Szóld le az elötted írót!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SHADOWEYES7
kuuuuuuuuuuuuuuuuuus

faszláma szimu!!😊))))

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

SHADOWEYES7
tied!😊)))))))))))

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

autoszimulator
mit másolgacc ide onna kuki

.: mobilize.hu :.

SHADOWEYES7
kurvajóédesanyádat..................

SHADOWEYES7
00:20 H?: helló
00:23 H?: mi újs?
00:27 H?: mindenki lefeküdt aludni?
00:34 H?: segítene valaki?
00:39 H?: na mindegy😞
00:49 H?: most várnom kell 24 órát, hogy hozzászólhassak😞
00:53 H?: mindegy, egy barátom mesélte, hogy õ is így kezdte...
01:00 H?: Jó éjszakát mindenkinek!

SHADOWEYES7

revizor
Mit foglakoztok a hunvistával, mérnem szarjátok le má? Kulabácsi szard le. Te meg anyád hamvaid szórd szét hunvista ne ide a fasságaidat, ennyire szegény vagy kisbarom, hogy itt akarsz reklámozni? LOL.
Na csak benéztem, már régen láttam a nõvéreiteket. #28ezer454# most az a piros izé ott melyik csajhoz tartozik? Bazze, megint sokat ittam
Na rohadjatok!

Fido4life
EZ SZÉGYEN

dzsonesz
télleg húzhatnál a picsbe a buzi reklámaiddal...
bant a keciének!!!!4

Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben

Zadeus
takarodj innen faszkalap és ne reklámozzz

kulabácsi
anyád az

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

hunvista
hüjevagymintmacskátszarni
Üdv.
HunVista

www.HunVista.hu WebKatalógus/ApróHirdetés

Boconadi
buzi vaty te kúla?
Pheaper
kis pöcsök!!

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

kulabácsi
csá te kúrva!

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

dzsonesz
picsakeci

Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben

Boconadi
cya <#buck>
Boconadi
kussoljmár...
kulabácsi
ne reklámozzál már bassza meg, mert kicsit sok már belõled, nemtom h miért nem basztak még ki az oldalról....

Hanga
mit reglamirozol itt szaros?<#nyes>

A legmerészebb álmok mindig a lehetetlent valósítják meg.

hunvista
Szard le a szart is.

Üdv
HunVista

www.HunVista.hu WebKatalógus/ApróHirdetés

Hanga
1-etért

A legmerészebb álmok mindig a lehetetlent valósítják meg.

SHADOWEYES7
thx

SHADOWEYES7
neked mondtam buziarcu,köcsög???

autoszimulator
kértem seggarc

PíszLávJuniti
anyád kérjen elnézést az a pirostökû

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

SHADOWEYES7
te ökör nem esett le???
kérjél tõle elnézést!!!
marha állat!!!

PíszLávJuniti
bikinis hosszúhaj?:o
jöhet

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

De vót, csak rég vót és bikinis ráadásul. 😛 Majd lefotózom, de gagyi fejem van rajta, mint mindig.

PíszLávJuniti
sosem volt hosszúabb hajad?

PíszLávJuniti
😄DDDDDDDDDDDDDDDD

Tudjátok mit nem érdekel semki sem, szarok mindenre, ahogy az aláírásomban is van. Menjen mindenki a fenébe a hülye meztelenkedõs képeivel meg a hülye szövegeivel meg a hülye alibi dumájával meg a szar látomások se érdekelnek, leszarok mindent, úgy, ahogy van és kész.

"mikor opcsiztak?"

Az meg mi? :S

Pheaper
ccc balfasz xD

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

autoszimulator
láááááááááááááááááááááááááááááááááááááááál

h azon a belinkelt képen te vagy itt? omg
azt hittem neten találtad azé fikáztam. lál sry -.-

Pheaper
sok köcsög kis faszkalap

autoszimulator
lál
ribanc😄AS😄:SAD

SHADOWEYES7
anyádat.....................

SHADOWEYES7
ugye jó fotó?????
ez a köcsög szimulátor nem értékeli!!!,hogy dögölne a szarába........

PíszLávJuniti
klassz, mikor opcsiztak?

Tudod mit, nem érdekelsz, azt hiszel, amit akarsz, majd megmutatom a barátaimnak azt a képet, de neked nem fogom, azt szard össze magad, amig csak tudod, mert látom szétbaszták a segged rendesen, te kis buzi köcsög.

autoszimulator
téged is ebbõl a könyvbõl alakitották át szüklyuku

autoszimulator
ezt várnám te drága.. a képet..addig magyarázhacc, kamuzhacc, nemhiszem

SHADOWEYES7
anyádat.........

Boconadi
:SAD:ASDASDSADA:SD:ASFAS😄A:S

ennyi birkát...<#idiota>
SHADOWEYES7
nem sérültem meg sehol!!!!<#law>

(RIBANC)<#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1>

SHADOWEYES7
DE ROHATT TAPINTATLAN KÖCSÖG VOLTÁL MOST BAZMEG!!!
NEM VETTED ÉSZRE HOGY ROSSZUL ESETT NEKI,TE BUNKÓ!😞((

piros mogyi
Mivan öcsém lábadra esett a lexikon? Remélem csak oda!

Ne etesd a trollt!

piros mogyi
Libuskám! Te egy csomó mindent tudsz, amit egy faszi nem. Tessék azt használni és nem itt szétrinyálni a topicot! <#hehe><#ravasz1>

Ne etesd a trollt!

SHADOWEYES7
Transzvesztita:
Az egyének viselkedészavara abban nyilvánul meg, hogy társadalmi kapcsolataikban szeretnének a másik nemhez tartozni. Szívesen hordják a másik nem ruháit, szívesen játsszák a másik nem szerepét a hétköznapjaikban. Vannak transvesztita mûvészek, akik színpadon kiválóan és megtévesztõen játsszák a másik nemû szerepet. És vannak egyének, akik egész életüket más nemûként élik. Elõfordul, hogy közvetlen környezetük és a társadalom is más nemûnek képzeli õket.
Ezek az egyének nem biztos, hogy a szex terén is csak a másik nemhez vonzódnak. Statisztikák szerint többségük biszexuális beállítottságú, vagyis mindkét nembeli partnereik vannak. Számukra nem a szexuális vonzalom az elsõdleges motiváló erõ, hanem a társadalmi beállítottságuk határozza meg viselkedésüket.
Jobb megjelenésük elõsegítése érdekében plasztikai beavatkozásokat gyakran igényelnek. Ilyen igény lehet a mell túlzott kisebbítése, vagy növelése, szõrtelenítés arcon karon, lábszárakon stb. Ezek a beavatkozások azonban sohasem érintik az elsõdleges nemi szerveket. Nem ez a lényeg számukra.