Szóld le az elötted írót!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SLICK
te IsmeretlenSeggfej :o

UnknownAsshole
Te büntipontos faszláma !
Mike at home
te kúrva

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

NEOreg3
buzie kocsislogós mecsboxos fostalicska D:

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

MikX
puzie 3láma gecie!

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

NEOreg3
gecie mszp-s

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

degenerator
nyád

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

NEOreg3
neijeszgess geci!!!!

SLICK
a pók rugjon mek :c

NEOreg3
tevótá, mert apád két elsülés közt azt nyögte: "ezaz fiam uhhh megkapod a 9600XT-det jeeeeeh"

elnézve az aláírásodat...:C

SLICK
sztem vki mást látott nem enkem... sztem innen vkitö -.-

NEOreg3
látott egy videót amint apád nagyban dolgoztatja a segglyukadat és úgylátta nagyon élvezed, hát õ is kipróbálta és tetszett neki😮

SLICK
tetanítottad a segbekúrásra? egymáson gyakoroltok? :c

NEOreg3
hejes

SLICK
:c akko vityázok

NEOreg3
tesómmal nebeszéjjé mer seggbeduk😮

SLICK
kurvák :l

NEOreg3
kurvaköcsögök vagytok

OrioN the S
nemis vatyunk peszédhipásak

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

UnknownAsshole
Beszédhibás köcsögök !
OrioN the S
työtyög

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

immovable
szeméty
OrioN the S
nem pofál

immovable
kuss taknyos
immovable
ott a pont de azé kussé kecie
Mike
de péna nicked van, biztos 12 éves vagy

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Speedbreaker
te beszélsz?! hahahaha

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

immovable
díszbuzik
OrioN the S
pöcskenõcs

szopokáró

OrioN the S
phuzik

Gabesz amd64
kokler banda

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

SLICK
ketshegék... :c

OrioN the S
kuss-e

ne meg kapd be a faqt

-the invisible-

olvasd el a F.A.Q.-t mielõtt peszész

immovable
gecie
OrioN the S
nye poffazz

immovable
pöcs
gabber_saviola
kuspicsábamár kecseg ^^

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Ron Ragm
LOL! FAG!!

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

immovable
kussoljatok faszparasztok
OrioN the S
te is

OrioN the S
sneci

mila69en
zöldszar:C

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

gabber_saviola
faszláma^^

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

fifi
írtam valami csúnyát, de törlöm, mert látom szentesi vagy... 😄
éshát akkor peace

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Timbo
😊 bocsáss meg és légy a köcsögöm

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

fifi
fog már be te ribanc!!!

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Timbo
heh

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"