Szóld le az elötted írót!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tommygear
na bazdmeg te szánalom geci, eddig bírtad ahogy látom, idejöttél alreggel hogy pofázzál nekem, hogy rohadna le a pofád

nehogy azt merd írni hogy az én alregem mert mindenki tudja hogy a tied, a szánalmas stílusod egybõl elárulja
solen
A KURVA ANYÁDAT BE LETTÉL OLTVA TE FÉREG CIGÁNY GECI A JÓ KURVA ANYÁDAT HOGY DÖGLÖTT VOLNA MEG AMIKOR A VILÁGRA SZART TE CIGÁNY

Asus Rampage III Extreme, Intel Core i7-980X, Kingston 8GB DDR3, Sapphire HD 6970, Samsung 63\" Full HD Plazma

tommygear
ezaz nézegesd csak
tommygear
te jószagú cigány
Különc
Te büdös cigány

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

tommygear
ja és ez is bizonyítja hogy félsz tõlem, félsz hogy megalázlak, ha nem akarod látni amít írok, tehát nem akarod hogy mégjobban szétalázzalak 😄DDDDDDDDDDDD

de tudjad ha megszeged amit írtál saját magad alázod újra 😄
tommygear
kussoljmár
tommygear
végre sikerült téged totálisan kikészítenem 😄DDDDDDDDDD
idegroncsá tettelek te szarhegy <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

SZÁNALMAS TETÛ
Különc
Te mekkora cigány vagy, épp fent voltam és láttam az új üzenetet te szopóscigány h döglöttél volna anyád picsájába te szar

Carbon2006
LÓL rá 1 percre válaszolsz, és én vagyok a kocka <#wow3> lefogadom egész nap a gép elõtt verted a faszod te balfasz

Asus Rampage III Extreme, Intel Core i7-980X, Kingston 8GB DDR3, Sapphire HD 6970, Samsung 63\" Full HD Plazma

Különc
Úgyis elolvasod mert egy büdös kocka vagy

Carbon2006
kurva anyád

lol tommygeci kibaszottul meg lesz alázva XD többet nem szólok hozzá, ezentúl el se olvasom amit ír <#vigyor>
valahogy meg kéne csinálni h ne látszódjon amit ír <#bee1>
azt hiszi magáról kurva vicces, közbe meg egy nagy okádék szar
vele is csak 1 baj van, h még életben van <#idiota>

chelseafan
faszpogácsa

Különc
Buzicigányok

tommygear
kuss ártány
tommygear
szájbabaszlak
LaszloLedzenyi
emos geci

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

Timbo
féreg

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

tugyiti
Na végülis ksh is kihozta hogy buzik vagytok.
tommygear
utcaseprõ életed munkája
LaszloLedzenyi
nímand

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

GhostRider1
targoncás

&#9733;

LaszloLedzenyi
még kivár<#idiota>

tommygear
na erre tuti beír valamit a kockája
tommygear
lol ez a tetves carbongeci képes volt 12x megnézni az este az adatlapom, ezt a kockát <#wow3><#wow3>
LaszloLedzenyi
sehova majd kedden csak te alkesz geci

GhostRider1
este mentek vmerre?

&#9733;

LaszloLedzenyi
szellemgeci....

GhostRider1
tékergeci

&#9733;

LaszloLedzenyi
planktonok

Vaxi
poloska gecik

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Különc
Te szánalmas vagy, remélem mindketten eltakarodton SGrõl már végre, a jó büdös román geci kurva anyátokat már basszátok teherbe ti mocskos buzicigányok, kussoljatok el már, összepsammelitek a topikot a faszságaitokkal mert egész nap itt veritek a nyálatokat ti szemüveges, korpásbajszú köcsög kockagecik, életképtelen cigányfattyak, mute van a kurva anyátokat!

chelseafan
lolcarbon

Falcon87
anyád is szánalmas volt, ahogy próbált szopni <#wave>
azt mondta hogy a kicsi farkadhoz van szokva <#wave>

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

szánalmasak vagytok <#wave>
tommygear
na jó kockulást este azért nézegesd a képeim mennyire rondák meg az adatlapom is persze hogy mikor bukkanok fel, 2-3 körül jövök szal utána nézegesd csak <#wave>
tommygear
pffffffffff

nem tudsz válaszolni, szembesítelek az igazsággal és már sírsz is
na de fel a fejjel buziként is élhetsz tovább de jobblenne azért ha kiugranál a huszadikról
Carbon2006
nem is kell teccened te okádék de azt azér észrevenni h milyen elbaszott kis nyomorék vagy <#idiota>
tommygeci neked má nem is válaszolok akkora szar vagy

tommygear
megyek énis má, haggyuk itt kockulni
Timbo
hát nem tom 😄 nem hiszem, hogy neked kéne tetszenem 😄 van helyette más is 😄 de mind1 nincs értelme írni egy ilyen féregnek, aki dühében csak szitkozódik.. hát ennyi 😄 de azért egy jó tanács 😄.. hagyd ott egy kicsit a gépet 😄 mert ha ilyen féreg maradsz mint amilyen most vagy 😄 soha nem lesz se nõd😄 se életed 😄 na én léptem is 😄

tommygear
na most valami nagy dolgot írhat, túl régóta írt ide a kockája 😄😄😄😄
tommygear
sztem már nem sokáig bírja, tuti remegve írja a hülyeségeit már 😄

Feladó: Carbon2006
Elküldve: 2009. 05. 22. 20:41
Tárgy: Nincs tárgy
kurva anyádat

képet nem rakok be az üzirõl mert úgyis leírja hogy painttal jobbat csinál erre meg azt írja majd hogy én írtam csak, hülyét csinál ebbõl a faszból már mindenki 😄
tommygear
te mindenkinek a fejével vagy kiakadva mivan buzi vagy hogyennyire megfigyeled vagy mi? kiváncsi lennék a te ragyás ocsmány fejedre
Carbon2006
timbógeci te csak kussoljál ilyen fejjel bazdmeg

Carbon2006
fogd máé be te kockageci

tommygear
jóvan tedd fejed a zuhany alá még a végén meghalsz idegedben
Carbon2006
1. ha ilyen ocsmány lennék mint te még az uccára se mennék ki
2. ez nem alreg te hányadék
3. A KURVA ANYÁD

tommygear
ígyvan bazdmeg itt kockul egésznap, élete nincs semmi, csak ide írja ugyanazokat a fasz szövegeit napról napra. am énis kiváncsi lennék hogy nézhet ki 😄 1000% hogy valami nímand 50 kilós fasz 😄 mekkor égés a gyerek istenem
tommygear
jaja 😄😄😄😄😄
Timbo
tényleg, õszintén kíváncsi vagyok milyen ember lehet ez a karbon 😄 tényleg van olyan akinek egyetlen szórakozása a kockaság ?😄 és mást se csinál egész nap csak veri a faszát a monitor elõtt meg szétégeti magát az SG-n? el nem tudom képzelni, hogy ilyen féreg létezik.. de karbon erre a legjobb bizonyíték..