Szóld le az elötted írót!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
szánaloma köbön
nem ásokkal foglalkozz és ne kockulj itt hajnali négyig bazdmeg tiszta értelmetlen a léted, tegnap beírja bazdmeg hogy töbvbet nem jön ide vissza erre itt kockul egésznap, szánalmas szar vagy carbon(különc) geci
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Asus Rampage III Extreme, Intel Core i7-980X, Kingston 8GB DDR3, Sapphire HD 6970, Samsung 63\" Full HD Plazma
(1318 új üzenet)
nyomorék gecievõ gecik
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
mindennap 1 órával többet töltesz sg nélkül és hidd el kigyógyulsz!
gecci hajnali 4 ig gépezik..aztán reggel 7kor megint ide irogat...nem hiszem el...te nagyobb koczka vagy,mint tesóm xD
am meg tommy tényleg hülyét csinál belõled..😄 ugyanis attól,hogy ide nem írnak,attól sokan olvassák 😄
am meg kíváncsi vok a sok alregeddel hova írkálsz..ki kéne õket bannolgatni,de biztos csicska vagy és proxyról irogatsz....
bár ekkora szókinccsel nem sok helyre tudsz írni xD
BMW Über Alles!
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
Utolsó üzenet idõpontja: 2009. 05. 22. 03:40
Utolsó látogatás idõpontja: 2009. 05. 22. 03:43
ENNÉL SZÁNALMASABB FÉRGET ÉN MÉG NEM LÁTTAM, ÉS AKKOR KB 8 ÓRÁTÓL MAJD ÚJRA ELKEZD ÍROGATNI, HÁT AZ ILYET LE KÉNE LÕNI BAZDMEG
Asus Rampage III Extreme, Intel Core i7-980X, Kingston 8GB DDR3, Sapphire HD 6970, Samsung 63\" Full HD Plazma