Szóld le az elötted írót!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mila69en
ez kurvajó😄DD

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

SHADOWEYES7
<#eljen><#duma>

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

mila69en
köfi😄

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Szar karácsonyt minden szemétládának, aki itt tartózkodik e mocskos helyen, hogy rohadna le a karácsonyfátok teljesen!

SHADOWEYES7
<#vigyor1><#gunyos1>

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

mila69en
nincs itt semmi féle feladat te troger-.- nem az iskolában vagyol nah takarodjá tanulni kis geci^^ asszed mert szüneted van az mentesít a feladatod alól?😄
ja amúgy boldog karácsonyt😄

SHADOWEYES7
<#eljen>

hagyjad már ezt a kis köcsögöt...
apja lehetnél😊)) monnyuk izgi a téma<#nyes>

SHADOWEYES7
kurva anyádat pofázol már itt???
takaroggyá......

Nando De Napoli
johat itt az a feladat:\

acmilan | realmadrid | tottenhamhotspurs | phoenixsuns | pittsbrughsteelers

SHADOWEYES7
Nando De Napoli felhasználói adatlapja
Csillagjegy: Szûz
Életkor: 14 alatt <-----------------------------<#nyes><#nyes><#nyes>
Neme: fiú
Város: Nincs megadva

Teljes név: Vass Zoltán

ezt nem magyarázod ki!!!
kis szaros húzzá dögleni,meg kaptad a villany vasutat most már nyugi!!
Hobby: Aha...

Regisztráció idõpontja: 2006. 04. 17.
Utolsó üzenet idõpontja: 2006. 12. 24. 18:55
Utolsó látogatás idõpontja: 2006. 12. 24. 18:56

Megnyitott témák: 2006. 12. 17. - bash:HU

valami nagyon okos kis osztogatós....

Nando De Napoli
egy gyerek, aki elírta a születési idejét szal ne abból indulj ki😉<#idiota>
mért te ki vagy?

SHADOWEYES7
te meg ki a faszom vagy?????????,<#wilting><#wilting><#wilting><#wilting><#wilting>

Nando De Napoli
elég, sok lesz, ergo stfu😉

nemugatol...

kalácsosbácsi
kuuss köcsögök..........

SHADOWEYES7
<#pias><#pias><#phone>

<#puszi>

SHADOWEYES7
<#eljen><#duma>

kapsz egy tockost, kisgeci...

SHADOWEYES7
<#vigyor1><#ejnye1>

mila69en
nyah gyerekek boldog karácsonyt minden kis pöcsnek aki ide irogat😄 nah meg boldog újévet is😊 jajj az még nem most van😄

SHADOWEYES7
válogassatok!<#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1>

Karácsonyi és Újévi SMS-ek

Áldás szálljon házatokra, meghitt béke lengje be, boldogságnak légy forrása, szóljon errõl Szenteste!

Ez lenni kici kinaji ujevi szmsz, lenni olco nem draga, mégisz mutatni, hogy van gondolasz rad. Kivani neked jo ujévet, meg kiccaladod récire öröm, boldogsag.

Távolság már nincsen, új idõk járnak, huncut kis angyalkák sms-ben szállnak. Szeretetet visznek, sok szép üzenetet, boldog Karácsonyt így kívánok nektek!

A beiglit told egy kicsit félre, olvasd el az sms-t végre, közben gondolj csupán a szépre! Ragyogjon Rád is a szeretet fénye, melegítsen és emeljen fel az égbe!

Karácsony van, Karácsony, aranydió az ágon. Kezünkben a csengettyû, szép a világ, gyönyörû! Áldott Ünnepet!

Szellemes Karácsonyt! Elemes zseblámpát, világító matracot, bort, búzát, békességet, porszívót meg turmixgépet, tûlevelû lóherét és Békés Boldog Szentestét!

Évente egyszer, egy csodás téli éjjel, bûvös, titkos álmok suhannak a szélben! Mindenki házába boldogság költözik. Szívünk örömmel megtelik! Boldog Karácsonyt!

...ölelésbõl és mézbõl sohasem elég- gondolkozott Micimackó. Karácsonykor pedig mindkettõbõl duplán jár. Boldog Karácsonyt!

A hó alatt alszanak a házak, az egész világ csupa varázslat. S mint valami tündérálom, jön el hozzánk Szent Karácsony. Békés ünnepeket kívánok!

Nincs édesebb ünnep e világon, mint a fehér csillogó karácsony! Édes otthonokban terített asztalok, mosolyognak rájuk mennybéli angyalok. Boldog Karácsonyt!

Kívánom, hogy a Karácsony öröme Veled legyen egész évben, úgy mint a tûlevelek a szõnyegben. Boldog Karácsonyt!

Három napja díszítek, csípje meg a kánya! Majdnem belefulladtam a kiömlõ gyantába! Nagyzolni akartam, de látom rosszul tettem, hogy luc helyett az idén mammutfenyõt vettem! 😊

Ma van az év utolsó napja, a hírt mindenki sms-ben kapja. Kopogtat az új év, már csak néhány óra, ne gondolj most másra, csak a szépre jóra. Boldog új évet!

A szerencse banknál a 2007-es számú számládra átutaltam 365 nap szerencsét, 52 hét egészséget, és 12 hónap jókedvet. Minden jót az elköltéséhez! Boldog új évet!

Virradjon rád szép nap, köszöntsön rád jó év, kedves hajlékodba költözzön a jólét. A lelkedbe boldogság, a szívedbe béke, ezt kívánom neked az új esztendõre.

2007-ben ezer áldás érjen, öröm és szerencse örökké kísérjen. Bú és bánat Téged elkerüljön, gondolatod, vágyad, álmod teljesüljön!

Elfogyott a pezsgõ, elhalkult a trombita. Hidd, hogy ez az év lesz éveid legjobbika! Dolgozz, szeress és keresd a szépet! Adjon a Jóisten Boldog Új Évet!

A szilveszteri kismalac puszilja az orrodat, és hozzon az új esztendõben szerencsét sokat! B.Ú.É.K.

... na és mit kívánhatnék neked jövõre? Kimondhatatlanul szeretetes, nagy halom pénzes, oltári mázlisos, és kívánság teljesítõs BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK ... szerintem ...

Képeslapra nem volt idõm, hozzád mennék, de nincs cipõm. Szánkón csúsznék, ha hó esne, de maradjunk az sms-be! B.U.É.K!

Bukócsõ és pályagumi, angyalkákon tangabugyi. Fék, bal három, szemben árok! Boldog Új Évet Kívánok!

Ha annyira részeg lennél, hogy nem tudnád milyen ünnep van, akkor segítek: ha egy angyal ül a szádon, ha durran a petárda és a pezsgõsüveg, a malac némán fekszik, akkor SZILVESZTER VAN! És ha ez mind ma történik veled, akkor Boldog Új Évet!

Csillag száll az esti égen, utat mutat sötét éjben. A szeretet ma újra éled, halkan szól most minden ének. Körülölel, mint egy bársony, legyen Boldog a Karácsony!

Végy álarcot tarka barkát, húzzad meg a malac farkát. Kívánok minden jót, szépet, szerencsés Boldog Új évet!

Határ szélén öt manó, szereti ha hull a hó. Fehér hónak tisztasága, minden szívük kívánsága, hogy az új év mindenkinek nagyon-nagyon boldog legyen! BUÉK

Tervekhez szerencsét, munkádhoz kedvet, minden földi jóból a legkedvesebbet. Kérem a Jó Istent küldjön áldást rátok, hogy az új év minden napján vigyázzon Reátok! BUÉK

Békés, kellemes, beiglivel célbadobós, ajándékra rávetõdõs, csillagszóróval ijesztgetõs, halászlében pancsolós Karácsonyt! Szerintem...

Ünepeljük az Óévet, ezért nem igazán emlékszem, kívántam-e már Sok Boldog Új Évet. Ha igen, bocsi - és megyek tovább bulizni! 😊

Ahogy a hópihe száll kitartott kezedre, úgy szálljon füledbe angyalok éneke! Melengesse szívedet sok-sok szeretet, így kívánok BOLDOG ÜNNEPEKET!

Fenyõillat van a házban, dió, mák a friss kalácsban. Havas, téli puha álom, hóban lépeget Karácsony.

Sebesen közeleg a karácsony este, vajon a fa alatt ajándék lesz-e? Kívánom, legyen ott minden ami kell, s életed útját siker kísérje el.

Hópihe-szárnyon száll az idõ, ünnepi díszben áll a fenyõ. Készül a beigli, a sok jó falat; itt a Karácsony a kertek alatt!

Irigykedve néz a Húsvéti Nyúl, mert a ma esti buliban a Jézuska az úr. Táncolnak az angyalok, szikráznak a fények, legyen boldog ünneped és utána jó éved!

Békességet, boldogságot, csengõszót és gyertyalángot! Ajándékot, szeretetet s mindent, ami fontos neked! Ajtód elé fehér bársonyt: Békés Boldog Szép Karácsonyt!

Erdõ szélén ezüst fenyõ, havas ággal büszkélkedõ, õz és nyuszi körbejárja, tekintetük megcsodálja. Képzeld el, hogy én ott állok, és Boldog Új Évet kívánok!

Ki szeret, s kit szeretnek, az szegény nem lehet. Szeretteidre gondolj, s töltsd boldogan az igaz ünnepet! BOLDOG KARÁCSONYT!

Szilveszter éjjelén válassz egy csillagot, ha bármi bánt, neki elmondhatod! Meggyógyítja szívedet, lelkedet. Kívánom: tegye szebbé a következõ évedet! BUÉK

Lélekemelõ, mindazonáltal kalória-túltengésben is gazdag Karácsonyi Ünnepeket, valamint derûlátó Szilveszteri sóhajtást és elképesztõen mázlista Új Évet kívánok!

Múlik a nap, s múlik az év. Ami rossz volt, elmúlt már rég. Holnap egy új évre ébredsz, s ehhez kívánok Neked nagyon sok szépet!

Új esztendõ új jót hozzon, régi jótól meg ne fosszon, s ha már több jót nem is hozhat: vigye el a régi rosszat! BUÉK!

Kései szán fut, csillog a hó, jégrögös úton villog a patkó. Cinke szemérõl foszlik az álom, csenget egy csengõ, ITT A KARÁCSONY!

Hozzon az új év örömbõl végtelent, szeretetbõl önzetlent, sikereket, mit csak lehet, kívánok békés boldog Új Évet!

Jeles ünnep, szép zöld fenyõ, csengõ csilingel a fákon,legyen békés-boldog ünnepetek, szívembõl kívánom!

Langy esõben, tömör ködben, hótt részegen, mély gödörben, Szilveszternek nehéz napján, négykézláb az árok partján, átölelem a világot és Boldog Új Évet Kívánok!

Ha a Jó Isten ma éjjel letekint az égbõl: tudni fogja, ma mit kérnék szívbõl. Áldást, Békét, Boldogságot annak, kik szívemhez mindig közel vannak. BUÉK!

Kívánd,hogy mindaz, amit ma éjjel gondoltál, ugyanúgy igaz legyen holnap, s holnapután. Kívánj igazi ünnepet, kívánj igazabb életet. Én pedig Békés Karácsonyt kívánok neked!

Karácsonyi fénybe öltöznek s ragyognak a fák, felmelegedsz s szívedet az öröm járja át. Karácsonyi fénybe öltözik s megnyugszik a szív, valóra válnak s elvarázsolnak legszebb álmaid! BOLDOG KARÁCSONYT!

Buborék van a pohárban, malac repül a szobában, pezsgõt inni most nem szégyen, önts úgyis ha nem kérem, ma még nagy bulit csinálok, Boldog Új Évet Kívánok!

Mikor kigyúlnak a fények, pajkos tündérek zenélnek. Huncut mosollyal egy rád kacsint s kicsi kendõbõl csillámot hint. Így adja át üzenetem: Kellemes Ünnepeket!

Mint lyukas zsákból a lencse, úgy hulljon rád a szerencse! Szívbõl kívánok boldogsággal teli Új Esztendõt!

Mikor együtt vannak a családok, eszembe jutnak a barátok! Miközben bejglit zabálok, sokat gondolok rátok! Boldog Karácsonyt!

Karácsonyfa minden ága csillog-villog. Csupa drága szép mennyei üzenet: kis Jézuska született! Boldog Karácsonyt!

Szép karácsony alkalmából nem kívánok egyebet, csendes lépted kísérje a szeretet. Szívedben béke, lelkedben nyugalom: légy boldog ezen a Karácsonyon!

Királyok Bölcsessége, Angyalok Tisztasága, Pásztorok Egyszerûsége ragyogja be Karácsonyod.

Karácsonykor az angyalok a földre szállnak. Térjenek be hozzád, és maradjanak nálad. Boldog Karácsonyt!

Ne a hóban, csillagokban, ne ünnepi foszlós kalácsban, ne díszített fákon, hanem a szívekben legyen Karácsony!

A mai nap szebb, mint más. A mai nap senki nem hibás. A mai nap öntse el szívedet a jóság és szeretet, s ez tartson ki ameddig lehet. BOLDOG KARÁCSONYT!

Kívánok az új évre 12 hónap egészséget, 52 hét szerencsét, 365 nap nyugalmat, 8760 óra szerelmet, 525600 boldog percet, és 31536000 másodperc szexet. BUÉK

Szálljatok le Betlehemi Angyalok; zörgessetek meg ma minden ablakot. Házikóba s palotába örömöt vigyetek; Boldog, Békés Karácsonyi Ünnepet!

Kiskarácsony, nagykarácsony angyal csókja rátok szálljon. Hozzon nektek minden jót, nem csak almát, mogyorót. Boldogságot, békességet, szívbõl jövõ melegséget!

Csillagszóró szórja fényét, kíván melegséget, békét! Angyalka száll házad felett, hogy átadjon egy üzenetet: Kellemes, Békés Karácsonyt kívánok Neked!

Utolsó napján ennek az évnek szerencsemalackák megint útra kélnek. Azt kivánom néked: térjenek be hozzád, s hozzanak jövõre is sok-sok boldog órát.

A szesz hatalmas istene gyújtson világosságot elborult torz agyunkban, és az alkohol fényeskedjék tévútra futott alantas életünk csillagösvényén. BUÉK

Karácsonyfa ontja fényét, szeretetet hoz és békét! Angyalka száll a házak felett, elhozta az üzenetet: Boldog Karácsonyt mindenkinek!

Lehalkul a város zaja karácsony estére. Melengeti lelkünket a kicsiny gyertyák fénye. Megszületett a szeretet e napon, hogy az embereknek hitet, reményt adjon.

Jégvirág költözzön minden ablakba, gõzölgõ kalácsból jusson az asztalra. Legyen sok ajándék, szívembõl kívánom, s gazdagon, örömökben teljen a Karácsony!

Mikor Szent Karácsony angyalai szállnak, öröm a vendége minden igaz háznak. Eltörpül ilyenkor a lárma az árnyék, megszépül a szívben minden igaz szándék.

Itt volt egy angyalka, s azt súgta nekem: Gondolj ma azokra, kik kedvesek neked! Eszembe jutottál Te és a családod, s ezúton kívánok sok BOLDOG KARÁCSONYT!!

Bár az idõ soha meg nem áll, és a világ folyton-folyvást változik, a Karácsony áldása idõtlen-idõkig megmarad a béke, az öröm és szeretet örök ígéretének!

Mielõtt lefekszel, tárd ki az ablakod, leküldtem hozzád az angyalom. Egy pillanatra kérlek figyelj rá, mert a nevemben KELLEMES ÜNNEPEKET és BOLDOG ÚJ ÉVET kíván!!!

Ahogy gyermekszív nagyon várja, mikor lebben angyal szárnya, úgy kívánok én is Nektek Boldog Karácsonyi Ünnepeket!

Fehér karácsonyon angyallal találkoztam, a te címedet neki megadtam, hozzon boldog karácsonyt felétek. Õ visszajött és ezt mondta: egy angyal nem avatkozik a másik dolgába!

Hópihécske száll az égen, kis csengettyû szólal szépen. Az angyalok ma táncra kelnek, gyertyafénynél énekelnek. Mosolyogva mondják Neked: Békés, Boldog Ünnepeket!

PíszLávJuniti
dugd fel a számokat magadnak

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

SHADOWEYES7
Erdõ szélén ezüstfenyõ,havasága büszkélkedõ.Õz és nyuszi körbe járja tekintetük megcsodálja.Képzeld el ,hogy ott állunk és BÉKÉS BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK.

nagy peace minenkinek😊))

SHADOWEYES7

PíszLávJuniti
szakadtál volna anyádba

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

SHADOWEYES7

kulabácsi
😄DDD

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

SHADOWEYES7

revizor
15 h 16- tól pedig akkor is ünnepeket és kész

SHADOWEYES7

revizor
jó nagy faszt neked, és bóldog ünnepeket

SHADOWEYES7
A BELE ROHAGGYON KI AKI UTÁNNAM ROSSZAT ÍR A MÁSIKRA,MOSTANTÓL 15:00-TÓL CSAK JÓT SZABAD!!!!!!!!!!!!!!!!!4

revizor
A pontyszálka akadjon a torkodon, lesz még jövõre is! Ünnepeket !

kulabácsi
beléd is

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

revizor
Na.....Döjjön reátok a karácsonyfa!

kulabácsi
örûlnél mi?😊

mila69en
😄

SHADOWEYES7
<#eljen>

jó kérdés😊))
aki ma köcsög, az lehet, hogy tényleg köcsög😊))

Boconadi
és aki <#kocsog> az mi?
SHADOWEYES7
ja nekem se😞(<#szomoru1><#szomoru1>

aki ma bunko az köcsög.........

Picsába Shad, nem megy ma a geciskedés....

SHADOWEYES7
<#szomoru1>

<#wave>

SHADOWEYES7
<#wow3><#zavart2><#ejnye1>