl gondolom...)
nekem tegnap apád könyörgött hogy legalább mutassam meg mert a te kis pöcködtõl már röhögni sem bír annyira siralmas...