Szóld le az elötted írót!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SHADOWEYES7

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Fido4life
jah, és tegnap a Burger Kingben ettem szal lehet hogy az a hibás !

bélmûködés rlz

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

SHADOWEYES7
<#vomit><#vomit><#vomit><#vomit><#vomit>

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Fido4life
én is, ráadásul kétszer is egy nagyot fostam !!!!

dzsonesz
en ma, meglepoen sokat fingottam, szal lehet benne valami amit mondasz

Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben

Fido4life
nem véletlenül voltam beteg reggel !

SHADOWEYES7
<#fogmosas>

akopalikszis?

dzsonesz
miert mi van ma h ennyire bizol az eljovetelben?😄

Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben

SHADOWEYES7
<#kuss>

Fido4life
nem jött ? pedig úgy nézett ki ha az égre néztél..

nem jött

SHADOWEYES7
<#wilting>

Fido4life
Ma leeht eljön a világvége..

SHADOWEYES7
<#nemtudom>

de miért?

SHADOWEYES7
<#wow3><#wow3><#wow3><#wow3><#wow3>

Hehó

basszátokmeg

HÖ?

ez egy mekkora geci, még mindig róhögök😊)))

lol

nah, te kis senki...mi a büdös kurva...
mennyj a picsába😊)))))

dzsonesz
igazadvan de meg mindig inkabb vagyok nagypofaju genyo, mint 1 kakopumpalo hulyebuzi😄

ne haragudj, de nem tudlak komolyan venni...
nagypofájú genyó vagy.
sosem leszel ennél tóbb.

Sephirot T
Vak vagy,vagy mi van?Ha jobban körülnézné látnád hogy ki itt a buzi

ne buzulj itten mer az buzis

Sephirot T
hu de buzi itt valaki

dzsonesz
mé ,csaktán nem géjkecy vagyol??? ezekutan mar mondhatsz barmit , lenem mosod magadrol homosexualitasod mivoltat. menj aztan keress magadnak valami tágítandó ánuszt te hulyebuzi😄

megbszlak, ha akarod...
nyomj egy privit ánuszgolyó😊))

most ez az anyázás a legsértõbb felétek?
te egy nagyon tucatparaszt lehetsz... vagy egy ilyen kis fasszcibáló geci

Sephirot T
Loál!

dzsonesz
azt kivanom neked h 1 annyira inpotens(mint en), 40centisfaszu boliviai bantuneger kolompoljon a faszaval az ánuszodban es tagitsa hóldvizsgálótávcsó méretüre azt. crycry😄

Sephirot T
dehogynem,azt a ribanc anyádat aki egesz nap baszik mint az állat

nem fárasztasz te senkit kisköcsög....

neked viszont a:
Mennyj a büdös picsába te impotens fasz!
jár, mert te ezt érted meg.
meg a kurvanénikédet

Sephirot T
én meg anyádat szoktam fárasztani esténként

dzsonesz
jah, csakhogy radobbentel a topic lenyegere, te ûrgyûlefetyelõ vizidisznó

fárasztalak te fasz, nem veszed észre?

kulabácsi
akkor meg mit írogatsz itt nekem ilyen fasságokat te geci??

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

most azt akarod, hogy elküldjelek a kurva anyádba?
bazdmeg kula, nem pazarolom rád az energiámat.
paraszt.

kulabácsi
mi a faszt oltogatod csak azért mert nem küldött el a kurva anyádba??? bár végülis rosszúl tette mert te csak egy kis faszcibáló buzi vagy itt

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

ez most mi? megint off?
kis modoroskodó, megjátszós geci....

jóstét punnyadók

kulabácsi
anyád picsáját kúrom szét egy nagy vasököllel, aztán a te fejed lesz a következõ, majd feldarabollak 1cm-es kockákra és megetetlek a halakkal!

ne offolj, baxx...
szarospista

Hanga
az órást felhúzták akaróra állitsák vissza avekkered 24gyel😊pepi)

A legmerészebb álmok mindig a lehetetlent valósítják meg.

Pheaper
részletre tõrekedtem <#wow3>

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

egyszerûbben is leírhattad volna faszikám...
picsába

Pheaper
lehet h hülyénekméznek de ugy hogy a földre leültünkegy gyerek kézbe vette a pálcikákat függõlegesen lerakta a földre majd elengette õket és azok összevissza hulltak a földre,amegprobálták ki venni a sok pálcikából 1 et de ha megmozdult akkor vezstet .. ha jól emléxem :S

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz