Szóld le az elötted írót!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gabesz amdx2
kuzzssé a neved

i.j.t. \"Aki kérdez hülyének látszik,de aki nem is kérdez az is marad!\"

mila69en
kuss legyen met megmutatom mekkora a kompresszió a bal kezembe<#hehe>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

immovable
na mivan köcsög...?
immovable
azta szájba fütyülõs kurva csökött szarba, de mocskos a szád pazzeg...
Trainspotting
mi az isten tetves kúrva triperes faszát mûveltek itt fosfaszlevek?

válaszd az életet :)

immovable
nyasgem
12346
fíl dö eszhól buziak^^

immovable
nem röhögj kecseg
LOÁL:...😄
Nemszetted véletlen össze a Tarotpaklit?😊

immovable
na mivan ti kis buzik?
mila69en
hú bazmeg meiz a nyáladzás itt? te kötsög

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Speedbreaker
Én sem leszek már isten követõje, ha rajtad múlik az tuti. Mivel <*CENZURED*>
vagy te is mint mindenki. Hiszen ez gumi szoba. a Cenzured alatt lehet jót is gondolni, hisz ismertek 😄

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

mila69en
oks maga barom

ne legyen jogsértõ, maga fasz...
mila69en
a jó anyád te fasz

Sadist
amennyiben elfogadod embertársaidat és nem személyeskedsz, valamint végigküzdöd magad a purgatórium minden démonán egy painkillerrel és egy sátgánnal, az esetben nem.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Testvéreim, hallgasatok mesteritekre
az erõszak roszz ne bántsátok egymást az senki nek se jó
legyetek hívõk
heti 5alkalmi templombajárás

menjetek békében
ámen

Speedbreaker
Én is pap voltam. De megkúrtam egy nõt és így megtörtént aminek megkellett.
Én is a pokolban végzem testvér?

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

immovable
leszarom
mila69en
<#sir>

Sadist
A pokol legmélyebb bugyraiban fogtok égni az idõk végezetéig.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

immovable
na mivan ti faszparaszt geciek alszotok, a jó kurva anyátok?!
immovable
kussójá gecie
SLICK
ti gennyek mennyire szánalmazsok vatytokö -.-

szadista gõtefejû
Sadist
Realtibi megindult a nehéz, ámde fénybe vezetõ ösvényen! Vegyetek példát róla!

ámen

Sadist
Tagadjátok meg múltbéli sötét éneteket és ne hagyjátok, hogy a gonosz eluralkodjon rajtatok!

mila69en
mondjad má pazmek met mekhasz<#gonosz1><#vigyor1>

mila69en
haljuk haljuk huáhuá<#idiota>

mila69en
<#vigyor1>

Twinseen
rémkölyök te döntöttél közzéteszem az egész SG-n azt hogy... ki kiváncsi rá?<#conf>

ABIT AN52 AM2, AMD Athlon 64 X2 5000+, NVIDIA GeForce 9600GT 2GB, 2GB Kingmax 800Mhz DDR2 RAM, Logitech Force EX kormány, 500+80GB HDD + PS2 & PSP

immovable
a pofád befogod...értve!!!
mila69en
<#wilting>neked fáj valamid kecseg? nincs még karácsony bazzeg

Sadist
Gyónjátok meg bûneiteket, és lelketek megváltást nyer!

immovable
<#hehe>
immovable
kussolj barom
mila69en
ejj pazzmeg de mocskos a szád

immovable
kussoljatok ti kis retkes buzi köcsögök, a kurva anyátok
mila69en
tese vagy éppen õsreg szal neked is kuss vagy kiszálsz innen....

tudom énse vagyok az nekem is kuss<#hehe>

hülye ujreg vagy még szal kus...

Speedbreaker
Azt ki kérdezett. Ne ficánkoljá vazeg

KURVA ANYÁTOKAT ELEGEM VAN BELÕLETEK TI ROHATT KURVÁK, KIKNEK SEMMI AGYUK NINCS MERT UGYHAGGYÁTOK A CAPS LOCKOT OO!!!!4

háhá
sublezká?

nyami
ezt benézted kurva -.-

jointeer
hûdea kurvaanyádt-.-

köcsög

jointeer
láltekk,
sneciekk

köcsög

nyami