Szóld le az elötted írót!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

revizor
anyááááááád, anyáááááááád, te szar, mindját megyek azt kinyolak olyan helyen ahol születtél

kulabácsi
magadat oltod hülye gyerek???
ha elgurúlt a gyógyszered akkor vegyél be egy másikat azt hagyd h kicsurogjon a nyálad teeeeeeeeee

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

revizor
naszójjmárlenagypofájúgeciszar

revizor
a TEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE kimaradt, de ugyis tudom, hogy magadra ismersz (geci)

revizor
pakoljon rá édesanyád, aztán toljon el a méhtelepre, adja le a magáét is, hogy ilyen faszt ne szüjjön mégeccer mint, fasszopóka

Fido4life
sup ?

lolz!!
jóstét

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Sephirot T
szartalicska

kulabácsi
milyen kérdés ez h ki ad neked pénzt?? ne itt kolduljál te kis csicska

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Sephirot T
Hogy a tûz olvasszon meg...

kulabácsi
a kurva anyádnak ugassál te hülye buzi!! takarodjál vissza tehénszart pakolni, azt verd ki egy bárány seggébe te hülye kis fasszopó geci!!!
faszom televan már veled!

Sephirot T
kit érdekel mi a fasz van veled?
Térdelj le és szeress!

kulabácsi
nagy fos ez az egész design, nekem folyik ki a szemem vazze!!

Sephirot T
Sztem szar szint választottál te segnyalo köcsög

kulabácsi
hy gecie

Zadeus
Szóld le az elötted írót!
(312 új üzenet)
hy pöcsök

Kontrakcio
hát, elvileg az uj dizájn miatt frisebb lesz a levegõ és tisztább?<#wilting> király színt válaszottam geciek?😮

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

t0mmy
na látod te kis sg dizájner 😛

OrioN the S
😄DDDDDDDDddd ok te geci

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

t0mmy
majd jól beverem a pofád anyád lábával amit a telibever kurva apád bugylibicskájával szaggattam le

OrioN the S
hát ha ez neked oldrekkes akkor bizony bazmegazanyád <#puszis>

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

OrioN the S
inkább szíjjatok gázt mindannyian kis férgek -.-

t0mmy
nagyon "oldrekk"-esre vetted már a figurát...
de inkább huzz a picsába

kulabácsi
nem ugat, szopik, bõ nyállal, torokra!

OrioN the S
kussmá plz htxvm kis gecyk!!4

t0mmy
kuss mihaszna

Sephirot T
<#vigyor2>
Buzi

t0mmy
látom érted...
ÍGY verem be a pofád ha faszágokat dumálsz!

Sephirot T
anyád jobb mint az új dizájn

DJ YAYO

t0mmy
hamar fogd be a telibevert pofád
az új sg desin meg SZAR ahogy te is...

DJ YAYO
COOL azzúj SG köcsögök!

DJ YAYO
Szasztok fasznyalókás köcsögök!!!!

kulabácsi
takarodhatsz is a picsába, mit ugatsz ha nbem tetszik csinálj jobbat te fasszopó kis némber!!

revizor
Ha nem leszek itt faszok, akkor kirúgtak az új design kritizálása miatt.
Nem kell örülni, ha egyáltalán lesz kedvem még majd visszagyüvök gecik, aztán le lesztek szólva debílek. Addig is basszátok anyátok!

OrioN the S
hogy verje ma fületekbe dizsájn -.o

revizor
Kulabácsi neked a szarbarna nagyon jól áll, néézél már ki divatosan , ne lamentlj itt nekem, mert azt sem tudod az mit jelent, Te bazdmeg téged pumpáltalaqk negyed órán keresztül, vagy az anyád vólt bazdmeg, majdnem ki köllött hívni a csatornamûveket

kulabácsi
najó ez tényleg gáz....

kulabácsi
lol pont most raktam be xDDDDDD

revizor
Aki nekem buzi rózsaszínben jelenik + az mentem nem küldöm el a kúrvaaaaaaaaa anyjába!!!!!!!

kulabácsi
maradjál magadnak te kis köcsög!

t0mmy
KUSOJJATOK SZAR AZ UJ DIZÁJN MINT TI!

immovable
kusspicsába
kulabácsi
különben jóreggelt

kulabácsi
bazz ez gázúl néz ki!!!

immovable
szasztok gecik
SHADOWEYES7
gyönyörû a fejléc szined!!

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

az :CCc

SHADOWEYES7
szarosok,megújultunk!!!!!!!!!!!!44<#smile>

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

SHADOWEYES7
<#law><#law>üdv a többieknek is!!!