Szóld le az elötted írót!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

whiskeyman
estét köcsögök

٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿

kulabácsi
na mostmár gyere msn-re inkább, mert nem fogom neked itt verni a számat te geci!

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

SHADOWEYES7
vezesd a kurva anyádra a pamplonai vezérbikát! nagyon vigyázzál, köcsög!

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

kulabácsi
inkább egy lángszóróval megyek, és addig pörzsöllek míg nem lesz belõled egy darab szénnéégett kis fos

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

SHADOWEYES7

most baszom anyád, nem jössz gyertyát tartani, szarfaszú?

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

kulabácsi
a rohatt kúrva anyátokat írtok már ide basszátok meg!! mindenki takarodjon innen a köcsög gecibe de kúrva gyorsan!!

SHADOWEYES7
Kuss legyen te anyád picsájából sarjadzó vágottfaszú büdös motorbaszó!

Pheaper
kapálok bazz kapálok😞

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

Boconadi
KKKKKKKKUUUUUUUUURRRRRRRRRRVVVVVVVVVVAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAANNNNNNNNYYYYYYYYYYÁÁÁÁÁÁÁDDDDDDDD
SHADOWEYES7
ne lázadj, paraszt, hanem kapálj!

Pheaper
kussojatok gecyek 😞

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

SHADOWEYES7
Húzz vissza a csatornádba geciputtony

Boconadi
ez nem a nyalós topik buzifejû
SHADOWEYES7
hejes,csak igy tovább köcsögök!!!<#zavart1>

Cairass
ANYÁD Te redves kis buzi!!!

AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I

<#wow2>Pedig azt hittem, valami dilidoki vagy...

Kontrakcio
Kussolj be te kis szerencsétlen, mert legközelebb hátulról foglak mellberúgni... kis ghecáj!

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

immovable
Tetves kis fasszópó díszbuzi férgek vagytok! Hogy rohadna meg bennetek a szar a jó kurva anyátokat, mocskos semmiérõ ingyenélõ, seggszájú, óvodás taplók, szakadna a nyakatokba egy mázsa szar, hogy abból keljen kirágni magatok kis nyálcsorgató seggfejek! Megbaszom mindegyikõtök annyát, a hátatokon kis fostalicska mikulásváró taknyok! A jó teteves szájbabaszott kurva anyátok, az a dagadt kútpinájú ribanc akit rendesen leszopat egy tucat tenyészetett kancigány, az a ringyó tetû az!
immovable
anyád
SHADOWEYES7
reggelt köcsögök........

SHADOWEYES7
<#smile>

piros mogyi
Istennek hála nem vagyok pszicho mókus! <#vigyor2><#ravasz1>
Buta vagy cicus, vagy átkúrták az agyadat is! <#eplus2><#hehe>

Ne etesd a trollt!

piros mogyi

Ne etesd a trollt!

SHADOWEYES7
<#hehe>

Mostanában ezzel a nagybetûs szöveggel menõzõl, babzsák?<#bee1>

SHADOWEYES7
Pizsamát hoztál? Lefejellek, ittalszol!

Boconadi
az bazdmeg. Te faszrepedt, szárazgeci.
SHADOWEYES7
akkor LOÁL??????<#smile><#smile><#smile><#smile>

Boconadi
esküszöm becsurgott

TÉK!!!
SHADOWEYES7
Figyu faszmágnes! Ha van 20 évnél frissebb szöveged is, ne rejtegesd elõlünk!

Boconadi
😄DDD
toysoldier
<#shakehead>

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Boconadi
Szõke vagy? habár...
villogófejû = mert annyira ocsmány lógód van, ezért elneveztelek villogófejûnek, gyökér.

SHADOWEYES7
Neked meg egyszerûen a széjjelerpedt teteves pinájú telibebaszott hétrétszopatott 3 mázsás kurva anyádat!

Boconadi
hülyegyerek..
Boconadi
"tömésnek" <--- 😄 Ez jó. Jó buzi kurva anyádat te geci :|
Van pár helyesírási hiba benne, de aránylag leszólósra sikeredett.<#vigyor3> És mikor fogod megdugni, hisz ennyi bók után már lassan itt a szex ideje is.<#vigyor>

toysoldier
nagyon kemény vagy...

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Boconadi
újreg
SHADOWEYES7
Ne kóstolgass baszdmeg, mert úgy picsánrúglak, hogy az aranyered felmegy a fogadba tömésnek!

SHADOWEYES7
<#nyes>

toysoldier
<#shakehead>

Boconadi
😄
Boconadi
úristen. ez egy motor te szar. Vak vagy bazmeg?
SHADOWEYES7
hallod te kis fasszopo kis geci te mi a faszt akarnál te itt meg kurni?a szemembe mondjad te kis geci! irigyelsz mi te fasz?még a nevedet se birod ki írni mert szarsz mindenkitöl anyádat is egy rohadt lapostetü kurta a ganédombon gondolom én mert te is az lehetsz egy gerinctelen féreg !irigyelsz mindenkit mert téged leszarnak és szerintem egy kis faszrágo kis nyali geci vagy szerintem ha ezt a szemembe mondanád ott döglenél meg ahol álsz szoval máskor az én szemembe mond kösy amugy anyádis egy jó nagy kurva volt mer egy tetü ekkora szart nem lehetet képes össtehozni szoval jó sók tetü egyszere kurta anyádat te fasz szopo geci szerintem lassan meg fogsz dögleni ha itt kiszivárog hogy kivagy te pöcs ! jah ell ne felejtsem szarjál gecit te kis buzi

Nem csak az én lógóm, hanem a te agyad is sötét, villogófejû. -.-

Boconadi
sötét. Nem érted bazdmeg ezt se?
És ez milyen értelmi szintû lógó kisköcsög?