Szóld le az elötted írót!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SHADOWEYES7
de mindeggy én akkor SZÉT BASZNÁM.............

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

SHADOWEYES7
honnan veszed hogy a pinája nem???

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

PíszLávJuniti
fajankók, a feje a tokiohotel
a pinája nem

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

SHADOWEYES7
dehogy tokio hotel........

Boconadi
kurva anyád a tokiohotel. fúú iritál az a név.
PíszLávJuniti
tokiohotel?

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

SHADOWEYES7

SHADOWEYES7
<#schmoll2>

pitizz..........

SHADOWEYES7

Boconadi
bazmeg, ez télleg szép csaj. honnan van a kép? van még róla?
SHADOWEYES7

SHADOWEYES7
<#hehe>

SHADOWEYES7
ne ugass kis köcsög,neked kéne már dögleni,mert holnap tanúlni kell mert ökör leszel hétfön az isiben.......

Boconadi
aztakurva <#wow2>
Boconadi
aluggy má. kurvaanyád.
SHADOWEYES7
szewa köcsög....

PíszLávJuniti
sziasztok parasztok.

SHADOWEYES7
Bzzmeg de gustustalan férgek röfögnek a kultúrelit dágványos szartócsáiban, egymásról vadul szürcsölve a trágyalevet!

autoszimulator
nemtarthattam benn<#shakehead>

.: mobilize.hu :.

SHADOWEYES7
te szájbalökött kis vérbuzi!

amikor a koszos végbeledet sikerült nyújorkig a derekadra tekerve elcipelni, és becsöppentél abba a niggerbuzibárba, a rózsaszín tüllszoknyácskában elõadott fülsértõen magas visítozásod úgy begyütt a kis fehér valagcsótányokra kiéhezett szarosfaszú homárfekáknak, hogy amikor önmagadtól elszállva végre be tudtad fejezni a niggerfaszállító retkes buzivinnyogásodat, a vállukon cipeltek be a csurig teleszart-okádott vécébe, és a fingszagú deszkák fölött legalább negyvenen ünnepelték, hogy ilyen snájdig kis bélféreg került megint a répájuk alá. Te örömkönnyekben törtél ki nagy sikeredet a szétkúrt szaros valagadon át érzékelve. Ez adott ikletet késõbbi színpadi trágyaömlenyeidnek is, szarospofa! Rugdosd a rongylabdát, a hangszálaidról úgyis visszapattan a valagadon keresztül, szarosköcsög!

belõled kitört az értelem bazmeg

autoszimulator
leánykáid futtatásának

több mint gyanus... kibujt a lofasz a seggedbõl

SHADOWEYES7
bazmeg te undorító véglény! aszittem, már senkit se muszáj a szarba gyaláznom, tévedtem patkány, a te rühesen csótányias szemléletmódodat KÖTELESSÉGE trágyába döngölnie egy morálissan magára valamit is adó tollforgatónak! Néked mindent lehet? A leánykáid lófuttatásának mélységében bármilyen méregerõs társadalomkritikába belemélyedsz te sunyi kis végbélüzér???!!! Rég elvesztetted - vagy soha meg se volt - a kritikai látásmódodat, az aprópénz még a kloákád fényezésére sem elegendõ - ott a helyed, ahol éppen most vagy!!! (a parasztvakító fingasztár trágyadomb legmélyén! a büdöskamu galandcinboráid kötepette, hányadék!) nem kaptá nagypénzes mûsort a tévéganajoktul oszt bosszúbó lovatégecc debilköccsög??!! kihúzócc dísztüntetõnek az utcára? kit ijesztessz meg, és mennyire vagy hiteles, szarrágó??!!! nézz magadba oszt kussojjá te köpet!!!!!!!

autoszimulator
<#fejvakaras><#shakehead>

SHADOWEYES7
faszé' köll vén tata létemre pofátlan kis reppercsótányokat abriktolnom?! többet vártam a társadalmi elismeréstõl! mi vagyok én, tán mészáros? nem.
szarosfaszú törpebuziköcsögökkel foglalkozni sem érdemes! rápucsít a lófaszüléses biceglijére, oszt egybül assziszi, hogy a világtengely forog a szaros valagában! höhö! elit, mi, bazdanyádat! meg ne lássam, hogy arrabicceglizel, mer' ledoblak egy féttéglával a lófasznyergedbül, oszt jusztis beletörik a metróalagútnyi mocskos ganyétárló valogadba! undorító mellébeszélés-mesterség - hát csak ennyi gyött le néked a niggerrepbül!? sohha ne a konkrétumot? soha ne a valóságost, takkonybuzerátor? úgy suhansz el a lényegek mellet, mint egy telifosott trágyaszállító kamijon a nagy rákóci spanyol gusztáv lovasszobra alatt, turhonya!és ami alexarabb az egészben: amiért elláttam a baját a buppaféregnek, érzékenylelkû ámde következetlen gittárosom, páter, kilép az ögyüttesbül! hát ennyit sikerült elérnie a kis szardugasznak!

SHADOWEYES7
<#hehe><#vigyor1>aki lóval baszik megérdemli........

autoszimulator
Lóval szeretkezett - meghalt egy amerikai férfi

Egy gazdálkodásra fenntartott telepen meghalt egy amerikai férfi, miközben szexuális kapcsolatot létesített egy lóval.

Az állat nem sérült meg, de a Seattle-bõl származó férfi halálát követõ boncolás kiderítette, hogy a halál oka a helyszínen történt vastagbél perforáció volt. A nyomozást vezetõ õrmester elmondta: úgy tudják, hogy Internet-fórumokon terjedt el a gazdaság híre, ahova állítólag sokan járnak hasonló célból. Bár Washington államban nem számít törvénytelen cselekedetnek az állatokkal folytatott szex, a nyomozók azt vizsgálják, hogy a Seattle-tõl 64 km-re fekvõ Enumclaw gazdasága lehetõvé teszi-e a kisállatokkal folytatott szexet, mert ha nem, akkor állatkínzásról van szó, ami viszont már bûntény. "Az már problémát jelent, ha birkákról, vagy kecskékrõl van szó", - nyilatkozta az õrmester.

látod shad, ez sem veszélytelen, én mondtam elõre <#ejnye1>

SHADOWEYES7
Paraszt
A Wikipédiából, a szabad lexikonból.
Ugrás: navigáció, keresés

A Román Paraszt Múzeuma (Muzeul Þaranului Român) állandó kiállításának egy részleteA paraszt szónak három értelmezése is van:

Hagyományosan fõként mezõgazdasági tevékenységbõl élõ személy, földmûves vagy állattartó. A földtulajdonnal nem rendelkezõ, mezõgazdasági bérmunkás paraszt a zsellér.
A sakk játék gyalog figurájának a neve.
(pejoratív) Tanulatlan illetve modortalan személy, bugris.

autoszimulator
ez kínos

SHADOWEYES7
nesztek rohattak.........<#vigyor1>

SHADOWEYES7

SHADOWEYES7

SHADOWEYES7
öcsém ilyen téket kihagyni...........<#wilting><#wilting><#wilting>

SHADOWEYES7
<#hehe>

autoszimulator
mindjárt más <#fogmosas>

ráfordulnék...

bammeg, ne basszzz...

SHADOWEYES7
nesze köcsög......

SHADOWEYES7
<#gonosz3>

autoszimulator
h mersz egy ilyen páratlan szépséget ide linkelni ebbe a mocsokba <#ejnye1>

Na, itt álljunk le, Shad!<#ejnye1>

SHADOWEYES7

SHADOWEYES7
akkor mikor nyalnálak nem lenne szõr,és mijen jól csusszana a nyelvem!!<#vigyor1>

Na, most aztán mindenki kap leszólást rendesen<#hehe>:

1. Felrúglak mûholdnak.
2. Halálra haraplak, mint nyuszika a répát!
3. Simulna ki az EKG-d!
4. Ne beszélj, mert megütöm a szád!
5. Lesz pofon, mész kórház...
6. Úgy megütlek, hogy csokorba szeded a villanyoszlopokat, és felköszöntöd vele a trafóházat!
7. Minek örülsz csirke? Cukorkát találtál a zsebedben?
8. Megfejellek, mint vakbálna a tankhajót!
9. Kipofozom a lakást... veled kezdem.
10. Pofon lesz, ököllel!
11. Jól nézel ki, hánytál?
12. Leszedem az orcádat, és kicserélem a Travoltáéval.
13. Vigyázzá! Odamegyek, de visszajövök!
14. Széttéplek, mint etióp gyerek a segélycsomagot.
15. A balkezem veszélyes, a jobbtól még én is félek.
16. Vigyázzá! Ütésem fele is halálos!
17. Hoztál pizsamát? Megfejellek itt alszó!
18. Beugrok a szádon és kikönyökölök a szemeden.
19. Lehet rád számítani, mint hintaló után a lószarra!
20. Friss vagy, mint a mammutszar!
21. Annyira csúnya vagy, hogy a pap vizipisztollyal keresztelt meg!
22. Apád heréjébe voltál, amikor én már a Holdon kapáltam!
23. Bajban van, mint Ádám anyáknapján.
24. Nekem pezsegsz, kicsi Plusssz?
25. Nekem dudálsz, kisautó?
26. Nekem csobogsz, kispatak?
27. Érdekel, mint vakot a némafilm.
28. Adok egy vödröt, hordd el magad!
29. Elnyomlak, mint Orbit a sörszagot.
30. Mit te gondolsz, ki te vagy, azt hiszed, hogy kivel beszélsz?
31. Úgy seggberúglak, ha nem küldöm utánad a péket, a levegõben éhen halsz.

SHADOWEYES7
<#finom><#finom><#finom>
képet plz!!!!<#puszis><#puszis><#puszis>

Ja, és milyen jogon kiváncsiskodsz, he?<#duhos2>

Természetesen. Csak én nem szoktam formákat hagyni, az annyira kényelmetlen.

SHADOWEYES7
neked levan?????<#ravasz1>

Milyen bénán van leborotválva ennek meg már!

autoszimulator
Amudsen: Itt kurva hideg van bazzeg!
Léghajó kapitánya Zeppelin: Hol a faszomban van a hamutartó, mindjárt elnyomom az oldalán bazzeg!
Ádám: Ez megeszi bazzeg!
Bell: Ez megszólalt bazzeg!
Bill Gates: ez lefagyott bazzeg!
Dózsa György: Hé ez forró bazzeg!
Julius Caesar: Te is fiam bazzeg?!
Júdás: Õ volt bazzeg!
Lehel: Ez eltört bazzeg!
Néró: Na végre nem fázom meg bazzeg!
Noé: Ez kurvára esik bazzeg!
Széchenyi: Ez kurva nagy terv bazzeg!
Z nyi Miklós: Vaddisznó? Szelíd ez bazzeg!