Szóld le az elötted írót!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kulabácsi
jóreggelt

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Mike
egyebkent itthon is megjelent DVD-n a 24 harom evadja, es most jon a 4.

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
olvasgassatok ezt
tanulsagos
az utana levo kommenteket is

Speedbreaker
jó8

De azért az anyád picsiját

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

SHADOWEYES7
na bye-all elteszem magam-!
jó éjt-!!

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

SHADOWEYES7
te itt??

leereszkedtél hozzánk??<#hehe><#hehe><#hehe><#hehe>

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

jointeer

köcsög

SHADOWEYES7
hy-!!!

jointeer
hy!

köcsög

SHADOWEYES7
<#fogmosas><#fogmosas><#fogmosas>

Speedbreaker
Csak te nem érted <#lama>

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Mike
ez a mondat ertelmetlen

Speedbreaker
Nem mész még aludni a kurvaanyádat?

OrioN the S
te meg bocika is cumikázzon le 😄

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Mike
te cumizzal, bocika

Speedbreaker
Leszarunk, nézzed

Mike
mi a jo abban a 24-ben? beleneztem kicsit, de nem fogott meg

SHADOWEYES7
rohattak takaroggyatok dögleni-!!!!

CheAteR88
bocigeci mész aludni!!!!

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

Speedbreaker
Takarodj!

OrioN the S
kuzsé goabrooaaah :Ð

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

CheAteR88
fexel lefele aludni !!!!

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

SHADOWEYES7
nem ugacc kutya-!!!

CheAteR88
kurva anyátokat mérnem alszotok ti kis fasszivóóóóóóóóóóóóóóóóóó buzik!?

SHADOWEYES7
köcsögök mentek elõlem mii-??
fostok??

kulabácsi
jó8 színtén!!

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Fido4life
csáo

Kontrakcio
jó8 mindenkinek...

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

Kontrakcio
itt most mindenki pihenjen lle mert látom h betegek vagytok bazze!

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

kulabácsi
neked kéne már aludni te kis csicska!!

kulabácsi
vazz milyen a logód te geci dnb-s<#mf2><#mf2>

OrioN the S
sziasztok a kurva anyátok mi van veletek kis buzik? <#wave><#mf2>

t0mmy
na van mindenki bealudt bambikák?? 😛

kulabácsi
hmm ha elküldenéd postán annak örûlnék, sztem dobok egy privit és megbeszélhetnénk, kûldök helyette vmit😊))

kulabácsi
😊))

t0mmy
faszgeci csgj picsába köcsög fasz! 😄

Faszészóló, onyád tágáci!

SHADOWEYES7
buzájok-!!

Fido4life
dvd-n, postán elküldöm, vagy talizhatunk..

kulabácsi
min??😊

Fido4life
pedig annyira nem husszú letölteni, tudnék is adni linket, de ha kell az elsõ és második évadot elküldhetem 😊

SHADOWEYES7
ugatás hol marad-???

kulabácsi
sajna 1 részt nem látta, szal már bele sem kezdek, mert sokáig tartana mire lekapom az elsõ évadot.....és akkor még a többi:S pedig elvileg tényleg jó

Fido4life
24 Season 3. De naggyon komoly <#nyes>

kulabácsi
mibõl?

Fido4life
nem bírtam uralkodni magamon és letöltöttem két részt

kulabácsi
akko kap😊

SHADOWEYES7

SHADOWEYES7
loál-nem bír törölni a kis láma a zoi-topikba-Punker áthejezte a mozi,dvd-k közé-!!
lehet neki adni-!!!
csgj---szegény-!

SHADOWEYES7
´`°•.¸,.•°´`°•. ¸,.•°´`°• °´`°•.¸,.•°´`°•. ¸,.•°´`°• °´`°•.¸,.•°´`°•. ´`°•.¸,.•°´`°•. ¸,.•°´`°• °´`°•.¸,.•°´`°•. ¸,.•°´`°• °´`°•.¸,.•°´`°•. ´`°•.¸,.•°´`°•. ¸,.•°´`°• °´`°•.¸,.•°´`°•. ¸,.•°´`°• °´`°•.¸,.•°´`°•. ´`°•.¸,.•°´`°•. ¸,.•°´`°• °´`°•.¸,.•°´`°•. ¸,.•°´`°• °´`°•.¸,.•°´`°•. ´`°•.¸,.•°´`°•. ¸,.•°´`°• °´`°•.¸,.•°´`°•. ¸,.•°´`°• °´`°•.¸,.•°´`°•. ´`°•.¸,.•°´`°•. ¸,.•°´`°• °´`°•.¸,.•°´`°•. ¸,.•°´`°• °´`°•.¸,.•°´`°•. ´`°•.¸,.•°´`°•. ¸,.•°´`°• °´`°•.¸,.•°´`°•. ¸,.•°´`°• °´`°•.¸,.•°´`°•. ´`°•.¸,.•°´`°•. ¸,.•°´`°• °´`°•.¸,.•°´`°•. ¸,.•°´`°• °´`°•.¸,.•°´`°•. ´`°•.¸,.•°´`°•. ¸,.•°´`°• °´`°•.¸,.•°´`°•. ¸,.•°´`°• °´`°•.¸,.•°´`°•. ´`°•.¸,.•°´`°•. ¸,.•°´`°• °´`°•.¸,.•°´`°•. ¸,.•°´`°• °´`°•.¸,.•°´`°•. ´`°•.¸,.•°´`°•. ¸,.•°´`°• °´`°•.¸,.•°´`°•. ¸,.•°´`°• °´`°•.¸,.•°´`°•. ´`°•.¸,.•°´`°•. ¸,.•°´`°• °´`°•.¸,.•°´`°•. ¸,.•°´`°• °´`°•.¸,.•°´`°•. ´`°•.¸,.•°´`°•. ¸,.•°´`°• °´`°•.¸,.•°´`°•. ¸,.•°´`°• °´`°•.¸,.•°´`°•. ´`°•.¸,.•°´`°•. ¸,.•°´`°• °´`°•.¸,.•°´`°•. ¸,.•°´`°• °´`°•.¸,.•°´`°•. ´`°•.¸,.•°´`°•. ¸,.•°´`°• °´`°•.¸,.•°´`°•. ¸,.•°´`°• °´`°•.¸,.•°´`°•. ´`°•.¸,.•°´`°•. ¸,.•°´`°• °´`°•.¸,.•°´`°•. ¸,.•°´`°• °´`°•.¸,.•°´`°•. ´`°•.¸,.•°´`°•. ¸,.•°´`°• °´`°•.¸,.•°´`°•. ¸,.•°´`°• °´`°•.¸,.•°´`°•. ´`°•.¸,.•°´`°•. ¸,.•°´`°• °´`°•.¸,.•°´`°•. ¸,.•°´`°• °´`°•.¸,.•°´`°•. ´`°•.¸,.•°´`°•. ¸,.•°´`°• °´`°•.¸,.•°´`°•. ¸,.•°´`°• °´`°•.¸,.•°´`°•. ´`°•.¸,.•°´`°•. ¸,.•°´`°• °´`°•.¸,.•°´`°•. ¸,.•°´`°• °´`°•.¸,.•°´`°•. ´`°•.¸,.•°´`°•. ¸,.•°´`°• °´`°•.¸,.•°´`°•. ¸,.•°´`°• °´`°•.¸,.•°´`°•. ´`°•.¸,.•°´`°•. ¸,.•°´`°• °´`°•.¸,.•°´`°•. ¸,.•°´`°• °´`°•.¸,.•°´`°•. ´`°•.¸,.•°´`°•. ¸,.•°´`°• °´`°•.¸,.•°´`°•. ¸,.•°´`°• °´`°•.¸,.•°´`°•. ´`°•.¸,.•°´`°•. ¸,.•°´`°• °´`°•.¸,.•°´`°•. ¸,.•°´`°• °´`°•.¸,.•°´`°•. ´`°•.¸,.•°´`°•. ¸,.•°´`°• °´`°•.¸,.•°´`°•. ¸,.•°´`°• °´`°•.¸,.•°´`°•. ´`°•.¸,.•°´`°•. ¸,.•°´`°• °´`°•.¸,.•°´`°•. ¸,.•°´`°• °´`°•.¸,.•°´`°•. ´`°•.¸,.•°´`°•. ¸,.•°´`°• °´`°•.¸,.•°´`°•. ¸,.•°´`°• °´`°•.¸,.•°´`°•. ´`°•.¸,.•°´`°•. ¸,.•°´`°• °´`°•.¸,.•°´`°•. ¸,.•°´`°• °´`°•.¸,.•°´`°•. ´`°•.¸,.•°´`°•. ¸,.•°´`°• °´`°•.¸,.•°´`°•. ¸,.•°´`°• °´`°•.¸,.•°´`°•. ´`°•.¸,.•°´`°•. ¸,.•°´`°• °´`°•.¸,.•°´`°•. ¸,.•°´`°• °´`°•.¸,.•°´`°•. ´`°•.¸,.•°´`°•. ¸,.•°´`°• °´`°•.¸,.•°´`°•. ¸,.•°´`°• °´`°•.¸,.•°´`°•. ´`°•.¸,.•°´`°•. ¸,.•°´`°• °´`°•.¸,.•°´`°•. ¸,.•°´`°• °´`°•.¸,.•°´`°•. ´`°•.¸,.•°´`°•. ¸,.•°´`°• °´`°•.¸,.•°´`°•. ¸,.•°´`°• °´`°•.¸,.•°´`°•. ´`°•.¸,.•°´`°•. ¸,.•°´`°• °´`°•.¸,.•°´`°•. ¸,.•°´`°• °´`°•.¸,.•°´`°•. ´`°•.¸,.•°´`°•. ¸,.•°´`°• °´`°•.¸,.•°´`°•. ¸,.•°´`°• °´`°•.¸,.•°´`°•. ´`°•.¸,.•°´`°•. ¸,.•°´`°• °´`°•.¸,.•°´`°•. ¸,.•°´`°• °´`°•.¸,.•°´`°•. ´`°•.¸,.•°´`°•. ¸,.•°´`°• °´`°•.¸,.•°´`°•. ¸,.•°´`°• °´`°•.¸,.•°´`°•. ´`°•.¸,.•°´`°•. ¸,.•°´`°• °´`°•.¸,.•°´`°•. ¸,.•°´`°• °´`°•.¸,.•°´`°•. ´`°•.¸,.•°´`°•. ¸,.•°´`°• °´`°•.¸,.•°´`°•. ¸,.•°´`°• °´`°•.¸,.•°´`°•. ´`°•.¸,.•°´`°•. ¸,.•°´`°• °´`°•.¸,.•°´`°•. ¸,.•°´`°• °´`°•.¸,.•°´`°•. ´`°•.¸,.•°´`°•. ¸,.•°´`°• °´`°•.¸,.•°´`°•. ¸,.•°´`°• °´`°•.¸,.•°´`°•. ´`°•.¸,.•°´`°•. ¸,.•°´`°• °´`°•.¸,.•°´`°•. ¸,.•°´`°• °´`°•.¸,.•°´`°•. ´`°•.¸,.•°´`°•. ¸,.•°´`°• °´`°•.¸,.•°´`°•. ¸,.•°´`°• °´`°•.¸,.•°´`°•. ´`°•.¸,.•°´`°•. ¸,.•°´`°• °´`°•.¸,.•°´`°•. ¸,.•°´`°• °´`°•.¸,.•°´`°•. ´`°•.¸,.•°´`°•. ¸,.•°´`°• °´`°•.¸,.•°´`°•. ¸,.•°´`°• °´`°•.¸,.•°´`°•. ´`°•.¸,.•°´`°•. ¸,.•°´`°• °´`°•.¸,.•°´`°•. ¸,.•°´`°• °´`°•.¸,.•°´`°•. ´`°•.¸,.•°´`°•. ¸,.•°´`°• °´`°•.¸,.•°´`°•. ¸,.•°´`°• °´`°•.¸,.•°´`°•. ´`°•.¸,.•°´`°•. ¸,.•°´`°• °´`°•.¸,.•°´`°•. ¸,.•°´`°• °´`°•.¸,.•°´`°•. ´`°•.¸,.•°´`°•. ¸,.•°´`°• °´`°•.¸,.•°´`°•. ¸,.•°´`°• °´`°•.¸,.•°´`°•. ´`°•.¸,.•°´`°•. ¸,.•°´`°• °´`°•.¸,.•°´`°•. ¸,.•°´`°• °´`°•.¸,.•°´`°•. ´`°•.¸,.•°´`°•. ¸,.•°´`°• °´`°•.¸,.•°´`°•. ¸,.•°´`°• °´`°•.¸,.•°´`°•. ´`°•.¸,.•°´`°•. ¸,.•°´`°• °´`°•.¸,.•°´`°•. ¸,.•°´`°• °´`°•.¸,.•°´`°•. ´`°•.¸,.•°´`°•. ¸,.•°´`°• °´`°•.¸,.•°´`°•. ¸,.•°´`°• °´`°•.¸,.•°´`°•. ´`°•.¸,.•°´`°•. ¸,.•°´`°• °´`°•.¸,.•°´`°•. ¸,.•°´`°• °´`°•.¸,.•°´`°•. ´`°•.¸,.•°´`°•. ¸,.•°´`°• °´`°•.¸,.•°´`°•. ¸,.•°´`°• °´`°•.¸,.•°´`°•. ´`°•.¸,.•°´`°•. ¸,.•°´`°• °´`°•.¸,.•°´`°•. ¸,.•°´`°• °´`°•.¸,.•°´`°•. ´`°•.¸,.•°´`°•. ¸,.•°´`°• °´`°•.¸,.•°´`°•. ¸,.•°´`°• °´`°•.¸,.•°´`°•. ´`°•.¸,.•°´`°•. ¸,.•°´`°• °´`°•.¸,.•°´`°•. ¸,.•°´`°• °´`°•.¸,.•°´`°•. ´`°•.¸,.•°´`°•. ¸,.•°´`°• °´`°•.¸,.•°´`°•. ¸,.•°´`°• °´`°•.¸,.•°´`°•. ´`°•.¸,.•°´`°•. ¸,.•°´`°• °´`°•.¸,.•°´`°•. ¸,.•°´`°• °´`°•.¸,.•°´`°•. ´`°•.¸,.•°´`°•. ¸,.•°´`°• °´`°•.¸,.•°´`°•. ¸,.•°´`°• °´`°•.¸,.•°´`°•. ´`°•.¸,.•°´`°•. ¸,.•°´`°• °´`°•.¸,.•°´`°•. ¸,.•°´`°• °´`°•.¸,.•°´`°•. ´`°•.¸,.•°´`°•. ¸,.•°´`°• °´`°•.¸,.•°´`°•. ¸,.•°´`°• °´`°•.¸,.•°´`°•. ´`°•.¸,.•°´`°•. ¸,.•°´`°• °´`°•.¸,.•°´`°•. ¸,.•°´`°• °´`°•.¸,.•°´`°•. ´`°•.¸,.•°´`°•. ¸,.•°´`°• °´`°•.¸,.•°´`°•. ¸,.•°´`°• °´`°•.¸,.•°´`°•.